FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=73)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4985)
A wiec...
Nasza polska scena.. rtcw. Musze powiedziec ze wiele rzeczy/zachowan,, powinno byc zmienionych... Ale na wiekszosc przymykamy oko... Natomiast.. Gdy nadeszl sytuacja gdy klan xx zglasza sie do mnie z prosbą o ustalenie terminu meczu.. W nimily..prowokujeacy sposob.. kazdy moze sie zdenerwowac.. nieprawdaz? ja mam to do siebie(wada) ze najczesciej nie ukrywam tego co mysle i przelewam to na papier..No i doszlismy do momentu w ktorym sie pozarlem (jak sie potem okazalo CL)z Chrisem.Wiecie co kolo zrobil? Pobiegl ze skargami do osoby ktorej nie cierpie ona mnie rowniez-paulinusa..(czyli jednego z sedzioof)Cala rozmowe skopiowal i pokazal paulinusowi. Nastepnie usunieto mnie z prl... Gdy jusz sie okazalo ze mnie nie ma w prl (nawet mnie nie powiadomiono) Potem w komentarzach tego tematu.. paulinus grozi na forum ze zablokuje moje ip na wszystkich polskich serverach... CZY JA SNIE? otoz nie! okazuje sie ze kupujac wolfa.. mysisz liczyc sie : z grosbami , banami na wszystkich polskich serverach , i skargami na forum. Domyslacie sie dlaczego chris tak postapil? nie? ha! moim skromnym zdaniem po prostu bal sie zagrac meczy z 2vA... bo jak wiadomo klan bez Cl nie jest w stanie grac... po prostu.. brak mi slow! Czy wolf jest dla konfidentoof? Czy wolf jest dla graczy tak wazna rzecza? takim waznym celem? nie wiem.. ale na to wyglada gdyz chris liczyl sie z tym ze 11 osob z 2vA jusz nie zagra w lidze.. ale jednak.. hmm znacie powiedzenie kto pod kim dolki kopie ten sam w nie wpada.. licze na to gdyz to co sie tu wyrabia nie mozna inaczej okreslic jak : WYSCIGIEM SZCZOROOF.. ludzie.. TO JEST ZABAWA.. Nie zakazujcie gry w wolfa tylko z tego powodu ze odbyla sie prywatna kotnia na gg!! to absurd!
http://prl.fpp.pl/?pl:news-comments:show:139:244::
Emil, ja sie z Toba nie klocilem, usilowalem rozmawiac z jakim skutkiem sami wiemy. Nie wiem skad wytrzasnales ze jestem CL Top Secret, CL jest dwoch Przecinek i Jedi (Capsh Lock), z ich upowaznienia umawialem mecze. Wedlug mnie zachowywales sie w sposob nieodpowiedni i obrazliwy dla mnie a na prosby zaprzestania tego nie reagowales. Przykro mi ze cala sprawa sie tak skonczyla. Wydaje mi sie iz nie ma sensu ciagnac tego tematu dalej jesli juz zglos protest do sedziego glownego, a nie oskarzaj mnie i [XX] o to iz nie chcemy z wami grac bo sie boimy, mozemy zawsze z wami zagrac, tak jak stwierdziles to jest zabawa ale kultura tez powinna byc wymagana.
Dla mnie temat jest zamkniety.
Pozdrawiam
Hmmm...
Tak reaguje czlowiek : KONFIDENT KTORY PRZEKRESLIL PEWNE MAZENIA WIEKSZOSCI KLANU 2VA.. SPOTKALBYM NA ULICY TO BYS JUSZ LEZAL... ALE JEDNAK... PRZEPRASZAM... MOWILEM ZE TO MOJA WADA I ZEBYS NIE ZWRACAL UWAGI NA BLUZGI... ALE TY WYKAZALES SIE MESSTWEM I INTELIGENCJA I DOPROWADZILES TO TEJ SUPER SYTUACJI... ANYWERE... DZIEKI CHLOPIE JESTES BOGIEM,, I WZORCEM DLA WSZYSTKICH GRACZY WOLFA
Nie znam dokladnie sytuacji... ale jesli bluzgasz na kogos to musisz liczyc sie z konsekwencjami! Myslisz ze to iz grasz w wolfa przez net, to ze nie stoisz naprzeciwko osoby upowaznia Cie do braku kultury wobec niej? Heh, sorry jesli nie znajac dokladnie sprawy powiedzialem cos niezgodnego z prawda ale jesli mam racje to... A ten tekst SPOTKALBYM NA ULICY TO BYS JUSZ LEZAL to juz wogole jest przesada.
