FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5498)

Posted by adi on 09-04-2002 14:34:

Post czy lubisz mp_beach>>

ostatnio spotkalem sie z osobami ktore nie lubia bicz chciabym sie przkonac czy bicz ma wiecej zwolennikow czy przeciwnikow

Posted by !THC!Pain on 09-04-2002 16:11:

Exclamation

Wypas mapka ale teraz musze looknac mapke BEACH Z MOH Bo tez jest cool Zreszta lobie wszystkie mapki

Posted by bluesdriver on 09-04-2002 17:39:

Pewnie ze lubie, mimo ze gram na niej prawie od pół roku. Z drugiej strony trudno ją ominąc bo na polskich serwerach leci bez przerwy. Może czas to zmienic. W końcu przyszła wiosna i czas sie obudzić z zimowego letargu

Posted by Chrumkules on 09-04-2002 18:37:

uwazam ze pytanie jest zle sformulowane - ja do mapki beach nic nie mam - moze i nawet ja lubie ale granie w nia dzien w dzien na okraglo powoduje ze nie mam ochoty na wolfa a co za tym idzie na bicza - i mysle ze wielu ma podobnie! Lepsze by bylo pytanko: Czy lubisz grac dzien w dzien od pol roku w Bicza??

Posted by Sphere on 09-04-2002 19:50:

no ja niestety musze zgodzić sie z chrumką ...
za czasów test1, test2 myslałem, ze beachtest jest naprawde genialną mapką ...
dobrze grywalna, interesująca, teamplay, przerzut przez mur
same smaczki ...
ale ... po mniej wiecej 2 miesiącach fascynacji nowymi mapkami full coraz czesciej na serwerach zaczęła gościc beach...
hmm w sumie to była wciąż zabawa ...
ale teraz jak widze, ze w pewnych momentach WSZYSTKIE pl serwy mają mp_bicz, a wyjątkowo 2 mogą nie mieć to już przestaje być zabawne ...
co pozostaje ?
granie na zachodnich serwerach, gdzie pingi są słabe, albo np. na BAJKOWE (greetz mikrus), gdzie gra duzo osób z zagranicy, które LUBIĄ nowości ...
Tx za uwage (a jak nie uważasz to jush ja cie dorwe )

Posted by Xceed on 09-04-2002 22:42:

Red face Mp_Bitch ? Zieeew

Z braku laku ( nowych ciekawych mapek ) nie mam wyjścia i musze lubić tę mapkę , skoro jest ona grana właściwie dzień w dzień ( ciekawe którego dnia w ogóle jej nie było np. na takim RyBy ? )

Posted by YourMother on 10-04-2002 11:35:

Talking

może ban dla bicza? czuje sentyment do tej mp
(rozprawiczanie wolfa to było) ale ...
ile można grać w to samo?!?
co prawda byry oferują odmiane bicz albo tundra

może zamieńmy bicza na deathwisha o wiele lepszą interpretację tego samego zdarzenia

Posted by DaBi on 10-04-2002 13:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez YourMother
może ban dla bicza? czuje sentyment do tej mp
(rozprawiczanie wolfa to było) ale ...
ile można grać w to samo?!?
co prawda byry oferują odmiane bicz albo tundra

może zamieńmy bicza na deathwisha o wiele lepszą interpretację tego samego zdarzenia

ja tam beacha lubię choć ... co za dużo to niezdrowo.
Co do deatchwisha to podobał mi się do momentu wejścia do bazy Ja jestem za Omachą niby też plaża ,też zasieki, też doki a jednak coś nowego

Posted by ProspeR on 10-04-2002 13:19:

Nie wydaje mi sie aby problemem byla tutaj mapa.
Bicz, podobnie jak wszystkie mapy z podstawowej wersji sa genialne i niesamowicie grywalne.... Ale granie po pare h dziennie na tych samych mapach grozi mozliwoscia urazu psychicznego

Problem jest z ludzmi, ktorzy boja sie nowych map lub nie chce im sie ich sciagnac.... Bo zawsze znajdzie sie w grze grupa osob blokujacych przeglosowanie jakiejsc nowej mapy.
I leniom nie chce sie ich poznawac, nie wiedza gdzie najlepiej kampowac z pfem, mauserem badz gdzie rzucac naloty- nie mowiac juz o pozaniu drog do wykonania celu.

