FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5267)

Posted by weirdo on 31-03-2002 16:17:

q3 z kazaa

hi

od paru dni sciagalem q3 z kazaa. niestety, pak0.pk3 okazal sie uszkodzony - nie ma w nim wiekszosci dzwiekow. za kazdym razem gdy jakis dzwiek nie jest obecny pokazuje sie stosowny napis w konsoli - sound blah blah not found, using default. otoz - tenze default to dosc denerwujace i uniemozliwiajace gre 'pykanie' - w jakim katalogu znajduje sie "default sound" by mozna bylo go wyzerowac?

Posted by j@rzabek on 31-03-2002 19:23:

będziesz grał w kolorowego quaka?
nie potarfie ci pomoc

Posted by t0d on 31-03-2002 20:33:

Re: q3 z kazaa

otwórz pak0.pk3 przez winzip`a i ustaw sortowanie plików według ścieżki - powinno to być w katalogu sounds lub sounds\misc

niech moc będzie z tobą

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Posted by on 31-03-2002 20:57:

he mam lepshy pomysl

a) zaromb qmplowi plyte q3

b) jak byles taki "dziwny" zeby sciongac q3 przez kaaze to sciongnij jeszcze raz

Posted by weirdo on 31-03-2002 21:00:

quote:
będziesz grał w kolorowego quaka?

quote:
Napisane oryginalnie przez BobeK
b) jak byles taki "dziwny" zeby sciongac q3 przez kaaze to sciongnij jeszcze raz
no way

juz mi q3 zbrzydlo totalnie

quote:
"dziwny"
a bobek nie ma nicka na irc

quote:
otwórz pak0.pk3 przez winzip`a i ustaw sortowanie plików według ścieżki - powinno to być w katalogu sounds lub sounds\misc
tym dzwiekiemy byl beep przy trafieniu przeciwnika - jako, ze brakujacych dzwiekow jest "troche" daje se z tym spokoj. moze jeszcze jutro zobacze ale nie wiem na pewno.

kazaa ownz. sciagalem gta 1 i okazalo sie, ze tez uszkodzone. ma tylko 28mb wiec sciagam jeszcze raz.

---edit---

dziala

---edit---

ql, zadnych crc errors ale i tak sie nie odpala

Posted by on 31-03-2002 21:34:

weird co sie jarzysz ze zarombales mi nicka "Bob3K" jezeli muj nick to "BobeK" to mam z "`" eh chakierski dziwol

pomoge ci pedale ten dzwiek to ... wav hit.wav

w katalogu feedback (czyli pak0.pk3/sounds/feedback/hit.wav)osmiele sie go wyslac

Posted by weirdo on 31-03-2002 21:40:

alez ja go mam - nie o to chodzi. otoz zalozmy, ze nie ma katalogow sound/world i ambience. za kazdym razem przechodzac kolo zrodla dzwieku bedzie wydawane beep - wytrzymalbys tak 5 minut?

Posted by oxygen on 01-04-2002 04:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
alez ja go mam - nie o to chodzi. otoz zalozmy, ze nie ma katalogow sound/world i ambience. za kazdym razem przechodzac kolo zrodla dzwieku bedzie wydawane beep - wytrzymalbys tak 5 minut?

ja bym wytrzymal...gram w q3 z mp3 na uszach...poco ci dzwiek? jak twierdzisz ze zaczynasz q3 to grac na dzwiek raczej nie umiesz
tzn kiedys gralem z dzwiekiem...ale q3 juz nie ma sensu...gram dla rozrywki z zapalonym graczem q3 na lanie...

Posted by weirdo on 01-04-2002 10:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
jak twierdzisz ze zaczynasz q3 to grac na dzwiek raczej nie umiesz
myslisz sie grajac kilka dobrych lat na sluchawkach w q2 wiem co to gra na sluch

dzis posiedze nad tym shitem, powymieniam pliki z dema i z tej z kazaa i zobaczymy co wyniknie :o

Posted by MAr-n on 01-04-2002 13:36:

Na twoim miejscu sicagnal bym od nowa ta gre albo zalatwil sobie piarata ( albo jak to woli orginala ) i przegral go u znajomego Sciaganie gier z kazy to samobojstwo nie dosc ze nie dzialaja a w wiekszosci to sa inne gry

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Posted by oxygen on 01-04-2002 14:54:

quote:
myslisz sie grajac kilka dobrych lat na sluchawkach w q2 wiem co to gra na sluch

dzis posiedze nad tym shitem, powymieniam pliki z dema i z tej z kazaa i zobaczymy co wyniknie :o

blebleble

tez kiedys gralem w q2 i na sluch gra sie calkiem inaczej w q3 niz w q2

Posted by j@rzabek on 01-04-2002 19:34:

quote:

to wywal to beepniecie

Posted by on 01-04-2002 20:09:

...i bedzie mu muwil za kazdym razem "cannot find sound, using default"

Posted by [FPP]Saari on 01-04-2002 20:39:

weird a moze sprobuj podmienic na dzwieki z q2?

Posted by j@rzabek on 02-04-2002 20:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

a moze jakiąś ładną pioseneczkę ...

Posted by weirdo on 02-04-2002 20:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
to sa te bzdety typu ambient i takie tam - w q2 nie ma takich o tej nazwie pliku

Posted by t0d on 03-04-2002 15:40:

quote:
to sa te bzdety typu ambient i takie tam - w q2 nie ma takich o tej nazwie pliku

nagraj sobie własne- przeciąg w mieszkaniu, gotująca sięwoda, krzyk sąsiadki itp. i nazwij je odpowiednio

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:32.