FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=36)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=503)

Posted by rafaello on 08-07-2001 08:37:

Talking nowy serwis - fajnie

w końcu pojawił się drugi porządny serwis o half-life, już myślałem że zostałem całkowicie samotny

Posted by Ex00 on 08-07-2001 10:02:

o witam rafaello
O konkurencji wiedziales od pol roku Kiedy cie prosilem o wpolprace

Posted by Ernie on 08-07-2001 12:09:

Question

Hmmm czy aby konkurencja to dobrze użyte słowo...

Posted by rafaello on 08-07-2001 13:26:

? nie widze w was konkurencji - tylko po prostu sie ciesze ze nie jestem sam - nie bylo poza moim serwisem innego informacyjnego o takim zasigu... pozatym ja ciagle moge pozwolic sobi na duzo wiecej - bo strona jest w 100% moja wlasnoscia - a wasza niestety nie jest w 100% niezalezna - ex00 - nie rozumiem dlaczego miala by to by byc konkurencja - wolalbym wspolprace... wlasciwie dobrze by bylo zebys sie okreslil jasno - chcesz konkurencji czy wspolpracy ?

Posted by Rolin on 08-07-2001 14:01:

Question konkurencja

Jesli, mozna spytac to na czym polegala by ta konkurencja
A czy servis jest uzalezniony w 100% czy nie, to chyba bez roznicy. Ex00 ma i tak mysle duza swobode w tym servisie

ps. Ex00 nie podlzuje sie jak cos

Posted by Ex00 on 08-07-2001 14:09:

narazie nie bede z toba wspolpracowal, ani konkurowal...tylko sie rozbuduje..4 dzien dopiero

A co do niezaleznej, naprawde nie wiesz jakimi prawami sie takie portale jak ten rzadza, wiec nie mow, ze musze sie o wszystko pytac szefostwa :>

Posted by rafaello on 08-07-2001 14:14:

Talking

pytac szefostfa !? o w morde...... ja go nawet nie mam
a co do rzeszty to ok - poczekamy zobaczymy.....

Posted by Ernie on 08-07-2001 17:42:

Cool

Hmm coraz mniej mi się podoba ta dyskusja.
Sam jak prowadziłem tą swoją stronkę poznałem, że jednak konkurencja istnieje. Kilka razy zdażało się, że ktoś tam skopiował żywcem coś z mojej strony, nie mówiąc o tym ani słowa...

To prawda Ex00, ma może dużą swobodę w serwisie ale my (reszta) mamy mniejszą. Co prawda nie widzę jak narazie powodów do narzekań, wręcz przeciwnie Zobaczymy jak dalej pójdzie.

Co prawda jak prowadzi się jakiś serwis samemu, to inaczej się człowiek czuje... cokolwiek wymyślisz i zrobisz jest twoje. Mogłeś zmieniać design kiedy ci się podoba itd. Ale w pojedynkę, zawsze jest trudniej. No i jeżeli robi się coś dla ludzi to lepiej to robić dobrze...

Posted by rafaello on 08-07-2001 20:03:

ech - bez przesady - to chyba natutarle ze sie interesuje sytuacja..... w koncu prowadze serwis www.hl.nets.pl ponad dwa lata.... i ponad poltora roku jako oficjalny serwis ... mimo calej "dziwnej" rozmowy ciagle sie ciesze - i to niezmiernie tak czy siak - zal mi tylko ze nie bedzie tego chata ktory mial byc uniwersalny i ze nie macie zbytniej mozliwosci sensownie zafunkcjonowac na topliscie to tak naprawde bylo moim powodem podjecia rozmowy o "ograniczeniach" i braku 100% zaleznosci
zycze wszystkiego najlepszego i oby sie halfowi ukladalo na full-a
best regards
rafaello
[email protected]

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:19.