FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4994)
Problem stary jak CS
Problem stary ale prosze was o cierpliwosc. Naprawde,słowo harcerza, przeszukalem wszystkie boardy o CS i nie znalazlem odpowiedzi chociaz wydawalo mi sie ze juz to ktos mial. Mianowicie problem dotyczy mikrofonu. Mam zaistalowany Roger Wilco. Gdy wchodze na serw, wtedy RW automatycznie sie wlacza i ustawia mi hosta na moim IP. Czytalem gdzies ze trzeba znalezc serwer w RW przez ktory bedzie mozna nawijac.W takim razie prosze o IP ...Natomiast gdy wchodze na serwer gry pisze:
MMSYSTEM004 . Określone urzadzenie jest zajęte. Unable to initialize wavelnm Trying Direct Sound. Unable to initialize wave input.You will not be able to speak to players ... Musze dodac ze majk dziala poza CS , bo i w RW i w Yahoo Messanger.
moze CSowy coumicator gryzie sie z RW ?
nie rozumiem problemu....
przeciez w cs jest bardzo fajniutka komunikacja glosowa i nie tzreba sie martwic o rw...
hehe a dlaczego nie mozna jednoczesnie sluchac mp3 i dzwieku z gry? po prostu roger wilco nie moze dzialac w polaczeniu z cscomunicatorem...
to zalezy ilu kanalowa masz karte dzwiekowa...
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
ja moge sluchac jednoczesnie mp3 i dzwieku z gry...
to zalezy ilu kanalowa masz karte dzwiekowa...
Wszystko moim zdanie sprowadza się do karty - musisz mieć fulldupex, żeby grać i jednocześnie słuchać mp3.
Acha, RW ma tę przewagę na komunikacją w CS, że mogą rozmawiać jednocześnie grający i zabici.
fullduplex przmi jak z reklamy [prezerwatyw
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.
Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))
LOL
quote:
Napisane oryginalnie przez SnipeR
fullduplex przmi jak z reklamy [prezerwatyw
quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Wszystko moim zdanie sprowadza się do karty - musisz mieć fulldupex, żeby grać i jednocześnie słuchać mp3.
Acha, RW ma tę przewagę na komunikacją w CS, że mogą rozmawiać jednocześnie grający i zabici.
ej ja tez tak chcem!Ahh grać w CSa przy Cradle of filtH czy Without Grief
.
P.S. B@CK, nie zaśmiecaj boarda...
Re: Problem stary jak CS
quote:
Napisane oryginalnie przez qwertz_pl
...
MMSYSTEM004 . Określone urzadzenie jest zajęte. Unable to initialize wavelnm Trying Direct Sound. Unable to initialize wave input.You will not be able to speak to players ... Musze dodac ze majk dziala poza CS , bo i w RW i w Yahoo Messanger.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:20.