To jest kolejny topic ktory porusza sprawe grania na starych mapach...
Najgorsze jest to ze wyzej wymienione lenie/tchorze i tak prawdopodobnie nie czytaja tego forum i nie zastanowia sie nad naszymi apelami odnosnie grania na nowych mapach

Posted by Chrumkules on 10-04-2002 13:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Nie wydaje mi sie aby problemem byla tutaj mapa.
Bicz, podobnie jak wszystkie mapy z podstawowej wersji sa genialne i niesamowicie grywalne.... Ale granie po pare h dziennie na tych samych mapach grozi mozliwoscia urazu psychicznego

Problem jest z ludzmi, ktorzy boja sie nowych map lub nie chce im sie ich sciagnac.... Bo zawsze znajdzie sie w grze grupa osob blokujacych przeglosowanie jakiejsc nowej mapy.
I leniom nie chce sie ich poznawac, nie wiedza gdzie najlepiej kampowac z pfem, mauserem badz gdzie rzucac naloty- nie mowiac juz o pozaniu drog do wykonania celu.

To jest kolejny topic ktory porusza sprawe grania na starych mapach...
Najgorsze jest to ze wyzej wymienione lenie/tchorze i tak prawdopodobnie nie czytaja tego forum i nie zastanowia sie nad naszymi apelami odnosnie grania na nowych mapach

ROZWIAZANIE PROBLEMU JEST PROSTE - wlaczyc rotacje na najwazniejszych serwerach wrzucic pare dobrych map nowych i rezultaty beda natychmistowe - jak taki jeden z drugim wielbiciel stadardowych map bedzie wylatywal co kolejke czy co dwie to sila rzeczy bedzie musial sciagnac mapke - a pozniej sie wlaczy vota i 100% nie bedzie juz bicza na okrago - czego przykladem jest mapka TUNDRA - po tym jak kazdy ja sciagnal a przynajmniej wiekszosc - calymi dniami byla na BYRY grana i nawet bicza nie dalo sie przeglosowac

Posted by Sphere on 10-04-2002 19:02:

dobrze gada, dać mu piwo !

Posted by [FPP]Saari on 11-04-2002 05:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
ROZWIAZANIE PROBLEMU JEST PROSTE - wlaczyc rotacje na najwazniejszych serwerach wrzucic pare dobrych map nowych i rezultaty beda natychmistowe

Ou jea
Ale zeby to byly naprawde dobre mapy

Posted by YourMother on 11-04-2002 07:06:

Talking JA JA...

...fuer mich bitte auch eine neue Mapka und Bier
(Ardens, Deathwish, Omaha, Tank)

Posted by bluesdriver on 11-04-2002 08:00:

Co z tego ze bez sensu tutaj gadamy o zmianach map ? Dni mijają a nikt nie głosuje za Death Wish, Forrest, Tank czy innymi .
Zauważyliście ze na krajowych serwerach nikt nie gra w Trenchtoast, Destruction i Forrest ? Komu przeszkadza ze są w trybie CP ?

Wszystkim spragnionym gry na nowych mapach proponuje jolt.co.uk - (04)Wolfenstein - Custom Maps195.149.21.61:27963.

Ping w granicach 100 ms. Nie wiem tylko czy cracked

Posted by ProspeR on 11-04-2002 10:17:

Chrumkules, ja juz dawno wpisalem o rotacji map
Ba nawet dalem propozycje coby zablokowac main mapki

ALe spoko
Wlasnie zalatwiam serwer w Poznaniu, na zajebiscie szybki laczu, gdzie bedze map rotation i beda wszystkie nowe mapy

Posted by Chrumkules on 12-04-2002 13:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Chrumkules, ja juz dawno wpisalem o rotacji map
Ba nawet dalem propozycje coby zablokowac main mapki

ALe spoko
Wlasnie zalatwiam serwer w Poznaniu, na zajebiscie szybki laczu, gdzie bedze map rotation i beda wszystkie nowe mapy

super bo po tym jak dzien po wrzuceniu nowych mapek na TAQ BK zabralo serwa troche podupadlem na duchu!

Posted by rcube on 14-04-2002 16:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
uwazam ze pytanie jest zle sformulowane - ja do mapki beach nic nie mam - moze i nawet ja lubie ale granie w nia dzien w dzien na okraglo powoduje ze nie mam ochoty na wolfa a co za tym idzie na bicza - i mysle ze wielu ma podobnie! Lepsze by bylo pytanko: Czy lubisz grac dzien w dzien od pol roku w Bicza??

