FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5326)

Posted by kmb007 on 02-04-2002 22:33:

Lightbulb Ktory z tych klanow jest najlepszy?

Teraz rozstrzygniemy ktory z klanow w czolowce Polskiej jest najlepszy ( oczywiscie nie bedzie to obiektywne ale zobaczymy ktory z klanow ma najieksze poparcie wsrod graczy)!!! Glosujmy!

Tak jak prosiliscie <�(((><�

Posted by Monar"bzn" on 02-04-2002 22:45:

Wink Re: Ktory z tych klanow jest najlepszy?

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
Teraz rozstrzygniemy ktory z klanow w czolowce Polskiej jest najlepszy ( oczywiscie nie bedzie to obiektywne ale zobaczymy ktory z klanow ma najieksze poparcie wsrod graczy)!!! Glosujmy!

Moim zdaniem r3 tak mi sie wydaje

Posted by quietc on 02-04-2002 23:59:

Wink bR rox:>

oczywiscie w zadnej z ankiet nie uwzglednia sie bR.
swiadczy to tylko o tym ze jestemy bezkonkurencyjni...

Posted by 8lo0d on 03-04-2002 14:35:

Moim zdaniem tak�e r3, wi�c na nich odda�em g�os, quitec, jeste�cie nowi, trzeba wam reklamy, ma�o kto o was pami�ta

Posted by kmb007 on 03-04-2002 18:40:

LUDZIE

LUDZIE glosujcie nareszcie !!!trzeba wybrac ten najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by quietc on 03-04-2002 19:01:

Thumbs down poza tym...

...ta ankieta jest bez sensu

ktory klan jest najlepszy? odpowiedz: ten w ktorym Ty grasz drogi graczu
i basta!

Posted by kmb007 on 03-04-2002 19:15:

Talking hehe

Niby tak, no ale jednak ktorys musi byc najlpszy, wygra ten ktory ma najwiecej czlonkow hehe !!! Znaczy ten ktory ma najwiecej facetow w skladzie bo u dziewzyn troche trudniej znalezc czlonka.No glosujcie ludzie.Zaglosuje 100 osob i bedzie wiadomo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by 8lo0d on 03-04-2002 20:18:

Re: hehe

quote:
Niby tak, no ale jednak ktorys musi byc najlpszy, wygra ten ktory ma najwiecej czlonkow hehe !!! Znaczy ten ktory ma najwiecej facetow w skladzie bo u dziewzyn troche trudniej znalezc czlonka.No glosujcie ludzie.Zaglosuje 100 osob i bedzie wiadomo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgadzam si� z quietc'em �e ta ankieta nie ma sensu, sam popatrz .... CyK na 2 miejscu ... przed Av bueheh

Posted by quietc on 03-04-2002 23:12:

tu nawet nie o to chodzi...

...ale marki klanu nie wyrabia sie w ankiecie:>>
bloodq jak sie zgadzasz to moze bys mnie ocenil?:>>>>

Posted by LaM4 on 03-04-2002 23:46:

Re: poza tym...

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
...ta ankieta jest bez sensu
ktory klan jest najlepszy? odpowiedz: ten w ktorym Ty grasz drogi graczu
i basta!

Nie prawda, pomimo ze jestem w CyK to uwazam ze np r3 jest od nas lepszy, to sie zmieni juz niedlugo , ale do tego czasu oddaje glos na r3

Posted by 8lo0d on 04-04-2002 15:08:

quitec masz 5 - wz�r odemnie

Posted by kmb007 on 04-04-2002 16:35:

Talking dziwne!!!

Troche to dziwnie rozumujecie, bo chyba narazie glosowaly osoby tylko z tych wyzej wymienionych klnow, bo jak anprawde zaglosowalo by ze 100-czy 200 osob to by bylo bardziej obiektywne!! Ale juz na samym poczatku mowilem ze to chyba nie ma nic wspolnego z kolejnoscia klanow w Polsce tylko z ich popularnoscia czy jakos tak!!!!!!!

