FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5267)
q3 z kazaa
hi
od paru dni sciagalem q3 z kazaa. niestety, pak0.pk3 okazal sie uszkodzony - nie ma w nim wiekszosci dzwiekow. za kazdym razem gdy jakis dzwiek nie jest obecny pokazuje sie stosowny napis w konsoli - sound blah blah not found, using default. otoz - tenze default to dosc denerwujace i uniemozliwiajace gre 'pykanie' - w jakim katalogu znajduje sie "default sound" by mozna bylo go wyzerowac?
będziesz grał w kolorowego quaka?
nie potarfie ci pomoc
Re: q3 z kazaa
otwórz pak0.pk3 przez winzip`a i ustaw sortowanie plików według ścieżki - powinno to być w katalogu sounds lub sounds\misc
niech moc będzie z tobą
a) zaromb qmplowi plyte q3
b) jak byles taki "dziwny" zeby sciongac q3 przez kaaze to sciongnij jeszcze raz
quote:
będziesz grał w kolorowego quaka?
quote:no way
Napisane oryginalnie przez BobeK
b) jak byles taki "dziwny" zeby sciongac q3 przez kaaze to sciongnij jeszcze raz![]()
quote:a bobek nie ma nicka na irc
"dziwny"
quote:tym dzwiekiemy byl beep przy trafieniu przeciwnika
otwórz pak0.pk3 przez winzip`a i ustaw sortowanie plików według ścieżki - powinno to być w katalogu sounds lub sounds\misc
weird co sie jarzysz ze zarombales mi nicka "Bob3K" jezeli muj nick to "BobeK" to mam z "`" eh chakierski dziwol
pomoge ci pedale ten dzwiek to ... wav hit.wav
w katalogu feedback (czyli pak0.pk3/sounds/feedback/hit.wav)osmiele sie go wyslac
alez ja go mam - nie o to chodzi. otoz zalozmy, ze nie ma katalogow sound/world i ambience. za kazdym razem przechodzac kolo zrodla dzwieku bedzie wydawane beep - wytrzymalbys tak 5 minut?
quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
alez ja go mam - nie o to chodzi. otoz zalozmy, ze nie ma katalogow sound/world i ambience. za kazdym razem przechodzac kolo zrodla dzwieku bedzie wydawane beep- wytrzymalbys tak 5 minut?
quote:myslisz sie
Napisane oryginalnie przez oxygen
jak twierdzisz ze zaczynasz q3 to grac na dzwiek raczej nie umiesz
Na twoim miejscu sicagnal bym od nowa ta gre albo zalatwil sobie piarata ( albo jak to woli orginala ) i przegral go u znajomego Sciaganie gier z kazy to samobojstwo nie dosc ze nie dzialaja a w wiekszosci to sa inne gry
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
quote:
myslisz siegrajac kilka dobrych lat na sluchawkach w q2 wiem co to gra na sluch
dzis posiedze nad tym shitem, powymieniam pliki z dema i z tej z kazaa i zobaczymy co wyniknie :o
quote:
alez ja go mam - nie o to chodzi. otoz zalozmy, ze nie ma katalogow sound/world i ambience. za kazdym razem przechodzac kolo zrodla dzwieku bedzie wydawane beep- wytrzymalbys tak 5 minut?
...i bedzie mu muwil za kazdym razem "cannot find sound, using default"
weird a moze sprobuj podmienic na dzwieki z q2?
weird a moze sprobuj podmienic na dzwieki z q2?![]()
quote:to sa te bzdety typu ambient i takie tam - w q2 nie ma takich o tej nazwie pliku
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
weird a moze sprobuj podmienic na dzwieki z q2?![]()
quote:
to sa te bzdety typu ambient i takie tam - w q2 nie ma takich o tej nazwie pliku![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:32.