FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5750)
Liga
Kurde nie wiem albo ja czegos nie widze ale wszedzie cisza o lidze.
Strona sie zepsuła, no działa teraz ale nawet nie wiadomo czt mecze ktore sie miały odbyc wczoraj odbyły sie
Jakie wyniki jestem ciekaw bo nie wiem
Ehhh
wiecie co ???
Ta cala liga to smierdzi, tak samo jak ostatnia liga co byla tak samo smierdziala, z taka organizacja to jebac taka lige !!! Jak nie bedzie zajebistej organizacji to i ligi beda do dupy. Ledwo sie liga zaczela a tu juz stronka siadla w*****, co to ma byc do ***a !!!
Aha jeszcze jedno PK tak samo smierdzi a najbardziej ten szczawik Greateeye, gosciu podpadles mi i bardzo wkurwiles pamietaj o tym. Myslisz ze jestes z r3 to ci wszystko wolno qfa mac, no nie moge !!!!!!!!
Napisane oryginalnie przez leon
Ta cala liga to smierdzi, tak samo jak ostatnia liga co byla tak samo smierdziala, z taka organizacja to jebac taka lige !!! Jak nie bedzie zajebistej organizacji to i ligi beda do dupy. Ledwo sie liga zaczela a tu juz stronka siadla w*****, co to ma byc do ***a !!!
Aha jeszcze jedno PK tak samo smierdzi a najbardziej ten szczawik Greateeye, gosciu podpadles mi i bardzo wkurwiles pamietaj o tym
quote:
Myslisz ze jestes z r3 to ci wszystko wolno qfa mac, no nie moge !!!!!!!!![]()
Kurde nie wiem albo ja czegos nie widze ale wszedzie cisza o lidze.
Strona sie zepsuła, no działa teraz ale nawet nie wiadomo czt mecze ktore sie miały odbyc wczoraj odbyły sie
Jakie wyniki jestem ciekaw bo nie wiem![]()
Ehhh
Tak naprawde to chodzi mi o to ze wczoraj mialy grac klany f i bzn mecz ligowy na kubusiu o 20.00 wchodzimy a tam jest pk z http i mowia ze oni teraz graja, a to my mielismy grac kapisz mnie czy nadal nic nie kapisz, no i madry Greateeye mysli ze dostal uprawnienia adminatorske i ma rcona to sobie moze kikac tych co sie nie licza na scenie UT. bo w tym pk prawie wszyscy z r3 to oni beda grac bo oni sa wazniejsi, rozumiesz ma nadziejee ze tak, jeszcze raz powtazam to my mielismy grac f i bzn. no comment
Odsylam cie na strone http://q3arena.gry.wp.pl/ut/ tam sie shadow wypowiedzial to sobie poczytaj jak nadal nic nie rozumiesz chlopcze z miasta !!! Jak sie organizuje taka lige to ma byc porzadek i bez zadnych incydentow. Dobra tyle tego i nie obrazaj mnie bo do ciebie nic nie mam Frymasie !!!
Ej ty chlopcze z miasta po co ty sie produkujesz, pytal cie ktos o zdanie tak naprawde nie wiesz o co chodzi to sie nie udzielaj na moj temat kapisz ?
Tak naprawde to chodzi mi o to ze wczoraj mialy grac klany f i bzn mecz ligowy na kubusiu o 20.00 wchodzimy a tam jest pk z http i mowia ze oni teraz graja, a to my mielismy grac kapisz mnie czy nadal nic nie kapisz, no i madry Greateeye mysli ze dostal uprawnienia adminatorske i ma rcona to sobie moze kikac tych co sie nie licza na scenie UT. bo w tym pk prawie wszyscy z r3 to oni beda grac bo oni sa wazniejsi, rozumiesz ma nadziejee ze tak, jeszcze raz powtazam to my mielismy grac f i bzn. no comment
Odsylam cie na strone http://q3arena.gry.wp.pl/ut/ tam sie shadow wypowiedzial to sobie poczytaj jak nadal nic nie rozumiesz chlopcze z miasta !!! Jak sie organizuje taka lige to ma byc porzadek i bez zadnych incydentow. Dobra tyle tego i nie obrazaj mnie bo do ciebie nic nie mam Frymasie !!!
to chyba ty nie kapisz bo shadow nie przedstawil sprawy jasno tylko pozmienial wszystkie fakty tak zeby ratowac wlasna dupe ....
