FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5770)
Muza
Cze, jestem tu nowy. Chciałbym się dowiedzieć jakiej muzy słuchacie (ja hip hopu, polskiego). No cóż mogę więcej powiedzieć, głosujcie!
Inna - ta która służy do wprawiania ciała w moment ruchu zwany tańcem Szczególnie lubię szybsze kawałki Britney Spears, "Escape" Enrique itp.
ROCK -glownie progresywny
aha dobrze, ze sa tu troche inne pytania bo taka ankieta juz byla jakies 2 m-ce temu ale tam bylo diskopolo a tu nie ma - szkoda
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.
Roger Zelazny „Książe chaosu”
Jak juz mówiłem
Jak już mówiłem jestem tu nowy i dlatego zamieściłem tą ankietę, a poza tym gusta się zmieniają
Wbrew pozorom tytuły, które podałem nie traktuję jak POP. Jeśli muzyka jest wystarczająco "skoczna" to mogę tańczyć i przy ROCKu. I bym zapomniał, mój utwór wszechczasów to "Ghosts" Michaela Jacksona.
quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Inna - ta która służy do wprawiania ciała w moment ruchu zwany tańcemSzczególnie lubię szybsze kawałki Britney Spears, "Escape" Enrique itp.
![]()
koleś robi nas w balona ja to wiedziałem od początku!!!!!!!!!!!!!!!
tool, mam tez pare mp3 aasgarda od Gibbera... ownz. poza tym to moonspell i (rzadko) creed, tiamat... kiedys sluchalem offspringa i slipknota.
quote:ameryki nie odkryles
koleś robi nas w balona ja to wiedziałem od początku!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Możesz wyrazić się jaśniej? Napisałem prawdę.
Wiesz co? Ja współczuję np. tym co na dyskoteki chodzą tylko po to aby się nawalić, współczuję tym, którzy bez papierosa nie widzą normalnego dnia, współczuję tym, którzy mają nadwagę spowodowaną lenistwem... A to czego słucham i przy czym tańczę? Hm... Nie widzę w tym nic złego.
brakuje odpowiedzi posrednich.. ja slucham wiekszosci od rocku do metalu ale i tez czasem cos innego mnie najdzie..
quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
tool, mam tez pare mp3 aasgarda od Gibbera... ownz. poza tym to moonspell i (rzadko) creed, tiamat... kiedys sluchalem offspringa i slipknota.
ameryki nie odkryles![]()
quote:
Wiesz co? Ja współczuję np. tym co na dyskoteki chodzą tylko po to aby się nawalić, współczuję tym, którzy bez papierosa nie widzą normalnego dnia, współczuję tym, którzy mają nadwagę spowodowaną lenistwem... A to czego słucham i przy czym tańczę? Hm... Nie widzę w tym nic złego.
pudło nic nie trafiłeś
e wszystko
ja do tańca wolę drum'n'bass i 2 step
do tańca wolę drum'n'bass i 2 step
quote:
Ja współczuję np. tym co na dyskoteki chodzą tylko po to aby się nawalić...
...the spice is vital to space travel. Travel without moving.
Gruszki - zdecydowanie nie!
quote:
Napisane oryginalnie przez astral
Goatrance
quote:looz... nie dawaj sie poniesc emocjom
to ja w takim wypadku ci bardzo współczuję
quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
looz... nie dawaj sie poniesc emocjom
AC/DC , Apocalyptica, Apulanta, The Animals, Bathory, Behemoth, Black Sabbath, Bon Jovi, Burzum, Christ Agony, Darkthrone, Deep Purple, Deftones, Emperor, Graveland, Guns 'n Roses, Havoc, Him, In Flames, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Marduk, Moonspell, Pink Floyd, Scorpions, Sepultura, Thorn.Eleven, Tromsnar, Uriah Heep
to tak z grubsza...
AC/DC , Apocalyptica, Apulanta...
to tak z grubsza...
pici-polo
Ja w sumie sie nie ograniczam jezeli chodzi o muzyke.....wiadomo ze nie slucham wszystkiego co popadnie a najbardziej nie lubie komerchy i DP.
A tak ogolnie to slucham:
Metallica, Samael, Type o Negative,Project of a down, roznego rodzaju Punk Rocka i niepogardze dobrym transem i Drum&Bassem......naprawde spoko sprawa......bardzo lubie Astral Projection i Dragonfly.....
No to chyba wszystko......
nie
Generalnie: Lux Occulta, Sceptic, Tiamat, Theatre of Tragedy, Type o Negative, Nightwish, Samael...... Rammstein, Godsmack, Disturbed...Iron Maiden... Hey, Kult, Kazik na zywo, Prodigy, Nine inch nails, Tool
Napisane oryginalnie przez ziomal
Cze, jestem tu nowy. Chciałbym się dowiedzieć jakiej muzy słuchacie (ja hip hopu, polskiego). No cóż mogę więcej powiedzieć, głosujcie!![]()
wiem...
quote:
ziomek wrote:
(...)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:42.