.. TO PRZEPROSILEM KROPKA
Popieram Pysia i podobnie jak on nie znam calej sprawy od podszewki ale gdy Ciebie ktos zaczyna bluzgaz to nie znaczy ze po kazdym splywa to jak po Tobie. No i ten ostatrni tekst "SPOTKALBYM NA ULICY TO BYS JUSZ LEZAL" - nie ladnie.
A tak na marginesie czy zawsze dla podkreslenia swoich racji nalezy uzywac miesa ? Dlaczego nie potraficie przelknąc i pokazac na arenie kto jest lepszy ? - To nie tylko kieruje do tego przypadku lecz do wszystkich.
Duzo osob jest jakas, taka nerwowa. Najpierw sie piora na jezory, potem przepraszaja. Dziwne. Czyzby wszyscy byli az tak sfrustrowani ??? Czy czarna strona mocy calkowicie Was zdominowala ? Mam nadzieje ze nie
quote:
Napisane oryginalnie przez SOLAR
Popieram Pysia i podobnie jak on nie znam calej sprawy od podszewki ale gdy Ciebie ktos zaczyna bluzgaz to nie znaczy ze po kazdym splywa to jak po Tobie. No i ten ostatrni tekst "SPOTKALBYM NA ULICY TO BYS JUSZ LEZAL" - nie ladnie.
A tak na marginesie czy zawsze dla podkreslenia swoich racji nalezy uzywac miesa ? Dlaczego nie potraficie przelknąc i pokazac na arenie kto jest lepszy ? - To nie tylko kieruje do tego przypadku lecz do wszystkich.
Duzo osob jest jakas, taka nerwowa. Najpierw sie piora na jezory, potem przepraszaja. Dziwne. Czyzby wszyscy byli az tak sfrustrowani ??? Czy czarna strona mocy calkowicie Was zdominowala ? Mam nadzieje ze nie![]()
No widzisz Emil i sie doigrales...Ciesze sie z tego powodu (po przeczytaniu twoich textow) nie mam najmniejszego problemu z potwierdzeniem ze wina lezy po twojej stronie. Jezeli chcesz to tak samo jak oferma moge udostepnic ten dialog pomiedzy toba a Chrisem ogolnie dla kazdego..niech kazdy zobaczy jaki jestes "maly"... Moze powinienes przeczytac slownik jezyka polskiego bo twoj jezyk jest bardzo ubogi...Pomysl nad slowami jak z kims rozmawiasz bo juz wiesz jak to sie konczy
Co do tego ze [XX] sie boi to polemizowalbym nad tym. Jezeli sie nie boisz to zagrajmy dzis sparing lub jutro i zobaczysz na co stac [XX]....
W tej sprawie rozmawialem z Emilem. Niestety do dzis jeszcze ani jedna osoba z grona PRL, czy zadna inna nie poparla innej opcji niz, usuniecie go z ligi... Byc moze cos jest w koments do newsa z tym, nie czytalem jeszcze. Spotkalem sie jedynie z wypowiedziami, ze dobrze postapiono. Watpliwym wiec jest zeby rada sedziow odwolala ta decyzje, jesli jednak Emil chce mozna ja zwolac w tym celu.
quote:
Napisane oryginalnie przez WaWa_Emil_PL
.. TO PRZEPROSILEM KROPKA
(...)Wiecie co kolo zrobil? Pobiegl ze skargami do osoby ktorej nie cierpie ona mnie rowniez-paulinusa..(czyli jednego z sedzioof)Cala rozmowe skopiowal i pokazal paulinusowi. Nastepnie usunieto mnie z prl...
No coz sprawa byla prosta , Chris starajac sie poprowadzic normalna rozmowe ostrzegal powolujac sie zarowno na regulamin jak i na sedziow jednak w obu przypadkach zostalo to zignorowane ( hmm BARDZO delikatne slowo ...)
(...)CZY JA SNIE? otoz nie! okazuje sie ze kupujac wolfa.. mysisz liczyc sie : z grosbami , banami na wszystkich polskich serverach , i skargami na forum.
LOL . A wiesz ze kupujac samochod musisz liczyc sie z mozliwoscia zostania wrzuconym do wiezienia ? Otoz wystarczy pod wplywem alkoholu przejechac na czerwonych swiatlach a potem zbluzgac jeszcze funkcjonariusza ...chezzaa..o tym zapomniales dodac .
(...)Domyslacie sie dlaczego chris tak postapil? nie? ha! moim skromnym zdaniem po prostu bal sie zagrac meczy z 2vA... bo jak wiadomo klan bez Cl nie jest w stanie grac... po prostu.. brak mi slow!
