FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5402)

Posted by demarcos on 05-04-2002 22:51:

nudzi?

nie nudzi wam sie juz q3?
ja tym rzygac zaczalem....nie gram juz

Posted by Infinite on 05-04-2002 23:36:

mi sie nie nudzi

Posted by chimera on 06-04-2002 02:35:

Re: nudzi?

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos
nie nudzi wam sie juz q3?
ja tym rzygac zaczalem....nie gram juz

Niezle nie powiem Mi sie po paru dniach grania po necie znudzil.

Posted by ++]Ac1D[++ on 06-04-2002 09:30:

Re: Re: nudzi?

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Niezle nie powiem Mi sie po paru dniach grania po necie znudzil.

jak od każdego minusa dostawałeś to nie dziwne , a ty mareczku jeszcze wrócisz do q3 zobaczysz

Posted by toFu on 06-04-2002 09:58:

Red face wozzzzzzzaaaaaaaaaa

Przestan szerzy takie herezje! Jak wogole mozesz tak myslec

Posted by t0d on 06-04-2002 10:04:

Talking

mi sie już znudził - zbyt często przegrywałem tera gram sobie tylko rpzez 5 min dziennie z botami

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Posted by on 06-04-2002 11:09:

hm... raz sie mi znudzil ale powrocilem do chwaly :o (na 100% dlatego ze od wszystkich dostawalem ) a tera lepiej sie gra, w czasie tej przerwy to sobie pogralem w Cossacks jakies tam hm... Diablo 2 i takie tam, a tera lepiej sie giercuje

emi : wiem co napiszesz :o to twoj topic bedzie

Posted by Onion on 06-04-2002 11:13:

Cool

Kazda gra po pewnym czasie sie moze znudzic. Tak samo jak najlepsze zarcie, najladniejsze laski i najlepszy alkohol Czesta przyjemnosc wkoncu przestaje byc przyjemnoscia

Posted by t0d on 06-04-2002 11:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
Kazda gra po pewnym czasie sie moze znudzic. Tak samo jak najlepsze zarcie, najladniejsze laski i najlepszy alkohol Czesta przyjemnosc wkoncu przestaje byc przyjemnoscia

ja od trzech lat prawie codziennie gram na komórce w węża i jakoś mi się nie znudził - q3 na dłuższą metę jest monotonny (chodzisz, zwiedzasz, strzelasz, chodzisz, zbierasz, strzelasz, fragujesz)

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Posted by Hakan on 06-04-2002 11:20:

Mi sie znudzil ale ze wsrod zanjomych nikt nie chce grac w QW to gram w CPM(a) dalej

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Posted by [FPP]xen0m on 06-04-2002 11:29:

mi sie nie nudzi...

Posted by Spider on 06-04-2002 13:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d

ja od trzech lat prawie codziennie gram na komórce w węża i jakoś mi się nie znudził...

kurva, dobre
Mi q3 powolutku zaczyna sie nudzic. Gra jednej mapy, malo jest przeciwnikow chetnych do grania na innych mapach oprocz cpm1a (mapa najlepsza, ale ile mozna???). Jak tak dalej pojdzie to qw only!

Posted by demarcos on 06-04-2002 13:46:

hm ja to zazwyczaj mam tak ze jak widze obojetnie jaka gre to popodziwiam chile grafe i po 1h juz wogule w nia nie gram...z q3 bylo calkiem inaczej gralem w to dziennie i zawsze byla zajebista zabawa..teraz juz nic nie bawi ehh :/

Posted by demarcos on 06-04-2002 13:48:

Re: Re: Re: nudzi?

quote:
Napisane oryginalnie przez ++]Ac1D[++

jak od każdego minusa dostawałeś to nie dziwne , a ty mareczku jeszcze wrócisz do q3 zobaczysz

eno watpie i tak juz gowno sie dzieje w Polsce co jaki turniej to wszytsko oklepane, obojetnei czy to tdm czy 1v1 czy cpma czy vq3 wszytskie mapy te same rzadncyh nowych trikow nie ma zadnego kozaka co wyszskich jedzie jak chce...czasy minely

Posted by t0d on 06-04-2002 16:22:

to chyba dobrze że jest wyrównany poziom co do reszty to się zgadzam - swego czasu było mówione, że arQon (koder cpma - gdyby ktoś nie wiedział) ma zamiar wprowadzić nowy tryb gry do cpma - skończyło się jedynie na zaimplementowaniu "starego" freeztaga wszystko stio w miejscu

vanitas, vanitatum et omnia vanitas

Posted by emi on 06-04-2002 16:25:

Ladne laski nigdy sie nie nudza........