Nic dodać, nic ująć
W chwili obecnej bicz
Dawno temu

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 14-04-2002 17:08:

Bicz jest najbardziej dopracowana mapa jaka widzialem w jakiej kolwiek grze - zroznicowana (walki na duzym terenie jak i w korytarzach), duzo sposoboof dojscia do dokoof i ich doniesienia, jest duzo punktoof strategicznych w ktorych stawia sie jednego kolesia i stamtad strzela (nie kce mi sie wymieniac jakich)itd.. Chyba kazdy klan na poczatku opanowuje mp_bicz a potem to idzie jak po masle. Mysle, ze bicz nigdy mi sie nie znudzi

Posted by Kwapi on 15-04-2002 18:17:

Tak Parowa moshe i jest to mapa dopracowana ale wedlug mnie nie ma tesh drogiej mapy tak spiepshonej, wez chociash te bunkry tosh to smiertelna pulapka a nie bunkier.

Fakt bicza lubie bo to dla mnie raj (lubie posnipowac) ale ciagle na nim granie moshe czlowieka w koncu spowadzic do poziomu roslinki

Posted by Allan on 15-04-2002 20:20:

Bicz to napewno najlepsza mapka w rtcw !! i najbardziej grywalna !! Gram na niej bardzo często już od pół roku i wcale mi się nie nudzi

A co do rotacji mapek to zmiana mapy co ture to przesada. Nie zdążę się nawet przełączyć na nową mapę a rozgrywka już się zakończy i będzie nowa loadowana. Proponowałbym raczej losową zmiane mapy co 5-10 tur. Oczywiście bez możliwości votowania

Posted by [KmH]Falek on 23-04-2002 21:45:

Talking rotacja nie!!!!

KOcham RyBy poniewaz tam nie ma rotacji.
jeśli ktoś tam ją zrobi to,to to ja mu pokaże swoja twarz!

Posted by on 28-04-2002 03:20:

Red face

rotacja map to jedyna szansa na przezycie Wolfa do czasu pojawienia sie ewentualnych modow

nie byloby sensu wprowadzac ofkz co gre zmiany, ale ustawiona kolejka powiedzmy 3 razy stop watch (3 x allies, 3 x axis), a potem zmiana, to byloby super bronia na lamerow, ktorzy programowo nie chca nowych map.

jesli chodz o beach to wlasnie pojawila sie finalna wersja mapy Deathwish (Real Omaha Beach) i ta plaza dopiero jest naprawde wyzwaniem dla allies! Kto gral w bete Deathwish niech wie ze wprowadzono duzo zmian na lepsze chociaz i tamto nie bylo najgorsze.

oryginalny Beach jest tez swietny, ale nawet sex z ta sama kobieta po raz dziesiec tysiecy pierwszy nie smakuje tak jak kiedys!

Posted by spanzik on 30-04-2002 21:12:

ehh generalnie na beach i jak widze ze ktos votuje bicza to mnie trafia z drugiej strony mapa jest hmmmm co najmniej wypasiona co tu duzo gadac na meczu oki for fun najgorsze jak czekam czasem wieczorem na zmiane mapy zeby isc pograc

Posted by Hodek on 20-05-2002 14:27:

bich jużm i sie znudziła mam ją po dziurki w nosie non stop to samo gdzie nie wejde na polski serv tylko bich sam gram na bich ale jak jest zmiana to sie ciesz bo to poprostu jest nudne , a mi sie 9powtarzam) nudzi ta mapa, tak samo jak wszystkie podstawowe mapy no oprócz asfalta

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by Rudolf H.SS on 20-05-2002 16:21:

Masz racie Hodek!

Jest tyle map a caly czas leci tylko beach! Jak widze beach to mi sie zygac chce!
A dlaczego wchodze na beach jak ja juz nie lubie!
Bo poprostu lubie wolfa i jak chce pograc sobie troche to nie ma mozliwosci czeba wchodzic na to co jest!
Ale zaczyna mnie to powaznie wkurzac ze nie gramy w inne mapy!

Pozd Rudi

Posted by Allan on 20-05-2002 16:23:

lol Beach roxx

Posted by Hodek on 20-05-2002 16:44:

Talking

Allan Beach Sucks

Mini Portal i nietylko

Posted by [=||=]T3 on 22-05-2002 21:10:

E tam za duzo grywano w mp_test stad juz bicz sie nudzi , co mnie zreszta nie dziwi. Osobiscie nie moge juz na nia patrzec... To samo bedzie z SOF2MP_TEST za kilka miechow ludzie nie beda juz mogli patrzec na Shop Under Siege

Posted by Hodek on 23-05-2002 22:06:

dokładnie beach is

Mini Portal i nietylko

Posted by D@RK_LORD on 23-05-2002 23:10:

Ja tam bicza lubie, ale nie potrafie w niegi grac dluzej niz 3 godzinki bo cos minie trafia. A na Byrym powinny byc mapy standardowe zablokowane, bo nie mam gdzie grac na nowych mapkach. Co do deatchwisha to na plazy mam 5fps, wiec sobie nie pogram.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:24.