FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=33)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5073)

Posted by rcube on 23-03-2002 21:38:

Jak daleko zajdą nasze Orły na MŚ2002?

No więć Mundial się zbliża..............
Jak oceniacie szanse podopiecznych Engela?

----------------------------------------------------------------------------
Umieszczajcie jakieś fajne gadżety związane z BIAŁO-CZERWONYMI i wogóle z MŚ

Fajny skin do winamp'a
http://www.1001winampskins.com/skin...ml?skin_id=2317
----------------------------------------------------------------------------

Posted by on 23-03-2002 21:53:

Nasi nawet z grupy nie wyjda.
Wszyscy sie podniecaja i snuja plany, a Polska reprezentacja powinna sie cieszyc ze sie zakwalifikowala bo wiecej nic nie osiagnie.
prawda jest gorzka

Posted by on 23-03-2002 21:55:

Zle jest ankieta sformuowana. Chce zaglosowac, ze np. Polska bedzie w finale, ale nie mam dekoderu, no wiec na co mam glosowac?
Na to ze nie mam dekoderu czy na final?

Posted by Lesio on 23-03-2002 21:59:

Ja tam staram sie byc optymista ale nie wyjdziemy nawet z groop Anketa zeczywiscie zle sformuowana bo tez nie mam dekodera, ale bede ogladal na Eurosport

Posted by rcube on 23-03-2002 22:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Zle jest ankieta sformuowana. Chce zaglosowac, ze np. Polska bedzie w finale, ale nie mam dekoderu, no wiec na co mam glosowac?
Na to ze nie mam dekoderu czy na final?

Twój wybór

Posted by [FPP]Shooler on 23-03-2002 22:05:

Widze ze jak narazie wiekszosc (w tym i ja) nie posiada dekodera polshitu

Posted by rcube on 23-03-2002 22:06:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Ja tam staram sie byc optymista ale nie wyjdziemy nawet z groop Anketa zeczywiscie zle sformuowana bo tez nie mam dekodera, ale bede ogladal na Eurosport

Ja cię Kręce
MYŚLAŁEM ŻE DEKODER POLSATU POTRAKTUJECIE JAKO GRYPS.
Polsat i jego dekoder w tej ankiecie to taki kawał żeby ankieta była ciutek śmieszniejsza

A wy to serio potraktowaliście No ale można i serio , jest związane z tematem hehe... fakt troche bez sensu.

Co do EUROSPORTU podobno nawet nie wykupili prawa żeby pokazywać skróty meczów z AZJI. Dla nich te mistrzostwa nie istnieją

Posted by on 23-03-2002 22:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Widze ze jak narazie wiekszosc (w tym i ja) nie posiada dekodera polshitu

ja wogole nic do tv nie posiadam
mam tylko 4 programy a i tak nie mam czasu ani ochoty ich ogladac

Posted by [FPP]xen0m on 23-03-2002 22:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Co do EUROSPORTU podobno nawet nie wykupili prawa żeby pokazywać skróty meczów z AZJI. Dla nich te mistrzostwa nie istnieją

dokladnie, i jest to bardzo smutne

a Polska wyjdzie z grupy, a dalej to juz nie wiem

Posted by rcube on 23-03-2002 22:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton

ja wogole nic do tv nie posiadam
mam tylko 4 programy a i tak nie mam czasu ani ochoty ich ogladac

Polsat to G...O. Lać na nich.
Ale nie mieszajmy ich z naszymi eeee ....wróbelkami

Posted by [STER]climhazzard on 23-03-2002 22:13:

Polacy byli by mistrzami

gdyby nie jedno - nie mogą wygrać...

koreańców głupio rozwalić - skoro mistrzostwa odbywać się będą po części w ich kraju - a z tym sportem wiążą również spore nadzieje... (jak widziałem ich podniecone i pełne nadzieji mordy to aż chciałbym żeby mistrzami zostali )

amerykańcoof nie lubią wszyscy - bo są dobrzy we wszystkim, ale nie można im w ten sposób złoić dupy w soccer... więc należałoby ich trochę zachęcić do tego sportu

a my tacy życzliwi, że nasi piłkarze na pewno się podłożą

Posted by Lesio on 23-03-2002 22:26:

quote:

Co???Bez jaj. To gdzie ja bede ogladal mecze W tej chwili jestem powaznie wkurwiony

Posted by rcube on 23-03-2002 22:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio

Co???Bez jaj. To gdzie ja bede ogladal mecze W tej chwili jestem powaznie wkurwiony

W Korei
No jak polacy awansują do finału to będziesz mógł pojechać na wycieczkę do Japonii

A tak poważnie, cięzka sprawa. Polsat będzie niby pokazywał mecze , ale nie wiadamo czy Live.....
Kilka spotkań chyba na ARD1 czy ZDF. Włoskie RAI nic podobno nie pokaze - nie mieli kasy tak jak TVP

Posted by [STER]climhazzard on 23-03-2002 22:53:

quote:

W Korei
No jak polacy awansują do finału to będziesz mógł pojechać na wycieczkę do Japonii

A tak poważnie, cięzka sprawa. Polsat będzie niby pokazywał mecze , ale nie wiadamo czy Live.....
Kilka spotkań chyba na ARD1 czy ZDF. Włoskie RAI nic podobno nie pokaze - nie mieli kasy tak jak TVP

czyli jak ktoś ma kablówkę i na niej polsat to też sobie nie obejrzy? ale ten kraj jest po******... żeby obejrzeć wc trzeba dodatkową kasę płacić...

Posted by Ulraunt. on 23-03-2002 22:59:

moze przez internet bedzie sie dalo?

Posted by deathcrush on 23-03-2002 23:20:

po pierwsze: jak juz sie interesujecie polskim futbolem i nasza reprezentacja, to piszcie do ciezkiem cholery Polacy a nie polacy
po drugie: po grzyba taka dyskusja, w ktorej wszyscy narzekaja? ja mysle pozytywnie - wyjdziemy z grupy, potem niech sie dzieje co chce... po tylu latach kiedy polska pilka nozna smierdziala, awans do MŚ jest sukcesem, a za pare lat w takim tempie bedzie jeszcze lepiej...

no ale wy oczywiscie wolicie ponarzekac, bo takie narzekanie na poziom polskiej kopanej jest w modzie... no to powodzenia...

Posted by [STER]climhazzard on 23-03-2002 23:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ
moze przez internet bedzie sie dalo?

jesli nawet to znowu to moge powtoorzyc zdanie: ale ten kraj jest po******... żeby obejrzeć wc trzeba dodatkową kasę płacić...

Posted by [FPP]xen0m on 23-03-2002 23:24:

quote:

W Korei

polfinaly i finaly beda w TVP

Posted by [STER]climhazzard on 23-03-2002 23:29:

no to rzeczywiscie pocieszajaca wiadomosc

na pewno zobaczymy tam nasza reprezentacje!!!

Posted by [STER]climhazzard on 23-03-2002 23:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
po pierwsze: jak juz sie interesujecie polskim futbolem i nasza reprezentacja, to piszcie do ciezkiem cholery Polacy a nie polacy
po drugie: po grzyba taka dyskusja, w ktorej wszyscy narzekaja? ja mysle pozytywnie - wyjdziemy z grupy, potem niech sie dzieje co chce... po tylu latach kiedy polska pilka nozna smierdziala, awans do MŚ jest sukcesem, a za pare lat w takim tempie bedzie jeszcze lepiej...

no ale wy oczywiscie wolicie ponarzekac, bo takie narzekanie na poziom polskiej kopanej jest w modzie... no to powodzenia...

zadko kiedy uzywam w postach duzych liter - i nie byl to ani brak wiedzy na ten temat ani zlosliwosc...

Posted by deathcrush on 24-03-2002 00:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
nie byl to ani brak wiedzy na ten temat ani zlosliwosc...

patriotyzmu u Ciebie chociaz za grosz tez nie ma jak widze

Posted by [STER]climhazzard on 24-03-2002 01:14:

hmmm... nie wiem jak mozna oceniac czyis patriotyzm po tym, ze napisal slowo Polacy (przynajmniej na forum o grach komputerowych - nie pisze tu jakos oficjalnie) z malej litery... w moim przypadku bylo to przyzwyczajenie do pisania bez capsoof czy moze nawet roztargnienie...

rzeczywiscie jakims wielkim patriota to Ja nie jestem... temu nie zaprzecze - ale to nie znaczy, ze nie mam go za grosz (patriotyzmu)...

jezeli ludziom zalezy zebym pisal Polacy z duzej litery - to prosze bardzo - poprawilem...

