FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5500)

Posted by slawek on 09-04-2002 15:39:

Do załogi .fpp.pl w sprawie bannerów!

Ja to piszę - slawek - żeby nie było, że anonimowo.
Otóż chętnie klikam w banerki reklamowe. Robię to z własnej woli dla obopólnego pożytku.
Dla Was, aby serwis się rozwijał i nabierał płynności finansowej, co umacnia jego pozycję, i pozwala spoglądać optymistycznie w przyszłość.
Dla siebie - gdyż czasem można znalężć dzięki nim ciekawe i niebanalne strony, które pozwalają poszerzać horyzonty oraz zażywać rozrywki. Odkryłem dzięki tym banerkom tak atrakcyjne miejsca jak czatolik czyli czat katolików, któren uduchowił mnie i naładował pozytywną wibracją, oraz wspaniały sklep wysyłkowy z pluszakami, o których śnię po nocach, a snów tych nie odważyłbym się opisać nigdzie publicznie (no, może poza warezami...)
Właśnie - niebanalne....
Klikanie w nie traktuję jednak głównie jako niekłopotliwy obowiązek i nie razi mnie, że wchodzę na stronę "Grubasy" chociaż wołąją na mnie "Suchy", nie przeszkadza mi poczytać czasem o komputerach peecee, chociaż mam w domu coś całkiem innego i piece mnie nie interesują za bardzo...
Nie mam nic przeciwko pożeglowaniu po stronach katolickich, chociaż kościół widziałem od środka wieki temu (czasem myślę, że to tak dawno, że musiało mieć miejsce jescze przed narodzinami Chrystusa).
Nie przeszkadza mi to, bo ani mnie ziębi, ani grzeje.
Internet głównie stanowi dla mnie rozrywkę. Żegluję dla zabawy, for fun... Omijam rafy pt. katastrofy, nieszczęścia, osobiste i narodowe tragedie, choroby wińcowe i weneryczne, głód, molestowanie, narkomania itp. Tego dość wszędzie dookoła...
WIĘC MOŻE Z ŁASKI SWOJEJ POMYŚLELIBYŚCIE O TYM, ŻE PALACZE NIE CHCĄ, ABY IM CIĄGLE PRZYPOMINAĆ O TYM NAŁOGU I JEGO ZGUBNYCH SKUTKACH, CHCĄ TUTAJ ROZRYWKI, ENTERTAJMENTU, A NIE INDOKTRYNACJI PROWADZONEJ PRZEZ MIĘDZYNARODÓWKĘ SPISKUJĄCĄ PRZECIWKO PALACZOM I PRODUCENTOM PAPIEROSÓW, CO?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted by [FPP]Shooler on 09-04-2002 15:56:

Wiesz - akurat tresc reklamy zalezy od reklamodawcy - on placi on wymaga

Posted by killertowa on 09-04-2002 15:57:

NiKuta!
tzn. Niqutin
ja nie palę i popieram ten baner, aczkolwiek klikanie w niego w moim przypadku jest bez sensu

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Posted by [FPP]Krypton on 09-04-2002 18:36:

jak wygram 6 w toto lotka to wykupuje roczna reklame (baner) Krypton rox!

Posted by [FPP]Emzor on 09-04-2002 18:41:

Niquitin .
Ja nie palę a jednak kilknałem w ten banerek i co zobaczyłem? Dość nieciekawą stronkę... .

Posted by AlieneK on 09-04-2002 18:46:

eee...mnie nie przeszkadza treść reklamy...a jak ktoś chce rzucić palenie to ma tu pomoc. Ale rzeby nie było więcej zadnych latających prezerwatyw.....ani innych rzeczy...

Posted by Eustachy on 09-04-2002 19:00:

mi sie podobal ten różowy kondon... calkiem przyjemny byl... a jak sie go kliknelo to tak fajnie popiskiwal...

Posted by [FPP]Emzor on 09-04-2002 20:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
mi sie podobal ten różowy kondon... calkiem przyjemny byl... a jak sie go kliknelo to tak fajnie popiskiwal...

.

Posted by weirdo on 09-04-2002 20:22:

ten czatolik to serio? bym na niego uczeszczal... dobry substytut dla #jezus

Posted by LaGranda on 09-04-2002 20:27:

Ja tam klikam , jak reklama interesujaca, ale wiekszosc jest jakas nie w mym stylu. Jak widze katolika to leje, natomiast ta z plastrami byla spoks, ale watpie czy skuteczne (sam jaram szlugi).

Posted by MaslaV on 09-04-2002 20:31:

a co na to twoje płuca??

