FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5065)
c'mon jump!
Pare skokow przydatnych podczas gry na dockach....
Milego ogladania i mam nadzieje ze jesli ktos ich jeszcze nie zna to okaza sie pomocne...
PS. jesli ktos nie wie to demko nalezy rozpakowac do folderu demos w katalogu z ut np. ../Quake3/q3ut2/demos
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Milego ogladania i mam nadzieje ze jesli ktos ich jeszcze nie zna to okaza sie pomocne...
PS. jesli ktos nie wie to demko nalezy rozpakowac do folderu demos w katalogu z ut np. ../Quake3/q3ut2/demos
Panie, daj mi sile...
Re: c'mon jump!
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Napisane oryginalnie przez GuriaS
znam je :P
ale np. panNA powinien zrzucic :D
Re: Re: Re: c'mon jump!
quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Gratuluj� pomys�u, REWELACJA Sniezku ! Idea "pokazania" newbiem trick�w w taki spos�b jest �wietna
PS. a panN� prosz� sobie twarzy nie wyciera�
Zreszt� i tak z regu�y gin� w pierwszych 15 sek. gry,czasem bior�c ze sob� jedn�,dwie sk�ry a swoje szanse na przej�cie pokazan� w demku drog�(d�ugie pasa�e po odkrytych przestrzeniach) przy 2-3 "obcych" na planszy oceniam na 0((
to bardzo prosty skok, mysle ze uda ci sie go zrobic bez problemu....
ps dla wszystkich newbie daje linka do kilku niezlych trikow by grucha czy cos
http://q3arena.gry.wp.pl/ut/dema.php
nie da�o sie tego wewalic do 1 zipa ? nie chcem mi sie zrzucac tyle tych plikow zeby zobaczyc co GruSzka zmajstrowa�a
Napisane oryginalnie przez Merlin
sniezq a moze pokazesz jakies fajniejsze skoki bo te na dox to kazdy kto gra dluzej niz 2 miechy zrobi po 2 min prob, pokaz ten na rommel do fontanny albo ten thorkowy na dach vizavi parkingu :P
ps dla wszystkich newbie daje linka do kilku niezlych trikow by grucha czy cos :P
http://q3arena.gry.wp.pl/ut/dema.php
jakie demka ?? jakie majstrowanie ?? pierwsze slysze ze sa ze mna jakies dema - i to jeszcze jumpy
p.s. nie kupa panNA - zmien rozszezenie na dm_67 i poleci pod beta 2.5
Buuuuuu
A ju� zacze�em �ci�ga�.,... lipka, no c� spr�buje przez jaki� program...mo�e si� uda
!
Napisane oryginalnie przez GruChA
jakie demka ?? jakie majstrowanie ?? pierwsze slysze ze sa ze mna jakies dema - i to jeszcze jumpy
quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin
ps dla wszystkich newbie daje linka do kilku niezlych trikow by grucha czy cos
http://q3arena.gry.wp.pl/ut/dema.php [/B]
Tych sniezkowych skok�w to nawet nie sci�gam bo wiem co za pytki tam s� i ju� dawno temu je robi�em.Jak gram to raczej nie ustawiam sie w jakims specjalnym miejscu 3 min i potem licze kroki i spacja aby sie znalezc na latarni spacja i juz na baraku
Ide sobei na instynkt i wycinam podrodze czyba �e .... spotkam kogo� z r3,wtedy to ja jestem zazwyczaj wyciety ale nie zawsze
takie skoki sa przydatne do szybszego dotarcia w okreslone miejsce... bo tak to nie maja zbytniego znaczenia ... najlebszym trikiem moim zdaniem jest skok na ut_uptown na ten budynek na przeciwko garazy...
Yo yo all!
quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
takie skoki sa przydatne do szybszego dotarcia w okreslone miejsce... bo tak to nie maja zbytniego znaczenia ... najlebszym trikiem moim zdaniem jest skok na ut_uptown na ten budynek na przeciwko garazy...![]()
zgadzam sie z przedmowca
no to czemu mam taka niska ocene?![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
A ja tak troszq poza topickiem, ale podoba mi si� ten screen ...
Nazwa� bym to UT_MaTrIx
\/
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
hehe tez mam takie screeny
a co do demka z trickami, to obejrze pozniej![]()
GruCha !
Pisz� posta bo na edycj� poprzedniego nie reagujesz.Zmiana rozszerze� na dm_67 nic nie daje, dalej ten sam b��d niezgodno�ci wersji podaje, co jest ?
Kto� tu jeszcze demkami si� zajmowa�, nie pamietam nicka, porad�cie co�, bom ciekaw tych delicji :)
hehe
bardziej mi sie podoba screen blooda, bo jest bardziej matrixowy... luznego jest jak z MAX PAYNE'a jak leci do przodu w zwolninym tempie
GruCha !
Pisz� posta bo na edycj� poprzedniego nie reagujesz.Zmiana rozszerze� na dm_67 nic nie daje, dalej ten sam b��d niezgodno�ci wersji podaje, co jest ?
Kto� tu jeszcze demkami si� zajmowa�, nie pamietam nicka, porad�cie co�, bom ciekaw tych delicji![]()
Teraz OK.
Musia�em opr�cz pak5.pk3 jeszcze pak4 wyout, �eby na poziom bety 2,3 zej�� i posz�o.Thx.
Tricki na uptownie i villageu rewelacja, streets sobie na jutro zostawi�, oczki mi sie ju� klej� a jutro do robala :(
Chyba �eby jeszcze ctf-a w jakiej Flamandii kr�ciutko ...
czyli pomysl sie nie podoba..... ale mozna by zrobic jakis dzial dla beginnerow na ut.pl...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:35.