FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5551)

Posted by kmb007 on 11-04-2002 21:22:

Exclamation Rcon

Zakladam nowy temat, gdyz jak pisalem o tym w innych to jakos nikt nie raczyl odpowiedziec!!!

Podobno rcona dostej kazdy CL jakiegos klanu!!! Jak bylem w <|Pk|> jakos nie dostelm takiego rcona!!!

Teraz druga kwestia!! Slyszalem ze rcona maja jednak nie tylko CL, ale niektorzy gracze rowniez i teraz male pytanko! Co mam zrobic zeby go dostac?

A teraz wyprzedzam odpowiedz NIE. Jezeli nie to zaloze w 10 min klan i z isteniejacymi zasadami rcona powinienem dostac jako CL nowo powstalego klanu, czy nie?

Tak jak prosiliscie <�(((><�

Posted by quietc on 11-04-2002 22:14:

Talking

przykro mi ale wg istniejacych zasad rcona moga miec tylko clowie ktorzy w tym roku nie zdaja matury...

Posted by Pwael on 11-04-2002 22:25:

Talking hyhy

a ja zdaje mature i mam RCONA na nasz serv ale mam cos na coolnet nikt nie ma...

Posted by kmb007 on 11-04-2002 22:25:

Red face

buahahahaha. no zaj****** smieszny jestes!!!! Juz ci chyba mowielm ( to tobie, nie pamietam) ze jak nie masz nic madrego do powiedzenia to lespeij sie nie odzywaj, bo juz mi sie srac chce od takich komentarzy jak twoje!!!!!!!

Posted by kmb007 on 11-04-2002 22:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
przykro mi ale wg istniejacych zasad rcona moga miec tylko clowie ktorzy w tym roku nie zdaja matury...

To co napisalem ni jest oczywiscie do ciebe pawel tylko do tego quiteca czy jakos tak!!!

Posted by Sniezek on 12-04-2002 06:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007

To co napisalem ni jest oczywiscie do ciebe pawel tylko do tego quiteca czy jakos tak!!!

kmb to chyba do mnie bylo , przeciez to ja cie irytuje moimi komentarzami.... a poza tym to nie jest tak ze jak jestes Cl'em to musisz od razu dostac rcona...rcona dostaja ludzie odpowiedzialni i nie zawsze to sa Cl'e klanu...to czy dostaniesz zalezy od tego czy lubia Cie admini danego servera czyli jak w zyciu .....

Posted by kmb007 on 12-04-2002 07:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek

kmb to chyba do mnie bylo , przeciez to ja cie irytuje moimi komentarzami.... a poza tym to nie jest tak ze jak jestes Cl'em to musisz od razu dostac rcona...rcona dostaja ludzie odpowiedzialni i nie zawsze to sa Cl'e klanu...to czy dostaniesz zalezy od tego czy lubia Cie admini danego servera czyli jak w zyciu .....

No ty tez, ale niewazne!!! No to widze ze i tak kupa w tym UT sie zieje, bo nie jest to wszystko sprawiedliwe, tylko po znajomosci zalatwiane!! Niedobrze sie dzieje!

Posted by quietc on 12-04-2002 09:01:

Thumbs down

napisz jeszcze o jakiejs teorii spisku
a ja mam pytanie:
dlaczego jesli wciaz jeczysz o maturze to nie wezmiesz sie do nauki zamiast osmieszac sie na forum???

Posted by MaRcel on 12-04-2002 11:59:

kmb007 recona dostaja odpowiedzialni ludzie. Czyli ka�dy kto by chcia� recona (a mysle ze ka�du, moze nie wszysczy bo go wyko�ystywali) za�o�y� by sw�j klan i by dosta� recona. CO by to da�o:
1. w **** jednoosobowych klan�w
2. w **** kikan
3. �rednio co 2 minuty by�a by zmina mapy
4. i inne �mieszne historie
Tak wi�c niech zostanie tak jak jest

P.S.
a �art Quietc by� �mieszny )), kmb007 jeste� spoko tylko musisz wyluzowa�. Zamiast bywa� na boardzie graj w UT, szkoda twego czasu.
A spiskek JEST!!!!. Jak ja wchodze do gry to nagle ka�dy z przeciwnej dru�yny (czasami z mojej) chce mnie zabic, chocia� nikomu nic jeszcze )) nie zrobi�em.

Posted by kmb007 on 12-04-2002 13:34:

quote:
napisz jeszcze o jakiejs teorii spisku
a ja mam pytanie:
dlaczego jesli wciaz jeczysz o maturze to nie wezmiesz sie do nauki zamiast osmieszac sie na forum???

