FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5149)
Won authetication
co to znaczy ze could't obtain won authetication i kiedy mozna to dostac ? Wiem ze won nie pozwala mi na granie w cs ale to jest troche bezsensu. Gram sobie normalnie, chce sie polaczyc z kumplem i pisze mi ze cd key is in use. wiec sciagam sobie jakiegos craka i tam jest ze 20 cd key. daje jakis i pisze mi couldn't .... sprawdzam inny cd-key i pisze ze cd-key is invalid. To wkurzony daje stary cd-key ten co dzialal. A tu mi pisze ze you can't play with this cd-key on valve.....
pomocy !!!
�ciagnij sobie patcha do HL'a
Cali: lol!
Uzyskanie z generator�w poprawnego CD-Key'a jest znikome. Druga sprawa to to, �e od ostanich patchy nie mo�na gra� w dwie osoby na jednym serwerze pod tym samym WONID'em. A po trzecie to chyba pod konie� �le sobie CD-key'a wpisa�e� ("(...)To wkurzony daje stary cd-key ten co dzialal. A tu mi pisze ze you can't play with this cd-key on valve.....").
Rada: kup sobie HL w sklepie albo numerek od AMDoma.
czyli przekladajac to na jezyk polski, kup se pelna wersje!.
No trudno kasy troche mam gorzej zeby znalezc orginala w sklepie.
quote:
Napisane oryginalnie przez beee
czyli przekladajac to na jezyk polski, kup se pelna wersje!.
No trudno kasy troche mam gorzej zeby znalezc orginala w sklepie.
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
to kup od AMDOma on ma CD-Key'e po 30 zeta a jak go �adnie poprosisz to ci za 25 p�ci
quote:
Napisane oryginalnie przez beee
co/kto to AMDO
GG 1090334
quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
to kup od AMDOma on ma CD-Key'e po 30 zeta a jak go �adnie poprosisz to ci za 25 p�ci
quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Hehehe widze ze AMDom te keye co mu dalem jednak sprzedajea ze mnie sie smial ze sprzedaje CD-keye a tu mi konkurencje robi
![]()
ja sprzedaje cdkeye z generatora.. cena zlotowke za jeden
chce ktos ?
Ci co nie maj� orygina�a,a chc� se pogra� przez neta,mog� wys�a� maila do mnie,�eby dosta� 100% orygianlnego cd-keya dzia�aj�cego za friko...mam tego sporo...czasem i zagranicy (!)...wi�c PIPUL... pod ten mail : [email protected]... ale jest jeden taki...eeee...problem...
Wszystkie cd-keye kt�re mam,nie by�y prawie teastowane i...mo�e co� t6akiego si� zdarzy�,�e nie b�dzie dzia�a�... ( )...i odrazu m�wie...kto dostanie odemnie z�y cd-key dostaje drugi...a� do skutku...
Zach�cam wszystkich do wysy�ania do mnie maili...po jak nie dostane do ko�ca miesi�ca �adnego...no to...zamykam interes...i bedzie si� p�aci�o za keya z 10z�!!!! hehe...ma�y szanta�....
Maciu�Frajer...
o co chodzi z won authentication
ze niby ktos ma sobie isc?s
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.
Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))
Niewazne spij dalej
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.