FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5089)
coolnet to gówniane gówno
hmm zaczne od hasła polsjka dla polaków.***** co dzień nasz 14 osobowy coolnecik jest zapchany.nie dośc że właże tam przez 1 h to jak wejde jest prawie zawsze max5 polaków!!!Wkórwia mnie to tak totalnie ze szkoda gadać czy nie da sie zrobić tego o czym były już rozmowy że wpuszcza tylko polskie ip????
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
hmm zaczne od hasła polsjka dla polaków.***** co dzień nasz 14 osobowy coolnecik jest zapchany.nie dośc że właże tam przez 1 h to jak wejde jest prawie zawsze max5 polaków!!!Wkórwia mnie to tak totalnie ze szkoda gadać czy nie da sie zrobić tego o czym były już rozmowy że wpuszcza tylko polskie ip????
Gra na coolnecie to nieżadna gra ,tyle tam bydła że ze wszystkich stron (szczególnie na streets) mogą cie załatwić.Wtedy nieliczy się spryt (co na klanoffkach jest bardzo potrzebne) .Tylko zwiać i gdzieś się ukryć, poczekać aż połowa się pozabija i dopiero można wyjść i sobie "normalnie" zagrać .
No wnerwiające jest to że jak wyjde na ulice w grze i nawala się tyle osób i odrazu jest strata pakietó...szkoda, to nas denerwowało i maxclients był zmieniony na 14. Oki może być 14, ale bez zagranicznych "Polska dla Polaków"
POZDroofka
To sa jush 2 serwy
Lol tyle sie zmienilo
Ale to prawda że tylko 14 graczy może zagrac ja to lubilem jak bylo ich az 20-fuxem mogl ktos granatem dostać w głowe
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Re: Re: sux
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
To sa jush 2 serwy
Lol tyle sie zmienilo
Ale to prawda że tylko 14 graczy może zagrac ja to lubilem jak bylo ich az 20-fuxem mogl ktos granatem dostać w głowe
coolnet ostatnio jest do pupci .
wchodze w nocy na serwer i laguje jak ***
włanczm wyszukiwanie na necie wchodze na pierwszy leprzy serwer z pingiem 80 i gram bez żadnych lagów .
źle sie dzieje w państwie polskim i tpsa
>-------===-------<
quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
coolnet ostatnio jest do pupci .
wchodze w nocy na serwer i laguje jak ***
włanczm wyszukiwanie na necie wchodze na pierwszy leprzy serwer z pingiem 80 i gram bez żadnych lagów .
źle sie dzieje w państwie polskim i tpsa![]()
Re: Re: Re: sux
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Hymm żeby tak było trzeba by było usunać coolnet z listy serverów przy wyszukiwaniu,
EE stary, widać ze nie grałeś już dawno na atmosferze .. Jka po coolnecie idę na atmo to mnie *******ec pospolity trafia, masa zgubionych pakietów, lag na lagu, dla pocieszenia tylko ping niski :-/
>-------===-------<
quote:
Bloodq ostatnio atmo nie działa coolnet laguje i jednym słowem niema gdzie grać![]()
Hehe
Mi dzisiaj fajnie się grało, lag 0 tylko że w tym czasie net niedziałał... i nikt ofkoz nieściągał...hehehe.A co do TEPSY co napisał optical to mam zastrzeżenie: Jak mówisz że lagi na qlnecie masz przez TPSA to ciekawe dlaczego niemiałeś lagów na zagranicznych servach???zdeka mnie to dziwi, ale może ty masz jaką przesciówke czy co?
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Mi dzisiaj fajnie się grało, lag 0 tylko że w tym czasie net niedziałał...i nikt ofkoz nieściągał...hehehe.A co do TEPSY co napisał optical to mam zastrzeżenie: Jak mówisz że lagi na qlnecie masz przez TPSA to ciekawe dlaczego niemiałeś lagów na zagranicznych servach???zdeka mnie to dziwi, ale może ty masz jaką przesciówke czy co?
