FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=33)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5073)
Jak daleko zajdą nasze Orły na MŚ2002?
No więć Mundial się zbliża..............
Jak oceniacie szanse podopiecznych Engela?
----------------------------------------------------------------------------
Umieszczajcie jakieś fajne gadżety związane z BIAŁO-CZERWONYMI i wogóle z MŚ
Fajny skin do winamp'a
http://www.1001winampskins.com/skin...ml?skin_id=2317
----------------------------------------------------------------------------
Zle jest ankieta sformuowana. Chce zaglosowac, ze np. Polska bedzie w finale, ale nie mam dekoderu, no wiec na co mam glosowac?
Na to ze nie mam dekoderu czy na final?
Ja tam staram sie byc optymista ale nie wyjdziemy nawet z groop Anketa zeczywiscie zle sformuowana bo tez nie mam dekodera, ale bede ogladal na Eurosport
Zle jest ankieta sformuowana. Chce zaglosowac, ze np. Polska bedzie w finale, ale nie mam dekoderu, no wiec na co mam glosowac?
Na to ze nie mam dekoderu czy na final?
![]()
Napisane oryginalnie przez Lesio
Ja tam staram sie byc optymista ale nie wyjdziemy nawet z groopAnketa zeczywiscie zle sformuowana bo tez nie mam dekodera, ale bede ogladal na Eurosport
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Co do EUROSPORTU podobno nawet nie wykupili prawa żeby pokazywać skróty meczów z AZJI. Dla nich te mistrzostwa nie istnieją![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
ja wogole nic do tv nie posiadam
mam tylko 4 programy a i tak nie mam czasu ani ochoty ich ogladac![]()
koreańców głupio rozwalić - skoro mistrzostwa odbywać się będą po części w ich kraju - a z tym sportem wiążą również spore nadzieje... (jak widziałem ich podniecone i pełne nadzieji mordy to aż chciałbym żeby mistrzami zostali )
amerykańcoof nie lubią wszyscy - bo są dobrzy we wszystkim, ale nie można im w ten sposób złoić dupy w soccer... więc należałoby ich trochę zachęcić do tego sportu
a my tacy życzliwi, że nasi piłkarze na pewno się podłożą
Co do EUROSPORTU podobno nawet nie wykupili prawa żeby pokazywać skróty meczów z AZJI. Dla nich te mistrzostwa nie istnieją![]()
Co???Bez jaj. To gdzie ja bede ogladal meczeW tej chwili jestem powaznie wkurwiony
No jak polacy awansują do finału to będziesz mógł pojechać na wycieczkę do Japonii
A tak poważnie, cięzka sprawa. Polsat będzie niby pokazywał mecze , ale nie wiadamo czy Live.....
Kilka spotkań chyba na ARD1 czy ZDF. Włoskie RAI nic podobno nie pokaze - nie mieli kasy tak jak TVP![]()
po pierwsze: jak juz sie interesujecie polskim futbolem i nasza reprezentacja, to piszcie do ciezkiem cholery Polacy a nie polacy
po drugie: po grzyba taka dyskusja, w ktorej wszyscy narzekaja? ja mysle pozytywnie - wyjdziemy z grupy, potem niech sie dzieje co chce... po tylu latach kiedy polska pilka nozna smierdziala, awans do MŚ jest sukcesem, a za pare lat w takim tempie bedzie jeszcze lepiej...
no ale wy oczywiscie wolicie ponarzekac, bo takie narzekanie na poziom polskiej kopanej jest w modzie... no to powodzenia...
moze przez internet bedzie sie dalo?![]()
W Korei![]()
No jak polacy awansują do finału to będziesz mógł pojechać na wycieczkę do Japonii
A tak poważnie, cięzka sprawa. Polsat będzie niby pokazywał mecze , ale nie wiadamo czy Live.....
Kilka spotkań chyba na ARD1 czy ZDF. Włoskie RAI nic podobno nie pokaze - nie mieli kasy tak jak TVP![]()
no to rzeczywiscie pocieszajaca wiadomosc
na pewno zobaczymy tam nasza reprezentacje!!!
po pierwsze: jak juz sie interesujecie polskim futbolem i nasza reprezentacja, to piszcie do ciezkiem cholery Polacy a nie polacy
po drugie: po grzyba taka dyskusja, w ktorej wszyscy narzekaja? ja mysle pozytywnie - wyjdziemy z grupy, potem niech sie dzieje co chce... po tylu latach kiedy polska pilka nozna smierdziala, awans do MŚ jest sukcesem, a za pare lat w takim tempie bedzie jeszcze lepiej...
no ale wy oczywiscie wolicie ponarzekac, bo takie narzekanie na poziom polskiej kopanej jest w modzie... no to powodzenia...
nie byl to ani brak wiedzy na ten temat ani zlosliwosc...
hmmm... nie wiem jak mozna oceniac czyis patriotyzm po tym, ze napisal slowo Polacy (przynajmniej na forum o grach komputerowych - nie pisze tu jakos oficjalnie) z malej litery... w moim przypadku bylo to przyzwyczajenie do pisania bez capsoof czy moze nawet roztargnienie...
rzeczywiscie jakims wielkim patriota to Ja nie jestem... temu nie zaprzecze - ale to nie znaczy, ze nie mam go za grosz (patriotyzmu)...
jezeli ludziom zalezy zebym pisal Polacy z duzej litery - to prosze bardzo - poprawilem...
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
(...)
ja mysle pozytywnie - wyjdziemy z grupy, potem niech sie dzieje co chce... po tylu latach kiedy polska pilka nozna smierdziala, awans do MŚ jest sukcesem, a za pare lat w takim tempie bedzie jeszcze lepiej...
nie... no - Ja bym chciał bardzo żeby Polska doszła np. do pół-finałów - wtedy cieszyłbym sie jak dziki - i wyszedł bym to opić
ale z drugiej strony - kiedy się już dostaliśmy - to nagle wszystkim zawodnikom się odechciało grać - i dawali dupy...
wg mnie część z nich robi to czysto dla kasy - brakuje im wyrwy i się opierdalają... mam nadzieję, że na WC - będą grać jak tylko potrafią najlepiej, ze 110% mocy - a nie: "eee... to angole - z nimi nigdy nie wygramy" - i nikt nie będzie kontuzjowany - bo wnerwia człowieka to, że połowa zawodników jest kontuzjowana...
oby Polacy zgotowali innym krajom niemiłą niespodziewankę (TYLKO **** NIECH CI *******ENI RASIŚCI ZOSTAWIĄ OLIEGO W SPOKOJU - TO BĘDZIE DOBRZE GRAŁ)
"Podpis nie jest obowiązkowy. Podpis pojawia się pod twoim post'em."
Polska gola:)!!!!!!!!
Ja tam jestem tego samego (mniej wiecej) zdania co tram
Polska gola
Ciesze sie ze sie zakwalifikowali i wierze ze zajda dalej (A wielki fan pilki to ze mnie nie jest, bo w sumie to wole grac, ale lezka sie w oku kreci jak swoi klepia jakichs frajerow
A jak daleko to nie wazne, wazne zeby walczyli
Hej gol Polska gol Polska gol Polsaka gol Polsaka gol
Kij w krzyz wszystkim ktorzy watpia
'hand'
POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!
Kolejka za Naszych kopiacych!!!!!!!!
Kto nie pije ten donosi
'hand'
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:41.