Posted by 8lo0d on 04-04-2002 17:46:

Re: dziwne!!!

quote:
Troche to dziwnie rozumujecie, bo chyba narazie glosowaly osoby tylko z tych wyzej wymienionych klnow, bo jak anprawde zaglosowalo by ze 100-czy 200 osob to by bylo bardziej obiektywne!! Ale juz na samym poczatku mowilem ze to chyba nie ma nic wspolnego z kolejnoscia klanow w Polsce tylko z ich popularnoscia czy jakos tak!!!!!!!

kmb masz racj�, napewno 100 g�os�w o czym� by swi�dczy�o, ale ten board nie ma tylu u�ytkownik�w ... zag�osuje maxymalnie 30 zawodnik�w ... pozatym by�a ju� chyba taka sonda, i r3 wygra�o =]

Posted by ScreeM on 04-04-2002 17:53:

odda�em g�os na ... muzyke w rmf fm
k�aniam sie screem
hehe

Posted by kmb007 on 04-04-2002 18:40:

Unhappy jak to?

Jak to ten board ma tylko 30 uzytkownikow? przeciez to troche malo!!!!!!!!!!!!!!! Zdawalo mi sie ze troche wiecej!!!!!!!!!!!!!

Posted by GrEaTEyE on 05-04-2002 16:31:

heh v3

moim zdaniem v3 powinno by� 1-2, rten klan ma d�uuuuuug� historie....gralio tam najwi�kis mastahy mi�dzy innymi Pyziaty, Yarecki, Kiler, Chaos, Szakal, nadal v3 istnieje, ale to nie to co kiedy�...klan si� rozpada...i ma�o kogo wida� na servach..szkoda ale tak mia�o by�.v3 rulez!!!a potem resurection rulez!!! a potem ... . Papa

GrEaTEyE

Posted by 8lo0d on 05-04-2002 18:52:

Re: heh v3

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
moim zdaniem v3 powinno by� 1-2, rten klan ma d�uuuuuug� historie....gralio tam najwi�kis mastahy mi�dzy innymi Pyziaty, Yarecki, Kiler, Chaos, Szakal, nadal v3 istnieje, ale to nie to co kiedy�...klan si� rozpada...i ma�o kogo wida� na servach..szkoda ale tak mia�o by�.v3 rulez!!!a potem resurection rulez!!! a potem ... . Papa

Ta racja, jak widzia�em na servach Pyziatego i Killera lub Yareckiego, to mi odbiera�o ch�� do grania, nie mog�em zdoby� zbyt wielu frag�w bo albo mnie Pyaziaty rozwala� albo Kiler gra� ze mn� w dru�ynie i zgrania� fragi, ae teraz ... r3 rox

Posted by DreadOn3 on 05-04-2002 19:17:

Re: tu nawet nie o to chodzi...

quote:
...ale marki klanu nie wyrabia sie w ankiecie:>>
bloodq jak sie zgadzasz to moze bys mnie ocenil?:>>>>

Prawda. Nad marka pracuje sie wiele czasu, ale widac nikt o bR nie pamieta, a szkoda.

Posted by GrEaTEyE on 05-04-2002 20:49:

hmm

No c�z czasy si� zmieniaj�, raz jedni raz dudzy lepsi...a o bR to by�a wilka szkoda �e ten team niezosta� wsadzony do ankietybo jest to klan kt�ry zas�uguje na pochwa�e

GrEaTEyE

Posted by DreadOn3 on 05-04-2002 21:15:

Re: hmm

quote:
No c�z czasy si� zmieniaj�, raz jedni raz dudzy lepsi...a o bR to by�a wilka szkoda �e ten team niezosta� wsadzony do ankietybo jest to klan kt�ry zas�uguje na pochwa�e

Dzieki za slowa uznania, przydaja sie, zwlaszcza ze mam brak formy i zdolowalem sie lekko, min. skrecilem noge i siedze 2 tyg. w chacie:<. But thanks anyway. Peace.

