FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4937)
Super Servy
PEwnie już myślicie po co zakladam kolejny temat o servach ale ochłońcie chce was zapytac o servery zagraniczne gdzie można naprawde czegos nauczyc bo na polskich niestety juz poziom jest troche zaniski.
Re: Super Servy
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
PEwnie już myślicie po co zakladam kolejny temat o servach ale ochłońcie chce was zapytac o servery zagraniczne gdzie można naprawde czegos nauczyc bo na polskich niestety juz poziom jest troche zaniski.
quote:
Re: Re: Super Servy
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]takjakby
mi zagraniczne servy kojarza sie tylko z dwoma rzeczami: lamerstwo i czity
quote:null - pelno lamerow gra tam choc wieczorkiem zbieraja sie lepsi, ale w dzien rzadko tam gram. topgun - tam to sie gra
Napisane oryginalnie przez [FPP]takjakby
tylko graj na najlepszych serwerach (nulle, topgun, gru)
jak chcesz to pograj na mTv - tam graja zajebisci wymiatacze. jak kiedys bede przypadkiem w CS to ci podrzuce IP![]()
Poziom mówicie że jest na null'ach bo jakoś go niewidze przeważnie jak mapa się kończy jestem najlepszy z teamu a wcale rewelavyjnie nie gram po drugie ma chello a z chello mam mniejsze pingi na zagranicznych servach niż na polskich po trzecie takie teamy jak S14 czy grynet graja tylko na zagranicznych serverach bo na polskich dla nich jest za niski poziom....
Dam ci pare dobrych serverow zebys nie plakal.Osoobiscie na tych serverach spotkalem graczy mTw ,dmx ,pdx ,NiP ,sk i sporo b.dobrych graczy ktorzy graja pod fakami. A o to servery :
DkH - Deutschlands kranke Horde | Feldlazaret | by ngz-server.de|69ms|62.4.67.104:27030
-pd3x- DaddelArena #2 | monitored by csguard|78ms|213.83.24.166:33370
Nordic Knights CS 1.3 Server|68ms|217.215.28.212:27015
DkH - Monsterspielplatz [sponsored by Go2Gameserver.net]|75ms|213.221.108.85:27015
- mTw - Folterkammer|115ms|217.110.58.46:27070
e-sport United | powered by SonicGameservers.de|76ms|62.4.65.143:26015
-mTw Schlachthof-|83ms|195.4.17.46:27015
-mTw Nervenklinik-|77ms|212.122.148.189:27015
M@trix | NiP|117ms|195.58.125.7:27015
M@trix | Nordic Division|99ms|195.58.125.8:27015
M@trix | Clan Matrix|112ms|195.58.125.9:27015
M@trix | Vesslan|98ms|195.58.125.6:27015
Co do serverow to b.zadko mozna spotkac tam cziterow(wiem bo gralem) Podalem te servery na ktorych gralem i na ktorych dalo sie grac (chodzi o ping).Na moim SDI Pingi w nocy oscyluja w granicach 80-120 przy czym na niemieckich choke i loss 0 (czasem choke 4-5) a na szwedzkich bywa roznie.
YEAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH WIELKIE
THX !
Grałem na tych serwerach NiP'u i Matrxia - dobre serwy
quote:
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.
Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))
a ja mialbym inna prosbe... czy moglby mi ktos podac tu ipki serverow na ktorych sa najnizsze pingi, i moglbym spokojnie pograc na slabym laczu... z gory dzieki
ps. na wyzej wymienionych servach ping nie schodzi u mnie ponizej 150
Takie serwy to sobie można samemu znaleźć
Kążdy ma inny ping na różnych serwach
Ja ci moge polecić bomBSite ^HS albo Twierdze[1410] bo ja mam tam niskie pingi ~70
...
quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
lol bOlek ale żeś walnął
Takie serwy to sobie można samemu znaleźć
Kążdy ma inny ping na różnych serwach
Ja ci moge polecić bomBSite ^HS albo Twierdze[1410] bo ja mam tam niskie pingi ~70
Napisane oryginalnie przez bOleK
chodzi mi o zagraniczne muzgu... po prostu zeby ktos polecil jakis zagraniczne servery z najnizszymi pingami...
przeciez kazdy ma inny ping na innym servie.
I ktos na jednym z zagranicznym moze miec 50 a na durgim 200 taka jest kolej rzeczy.
quote:
Napisane oryginalnie przez AMDom®
ychmm .. ;0
Cali ty moze na Botach pocwicz ?PP
quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX
przeciez kazdy ma inny ping na innym servie.
I ktos na jednym z zagranicznym moze miec 50 a na durgim 200 taka jest kolej rzeczy.
quote:
Fuss misiu wpadał bym wcześniej gdybym nie dostawał banów za dobre granie no cóż poradze że przy statsach 30 : 4 dostałem bana![]()
Napisane oryginalnie przez Fuss
A kto założył bana?
Powiem tylko że nowsze wersje OGC pozwalają wyciągać hasła adminów z serwera i się pod nich podszywać. Adminów których mam na serwie starałem się wybierać sensownie i nie sądze żeby ktoś z nich wpadał na wspaniałe pomysły kickowania dobrych graczy...
Re: ???
quote:
Napisane oryginalnie przez Fuss
A kto założył bana?
Powiem tylko że nowsze wersje OGC pozwalają wyciągać hasła adminów z serwera i się pod nich podszywać.
Re: Re: ???
No fakt, Dami jest chyba najmłodszy u nas w klanie, chociaż nadal uwazam go za sensownego czlowieka. A jak to sie mowi: kazdy popelnia bledy...
A do Cyberka wpadajcie, znizka sie na pewno znajdzie (chociaz juz wlasne gacie dorzucam do tego interesu, bo tak niskie mamy cany ), a i gebe Kalego, starego Byka, chętnie sobie przypomne... Cos dawno do nas nie wpadal, a kiedys tak milo bylo... Ale fakt, blisko nie ma, jak go kiedys po nocy odwozilem to wracajac jedyny raz w zyciu udalo mi sie zabladzic w Warszawie (a mieszkam tu cale zycie)
Napisane oryginalnie przez Squall
To jest takie błędzić HLDS, że można sobie wychwicić hasło do admina. Rozwiązniem problemu jest natomiast rozdawanie adminów po WONID lub IP, pod to nikt wam się nie podszyje.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:23.