FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5514)
fde
Oglądam sobie fde i widze dziwną rzecz. Wybuchy rakiet i inne zdarzenia są nierówne predkosciowo do reszty. Takie rzeczy się dzieją podczas grania w slow motion(host_framerate). I tu się nasuwa konkluzja.
PIJANY POWIE: Bo, fde nagrywali w slow motion bo to ściema.
TRZEŹWY POWIE: FDE rulez, 0 ściemy. Takie krzaki mogły wyjść przy zgrywaniu na avi.
A jakie jest wasze zdanie ?
Dobra usunac tego ni emoglem to wyedytowalem do 0 :/
Co to za lame pytanie ?! Wejdz najlepiej na serwer np tn gdzie spotkasz wiekszosc z tych osob co povy sa w fde (zakladam ze mowisz o fde1 jednak w sumie nie ma znaczenia 1 czy 2) oblukaj jednak ich skill i zastnaow sie czy oni jednak sciemniali.
Po 2 a to da sie tak grac w slow motion ?!? A nie zastanowiles sie ze moze surmo podpieli sie pod qizmo dali demo_speed na powiedzmy 30% i zrzucali screenshoty ?
Btw w produkcji jest polska edycja fde (wstepnie PDE.avi) w ktorej to i ja maczam palce razem z rOtkerem i jedyne czego naprawde nam brakuje to sycace akcje bo z tych klikunastu co nasi przyslali stworzone jest ~40sek filmu a w tej chwili jest cholerny zastoj jestesmy jednak dobrej mysli
Nie wiem ***** naprawde nie wiem osochosi najpierw dalem posta potem chcialem go edeytowac i wydawalo mi sie ze go skasowalem (nie bylo) go dalem 2-giego od nowa a teraz sa dwa proponuje przeczytac 2 bo okazalo sie ze nie moge skasowac 1 i sa teraz 2 powiedzmy takie same ehh :/
links ownz !:/
P.S czemu do cholery nie moge odpowiadac na maile z domu (z akademika) tylko musze to robic z wydzialu na linuxie bo inaczej pisze mi ze nie jedtem zalogowany chociaz jestem ?!?
Drazni mnie to mocno a wczesniej bylo ok wie ktos osochosi ???
Napisane oryginalnie przez beee
Nie denerwoj sie tak, to nie bylo ani lame ani pytanie, po prostu zaintrygowalo mnie to zjawisko.
moze ja gdzies znajde na dysku moja git akcje do PDE, a mianowicie skok z quadem do lawy miedzy rozsuwajacymi sie kladkami na dm2
na chimere ne endif nie ma mocnych - musi byc w PDE!!!
o **** chimera! Fakt calkiem niezla akcja
Napisane oryginalnie przez chimera
Zagraj sobie z era na endif to na wlasnej skorze przekonasz sie czy to sciema co oni robia na fde.
Mnie to wali jak te filmiki sa zrobione, jednak mysle ze zadnej podpuchy tam nie ma niektore akcje sa moze troche fuksiarsie ale w koncu takie motywy w filmikach powinny sie znajdowac czy byly fuksiarkie czy nie, kolesie maja skilla takiego ze niejeden im tego zazdrosci, a pozatym filmiki sa bardzo zajebiste i jestem glodny nowych takich filmikow
Podajcie linki do jakis filikow! Poprzednie sciagnolem juz wszystkie, a bym se cos ciekawego poogladal. Gdzie mozna dostac dde (nie wiem czy nazwy nie przekrecilem) - poprzednie linki mi nie dziaialy.
??
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Tiall chcesz demko na endif - do wyciecia jest tylko jedna akcja jak z quad'em zabijam chyba z 10 razy pod rzad goscia z respawnow. W sumie to dam na boarda i sobie obejrzysz.
Samon opadnie Ci pod ziemie jak nam sie uda szczesliwie dokonczyc PDE.avi gl?
Samon opadnie Ci pod ziemie jak nam sie uda szczesliwie dokonczyc PDE.avi gl?
a muze jaka tam dacie za podklad? wiadomo juz cos na ten temat?
Co do tego kiedy to powiem tylko tyle , ze w tej chwili nie ma wystarczjacego materialu na calosc nie ma sensu wypuszczac 1min avi A co do muzy tego nie powiem bo zaraz beda glosy swoich propozycji itd a mnie one nie interesuja powiem tylko ze w tej chwili ja zajmuje sie inna strona filmu a rezyserem jest ktos inny - rotker
Napisane oryginalnie przez samon
muza to jakas fajna mocna techniawa i bedzie ok
Daft Punk jest fajny.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:57.