FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5504)
Coś się skończyło...
Dzisiaj przeczytałem następujący news:
..:: WTOREK 9 KWIETNIA 2002 ::..
:: 09:04:2002 | 15:55 | Napisy końcowe - R.I.P [LaGranda]
No i stało się! Ciągłe niedogodności po stronie serwera, w końcu kasacja plików i moje zmęczenie prowadzeniem samotnie tak dużej strony, zmuszają mnie do zaprzestania działalności Quake III LaGranda . Przez ten czas naprodukowałem dla Was 1287 newsów, uraczyłem 3268 screenami, miniscreenami oraz tapetkami. Co do ilości ściągniętych gigabajtów danych, to sam nie mam pojęcia. Niestety wszystko, co dobre musi się kiedyś skończyć! To już ostatni dech tego "sajta", ale kto wie może spotkamy się w lepszych warunkach. Na koniec chciałem pozdrowić wszystkich wiernych czytelników oraz złożyć hołd wspaniałej grze, która zmieniła życie niejednego człowieka na ziemi - Quake III Arena. Thx for support - LaGranda
Szkoda.
GJ & GL
Pozwoliłem sobie na to ryzykowne copy/paste ponieważ nie zauważyłem żadnych tarć na linii .fpp - LaGranda, współistnienie tych serwisów było wręcz modelowe, więc mam nadzieję, że nie będzie draki.
szkoda
to był pierwszy polski serwis, jaki znalazłem w sieci i w początkowym okresie często tam zaglądałem
to z tamtąd ciągnąłem różne maetpacki, fastwaytodie, matrix itp mapki
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
to z tamtąd ciągnąłem różne maetpacki, fastwaytodie, matrix, mapki....
....zboty
łatwo sięgo zdnajduje w wyszukiwarkach....znajdowalo...
quote:
Napisane oryginalnie przez [BMF]gero
....zboty![]()
Napisane oryginalnie przez slawek
Pozwoliłem sobie na to ryzykowne copy/paste ponieważ nie zauważyłem żadnych tarć na linii .fpp - LaGranda, współistnienie tych serwisów było wręcz modelowe, więc mam nadzieję, że nie będzie draki.
A pan LaGranda wcale nie ma u nas kolumny i nie pisal felietonu o mapach
Napisane oryginalnie przez slawek
Więc ktoś się pod niego podszył?
Eee... nie. To ten sam La Granda![]()
heh.. dlugo nie zagladalem na net.. ale sie tak zdarzylo, ze akurat mialem mozilwosc i co?! patrze a tu qrde stronka LaGrandy padla . Jedna z lepszych.. moze nie pod wzgledem wygladu ale tresci.. no coz tak bywa (moj q3world aktulanie jest w stanie spiaczki... jak piepszona tepsa mi wkoncu przyzna sdi to pewnie sie to zmieni...)
wyrazy wspolczucia LaGranda... i tak dlugo sam wytrzymales ) ja wiem co to za bol robic w pojedynke taki serwis...
Ja rowniez jestem w zalobie Niestety prawa Dzungli sa nieublagane i samemu to mozna sie jedynie zabic. A widzac pomocne dlonie pd.pl i ich zainteresownie, gdy chcialem dostep do msql i innych bajerow dalem na wsteczny bieg i tyle
Ja rowniez jestem w zalobieNiestety prawa Dzungli sa nieublagane i samemu to mozna sie jedynie zabic. A widzac pomocne dlonie pd.pl i ich zainteresownie, gdy chcialem dostep do msql i innych bajerow dalem na wsteczny bieg i tyle
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:38.