FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=2)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=565)

Posted by fB.Wolver1ne on 13-07-2001 21:54:

Seks w FPP a powiazania miedzyklanowe

Sluchajta.... Moglibyscie tak luknac do tematu Nowy klan Q3, w ktorym jest troche infa o nowym klanie q3 =).... Tego temata dalem tylko dlatego, zebys tu wpadl

BTW: ktora z mapek jest w/g Was najlepsza do Team DM? Mowie tu o czystym vq3 (standardowe mapki only!). Moim kandydatem jest q3dm7....

Posted by oxygen on 18-07-2001 08:03:

no coz....fajna masz ocene

Posted by on 18-07-2001 10:57:

tja...

Posted by OGO on 18-07-2001 11:01:

ROTFL =] Bardzo, ale to bardzo cenione sa jego wypowiedzi =]

Posted by blo on 18-07-2001 13:22:

no lolik kurde =]
chyba komus podpadl.....

Posted by OGO on 19-07-2001 09:45:

Ale kurde bele komu i za co? =]

Posted by on 19-07-2001 10:02:

Widocznie takie sa jego wypowiedzi...

Posted by blo on 19-07-2001 11:58:

Szkoooda ze ten swiat jest niesprawiedliwy i nie mozna oceniac ludzi z fpp.pl .... to bysmy "zobaczyli" jakie sa twoje wypowidzi MajeS

Aaa i co to zanczy ze ludki z fpp.pl maja 5 punktow? Jak nie sa oceniani to wogole nie powinni miec tej "rubryki"... bo co to qfa, Narcyzm? Ze ktos z fpp.pl to odrazu wzor jest?

Posted by on 19-07-2001 13:12:

o jak nam przykro.... blo sie wkurza ze na niego mozna glosowac...

Posted by blo on 19-07-2001 15:01:

ojeku wlasnie zajebiscie mi ocene obnizyles... pewniemi zmieniles swoja ocene mnie na 1 lub 2... ojoj co ja poczne.....

Majesiku nie odwracaj kota ogonem....

Posted by blo on 19-07-2001 15:01:

ojeku wlasnie zajebiscie mi ocene obnizyles... pewnie mi zmieniles swoja ocene mnie na 1 lub 2... ojoj co ja poczne.....

Majesiku nie odwracaj kota ogonem....

Posted by on 19-07-2001 15:16:

nie obnizylem ci oceny [powaznie]

kiedys raz na ciebie glosowalem bodajze na 3 albo 4, ale teraz nie obnizylem jej...

Posted by oxygen on 19-07-2001 16:38:

hihi...
kazdy tak mowi...ja narazie ocenilem jedna osobe
sweepera na 4

Posted by on 19-07-2001 17:09:

no qfa wisi mi to - jak bym tak zrobil to bym po prostu powiedzial...

Posted by fB.Wolver1ne on 19-07-2001 18:39:

E tam, przeciez chyba nikt nie bierze tych calych ocen na powaznie... Coniektorzy zawsze beda dostawali piatki jakich by gloopot nie napisali (wiara z [FPP]- piatka za jedno nic nie znaczace zdanie?!), a inni jedyneczki... Jak powszechnie wiadomo to przewaznie ci, ktorzy nie liza doopy tym pierwszym...

Luknijcie do mojego nowego posta (temat: "po co torzy sie klany" SLAVE'a)... ciekawe czy tez go ocenicie na jedynke. To chyba pierwszy TAKI post w historii tego boarda ... ale nie. Za pare kilo texta napisanego przez Rosomaka bedzie laczek, a za "niom, zgadzam sie..." [FPP]OGO'a bydzie piateczka. Uargh!

Ale wicie, rozumicie- dzieki temu, czy raczej przez to, siakos nie przejmuje sie tymi jedynkami. Nawet jak sie trafi(la) jakas sprawiedliwa, to i tak tego nie zauwaze...

