FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5498)
czy lubisz mp_beach>>
ostatnio spotkalem sie z osobami ktore nie lubia bicz chciabym sie przkonac czy bicz ma wiecej zwolennikow czy przeciwnikow
Pewnie ze lubie, mimo ze gram na niej prawie od pół roku. Z drugiej strony trudno ją ominąc bo na polskich serwerach leci bez przerwy. Może czas to zmienic. W końcu przyszła wiosna i czas sie obudzić z zimowego letargu
uwazam ze pytanie jest zle sformulowane - ja do mapki beach nic nie mam - moze i nawet ja lubie ale granie w nia dzien w dzien na okraglo powoduje ze nie mam ochoty na wolfa a co za tym idzie na bicza - i mysle ze wielu ma podobnie! Lepsze by bylo pytanko: Czy lubisz grac dzien w dzien od pol roku w Bicza??
za czasów test1, test2 myslałem, ze beachtest jest naprawde genialną mapką ...
dobrze grywalna, interesująca, teamplay, przerzut przez mur
same smaczki ...
ale ... po mniej wiecej 2 miesiącach fascynacji nowymi mapkami full coraz czesciej na serwerach zaczęła gościc beach...
hmm w sumie to była wciąż zabawa ...
ale teraz jak widze, ze w pewnych momentach WSZYSTKIE pl serwy mają mp_bicz, a wyjątkowo 2 mogą nie mieć to już przestaje być zabawne ...
co pozostaje ?
granie na zachodnich serwerach, gdzie pingi są słabe, albo np. na BAJKOWE (greetz mikrus), gdzie gra duzo osób z zagranicy, które LUBIĄ nowości ...
Tx za uwage (a jak nie uważasz to jush ja cie dorwe )
Mp_Bitch ? Zieeew
Z braku laku ( nowych ciekawych mapek ) nie mam wyjścia i musze lubić tę mapkę , skoro jest ona grana właściwie dzień w dzień ( ciekawe którego dnia w ogóle jej nie było np. na takim RyBy ? )
(rozprawiczanie wolfa to było) ale ...
ile można grać w to samo?!?
co prawda byry oferują odmiane bicz albo tundra
może zamieńmy bicza na deathwisha o wiele lepszą interpretację tego samego zdarzenia
może ban dla bicza? czuje sentyment do tej mp
(rozprawiczanie wolfa to było) ale ...
ile można grać w to samo?!?
co prawda byry oferują odmiane bicz albo tundra
może zamieńmy bicza na deathwisha o wiele lepszą interpretację tego samego zdarzenia
Nie wydaje mi sie aby problemem byla tutaj mapa.
Bicz, podobnie jak wszystkie mapy z podstawowej wersji sa genialne i niesamowicie grywalne.... Ale granie po pare h dziennie na tych samych mapach grozi mozliwoscia urazu psychicznego
Problem jest z ludzmi, ktorzy boja sie nowych map lub nie chce im sie ich sciagnac.... Bo zawsze znajdzie sie w grze grupa osob blokujacych przeglosowanie jakiejsc nowej mapy.
I leniom nie chce sie ich poznawac, nie wiedza gdzie najlepiej kampowac z pfem, mauserem badz gdzie rzucac naloty- nie mowiac juz o pozaniu drog do wykonania celu.
To jest kolejny topic ktory porusza sprawe grania na starych mapach...
Najgorsze jest to ze wyzej wymienione lenie/tchorze i tak prawdopodobnie nie czytaja tego forum i nie zastanowia sie nad naszymi apelami odnosnie grania na nowych mapach
quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Nie wydaje mi sie aby problemem byla tutaj mapa.
Bicz, podobnie jak wszystkie mapy z podstawowej wersji sa genialne i niesamowicie grywalne.... Ale granie po pare h dziennie na tych samych mapach grozi mozliwoscia urazu psychicznego
Problem jest z ludzmi, ktorzy boja sie nowych map lub nie chce im sie ich sciagnac.... Bo zawsze znajdzie sie w grze grupa osob blokujacych przeglosowanie jakiejsc nowej mapy.
I leniom nie chce sie ich poznawac, nie wiedza gdzie najlepiej kampowac z pfem, mauserem badz gdzie rzucac naloty- nie mowiac juz o pozaniu drog do wykonania celu.
To jest kolejny topic ktory porusza sprawe grania na starych mapach...
Najgorsze jest to ze wyzej wymienione lenie/tchorze i tak prawdopodobnie nie czytaja tego forum i nie zastanowia sie nad naszymi apelami odnosnie grania na nowych mapach
quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
ROZWIAZANIE PROBLEMU JEST PROSTE - wlaczyc rotacje na najwazniejszych serwerach wrzucic pare dobrych map nowych i rezultaty beda natychmistowe
(Ardens, Deathwish, Omaha, Tank)
Wszystkim spragnionym gry na nowych mapach proponuje jolt.co.uk - (04)Wolfenstein - Custom Maps195.149.21.61:27963.
