FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5061)
muza w q3
mam male pytanko (nie wiem czy bylo ale jestem leniwy
P sami wiecie)
czy mozna w q3 sluchac muzy z MP3 ? bo z wavow to slyszalem ze mozna i kiedys sam probowalem (ale nie wyszlo )
prosze o odp czy sie da i jesli tak to o jakies instrukcje co i jak
chcesz spod q3 odpalic mp3? wiem np. ze w RA3 byla przegladarka mp3 ale nie wiem doakldnie jak to dzialalo
dzia�a�o (a w�a�ciwie dzia�a) to podobnie do winampa, tylko bardziej �opatoligicznie: dodawanie mp3 / shuffle / repeat etc.
moze ktos dac instrukcje krok po kroku bo nie wiem co i jak
skonwertuj...
polecam goldwave - program prosty jak blysk ciupagi
eh w osp'ie raczej sie nie da... bo pamietam mialem kiedys konfiga makaveliego czy jakiegos tam i bylo cos z mp3 ale ... nie dzialalo mi. wogule w doc'ach od osp'a nie ma nic o mp3 wienc wontpie. wiem ze da sie wav'y odtwarzac chyba komendom /play <nazwa_pliku>
A w MQWCL (QW) mozna odslochiwac mp3
heh nie chce przez winampa
bo jak gram to musze miec bez muzy a z dzwiekami a jak nie gram to se kcem muze wlaczyc
mp3->wav niezbyt bo mam wlasnie malo wolnego na hdd :/ (niestety dysk 4,3 ( )
Let's play...
z poczatku obsuga moze sie wydawac pogmatwana ale pokombinuj chwile zanim napiszesz ze nie wiesz jak sie tym obslugiwac
wrazie czego pisz
demarcos jakies chakiersko czarodziejkie pliki tutaj zarzuca
podstawa
nie no serio to banalne jest :
1.zapuszczasz se winampa z playlista mp3
2.zapuszczasz ten programik
3.w settings bindujesz pod odpowiednie klawisze odowiednie funkcje (uwaga nie bindowac tyhc klawiszy pod ktore mamy juz cos zbindowane w q3)
4.zapuszczasz q3 graasz ,suchasz mp3 przewijasz sciszasz itp i to wsysko w trybie ful skrin
no to looz pragramik... sciagne sobie
wlasnie wpadlem do domq zaraz zbadam thnx za pomoc
(naogol konczy sie innym tematem
P )
qrcze :/ nie wiem czy cos jest nie tak czy to znowu moj kochany cfg (
mam pytanie:
zna sie tu ktos na CFG ?? bo mam jakies bledy ale nie mam pojecia co jest nie tak i chcialbym prosic o pomoc (moze nie bede musial nowego topica stawiac
)
zamieszczam nizej moj (nowy) cfg
pls zlookajcie co jest nie tak bo jak wlacze to wywala podczas grania ciagle jeden text ... (zreszta sami sobaczcie)
PLS O POMOC
jaki txt?
zamieszczam screena
text pokazuje sie po chwili a czesto gdy nacisne jakiegos binda (mouse 1/2 lub z broni ...)
reinstalka nic nie dala (
o qrde... takiego czegos jeszcze nie widizalem... jak wroce ze schoola to zobacze
shool sux!
hm wyexekowalem twuj cfg i nic mi sie takiego nie wyswietlalo.
sprubuj moze odinstalowac i wyrzucic caly folder q3 i na nowo wszystko po kolei wgrywac i sprawdzac co jesttego przyczyna
wywalalem calego q3 i wgrywalem all od now :/ ale jak juz wczesniej pisalem nic to nie dalo a mnie szlak trafia >
quote:
Napisane oryginalnie przez D1onE
szok nie ?a najgorsze ze nie mam pojecia co jest tego przyczyna :/
warszafski walczyk....
lukas sprawdzalem czy wlasnie nie ma takich bledow wczesniej i jeszcze poraz chyba 100tny dzisiaj i nic
qrcze no naprawde nie mam pojecia why to wystakuje
quote:
Napisane oryginalnie przez D1onE
lukas sprawdzalem czy wlasnie nie ma takich bledow wczesniej i jeszcze poraz chyba 100tny dzisiaj i nic
qrcze no naprawde nie mam pojecia why to wystakuje![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:18.