Nie wiem skad wywynioskowales cos o sposku? Spisek a zalatwianie cos po znajomosci to chyba 2 inne rzeczy!!!

Powiedz mi jeszcze po co mi caly czas mowisz o mojej nauce ((juz sie zaczolem uczyc jesli jeszcze nie wiesz, bo pisalem to juz kilka razy) a po drugie, jesli zalozyelm np temat o RCOnie to w czym sie osmieszylem?

Posted by kmb007 on 12-04-2002 13:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaRcel
kmb007 recona dostaja odpowiedzialni ludzie. Czyli ka�dy kto by chcia� recona (a mysle ze ka�du, moze nie wszysczy bo go wyko�ystywali) za�o�y� by sw�j klan i by dosta� recona. CO by to da�o:
1. w **** jednoosobowych klan�w
2. w **** kikan
3. �rednio co 2 minuty by�a by zmina mapy
4. i inne �mieszne historie
Tak wi�c niech zostanie tak jak jest

P.S.
a �art Quietc by� �mieszny )), kmb007 jeste� spoko tylko musisz wyluzowa�. Zamiast bywa� na boardzie graj w UT, szkoda twego czasu.
A spiskek JEST!!!!. Jak ja wchodze do gry to nagle ka�dy z przeciwnej dru�yny (czasami z mojej) chce mnie zabic, chocia� nikomu nic jeszcze )) nie zrobi�em.

Tak, tak, ja wiem o co chodzi. Gdyby kazdy mial rcona to by kaszana byla, ale jak bylem CL w Profesionalkillers to jakos sie nie doczekalem rcona!!! A po drugie slyszalem ze nie tylko CL go maja!!! Dlatego sie pytam!! Ale dzieki za normalna odpowiedz !! ))

Posted by Sniezek on 12-04-2002 13:39:

Ech...QuietC skoncz juz i nawet nic nie pisz , to chyba normalne ze nie kazdy rozumie twoje poczucie humoru...

Posted by GuriaS on 12-04-2002 13:50:

Question e?

a tak w ogole to po ci ci rcon?
jak bedzisz chcial zagrac jakis mecz or smthg, to idz do ottara/majesa i spytaj czy dali by ci rcona na mecz, a nie jecz o to ze nie masz rcona...
=]

Posted by kmb007 on 12-04-2002 14:04:

Re: e?

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
a tak w ogole to po ci ci rcon?
jak bedzisz chcial zagrac jakis mecz or smthg, to idz do ottara/majesa i spytaj czy dali by ci rcona na mecz, a nie jecz o to ze nie masz rcona...
=]

No dobra chlopaku nie goraczkuj sie tak!!! Juz wiem co mam zrobic jak chce rcona, ale dzieki temu tematowi chcialem wyjasnic pewna moja niewiedze !!! Juz wszystko ok!!!

Posted by shd on 12-04-2002 15:09:

komb ty jestes pokurwiony...
ja bym ci dal bana na forum pedale.Rcony ma chyba ekipa ut.pl czy tam ottar bo byl kiedy� jaki� news.a pr�cz pisania naucz sie czytac fagasie

Posted by kmb007 on 12-04-2002 15:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez shd
komb ty jestes pokurwiony...
ja bym ci dal bana na forum pedale.Rcony ma chyba ekipa ut.pl czy tam ottar bo byl kiedy� jaki� news.a pr�cz pisania naucz sie czytac fagasie

nie bede sie znizal do twojego poziomu!!! pedale hehe, poku******, hehe, chyba masz lacine w szkole!!!!

Posted by Pwael on 12-04-2002 15:16:

Angry lol

lol okej kazdy moze miec swoje zdanie ale ja tu widze tylko jedna osobe ktora sie osmiesza...
a rcony dostaja osoby ktorym mozna zaufac, ktore juz wczesniej sie z rconem w jakikolwiek sposob zetknely i ktore znaja wiekszosc rconowych komend.

Posted by Sniezek on 12-04-2002 15:50:

zgadzam sie z przedmowca...

