FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5680)
Terror Kolorowych Jarmarków
URBAN TERROR to jest mod, z moda, z moda z kontynuacji kontynuacji sequela czwartej części Wolfensteina czy jaką tam grę uznacie za dziadka wszystkich FPP, zwanych też FPS.
I jako taki nie wyróżnia się niczym szczególnym.Poza jedną rzeczą.
REALIZM.....REALIZM......REALIZM
Bo gier "z oczu" herosa który strzelał do (tu wpisać) było już ... no kupę.A w UT warto grać bo jest grą sieciową, zespołową i (w miarę) realistyczną.Innych powodów nie widzę.
I cała moc UT w tym leży, więc uważam że nic_nie_warte są dodatki typu inne_ciążenie. DLA MNIE w UT tylko TS i CTF istnieją, resztę można wyrzucić bo gdzie indziej była już wcześniej, często lepsza.
A "modziki" w rodzaju _low_gravity prowadzą tą gre na manowce,może niedługo na serwach bedzie można pograć w UT w strojach cyrkowych błaznów, a zamiast M4 będą gumowe kaczory na wodę ? Ale ubaw ...
Re: Terror Kolorowych Jarmarków
quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
I jako taki nie wyróżnia się niczym szczególnym.Poza jedną rzeczą.
REALIZM.....REALIZM......REALIZM
hmm....powtorze to jeszcze raz...TDM i FFA to sa tryby rozgrywki w ktorych liczy sie tylko celnosc.. i nigdy nie wiadomo z ktorej strony sie dostanie w glowe....uwazam ze sa one pomylka w UT...najlepszym trybem rozgrywki jest TEAM SURVIVOR zarowno do gry druzynowej jak i do pojedynkow 1v1 bo i te sa bardzo ciekawe.....i nie potrzeba zadnej odmiany :/
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
...czy taki taksowkarz - niechetnie wsiadzie do innej taksowki?
Tylko o to mi sie rozchodzi - ze odmiana jest ZDROWA. konieczna. potrzebna. od czasu do czasu. zeby odpoczac. i tym chetniej wrocic do 'powaznej' gry, czy tam modu, jak wolisz.
Re: Re: Re: Terror Kolorowych Jarmarków
quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
Ale jak już napisałem, tryb ten tj. low_gravity może sie podobać innym, i dobrze że mogą go sobie u ciebie na servie ustawić. Byle sporadycznieNadal PEACE.
ja tam lubie od czasu do czasu pograc na gravity 50:>
gra sie wtedy tylko i wylacznie "for fun" (choc ja gram zawsze "for fun":> )
poza tym wielkie brava dla papuzki bo to chyba jedyny serwer gdzie mozna pomeczyc sie troche na mapach niestandardowych:>
bo szczerze mowiac to mi juz robi sie niedobrze na mysl o abbey albo dox:>
a np. taki ricochit nie cieszy sie juz powazaniem graczy
dlaczego? pewnie dlatego ze tam nie wystarczy "celne oko" 3ba jeszcze pomyslec:>>>>
poza tym wielkie brava dla papuzki bo to chyba jedyny serwer gdzie mozna pomeczyc sie troche na mapach niestandardowych:>
ehh brava naleza sie panu ottarowi gdyz to jemu dane bylo recenzowac powyzsza mapke
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
hmm....powtorze to jeszcze raz...TDM i FFA to sa tryby rozgrywki w ktorych liczy sie tylko celnosc.. i nigdy nie wiadomo z ktorej strony sie dostanie w glowe....uwazam ze sa one pomylka w UT...najlepszym trybem rozgrywki jest TEAM SURVIVOR zarowno do gry druzynowej jak i do pojedynkow 1v1 bo i te sa bardzo ciekawe.....i nie potrzeba zadnej odmiany :/
Napisane oryginalnie przez quietc
ehh brava naleza sie panu ottarowi gdyz to jemu dane bylo recenzowac powyzsza mapke
co do mapek to sie zgadzam ale zrobcie jakiegos packa i niech to wszyscy sciagna a nie tak jak teraz ze trzeba wszystko oddzielnie
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Za to popieram ligi 5vs5, teraz każdą przktycznie klanoofke gra się 5vs5 i to by dowodziło który team jest najkompletniejszy w Polsce, najlepiej zgrany, ale gdy trzeba to potrafi ruszyć do przodu ...
quote:
eeee tam - postawie w koncu 3 servy na q2:
- TS na max 16 graczy.
- TDM na 32 (nie ma to jak radosna rzeznia
- CTF na 10 - cichy, spokojny serv do strategii.
tylko jeszcze znajde do tego czas![]()
\/
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
to, ze sie ludziska niecierpliwia nieznaczy, ze musisz postawic te serwy dzis czy jutro, im dluzej beda czekac tym wieksza bede mieli radosc
co do wyboru rozgrywek:
ad.1. good choise, sir
ad.2. 32 graczy + dodatkowe mapki = kool
ad.3. no tu licze na odpowiedni mapcykle (sansd, riyadh)
quote:
ooo!, dzieki Bracie
wreszcie jakies slowa otuchu i zaufania, a nie tylko ponaglenia i terroryzm![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
to znaczy ze nie bedzie serwra TS tylko z niestandardowymi mapkami?...:>
Re: hm.... CZWARTY serv?!?!?! :)
quote:
tytul.
nie wiem.
pózniej?
powoli a dokladnie.
callvote.
hihi
A ja rozumiem zawsze papuge rozumiem
z wyjątkami, np. 2 posty u góry
ehhe
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
A ja rozumiemzawsze papuge rozumiem
z wyjątkami, np. 2 posty u góry
ehhe
Re: Re: hihi
quote:
No więc mamy ten sam problem
P.S
Papuga i co z tym serverem CTF ? Stoi jush ? Podaj jakieś info, co jak gdzie i keidy ,,, jesteśmy strasznie njiecierpliwi [ przynajmiej ja ... ]
Re: Re: hihi
quote:
No więc mamy ten sam problem
P.S
Papuga i co z tym serverem CTF ? Stoi jush ? Podaj jakieś info, co jak gdzie i keidy ,,, jesteśmy strasznie njiecierpliwi [ przynajmiej ja ... ]
Re: Re: Re: hihi
quote:
no stoi, stoi, wlasnie sobie postawilem
kill2.it.pl:27962 chyba, albo 27961, nie pamietam.
jak sie logujesz do serva - powinien sie pokazac tryb gry.
Re: Re: Re: Re: hihi
quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
cosik CTF nie chce dzialac zadobrze - nie ma flag na mapach i gravitacja zmieniona (na TDM tez gravity sux)
Re: Re: Re: Re: hihi
quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
cosik CTF nie chce dzialac zadobrze - nie ma flag na mapach i gravitacja zmieniona (na TDM tez gravity sux)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:31.