No tu mi tez brak slow ...opada na rece glowa . Chris bardzo zle postapil ze chcial na GG ustalic termin spotaknia ...bardzo nieladnie ...powinien z uklonem wysluchac iwektyw po czym sprobowac ponownie i tak az pan Emil bedzie mial akurat ochote ustalic ...ale nawet jak do tego nie dojdzie to nie ma sprawy . Przeciez ustalil juz apriorycznie termin i jakby co to przegra konkurencyjny klan ...wiesz ja tez moge snuc takie podejrzenia ...next time wymysl sobie godzine Poniedzialek 9:00 rano i nie dopusc drugiego klanu do glosu a wygrana walkowerem masz w kieszeni ...
(...) licze na to gdyz to co sie tu wyrabia nie mozna inaczej okreslic jak : WYSCIGIEM SZCZOROOF.. ludzie.. TO JEST ZABAWA.. Nie zakazujcie gry w wolfa tylko z tego powodu ze odbyla sie prywatna kotnia na gg!! to absurd!
Jak widzisz to samo ( Wyscig szczurow ) moge powiedziec o tobie ...podobno nie jest to pierwsza tego typu sytuacja . Przykro mi ze tak sie stalo ale cos trzeba bylo robic bo mecz rozegrany byc musi . Szkoda ze CL ktory powinien byc przykladem i reprentowac klan na zewnatrz przedstawia taki poziom kultury osobistej ... Stad prosba PRL o nowego CL ktory potrafilby ustalic wspolnie termin . Na koniec cytat : "TO JEST ZABAWA" brzmi wrecz cynicznie w ustach Emila , przeciez wiadomo ze "granica dobrej zabawy to stworzenie sytuacji nieprzyjemnej dla innych" Widocznie tylko pan Emil dobrze sie bawil wiec moze lepiej bedzie gdy wszyscy inni beda mogli sie dobrze pobawic ...bez niego
A gdzie można tego loga znaleźć? Z chęcią dowiem się więcej. Widzę że sprawa jest dość złożona... heh fakt że jak na CL'a to Emil się nie popisał.
Ludzie zejdzcie z Emila chlopak jest nadpobudliwy i wali porsto z mostu tez mi sie kiedys od niego dostalo jak niemoglismy zagrac spara z przyczyn technicznych ale nie obrazielm sie i 30 min puzniej gralismy razem na jakims serwerze. Proponuje dac mu jeszcze jedna szanse na PRL
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
ad123
quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Ludzie zejdzcie z Emila chlopak jest nadpobudliwy i wali porsto z mostutez mi sie kiedys od niego dostalo jak niemoglismy zagrac spara z przyczyn technicznych ale nie obrazielm sie i 30 min puzniej gralismy razem na jakims serwerze. Proponuje dac mu jeszcze jedna szanse na PRL
Napisane oryginalnie przez ad123
A ja jestem przeciw.
Przecinek bardzo ladnie wytlumaczyl blad Emilowi jaki popelnil w momencie duzego "pobudzenia",czyli umawiania meczu..Moze umawianie meczu powoduje w nim jakies wewnetrzne zmiany, moze to ze kogos nigdy nie widzial na oczy pozwala mu wyzywac od takich czy innych, ale to wszystko moze. Emil jezeli tak latwo sie "pobudzasz" to moze w ty momencie powinienes isc do ubikacji, ulzyc se i wrocic do rozmow tyle ze moze bylbys spokojniejszy...Teraz wiesz jak latwo se wrogow narobic.
Mysle ze jezeli bysmy udostepnili loga to jeszcze bardziej bysmy pograzyli (i tak pograzonego) Emila i mysle ze by znowu sie "pobudzil" i tym razem zaczol slac h.... w moim kierunku. Jezeli zgodzi sie [XX] Chris, {2vA} Emil, i PRL to moge udostepnic to do wgladu ogolnego.
Co wy na to?
A ja proponuje jush zakonczyc te dyskusje Emil zachowal sie kiepsk kashdy to wie decyzja zostala podjeta i moim skromnym zdaniem nie ma co delej mielic tego tematu pshykro mi she tak wshystko wyshlo ale proshe wescie jush na wstshymanie
P.S. Zauwashylem she najwieksha poczytnoscia ciesha sie tematy z opisami skandali, ludzie jak tak glodni wrazen jestescie to obejzyjcie sobie raz dziennie klan albo cos wenezuelskiego gwarantje she watek was wciagnie, Ja mam osobiscie dosyc jush tego tematu
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:38.