Posted by Merlin on 12-04-2002 16:27:

quote:

lol a ja zdaje mature nie jestem cl i mam rcona prawie na kazdym serwerze tylko na snajpie nie moge zdobyc ale jak dorwe gg asika to tez bede mial

Posted by Sniezek on 12-04-2002 17:17:

heh a mialy go dostawac tylko odpowiedzialne osoby :O

Posted by M.G----->RuLeZ on 12-04-2002 18:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
heh a mialy go dostawac tylko odpowiedzialne osoby :O

Heh a po co ci teraz rcon???? jak bedzie jakiis mecz albo cos w tym rodzaju to moze i bedziesz go mial ale po co na serwach jak nic takiego sie nie dzieje?????? pobawic sie??heh niektorzy chca pograc a tu jakis nieodpowiedzialny wpada z rconem i jak mu nie pasuje to kika albo zmienia mape po 10 min..... pomysl sobie ludzie chca pograc normalnie a jak wynika z twoich postow kmb [czy siakos tak] to ty na pewno nie bedziesz odpowiedzialny

A rcon sluzy dla osob lubianych przez inych nosicieli rcona oraz dla grzecznych jak merlin
Wiec moim zdaniem nie powinienes miec rcona [chyba]

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by kmb007 on 12-04-2002 19:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Heh a po co ci teraz rcon???? jak bedzie jakiis mecz albo cos w tym rodzaju to moze i bedziesz go mial ale po co na serwach jak nic takiego sie nie dzieje?????? pobawic sie??heh niektorzy chca pograc a tu jakis nieodpowiedzialny wpada z rconem i jak mu nie pasuje to kika albo zmienia mape po 10 min..... pomysl sobie ludzie chca pograc normalnie a jak wynika z twoich postow kmb [czy siakos tak] to ty na pewno nie bedziesz odpowiedzialny

A rcon sluzy dla osob lubianych przez inych nosicieli rcona oraz dla grzecznych jak merlin

Aha , wiec jak mnie nie znasz to nie moge miec rcona, a jak quitec cos pisze na mnie obrazliwego , albo shadow (ktory ma rcona chyba, raczej ma z tego co wiem)!! ktory mnie wyklol i sponiewieral i jest twoim koegom (nie wiem, tylko tak pisze) to moze miec rcona!!! No to fajnie!! Ja normalnie topic spokojnie zalozylem i wychodzi na to ze ja jestem najgorszy a inni jak mnie wyklinaja i sie zachowac nie umieja to moga miec bo so fajne chlopaki!!! Dobra nie komentujcie tego, bo nie chce miec nastepnych klotni!!! (tak wogole to ja sie nie domagam rcona, tylko chcialem rostrzygnac cos)!!!

Posted by Merlin on 12-04-2002 19:02:

:)

lol MG ja juz nie jestem taki grzeczny ups wydalem sie
a co do kmb uwazam ze ten topic nie jest taki glupi chlopak chce sie dowiedziec co i jak z rconem a wy na nim jezdzicie moze i jego ostatnie wypowniedzi nie byly zbyt .... na miejscu ale to jeszcze nie powod zeby go mieszac z blotem

dziekuje za uwage
ps jak sie jutro ktos spozni na ta nocke to dostanie cieple piffko

Posted by Merlin on 12-04-2002 19:06:

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

hmm czy to znaczy ze nie jestem lubiany przez innych ?
sadze ze powinienes zmienic tez spojnik z lub na i

ps czuje sie urazony

Posted by Sniezek on 13-04-2002 13:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin

hmm czy to znaczy ze nie jestem lubiany przez innych ?
sadze ze powinienes zmienic tez spojnik z lub na i

ps czuje sie urazony

no trudno....

Posted by Siekiera on 24-04-2002 20:04:

jak ju� napisa�em w innym temacie jestescie w wszytcy bada niemi�ych *****�w. Ch�opak zaklada temat chce pogada� i wszystcy go opierd... jeste�cie tak na�adowani jadem �e mi sie rzyga� chce.
ps. kmb olej tych pacan�w bo im palemka do bani skacze...mastachy z rconami...mo�na wam gdzies kwiatki przes�a� albo laseczke zrobi�...tak bardzo chce sie z wami zaprzyjazni�...durnie.

Posted by PAPUGa on 25-04-2002 03:41:

Wink ja poprosze ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Siekiera
jak ju� napisa�em w innym temacie jestescie w wszytcy bada niemi�ych *****�w. Ch�opak zaklada temat chce pogada� i wszystcy go opierd... jeste�cie tak na�adowani jadem �e mi sie rzyga� chce.
ps. kmb olej tych pacan�w bo im palemka do bani skacze...mastachy z rconami...mo�na wam gdzies kwiatki przes�a� albo laseczke zrobi�...tak bardzo chce sie z wami zaprzyjazni�...durnie.

to ja poprosze kwiatki (jesli mozesz), przeslij je prosze na adres:
Warszawa, ul. Powazkowska 2, aleja Zasluzonych, grobowiec nr.9, rodzina PAPUG�w

aha: i zgadzam sie z Toba - to nieladnie tak naskakiwac na niewinnego kmb007, wstydzcie sie Wy 'naladowani jadem', wy po...... , chlopak sie chce o cos zapytac a Wy na niego naskakujecie. Zacheta do nauki do matury - to w nieco inny sposob, Panowie.