Posted by Xenocide on 24-03-2002 11:38:

kiedys bylismy na 3 miejscu...
tylko nie wiem czy w fifa czy uefa

Posted by chimera on 24-03-2002 11:53:

Question

A prawa do transmiji radiowej polshit tez wykupil ? Wiem, ze to nie to samo ale lepszy rydz niz nic :/

Posted by deathcrush on 24-03-2002 21:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
(...)

no wlasnie jestem cholernie wyczulony na tym punkcie...
jak sam piszesz - wielkim patriota nie jestes i to tlumaczy dlaczego nie rozumiesz jak mozna oceniac (...)

w kazdym razie dzieki za poprawke

wrocmy do tematu: jak sie nie uda skombinowac dekodera, a polshit nie wypusci transmisji z rak, to bede lazil po znajomych albo do pubu zeby przy kufelku Lecha (kryptoreklama :S) obejrzec meczyk...

Posted by Mistrzu on 25-03-2002 10:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
ja mysle pozytywnie - wyjdziemy z grupy, potem niech sie dzieje co chce... po tylu latach kiedy polska pilka nozna smierdziala, awans do MŚ jest sukcesem, a za pare lat w takim tempie bedzie jeszcze lepiej...

Tram ma racje. Nie widze powodu dla którego nie mielibysmy wyjsc z przynajmniej grupy. Ci ktorzy twierdzq, ze tak sie nie stanie nie widzieli chyba zadnego meczu reprezentacji Polski w tych eliminacjach ( dwumecz z Norwegią i wyjazd z Walią - the best ). Mamy naprawde silną i zgraną drużynę, z najlepszym na swiecie bramkarzem, dobrą obroną i super selekcjonera .

Polskaaa biało-czerwoni !

Posted by [STER]climhazzard on 25-03-2002 12:09:

nie... no - Ja bym chciał bardzo żeby Polska doszła np. do pół-finałów - wtedy cieszyłbym sie jak dziki - i wyszedł bym to opić

ale z drugiej strony - kiedy się już dostaliśmy - to nagle wszystkim zawodnikom się odechciało grać - i dawali dupy...

wg mnie część z nich robi to czysto dla kasy - brakuje im wyrwy i się opierdalają... mam nadzieję, że na WC - będą grać jak tylko potrafią najlepiej, ze 110% mocy - a nie: "eee... to angole - z nimi nigdy nie wygramy" - i nikt nie będzie kontuzjowany - bo wnerwia człowieka to, że połowa zawodników jest kontuzjowana...

oby Polacy zgotowali innym krajom niemiłą niespodziewankę (TYLKO **** NIECH CI *******ENI RASIŚCI ZOSTAWIĄ OLIEGO W SPOKOJU - TO BĘDZIE DOBRZE GRAŁ)

Posted by slawek on 25-03-2002 12:21:

Niech tylko wyjdą z grupy (a będzie bardzo ciężko) to wierzę w ćwierćfinał.

Posted by Tyfhus on 25-03-2002 13:21:

Polska gola:)!!!!!!!!

Ja tam jestem tego samego (mniej wiecej) zdania co tram
Polska gola
Ciesze sie ze sie zakwalifikowali i wierze ze zajda dalej (A wielki fan pilki to ze mnie nie jest, bo w sumie to wole grac, ale lezka sie w oku kreci jak swoi klepia jakichs frajerow
A jak daleko to nie wazne, wazne zeby walczyli
Hej gol Polska gol Polska gol Polsaka gol Polsaka gol

Kij w krzyz wszystkim ktorzy watpia

'hand'

'I slit my wrists and quickly slip away...'

Posted by Tyfhus on 25-03-2002 13:24:

Polska gola:)!!!!!!!!

POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!POLSKA GOLA!!!!!!!
Kolejka za Naszych kopiacych!!!!!!!!
Kto nie pije ten donosi

'hand'

'I slit my wrists and quickly slip away...'

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:41.