Posted by chimera on 06-04-2002 16:29:

quote:
to chyba dobrze że jest wyrównany poziom co do reszty to się zgadzam - swego czasu było mówione, że arQon (koder cpma - gdyby ktoś nie wiedział) ma zamiar wprowadzić nowy tryb gry do cpma - skończyło się jedynie na zaimplementowaniu "starego" freeztaga wszystko stio w miejscu

vanitas, vanitatum et omnia vanitas

Moze chodzi o midair ? Rxr mowil ze ktos z ekipy cpm chcial zrodla tego mod'a. Mam nadzieje, ze wprowadza go poniewaz to zajebisty mod (ra sie chowa) ale z ta predkoscia rakiet z q3 to jakos was nie widze

Posted by t0d on 06-04-2002 16:35:

wątpię czy w cpma może być jeszcze coś nowego... jak dla mnie to teraz dodają do niego tylko "upiększacze" np.czcionki do Threeware`a (CTF) - może coś się zmieni kiedy będą robić cpma2.0

Posted by ++]Ac1D[++ on 06-04-2002 16:48:

quote:
wątpię czy w cpma może być jeszcze coś nowego... jak dla mnie to teraz dodają do niego tylko "upiększacze" np.czcionki do Threeware`a (CTF) - może coś się zmieni kiedy będą robić cpma2.0

człowieku zanim bedzie cpma1.0 to jush w q5 bedziemy grac taka prawde myślałem że po 0,99 bedzie 1.0 a tu 0,99w1 i w2 idzie ,spryciarze

Posted by t0d on 06-04-2002 17:30:

tak bajdewej to ile robiono challenge promode 1.0 ??? ktoś wie??

Posted by SweepeR on 06-04-2002 18:17:

Prawie rok.

Co do topicu to jak sie gra caly czas w kolko na dennej mapie cpm1a..........................................

Posted by t0d on 06-04-2002 18:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Prawie rok.
cpma robi nowy rekord

quote:
Co do topicu to jak sie gra caly czas w kolko na dennej mapie cpm1a..........................................

właśnie - jest jeszcze conajmniej kilkanaście innych mapek dobrych do CPMA : cpm11, cpm13, cpm7 itd a dotychczas jedyny serwer na którym widziałem cpm7 był w Japoni

PS gdyby ktoś nie wiedział jesto to mój setny post na tym boardzie

Posted by SweepeR on 06-04-2002 19:34:

No to kongratulejszyny.

Nie no, nie jest az tak zle, zeby grac w Japonii. Swego czasu (przed Gwiazdka i na poczatku tego roku) pogrywalem troche z Khaile'em na cpm7 (w FFA ) na BarrysWorldzie albo Quakeshicie. Zalezy z kim jeszcze gralismy

Posted by t0d on 06-04-2002 19:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
No to kongratulejszyny.
dzinx
quote:
Nie no, nie jest az tak zle, zeby grac w Japonii. Swego czasu (przed Gwiazdka i na poczatku tego roku) pogrywalem troche z Khaile'em na cpm7 (w FFA ) na BarrysWorldzie albo Quakeshicie. Zalezy z kim jeszcze gralismy
hmm w ffa?? na takiej małej mapce - musiałobyć zaje...b...iscie
co do BarrysWorld`a i Quakeshit`a to ja mam tam takie pingi, że zanim bym się połączył z jednym z ich serwerów (np .BarrysWorld - Rocket Arena 3 (1) - RA3Map1 Only ping 1336ms a QuakeShit CPMA 0.99w2 ping 1632ms) to bym się z 10 razy mógł ogolić - poczekam aż mój admin postanowi założyć serwer q3cpma i odda mi do niego adminpass / rconpass

Posted by SweepeR on 06-04-2002 20:22:

No ja wtedy do bw mialem gdzies 100-150, a do qs 200-250. Ale gralo sie spoko z kodem sieciowym cpma. Teraz to tez jest masakra, nawet do polskich serwow mam pingi po 1500...

Posted by demarcos on 06-04-2002 20:29:

quote:

właśnie - jest jeszcze conajmniej kilkanaście innych mapek dobrych do CPMA : cpm11, cpm13, cpm7 itd a dotychczas jedyny serwer na którym widziałem cpm7 był w Japoni

hm kilkanascie ..wymieniles 3... z czego dwie sa grane na prawie kazdym turnieju czy na co drugim. cpm1a..hm poprostu moim zdaniem nie ma drugiej takiej mapki z taka zapingolista akcja .
wogule cos mi sie zdaje ze granie tak na maxa w jakas gre mija sie z celem, najlepsze to chyba jest ps2 i pykanie od czasu do czasu przez 5 min w jaKAS daremna gre z super grafa.

Posted by demarcos on 06-04-2002 20:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion

hm laski to chyba nigdy sie nie znudza oczywiscie te da best

Posted by Lucas on 06-04-2002 21:05:

Za malo czasu mam na gre aby mi sie q3 mogl znudzic...

Posted by [FPP]ziel1na on 06-04-2002 21:22:

ja tez za malo gram
narazie to ja tylko botami rzygam
z ludziami moge se pograc

Posted by ragnar on 06-04-2002 22:04:

Thumbs up

Moze po jakims czasie sie nudzi, ale musimy poczekac do wielkich tytulow( DoomIII, DN Forever, QIV) grajac w stare zeby nie wypasc z branzy

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:44.