Posted by Siekiera on 25-04-2002 14:20:

brosze brac przyklad z pana Papugi odpowiedzia� zgry�liwie ale na poziomie i od razu robi sie lepiej.
ps.a moze ja za stary jestem i nie kumam ze teraz jest taka cham�wa...?
1 przyklad kolo z ksyw� ???/zxblele czy jako� tak widac ze zna mastach�w bo sobie z nimi weso�o gada,wbiega mi pod lufe i dostaje jednago hita w kevlar(zdarza sie) poczym odczeka� chwilke i mnie rozwalil (byli�my razem w red) na pytanie co on wyrabia pada odpowie� "siekera ***********" poczym nastepuje kick.fajnie co?aha ca�a sytuacja mia�a miejsce na coolnecie.
a to tek�cik kt�ry mam nadzieje da wam do my�lenia..

Rodacy eee.... tzn. wsp� gracze. Chcia�bym zwr�ci� wasz� uwag� na pewien bardzo istotny aspekt naszego wsp�lnego t�uczenia w UT. Im b�dzie nas wi�cej gra�o w nasz kochany modzik tym wi�ksze b�dzie zainteresowanie samym UT. Wi��e si� to z wi�ksz� ilo�ci� serwer�w itp. Jednak �eby tak si� sta�o nale�y zacz�� traktowa� pocz�tkuj�cych graczy w spos�b nale�yty. Chodzi mi o biednych graczy, kt�rzy pierwszy raz odpalili mod (niekt�rzy �ci�gaj� bo godzinami przez modem) wchodz� do gry i wykonuj� pare g�upich ruch�w takich jak : medic! a oni stoj� i szukaj� klawisza do banda�owania albo wpakowuj� pi�knego heada koledze z dru�yny (nie daj bo�e komu� ze znanego klanu).I co?.. najcz�ciej s� zwymy�lani od debili, idiot�w i ch**** w d*** je******J i kicknieci z serwera. Nast�pstwa s� takie, �e ¾ z nich nigdy w UT ju� nie zagra, a co gorsze powiedz� znajomym, �e nie ma co w to gra�, bo trzeba by� niez�ym wymiataczem �eby si� w to bawi�. Przypomnijcie sobie trem�, gdy pierwszy raz grali�cie w UT w sieci i jak bardzo chcieli�cie dobrze wypa��. Dlatego by�o by dobrze dla UT gdyby �zieloni� gracze byli w spos�b mi�y i przyjazny traktowani przez �wyjadaczy�. Zawsze mo�na im wyt�umaczy� co i jak, a nie na pytanie �jak si� zmienia bro�?� nazwa� go�cia cieciem. No...to tyle. Pami�tajcie, �e im wi�cej ludzi w to gra tym lepiej dla nas

Posted by PAPUGa on 26-04-2002 08:36:

quote:
Rodacy eee.... tzn. wsp� gracze. Chcia�bym zwr�ci� wasz� uwag� na pewien bardzo istotny aspekt naszego wsp�lnego t�uczenia w UT. Im b�dzie nas wi�cej gra�o w nasz kochany modzik tym wi�ksze b�dzie zainteresowanie samym UT. Wi��e si� to z wi�ksz� ilo�ci� serwer�w itp. Jednak �eby tak si� sta�o nale�y zacz�� traktowa� pocz�tkuj�cych graczy w spos�b nale�yty. Chodzi mi o biednych graczy, kt�rzy pierwszy raz odpalili mod (niekt�rzy �ci�gaj� bo godzinami przez modem) wchodz� do gry i wykonuj� pare g�upich ruch�w takich jak : medic! a oni stoj� i szukaj� klawisza do banda�owania albo wpakowuj� pi�knego heada koledze z dru�yny (nie daj bo�e komu� ze znanego klanu).I co?.. najcz�ciej s� zwymy�lani od debili, idiot�w i ch**** w d*** je******J i kicknieci z serwera. Nast�pstwa s� takie, �e ¾ z nich nigdy w UT ju� nie zagra, a co gorsze powiedz� znajomym, �e nie ma co w to gra�, bo trzeba by� niez�ym wymiataczem �eby si� w to bawi�. Przypomnijcie sobie trem�, gdy pierwszy raz grali�cie w UT w sieci i jak bardzo chcieli�cie dobrze wypa��. Dlatego by�o by dobrze dla UT gdyby �zieloni� gracze byli w spos�b mi�y i przyjazny traktowani przez �wyjadaczy�. Zawsze mo�na im wyt�umaczy� co i jak, a nie na pytanie �jak si� zmienia bro�?� nazwa� go�cia cieciem. No...to tyle. Pami�tajcie, �e im wi�cej ludzi w to gra tym lepiej dla nas

