FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=78)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5169)
prawda o dod
po tym boardzie widac jednak jaka jest prawda o dod...
zawsze na poczatku jest szum duzo osob gra a potem... a potem to zanika cisza...
wiec sadze ze rzeczywiscie sprawa
dod.fpp.pl
byla pochopna i ten pomysl musial upasc...
aha i odkrylem jeszcze jedna wade w dod (moze bylo o tym wczesniej) otoz w porownaniu do map csowy tutaj rozgrywka jest znacznie mniej urozmaicona... w csie mozna na jednej mapie grac na wiele spsobow a tu praktycznie atakuje sie jedna lub dwiema drogami na zmiane...
mnie tylko lag wqr...
Re: prawda o dod
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]esede
...aha i odkrylem jeszcze jedna wade w dod (moze bylo o tym wczesniej) otoz w porownaniu do map csowy tutaj rozgrywka jest znacznie mniej urozmaicona... w csie mozna na jednej mapie grac na wiele spsobow a tu praktycznie atakuje sie jedna lub dwiema drogami na zmiane...
masz takiego binda czy co?
chlopcze...
raz przychodze do szkoly, dowiaduje sie, ze jest praca klasowa z oswiecenia, no nic, umiem to co z lekcji wchodze do klasy, przytaczam kilka tekstow.. po dwoch tygodniach przychodze do tej samej klasy, siadam w tym samym miejscu, facetka wyjmuje prace.. i co slysze? "Pan Krzysztof (to ja ) najlepsza ocena w klasie, 5-"
na to ja: " !!!"
inny przyklad:
przychodze do szkoly, historia sie powtarza, z ta roznica, ze praca klasowa byla z JEDNEGO textu, ktorego nie chcialo mi sie przeczytac, coz, life is brutal, na szczescie bylo mozna miec ten text pod reka, no to ja laps za ksiazke i czytam , prace pisalismy 2 godziny lekcyjne, minimalny rozmiar pracy 4 strony A4, ja napisalem 2,5 strony i co slysze po 2 tygodniach? "Krzysztofie, niech cie usciskam, najlepsza ocena w klasie (cala klasa klaszcze [!!] )ocena 5"
a ja: "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Napisane oryginalnie przez ger
..
tera jest board dod.pl wiec tam wszyscy sa...
[cuuut]
krzysztofie nie mow na mnie chlopcze bo skoro masz oswiecenie to raczej starszy jestem ...
a ja z probnej matury do ktorej sie nie uczylem dostalem 5- i to byla najlepsza ocena w szkole. jak juz mamy sie chwalic osiagnieciami z polskiego
chlopcze...
eee.. poco o tym tutaj gadacie???
zreszta w podstawowce za kazde wypracowanie dostawalem 1, gora 2- a w sredniej bez wydluzenia czasu nauki [ zero da sie wydluzyc? ] , najnizsza ocena to 3+? (ocena obnizona za bledy ort. bo pisalem ja na lekcji poprzedzajaca j. polski i nie chcialo mi sie sprawdzac
Napisane oryginalnie przez del
krzysztofie nie mow na mnie chlopcze bo skoro masz oswiecenie to raczej starszy jestem...
a ja z probnej matury do ktorej sie nie uczylem dostalem 5- i to byla najlepsza ocena w szkole.jak juz mamy sie chwalic osiagnieciami z polskiego
chlopcze...![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:31.