Ping w granicach 100 ms. Nie wiem tylko czy cracked
Chrumkules, ja juz dawno wpisalem o rotacji map
Ba nawet dalem propozycje coby zablokowac main mapki
ALe spoko
Wlasnie zalatwiam serwer w Poznaniu, na zajebiscie szybki laczu, gdzie bedze map rotation i beda wszystkie nowe mapy
quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Chrumkules, ja juz dawno wpisalem o rotacji map
Ba nawet dalem propozycje coby zablokowac main mapki
ALe spoko
Wlasnie zalatwiam serwer w Poznaniu, na zajebiscie szybki laczu, gdzie bedze map rotation i beda wszystkie nowe mapy![]()
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
uwazam ze pytanie jest zle sformulowane - ja do mapki beach nic nie mam - moze i nawet ja lubie ale granie w nia dzien w dzien na okraglo powoduje ze nie mam ochoty na wolfa a co za tym idzie na bicza - i mysle ze wielu ma podobnie! Lepsze by bylo pytanko: Czy lubisz grac dzien w dzien od pol roku w Bicza??
Bicz jest najbardziej dopracowana mapa jaka widzialem w jakiej kolwiek grze - zroznicowana (walki na duzym terenie jak i w korytarzach), duzo sposoboof dojscia do dokoof i ich doniesienia, jest duzo punktoof strategicznych w ktorych stawia sie jednego kolesia i stamtad strzela (nie kce mi sie wymieniac jakich)itd.. Chyba kazdy klan na poczatku opanowuje mp_bicz a potem to idzie jak po masle. Mysle, ze bicz nigdy mi sie nie znudzi
A co do rotacji mapek to zmiana mapy co ture to przesada. Nie zdążę się nawet przełączyć na nową mapę a rozgrywka już się zakończy i będzie nowa loadowana. Proponowałbym raczej losową zmiane mapy co 5-10 tur. Oczywiście bez możliwości votowania
rotacja nie!!!!
KOcham RyBy poniewaz tam nie ma rotacji.
jeśli ktoś tam ją zrobi to,to to ja mu pokaże swoja twarz!
nie byloby sensu wprowadzac ofkz co gre zmiany, ale ustawiona kolejka powiedzmy 3 razy stop watch (3 x allies, 3 x axis), a potem zmiana, to byloby super bronia na lamerow, ktorzy programowo nie chca nowych map.
jesli chodz o beach to wlasnie pojawila sie finalna wersja mapy Deathwish (Real Omaha Beach) i ta plaza dopiero jest naprawde wyzwaniem dla allies! Kto gral w bete Deathwish niech wie ze wprowadzono duzo zmian na lepsze chociaz i tamto nie bylo najgorsze.
oryginalny Beach jest tez swietny, ale nawet sex z ta sama kobieta po raz dziesiec tysiecy pierwszy nie smakuje tak jak kiedys!
ehh generalnie na beach i jak widze ze ktos
votuje bicza to mnie trafia z drugiej strony mapa jest hmmmm co najmniej wypasiona co tu duzo gadac na meczu oki for fun
najgorsze jak czekam czasem wieczorem na zmiane mapy zeby isc pograc
bich jużm i sie znudziła mam ją po dziurki w nosie non stop to samo gdzie nie wejde na polski serv tylko bich sam gram na bich ale jak jest zmiana to sie ciesz bo to poprostu jest nudne , a mi sie 9powtarzam) nudzi ta mapa, tak samo jak wszystkie podstawowe mapy no oprócz asfalta
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
Masz racie Hodek!
Jest tyle map a caly czas leci tylko beach! Jak widze beach to mi sie zygac chce!
A dlaczego wchodze na beach jak ja juz nie lubie!
Bo poprostu lubie wolfa i jak chce pograc sobie troche to nie ma mozliwosci czeba wchodzic na to co jest!
Ale zaczyna mnie to powaznie wkurzac ze nie gramy w inne mapy!
Pozd Rudi
lol Beach roxx
Allan Beach Sucks
Mini Portal i nietylko
E tam za duzo grywano w mp_test stad juz bicz sie nudzi , co mnie zreszta nie dziwi. Osobiscie nie moge juz na nia patrzec... To samo bedzie z SOF2MP_TEST za kilka miechow ludzie nie beda juz mogli patrzec na Shop Under Siege
dokładnie beach is
Mini Portal i nietylko
Ja tam bicza lubie, ale nie potrafie w niegi grac dluzej niz 3 godzinki bo cos minie trafia. A na Byrym powinny byc mapy standardowe zablokowane, bo nie mam gdzie grac na nowych mapkach. Co do deatchwisha to na plazy mam 5fps, wiec sobie nie pogram.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:24.