�a...!!!
nie wiem jak Wy, ale ja po przeczytaniu tego textu wstalem, i jeszcze raz go przeczytalem w postawie zasadniczej.
Troche szacunku dla poczatkujacych graczy jest ze wszech miar wskazane.
Jesli mozna - podam swoj przyklad. Wczoraj u mnie na TDM (nie wiem czemu do tego trybu sie lamki lacza najchetniej?
przyszedl sobie pewien pan, z xywki niezbyt znany. Widac bylo ze poczatkujacy - nie za bardzo wiedzial w ktora strone biec, do kogo strzelac po respawnie (wiec strzelal do tych, ktorych mial najblizej). Dostalem od niego ze 2 deathy. Ale po zmianie mapy zajarzyl juz, iz ladnie robil za miesko armatnie, radosnie sciagajac na siebie ogien wroga. Newies sie jednak przydaja
Ta historyjka jest po to, aby wykazac ze newbies sie szybko ucza i da sie z nimi wytrzymac. Oraz ze sa wszelakie korzysci w posiadania 'zwiadowcy' w swojej druzynie

Posted by GrEaTEyE on 26-04-2002 13:09:

quote:
brosze brac przyklad z pana Papugi odpowiedzia� zgry�liwie ale na poziomie i od razu robi sie lepiej.
ps.a moze ja za stary jestem i nie kumam ze teraz jest taka cham�wa...?
1 przyklad kolo z ksyw� ???/zxblele czy jako� tak widac ze zna mastach�w bo sobie z nimi weso�o gada,wbiega mi pod lufe i dostaje jednago hita w kevlar(zdarza sie) poczym odczeka� chwilke i mnie rozwalil (byli�my razem w red) na pytanie co on wyrabia pada odpowie� "siekera ***********" poczym nastepuje kick.fajnie co?aha ca�a sytuacja mia�a miejsce na coolnecie.
a to tek�cik kt�ry mam nadzieje da wam do my�lenia..

Rodacy eee.... tzn. wsp� gracze. Chcia�bym zwr�ci� wasz� uwag� na pewien bardzo istotny aspekt naszego wsp�lnego t�uczenia w UT. Im b�dzie nas wi�cej gra�o w nasz kochany modzik tym wi�ksze b�dzie zainteresowanie samym UT. Wi��e si� to z wi�ksz� ilo�ci� serwer�w itp. Jednak �eby tak si� sta�o nale�y zacz�� traktowa� pocz�tkuj�cych graczy w spos�b nale�yty. Chodzi mi o biednych graczy, kt�rzy pierwszy raz odpalili mod (niekt�rzy �ci�gaj� bo godzinami przez modem) wchodz� do gry i wykonuj� pare g�upich ruch�w takich jak : medic! a oni stoj� i szukaj� klawisza do banda�owania albo wpakowuj� pi�knego heada koledze z dru�yny (nie daj bo�e komu� ze znanego klanu).I co?.. najcz�ciej s� zwymy�lani od debili, idiot�w i ch**** w d*** je******J i kicknieci z serwera. Nast�pstwa s� takie, �e &frac1100; z nich nigdy w UT ju� nie zagra, a co gorsze powiedz� znajomym, �e nie ma co w to gra�, bo trzeba by� niez�ym wymiataczem �eby si� w to bawi�. Przypomnijcie sobie trem�, gdy pierwszy raz grali�cie w UT w sieci i jak bardzo chcieli�cie dobrze wypa��. Dlatego by�o by dobrze dla UT gdyby �zieloni� gracze byli w spos�b mi�y i przyjazny traktowani przez �wyjadaczy�. Zawsze mo�na im wyt�umaczy� co i jak, a nie na pytanie �jak si� zmienia bro�?� nazwa� go�cia cieciem. No...to tyle. Pami�tajcie, �e im wi�cej ludzi w to gra tym lepiej dla nas

ta racja siekiera sam si� wnerwiam jak mi kto� walnie heada i rugam jego c� pope�niam b��dy ale to si� z wiekiem umromuje,(nijestem taki z�y)no ale tez jest przesada z njubajami jak walnie ciebiee z 5 x pod rz�d i jak b�dziesz chicia� m� wyt�umaczy� �e do swojego teamu np. red si� niestrzela to on ciebie wyruga;( przykre, ale prawdziwe!

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:31.