FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5674)
Your Future
Czesc z Was jest dopiero w gim, lo, inni sa na studiach lub juz pracuja. Jakie sa wasze plany na przyszlosc, co zamierzacie osiagnac w zyciu i jakie sa wasze cele?
Co bedzie dla was przeszkoda w osiagnieciu upragnionego celu, przywary, brak funduszy?
Jestem ciekaw, jaka wizje przyszlosc ma dzisiejszy Polak
powy�szy post najlepiej odwzorowuje moje plany. Nie wiem kim chce by� i tym bardziej nie wiem kim b�de. Narazie jestem w LO i musze sie zdecydowa� co bede zdawa�a na maturze. Potem studia. Narazie to s� moje plany. A co potem to sie okaze potem..
.
A tak powaznie to nie wiem. Wyznaje zasade, zeby zbytnio nie wybiegac myslami w przyszlosc, bo to czesto zle sie konczy.
ludzie, nie macie marzen ?
quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
ludzie, nie macie marzen?
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Marzenia z reguly sie nie spelniaja - wiec ich nie mam.
quote:
nieprawda, z tymze szczesciu trzeba pomagac![]()
Przyszlosc to dla mnie zagadka, niewiem co moze przyniesc nowy dzien.
Narazie mysle ze trzeba zakonczyc studia, wyszalec sie do woli , moze jakas dluga i daleka podroz ,
potem znalezc dobra i satysfakcjonujaca prace , slusznie platn� , wyszalec sie, wybudowac dom , wyszalec sie,
zasadzic drzewo ,wyszalec sie i splodzic syna. Oczywiscie wszystko z ukochana dziewczyna u boku.
w tle: Linda Perry feat. Grace Slick ~ Knock Me Out
[...]
Oczywiscie wszystko z ukochana dziewczyna u boku.
Studia, rodzina, dom. Niekoniecznie w takiej kolejno�ci. Jescze moge upcha� tam gdzie� jakie� wakacje po studiach.
przysz�o��...?? narazie mam taki nawa� spraw w czasie tera�niejszym �e nie mam czasu my�le� o przysz�o�ci.....
Prawdopodobnie tak jak wszyscy: skonczyc nauke, znalezc dobra prace i sobie spokojnie zyc. Co do podruzy to tez bardzo chetnie (moze na emeryturze )
malibu, willa z basenem, w basenie plywajacy fotelik, w foteliku ja, na kolanach komp, obok na plywajacej tacce drink ze slomka i parasolikiem, a na brzegu... hmmm.... co bym wolal ?? piekna zone ?? czy tez mnostwo pieknych nie-zon ??
"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
po studiach wyjechac na jamajke ... siedziec na plazy i pic drinki z parasolka...
and
and
Hmmm ... ja to widze tak. Skonczyc studia, napisac ksiazke ktora powali wszystkich na kolana, dostac za nia kupe kasy i nagrode nobla wybudowac sobie maly domek w milutkim zakatku nad woda w jakims cieplym klimacie, i stamtad od czasu do czasu wyjezdzac swoim sportowym samochodzikiem do miasta aby sie wyszumiec.. oczywiscie to wszystko u boku mezczyzny mojego zycia z ktorym po kilku latach postaram sie o jakies potomstwo
zmieni� mieszkanko na wi�ksze i ze sta�ym dost�pem do netu
sko�czy� wreszcie te studia bo nie d�ugo z dzieciakiem zaczn� te same lekcje odrabia�
w ko�cu pokona� kogo� z tego boarda w quaka (pilnuj si� Infi
)
Z tych dalszych:
by� ci�gle zdrowym
aby w rodzince wszystko dobrze sie uk�ada�o
�eby dzieciak wyr�s� na dobrego cz�owieka
kupi� nowe audi lub inne fajne autko
ca�y czas mie� dobr� prac� i nie da� si� przerobi� na pracoholika (bo po co mi ta kasa, kiedy nie mam czasu na jej wydawanie?)
kupi� jeszcze lepszy sprz�t audio
Z tych raczej nie do spe�nienia:
wygra� w totka par� baniek... a wtedy...eechh
m�c poje�dzi� (przynajmniej przez 2 dni) r�nymi fajnymi samochodami
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
marzenia:
miec wlasna wyspe na srodkowym Pacyfiku... na ktorej mieszkalbym sobie z dziewczynka... i kompem ze stalka 666Mb/s
a w tej chwili zdac mature i nic wiecej...
sp�odzi� potomka![]()
ludziska, odpowiadacie strasznie ogolnikowo
Takie plany sporzadza jak widzicie co 2 osoba.
Czy choc niektorzy z Was maja sprecyzowana wizje?
Jak ida na studia, to na jakie, jak chca pracowac, to gdzie itd
quote:
ludziska, odpowiadacie strasznie ogolnikowo
Takie plany sporzadza jak widzicie co 2 osoba.
Czy choc niektorzy z Was maja sprecyzowana wizje?
Jak ida na studia, to na jakie, jak chca pracowac, to gdzie itd![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]3Rm4C
(...)Rzadamy(...)
a myslalem ze to ja jestem najwiekszym dyslektykiem na boardzie...
byc calkowicie szczesliwym - nie wiem jak ale chce... poza tym studia - inf. a jak sie wkurwie to jakas teologia :S albo filozofia... nie mam pojecia, wszystko sie tak zmienia... a potem? no coz potem bedzie jakas robota potrzebna, mam nadzieje ze sie znajdzie i to w miare znosna... a jak chodzi o zalozenie rodziny... jeszcze za wczesnie na to, mam ledwo niecale 18 lat, o rodzinie na razie nie mysle... jak bedzie trzeba to pomysle...
to nie sa ogolniki, po prostu ludzie nie planuja swojej przyszlosci dokladnie, co do minutki... wiekszosc tak jak ja ma pewne luzne zalozenia i stara sie ich trzymac, dopasowujac sie przy okazji do rzeczywistosci...
dziekuje
[b]a jak sie wkurwie to jakas teologia :
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:47.