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
loooozik! ! ! ! plizzzz
Drogie dzieci ;-))) coraz częściej w czasie gry na serwach spotykam przykłady TWARDZIELI (to chyba od zatwardzenia mózgu, no nie???), którzy z pęłną swobodą, właściwą sfrustrowanym, mauoletnim półanalfabetom, rzucaja odzywki mające wszystkich położyć na kolanach. Niekoniecznie oznacza to, że potrafią kłaść trupem przeciwnika, bo w końcu to niezupełnie od nich zależy ;-)) (człowiek strzela, Pan Bó kule nosi!!! ;-PPPP). Oczywiście, słowa "przepraszam", "pomyliłem się", albo po prostu, "sorry, ale byłem źle poinformowany", czy tesh "uniosłem się", w słowniku prawdziwych tfardzieli nie występują. Troshku to żałośne, ale cóż, świat jest pełen wykształconych buraków. Szkoda, że te same zwyczaje tutaj goszczą coraz częściej. Rozumiem, że większość frustratów posiada rozumki niewystrczające, żeby nawet w czasie pisania uświadomić sobie, że tylko żałośnie odreagowują i nie załatwiają zadnych spraw. Dorosłość drogie dzieci, nie polega na paleniu, piciu, rzucaniu qrwą i innym mięskiem co drugie słowo i oczywiście nieomylnością boską. Polega na umiejętnym, bez siania zamętu, rozwiązywaniu zaistniałych problemów. Oczywiście żelazny w takich sytuacjach argument " ty ^%$%$#^%$& nie wqrwiaj mnie!!!" albo "bo on mnie wqrwia!!" świadczy nie tylko o braku qltury, ale i o bezradności, braku samoopanowania się i niedostatkach intelektu. Posiadanie choćby trzech dyżurnych szarych komórek nie zabija tak od razu, więc może niech niektórzy leca na targ i nabędą ;-PPP
...z wyrazami
Y.
Re: loooozik! ! ! ! plizzzz
Panie Yarecki, zgadzam sie z Panem wpelni. Mam dosc takich twardzieli a raczej tfardzieli
. Wiem jak irytujace jest zachowanie ow tfardzieli, tylko zabijesz takiego i q.rwa! pisza. Np taki Kood z bR, on z sr-8 jak kogos zabije jest wyzywany od kamperow i rugany, czasem grozi mu sie kickiem, a on jest tylko
swietnym snajperem i nie ma tak ze "kampi" lata po calej mapie i zdejmuje tfardzieli. Yarecki dalbym Ci 5 ale nie moge oceniac
. Peace.
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
...z wyrazami [ciach] Y.
slicznie...
bravo Panie Jarku bravo:>
quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
bravo Panie Jarku bravo:>
Re: Re: slicznie...
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
tylko tyle?
dlabys mu jakis star, alboco ...
quote:
nie moge
jeszcze 8 postow:>>>>>
Re: Re: Re: Re: slicznie...
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
jeszcze tylko 6 postow .....![]()
quote:
jeszcze tylko 3 ale tego nie pisze bo mnie opieprza o nabijanie postow:>>>>>>
Re: wiecie co ???
quote:
Aha jeszcze jedno PK tak samo smierdzi a najbardziej ten szczawik Greateeye, gosciu podpadles mi i bardzo wkurwiles pamietaj o tym. Myslisz ze jestes z r3 to ci wszystko wolno qfa mac, no nie moge !!!!!!!!![]()
quote:
Aha jeszcze jedno PK tak samo smierdzi a najbardziej ten szczawik Greateeye, gosciu podpadles mi i bardzo wkurwiles pamietaj o tym. Myslisz ze jestes z r3 to ci wszystko wolno qfa mac, no nie moge !!!!!!!!![]()
...mysle, że dało by się czasami łagodnie zwrócic uwagę na popełniane błędy (wtedy raczej sie nikt nie obrazi), albo po prostu pomóc w organizacji radą czy nawet działaniem...ja czasu nie mam na działanie, a szkoda. Jeśli ktos chce pomóc, powinien sie po prostu zgłosić. Licze, ze ta liga zakończy się pełnym sukcesem. I wszyscy przyłóżmy się do tego, jedni gra i qlturka inni działanie,. I nie krytykujmy za bardzo, w końcu tylko nieroby błędów nie robią ;-)))
TNX za odzew 4All
Y.
Przepraszam !!!
GrEaTEyE przepraszam cie i cale PK, zmienilem sie od tamtej mojej ostatniej wypowiedzi, poprostu mnie ponioslo bo jestem bardzo nerwowy i latwo mnie zdenerwowac i bylem wtedy na servie i wiem jak bylo, ale juz nie kometujmy tego nic juz do ciebie nie mam i jeszcze raz sorrki.
A teraz przepraszam fragiego wiec wybacz mi, i zrozum wiem ze to nie twoja wina ze stronka siadla, wiem ze sie duzo przy niej napracowales, wiec cie przepraszam. Ale w tedy naprawde bylem wkurzony ze az mnie telepalo !!!
Juz nikogo nie bede krytykowal, bluzgal itp. poprostu sie zmienilem przez pana Yareckiego przez jego wypowiedzi
To jak jest, OK!?