![]()
Racja, straszne hordy na Coolnecie, tłum taki że naprawdę trudno coś pokazać, ale z drugiej strony czemu jest takie parcie na C ? Razem serwerków znam 8, fakt że akurat teraz jak patrzę
to sniper i atmosfera_klan_wars maja po 9999 pinga, ale reguła jest taka że na C. zawsze komplet a reszta pusta. Co jest ? Ping tam znowu nie taki niski, laguje też solidnie, to dlaczego wszyscy sie pchają ?
...
nie rozumiem tylko czemu jest maxclients na 14 jak drugiego coolnetu nie ma, a tam juz jest sie coraz trudniej dostac... i do tego nikt nie ma rcona
Racja, straszne hordy na Coolnecie, tłum taki że naprawdę trudno coś pokazać, ale z drugiej strony czemu jest takie parcie na C ? Razem serwerków znam 8, fakt że akurat teraz jak patrzę
to sniper i atmosfera_klan_wars maja po 9999 pinga, ale reguła jest taka że na C. zawsze komplet a reszta pusta. Co jest ? Ping tam znowu nie taki niski, laguje też solidnie, to dlaczego wszyscy sie pchają ?
jest gdzie grac
quote:
Bloodq ostatnio atmo nie działa coolnet laguje i jednym słowem niema gdzie grać![]()
Napisane oryginalnie przez Merlin
br zaprasza na serwer klanowy, lacze podobne do coolnetowego nie laguje jak na atmosferze, nie gubi pakietow, i bardzo dobre pingiadresik serwera: kill.it.pl port standartowy
zapraszamy
blee
Żygać mi się chce jak patrze jakie mam pingi na servach..To niejst wina TEPSY tylko sieciowiczów z którymi jestem w sieci...ściągają mp3 filmy gry...i takie inne głupoty...
Papka
quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
a to taki maly screenik z dzisiejszej gry na qlnecie, ze mna liczac bylo 3 polakow, a reszta - sadzac po jezyku jakim sie poslugiwali - pochodzila ofkozz z niemiec, juz wiecie komu dziekowac ze niemozna sie dostac na qlnecik
\/
JA JAK ZAWSZE MAM INNE ZDANIE
a ja wam powiem tak
mi tam sie odoba ze jest max 14 graczy . Jak bylo max 20 graczy , to na qlnecie bylo odpierdalane FFA , a teraz to sie chociaz da jakos takos pograc . A co do pingow , to ni emam zdania , bo i tak zawsze mam parwie najmniejszy
Re: JA JAK ZAWSZE MAM INNE ZDANIE
quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
a ja wam powiem tak
mi tam sie odoba ze jest max 14 graczy . Jak bylo max 20 graczy , to na qlnecie bylo odpierdalane FFA , a teraz to sie chociaz da jakos takos pograc . A co do pingow , to ni emam zdania , bo i tak zawsze mam parwie najmniejszy
![]()
\/
III światowa
Ale byłby jazz gdyby III światowa wystartowała z powodu konfliktu na Coolnecie.Bo nie będzie Niemiec pluł nam w twarz ... a pamiętacie Wandę co Niemca nie chciała, czy może on jej, kto to pamięta ;)
ja nie pamietam ale przydało by sie te blokade ip dać
Napisane oryginalnie przez *Av*MystikaL
[B... a teraz to sie chociaz da jakos takos pograc ... [/B]
quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
no fakt... ale najpier trzeba [poczekac z 15 minut az sie tam dostaniesz a potem dopiero mozna sobie pograc... do tego atmosfera i atmosfera.klanwars teraz tak laguja ze grac sie nie da, wiec na snajpera trzeba isc ale z kolei tam albo jest 20 osob albo nie ma nikogo![]()
hmm...50 + 60 daje 110 czyli minute i 50 sekund..... a jezeli server jest full to tworzy sie kolejka oczekujacych awaiting challange...i jezeli ktos wychodzi z serva to pierwszy w kolejce automatycznie dolacza sie ....
hmm...50 + 60 daje 110 czyli minute i 50 sekund..... a jezeli server jest full to tworzy sie kolejka oczekujacych awaiting challange...i jezeli ktos wychodzi z serva to pierwszy w kolejce automatycznie dolacza sie ....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:35.