Posted by deathcrush on 09-04-2002 20:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
ten czatolik to serio? bym na niego uczeszczal... dobry substytut dla #jezus

mnie sie marzy oboz modlitewny z mlodzieza katolicka w te wakacje
btw: te banery... nie klikam, nie ogladam, nie przeszkadzaja mi... i nie pale

Posted by weirdo on 09-04-2002 21:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-

mnie sie marzy oboz modlitewny z mlodzieza katolicka w te wakacje

OCH TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MNIE TEZ! MNIE TEZ! to by byl dopiero duet gorszycieli :S

-edit-

jeszcze by mozna bylo irriego zabrac

Posted by chimera on 09-04-2002 21:06:

Dobra wiadomosc dla posiadaczy mozilli : kliknijcie prawym na banerze i dajcie opcje Block Images from this Server

Posted by deathcrush on 09-04-2002 22:46:

quote:
OCH TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MNIE TEZ! MNIE TEZ! to by byl dopiero duet gorszycieli :S

z drugiej strony po co placic te 800zeta jakiemus plebanowi za 2-3 dni? (po tylu dniach bysmy wylecieli, wiecej czasu nie daje )

Posted by [FPP]Saari on 10-04-2002 07:28:

quote:
jeszcze by mozna bylo irriego zabrac

To by juz bylo dla nich za duzo

Ja tam bym nie jechala, ja sie ich boje... oni sa ... jacys dziwni

Posted by bizonek on 10-04-2002 10:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

I Fogule.

A wracając do palenia to: You choose, you loose.

Posted by on 10-04-2002 11:01:

Hmmm... Oboz modlitewny... Pojechal, ale wole sie nachlac z harcerzami. W piatek jade na wycieczke, wiec w czwartek trzeba ziolo skonbinowac.

Polecam lekture takiego pisemka jak: Fakty i mity. Antykoscielna propangandowa gazete. Jest swieta, uplakalem sie tak, ze mi glut na kazeta spadl. Oczywiscie to ze smiechu.

Innaczej. Wracaja do obozu modlitewnego... Ja bym jednak pojechal. Modlitwy, kazania, wykozystanie seksualne przez ksiedza (:puke. Dodam do tego, ze zapewne te obozy nie sa koedulkacyjne, co tez .

Posted by AlieneK on 10-04-2002 11:35:

no to ja wam powiem, ze ja dopiero wruciłęm z czegoś takiego...byłe w weekend. Zajebiscie....bylo.. i puke combo
nie radze....ale jest jeszce jeden wyjazd niedługo ...moze sie chcecie wybrac???

i wracająoc do tematu:
ile kosztuje wykupienie bannerka?? moze macie jakiś cennik??

Posted by bizonek on 10-04-2002 11:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
(...)
Polecam lekture takiego pisemka jak: Fakty i mity. Antykoscielna propangandowa gazete. Jest swieta, uplakalem sie tak, ze mi glut na kazeta spadl. Oczywiscie to ze smiechu.
(...)

Poczytuje to sobie. Ostanio było o tym jak KGHM oddał dla kleru 7,5mln zł w ciągu dwóch lat. :/

Posted by Insmac_old on 10-04-2002 12:25:

[Zbaczam z tematu]

Żałosna jest zwłaszcza reklama tygrys.zone.pl - denny poziom wykonania i głupawy tekst "bawimy się na /../ Hurra"

Posted by ZimZum on 10-04-2002 13:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

To by juz bylo dla nich za duzo

bym dostal bana na plebanie

Posted by deathcrush on 10-04-2002 23:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Modlitwy, kazania, wykozystanie seksualne przez ksiedza (:puke. Dodam do tego, ze zapewne te obozy nie sa koedulkacyjne, co tez .

sa sa, a co do tych atrakcji - to dla frajerow... normalny czlowiek by tam lazil na polew, a co do ksiedza, to jak juz wolisz... ja bym go tam potraktowal obcesowo

Posted by bizonek on 11-04-2002 04:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum

bym dostal bana na plebanie

I by się wy..e...wyy.... wykluczyli ze wspólnoty chrze...no...wiesz..tych.......chrzustrowników.

Posted by weirdo on 11-04-2002 14:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek

I by się wy..e...wyy.... wykluczyli ze wspólnoty chrze...no...wiesz..tych.......chrzustrowników.

niewielka strata

Posted by [FPP]Emzor on 11-04-2002 14:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac
[Zbaczam z tematu]

Żałosna jest zwłaszcza reklama tygrys.zone.pl - denny poziom wykonania i głupawy tekst "bawimy się na /../ Hurra"

Zgadzam się...
Po co ktoś z tak ,,nieprofesjonalnie" wykonaną witryną płaci sporo kasy za jej reklamę...

Posted by bizonek on 11-04-2002 15:04:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor

Zgadzam się...
Po co ktoś z tak ,,nieprofesjonalnie" wykonaną witryną płaci sporo kasy za jej reklamę...

Dobry tatuś?

Posted by MaslaV on 11-04-2002 17:55:

quote:

Zgadzam się...

trza zrozumieć to że nie wszyscy mają jakiekolwiek rozwinięte poczucie estetyki

Posted by bizonek on 11-04-2002 22:09:

quote:
niewielka strata

Ale moralna

Posted by Insmac_old on 12-04-2002 18:26:

quote:

Zgadzam się...

To wygląda jak amatorska strona domowa...

[offtopic]

do weirda

A tymczasem żyj swoim pieprzonym życiem. Jeśli uważasz, że jesteś taki zajebisty. Martw się o figurę, licz pieniądze, dbaj o włosy i wytaczaj procesy. Martw się o dragi i o to, że Ci skroją wóz. Ale dla mnie jest to zwykłe gówno. I ty jesteś gównem tani pozerze. Gównem, które wpadło w dziurę bez dna, do której już nie dociera światło. Naucz się więc lepiej pływać i daj się spłukać jak kał, czy mocz. To twoja szansa i nagroda.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:21.