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
Drogie dzieci ;-))) coraz częściej w czasie gry na serwach spotykam przykłady TWARDZIELI (to chyba od zatwardzenia mózgu, no nie???), którzy z pęłną swobodą, właściwą sfrustrowanym, mauoletnim półanalfabetom, rzucaja odzywki mające wszystkich położyć na kolanach. Niekoniecznie oznacza to, że potrafią kłaść trupem przeciwnika, bo w końcu to niezupełnie od nich zależy ;-)) (człowiek strzela, Pan Bó kule nosi!!! ;-PPPP). Oczywiście, słowa "przepraszam", "pomyliłem się", albo po prostu, "sorry, ale byłem źle poinformowany", czy tesh "uniosłem się", w słowniku prawdziwych tfardzieli nie występują. Troshku to żałośne, ale cóż, świat jest pełen wykształconych buraków. Szkoda, że te same zwyczaje tutaj goszczą coraz częściej. Rozumiem, że większość frustratów posiada rozumki niewystrczające, żeby nawet w czasie pisania uświadomić sobie, że tylko żałośnie odreagowują i nie załatwiają zadnych spraw. Dorosłość drogie dzieci, nie polega na paleniu, piciu, rzucaniu qrwą i innym mięskiem co drugie słowo i oczywiście nieomylnością boską. Polega na umiejętnym, bez siania zamętu, rozwiązywaniu zaistniałych problemów. Oczywiście żelazny w takich sytuacjach argument " ty ^%$%$#^%$& nie wqrwiaj mnie!!!" albo "bo on mnie wqrwia!!" świadczy nie tylko o braku qltury, ale i o bezradności, braku samoopanowania się i niedostatkach intelektu. Posiadanie choćby trzech dyżurnych szarych komórek nie zabija tak od razu, więc może niech niektórzy leca na targ i nabędą ;-PPP
...z wyrazami
Y.
Re: Re: loooozik! ! ! ! plizzzz
Wiesz co 8lo0dq, co ci powiem to ci powiem i tak cie lubie.
A smieciarzem jak bys nie wiedzial to ja juz jestem yhyhyh lol
Przestanmy sie kłoocic kij raz sie nie udało to jooz nie koniec wyjasnilismy sobie z pk na ut.pl a jesli nie to teraz chciałbym z wami to wyjasnic było w tym doozo naszych błendoow (klanu -=1BzN1=- ) nie potrzebnie sie wbijalismy na hamana serva sorrki za to ale nas troche poniosło mysle ze jest looz??.A co do dalszej organizacji to zobaczymy sami,nawet jesli nie wyjdzie cos tam jeszcze to troodno przeciez nie gramy o złote majtki to tylko zabawa.Fragi Stona i Gr8 tez maja swoje problemy i zajecie wiec jooz nie bloozgajcie ich ja bym sie wqr.. jak bym sie menczył nad ligą a tu mi ziomki moowią ze jest do dupy z smierdzi ze to ze tamto wiec docencie ich wysiłek.
Wiesz co 8lo0dq, co ci powiem to ci powiem i tak cie lubie.![]()
A smieciarzem jak bys nie wiedzial to ja juz jestem yhyhyh lol
Re: Re: Re: Re: loooozik! ! ! ! plizzzz
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Hmm ale po co pisałeś tamtego posta ? Żeby wkurzyć organizatorów ? Zrób sobie swoją ligę, to zobaczysz jak Ci się miło zrobigdy ktoś napisze takiego posta o twojej lidze ... Będziesz miał wszystko w dupie lekko mówiąc
Monar rozumiem PEACE, nasz też troszq poniosło. Wina leży po obu stronach ...
No i doczekałem sie:d no cóż jedni i drudzy poełnaiją błędy, wcześniej czy póxniej wyjaśnia się sprawa..tak to już jest w życiu, przyjmuje wasze wszelkie, wszystkie przeprosiny i ja was też przepraszam za to że kickowaem..ale niewiem co wy byście na moim miejscu zrobili dzięki chłopaki i mam nadzieję że liga nieupadnie bo jush pro meczy było!thx
az mi lezka w oczu od wzruszenia drgnela, dzieki za docenienie, bo roboty jest bardzo duzo !!
bo w tym pk prawie wszyscy z r3 to oni beda grac bo oni sa wazniejsi, rozumiesz ma nadziejee ze tak, jeszcze raz powtazam to my mielismy grac f i bzn. no comment
quote:
Re: Re: Nic nie kumasz !!!!
Wiem deen ze karzdy chce, mi cos powiedziec co zrobilem i pouczyc, wiesz nie byles w tym momencie to nie wiesz co sie dzialo, ale prosze juz nie wracajmy do tego karzdego moze poniesc i bardzo wkurzyc. Mnie naprzyklad to bardzo wkurzylo, mialem inne plany w tym czasie, ale zostalem zeby zagrac ten mecz ligowy a tu sie okazuje ze nie gramy tylko dopiero jak skoncza grac pk i http.
Wiec mnie zrozum i przepraszam ze w jakim stopniu poczules sie obrazony, juz napisalem ze nikogo nie bede bluzgal i wyzywal, krytykowal. Moze to sie juz nie powtorzy mam taka nadzieje, teraz sie bede 10 razy zastanawiam zanim cos napisze, no i jeszcze raz sorki.
Ale moze juz zakonczymy ten temat, nie chce za karzdym razem kogos przepraszac !!! Obwiniam sie zle postapilem no i jeszcze raz wszystkich ktorzy zostali pokrzywdzeni, PRZEPRASZAM !!!
Nikogo nie chce sklocac, juz sobie to wyjasnilismy kto w tedy byl, wiec zakonczmy ten temat.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:04.