Posted by OpTiCaL on 06-04-2002 19:21:

ja odda�em g�os na bia
nasz klanik dopiero sie rozwija
wi�c niema co go por�wnywa� do r3 av albo v3
takie jest moje zdanie

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by kmb007 on 06-04-2002 20:42:

Red face kupa

No to skoro piszesz ze nie ma go co porownywac z r3 albo Av to po co oddales glos na Bia!!! Chyba trzeba bylo oddac glos na najlepszy klan a nie na to ze Bia sie rozwija to se dam!!!

Posted by panNA on 07-04-2002 00:57:

Jak tak dalej p�jdzie, to M� w pi�ce kopanej a tak�e najbli�sze olimpiady wygra Chi�ska Republika Ludowa, bo maj� najwi�cej g�osuj�cych :)
A mo�na by s�dzi�, �e o sile klanu za�wiadcza pozycja w tabeli wygranych ...

Posted by quietc on 07-04-2002 13:03:

Talking dobrze powiedziane panienko...

PanNa masz calkowita racje.
Dalbym Ci piateczke, ale jeszcze nie moge oceniac ludu:>>

ps. nie przejechalbys sie w sobote do wawki na calonocne granie?:>

Posted by panNA on 07-04-2002 13:35:

Re: dobrze powiedziane panienko...

quote:
PanNa masz calkowita racje.
Dalbym Ci piateczke, ale jeszcze nie moge oceniac ludu:>>

ps. nie przejechalbys sie w sobote do wawki na calonocne granie?:>

A�e� mnie przys�odzi�, teraz ca�a w p�sach stoj� ;)
Co do nocki w waffce, to thx. ale mo�e nast�pnym razem, w tego weekenda co b�dzie mam dy�ur (znaczy sie prostytuuj� si� za pieni�dze w s�u�bie spo�ecze�stwu) no i popracowa� jeszcze musz� nad sob�, zanim do gry z bia�ymi lud�mi si�d� ...
Klarownego browara wam winszuj� i spodziewam sie �e jakie� zdj�tka z imprezy na BOARDZIE si� pojawi� ?

Posted by DEMON on 07-04-2002 21:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Moim zdaniem tak�e r3, wi�c na nich odda�em g�os, quitec, jeste�cie nowi, trzeba wam reklamy, ma�o kto o was pami�ta

My wam jeszcze damy sanki

Posted by Merlin on 08-04-2002 23:29:

Re: hmm

quote:

dzieki gr8 =] ale jak gramy zobaczycie dopiero na nocce jak nie bedzie lagow wtedy ja wam dam sanki =]

Posted by DreadOn3 on 09-04-2002 15:25:

Re: Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin

dzieki gr8 =] ale jak gramy zobaczycie dopiero na nocce jak nie bedzie lagow wtedy ja wam dam sanki =]

Mnie na nocce nie zobaczycie, glowny powod noga w gipise. Mam nadzieje ze w lidze z nowa myszka sie sprawdze, BTW gr8 ma taka sama wiec mam nadzieje ze sie bedzie dobra do gry Peace

Posted by kmb007 on 09-04-2002 15:38:

Powodzenia z nowa myszka!!! Ale to co juz sie wszyscy wypowiedzieli na temat najlepszego klanu? To tylko 32 osoby zaglosowaly phi!!! Trudno, jak widac :
1. r3
2. Av
3. dT

Posted by DreadOn3 on 09-04-2002 15:46:

quote:
Powodzenia z nowa myszka!!! Ale to co juz sie wszyscy wypowiedzieli na temat najlepszego klanu? To tylko 32 osoby zaglosowaly phi!!! Trudno, jak widac :
1. r3
2. Av
3. dT

Jak to Quiet napisal wczesniej widocznie bR jest bez konkurencji bo nie uwzglednione bylo w owej ankiecie, tylko liga udowodni co tak naprawde klany potrafia

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:43.