FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=55)
Policja
co sadzicie o naszych porzadnych struzach prawa...?
ja ostatnio mialem centralnie taka sytuacje ze widzialem na wlasne oczy jak palaz bral w lape !
albo jak zwijali jakiegos zula spod sklepu to smyk mu portwel i juz zarobiony...
a pozniej bujaja sie prywatnie mercedesami i tym podobnymi brykami...
piszcie...
Policjant w mercedesie???
BUAHAHAHAHHAA!!!
Ja akurat mam dobre o nich zdanie, bo jak zostalem w wakacje napadniety to dorwali gosci po tygodniu, fakt faktem ze tamci to byli seryjni (IDIOCI), bo dokonali jeszcze 7 czy 8 napadow, wiec policja troche sie sprezyla by ich znalez ale znalezli i to sie liczy.
Pewnie ze zawsze bede tacy co biora w lape itd, ale tak jest wszedzie, tymbardziej jak widza ze po studiach, maturze itd zarabiaja powiedzmy 1000zl, a bandziory ktore ledwo zawodowe skoncza i tylko zamki potrafia dobrze otwierac albo handluja jakims gownem nie wiedza co z kasa zrobic. Ale tu juz zaczyna sie polityka (sprawa wynagrodzen dla policjantow) i nie chce mi sie was przynudzac dluzej
Oczywiscie stuacja wydarzyla sie raz....
co sadzicie o naszych porzadnych struzach prawa...?
ja ostatnio mialem centralnie taka sytuacje ze widzialem na wlasne oczy jak palaz bral w lape !
albo jak zwijali jakiegos zula spod sklepu to smyk mu portwel i juz zarobiony...
a pozniej bujaja sie prywatnie mercedesami i tym podobnymi brykami...
piszcie...
U mnie na osiedloo to tylko carami rozbijaja, ale za to w centrum to mieszane parki chodza - ze straza miejska, ale i tak nic nie robia.
bo tak to za duzo biurokracji w policji jest a za malo roboty..
i dla tego imho policja sux !
ochroniarze sa za to spox...dzwonisz przyjezdzaja a nie jakies wykrety ze korki...w miescie
i dlatego podatki powinny isc tylko na wojsko i policje, byloby git.
Z policj� to mia�em problemy jak jecha�em w metrze na rowerze...
Co do ochroniarzy to macie racj�.... nawet dresuw zprzed bloku przegoni�
Wassup !!!!!!! Wholee !!!!!!!
HALO TRUE
S� dwa rodzaje aut Ferrari i ca�a reszta.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DZASKUL
Macie na gorze ankiete , ciekawe jak to jest z tymi panstwowymi instytucjami.
Cicho jest 16% ju� ....
Co za ciule g�osuj� na POLICJ� %$$^%$^&
S4i1or to wrzu� do ko�co�a pe�nego ludzi petard� i krzyknij "B�g jest milo�ci�"
a ci dalej pojechali jakby nigdy nic
tylko ze nas bylo 20 a ich 2
stroze prawa rox
Policja suxxx!!! Wyskoczylo na na mnie i moich kumpli 5 drechow juz sie prawie zaczelismy **********c,dobrze ze paru sasiadow przechodzilo obok bo jak nie to bysmy w*****ol dostali a suki staly 3 metry dalej i sie gapily na to!!! Ja p*****e LoL
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
mooj qmpel tak zna ***** z mojego city �e z nimi na piwo chodzi(a nieletni jest)
quote:
Napisane oryginalnie przez MarcuS
Teraz policja ma prawo dawa� �ap�wki itd. to dopiero b�dzie jazda![]()
M�j qmpel handlowa� piratami... Kiedy� policjanci zrobili mu wjazd na chat�, skonfiskowali oko�o 200 p�ytek, a p�niej odsprzedali mu za ok. 5 z� za sztuk�... Co wy na to?
a co ze sprz�tem(nie konfiskowali)
Sprz�t zawsze czyszcz� ( format ) ... tzn. tak mia�o paru moich kumpli (czterech czy pi�ciu) i gralnia przy budzie
Jedni mieli w pokoju ponad 2002 plyt......
A komu to szkodzi?
Przynajmniej tanio wzystko kupisz
Ja tam nie mam nic przeciwko!
karzdy to powie
robi ludziom dobrze na zdrowie
Sprz�t tamtemu kolesiowi zostawili (opr�cz nagrywarki ) A co do nalot�w, ostatnio by� w technikum ko�o mnie, wpadli z psami. M�j qmpel mia� w plecaku 20 gram�w zi�ka, pies pow�cha� i poszed� dalej. No comments. Mora� z tego? Z jakim przystajesz, takim si� stajesz! Pies zg�upia� od towa�ystwa policji
No to mial koles szczescie(chyba ze tak sie ze strachu zesral, ze pies pies nic nie wyczool). U mnie w miescie sciagneli jednego kolesia za handel, posiedzial 2 miechy w areszcie i go wypooscili
A co do policji to nie lubie pal i nigdy ich nie polubie bo przeszkadzaja zawsze wtedy kiedy zaczyna sie zabawa
U nas zawsze zbiera sie kupa ludzi i kupujemy hurtem 40 - 50 Gram ... Zamowienie sk�adamy telefonem a on podjerzdza pod szkole daje torebki ja kase i dowidzenia za kilka miesiecy
hip hop no stop
karzdy to powie
robi ludziom dobrze na zdrowie
Kiedy� (jakie� 8 miech�w temu) m�j kole� drukowa�..."fa�szywki" Wiecie, takie niby prawdziwe pieni��ki
Dosta� jakie� 4 miechy i te� wyszed�. Nie�le musieli go tam w dup� �adowa�
Ten koles ode mnie co siedzial za handel opowiadal nam, ze mial zajebiste zycie w kiciu. Chodzil se na silke, na basket, gral sobie w PSXa i sie ogoolnie opierdalal Ale ciekawe czy schylal sie po mydlo?
Jak tak, to dupa nie jego
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:48.