FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=542)
kwasne
Na pewno probowaliscie grac z muzyka zamiast dzwieku w q3, jestem ciekaw czego sluchacie. Ja proponuje do gry kwasne spoty szczegolnie z www.groobo.com/old/, radze sprobowac.Raz jak wpadlem w trans to zem 90 fragow zdobyl z Visorem na nightmarze na cpm1 w 10 min (podajcie swoje wyniki z tym botem)
HAHAHA! Jaki głupi topic!
Powodzenia.
Re: kwasne
moj rekord z keelem na nightmare na cpm1 w 10 min...
94-1
ale visor jest slabszy
Re: Re: kwasne
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
moj rekord z keelem na nightmare na cpm1 w 10 min...
94-1
ale visor jest slabszy![]()
Re: Re: Re: kwasne
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
Kiedys gdy jeszcze gralem w q3 to mialem z keeskiem 90-2 na nitmere na q3tourney2 :-P, bo w cmpa to ja nie gralem, ale moze zaczne grac :-P
btw: cmpa moge se na demko wgrac????
Przy tak spektakularnych wynikach trzea mieć szczęście. Po prostu musisz czesto "napotykac" na przeciwnika. Ja osobiście nie moge na cpm1a pokonac lepiej niż 50:0. Moim zdaniem najlepszym botem jest Major. Ale mam w domu drugi komputer więc nie gram z botami
z botami i tak sie nie da nauczyc grac
quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Przy tak spektakularnych wynikach trzea mieć szczęście. Po prostu musisz czesto "napotykac" na przeciwnika. Ja osobiście nie moge na cpm1a pokonac lepiej niż 50:0. Moim zdaniem najlepszym botem jest Major. Ale mam w domu drugi komputer więc nie gram z botami![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
z botami i tak sie nie da nauczyc grac
i nie mozna przesadzac bo po pewnym czasie zaczynasz grać baaaardzo schematycznie i wtedy jak zagrasz z zywym ludkiem to łomocik zapewniony.Dlatego ja trenowałem tylko celnosc.
btw:
oxygen na cpm1 łatwiej zdobywać fragi niz na cpm1a bo na tej perwszej masz zbrije rozmieszczone na jednej powierzchni i bot praktycznie nigdy ich nie wezmie a na cpm1a zawsze jakas szansa na ya dla bota jest i trzeba te 2strzały z rejla wy łozyc i go znalezc) mój rekord na cpm1a 72 do -2 z xarero. pzdr
masz racje....
na cpm1 a cpm1a jest calkiem inna taktyka...z powodu jednej malej podmiany
quote:
da sie uwierz mi...ale tylko do pewnego poziomu
quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
Racja! Gra z botem, a z człowiekiem to dwie różne rzeczy.
hihi
kiedys qmpla zrobilem w ****a...gral sobie z botami w cafe...a ja weszlem pod xywka jednego z botow...i sie dziwil ze ten bot tak zajebiscie gra...oczywiscie sie nie skapnal ze ten bot to ja
ja heheheheheh... pow.... uueuehehehehehehhehehe... powiem tylko... hieiheiehiehihe jedno:
Bwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
quote:
da sie uwierz mi...ale tylko do pewnego poziomu
quote:
hihi
kiedys qmpla zrobilem w ****a...gral sobie z botami w cafe...a ja weszlem pod xywka jednego z botow...i sie dziwil ze ten bot tak zajebiscie gra...oczywiscie sie nie skapnal ze ten bot to ja![]()
Hm........... wracajac do tematu, to całkiem fajnie sie gra z ta muza !! Mi sie bardzo podobaja te kawalki
dobrze to jeszcze wyjasnij dlaczego
hm....... neiwiem, poprostu super sie gra !! Ja wogule lubie takie rytmy
taaaaaaaak to co lubie jak by ktos chcial uslyszec na zywo te kawalki to chyba w radomiu byl dwa razy CutJaymaster
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:53.