Posted by on 19-07-2001 18:54:

no to nie bylo takie glupie... dalem ci 4

Posted by DZASKUL on 19-07-2001 19:14:

Re: Seks w FPP a powiazania miedzyklanowe

quote:
Napisane oryginalnie przez fB.Wolver1ne
Sluchajta.... Moglibyscie tak luknac do tematu Nowy klan Q3, w ktorym jest troche infa o nowym klanie q3 =).... Tego temata dalem tylko dlatego, zebys tu wpadl

BTW: ktora z mapek jest w/g Was najlepsza do Team DM? Mowie tu o czystym vq3 (standardowe mapki only!). Moim kandydatem jest q3dm7....

Hmmm zastanawiam sie czy nie wyzocic tego temtu do kosza, ale zwazywszy na to ze niema tu duzo tematow powstrzymalem sie.

Ten temat jest chyba najdebil..niejszym tematem jaki na tym board widzialem, nalezy ci sie gwaizdka z minusem, i pomyslec ze czytajac topic wczesniej twoja wypowiedz dalem ci 5 ......

Nastepnym razem nie zakladaj temtow nie zwiazanych z danym dzialem od tego jest kosz or oniczym konkretnym....

Posted by OGO on 20-07-2001 09:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez fB.Wolver1ne
E tam, przeciez chyba nikt nie bierze tych calych ocen na powaznie... Coniektorzy zawsze beda dostawali piatki jakich by gloopot nie napisali (wiara z [FPP]- piatka za jedno nic nie znaczace zdanie?!), a inni jedyneczki... Jak powszechnie wiadomo to przewaznie ci, ktorzy nie liza doopy tym pierwszym...

Luknijcie do mojego nowego posta (temat: "po co torzy sie klany" SLAVE'a)... ciekawe czy tez go ocenicie na jedynke. To chyba pierwszy TAKI post w historii tego boarda ... ale nie. Za pare kilo texta napisanego przez Rosomaka bedzie laczek, a za "niom, zgadzam sie..." [FPP]OGO'a bydzie piateczka. Uargh!

Ale wicie, rozumicie- dzieki temu, czy raczej przez to, siakos nie przejmuje sie tymi jedynkami. Nawet jak sie trafi(la) jakas sprawiedliwa, to i tak tego nie zauwaze...

Ekhm. Majster ile czasu jestes na boardzie? Ile osob stad znasz? Ile postow napisales? Ile topicow przeczytales i sie nad nimi zastanowiles? Daje Ci to prawo do ocenienia mnie? To mi sie nie spodobalo. Po drugie zalozyles topic glupi i to bardzo i myslisz ze ludzie zaczna Ciebie oceniac dobrze po czyms takim. To nie jest piaskownica i jak nie odpowiada to zabieraj zabawki i spier dalaj do domq. Dziwie sie ze [FPP]DZASKUL go nie usunol tego topica. Trafiles zreszta na ciezki okres tutaj kiedy to po wypadkach z paroma gogusiami rygory rosna a ludzie moderatorzy staja sie coraz bardziej surowi. [FPP] wiesz co oznacza? Myslisz ze to rozdaja na targu? Ehhhh az nie chce mi sie tlumaczyc tego bo pwenie bys tego nie zrozumial. A Ty czy pokazales cos naprawde wartosciowego, bo poczatek masz kiepski? Zastanow sie nad samym soba i nad swoim postepowaniem. Tutaj nie ma miejsca dla dzieci.

Nie mam zamiaru sie urzerac z kimkolwiek tutaj. A oceny dla ludzi z ekipy [FPP] powinny byc usuniete wg mnie. Jak [FPP]Raptor wroci to pogadam z nim o tym.

HOWK

Posted by on 20-07-2001 09:24:

dobrze gada, ale gwiazdki przy [FPP] i tak zostana...

Posted by on 20-07-2001 10:10:

hmm... wiesz co rosomaczku? po pierwsze Slave ukrad mi topic (ja pierwszy zadalem to pytanie w innym topicu), po drugie jest tu od tak nie dawna i odrazu walnoles za przyklad najtwardsza sztuke do zgryzienia... myslisz ze OGO to posci Ci to plazem? Masz u niego i umnie mala kreska na colcie z Twoim imieniem... PILNUJ SIE ! =]

Posted by DZASKUL on 20-07-2001 14:09:

THE END

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:33.