FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5786)
Pozdrówka I MiŁe SŁówka!!!
Postanowilem zalozyc nowy temat "POZDROWIENIA I...", bo sobie pomyslalem ze bedzie milo kogos pozdrowic, napisac cos milego o kims itp.
Mam nadzieje ze mnie nikt nie zbluzga za to ze taki temat zalozylem, moze to zaakceptujecie i ze bedzie mila atmosfera i prosze was bez zadnych klotni, bluzgow i na temat zeby bylo OK!
To ja chcialbym pozdrowic takich ziomkow z mojej wioski jak: Niemka i Mp3 oczywiscie Hando i jeszcze Karola Morderce i jeszcze nemesisa i my jestesmy jak jedna rodzina, no i to bedzie na tyle.
A teraz pozdrawiam wszystkich graczy Urban Terror tych co lubie i tych co nie lubie, wszystkie klany te mocne i te slabsze !!!
I pozdrawiajcie i piszcie mile slowa, do tych co bardzo podziwiacie, lubicie i Kochacie i bedzie luzik.
P.S I jeszcze raz powtarzam, nie klocic sie mi tutaj ZROZUMIANO !!! bo bedzie w oko
a ja chcialem pozdrowic mame tate cale r3 bia cyk rs ci tt JP av dt f bR i cala reszte oraz wojka papuge dziadka quietc brata aima i siostre olge pozatym christoffa kubla smietane borga marcela covboya darkmena dreadone'a demona gruche jagode guriasa shadowa n3o fatala blooda ottara duke'a thora infiego gazora ciapka wasa czarnaxa domina loriwin miska(alias mistical) filemona lucyperka maffa inge sui'ego i reszte ktorych nie wymienilem
Panie, daj mi sile...
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
co ty przepisales wszystkie kontakty z gadugadu ?![]()
nie na temat panowie... wwrrrr
Ale panowie co wy chcecie od Merlina, pozdrowil tych i wymienil ktorych lubi. A wam zaraz cos nie odpowiada, mowilem ze ma byc na temat a wy juz krytykujecie i sie smiejecie. Wiec dajcie juz sobie spokuj i wiecej luzu panowie zastanawia mnie jedna rzecz jak juz sniezq i PABUGa wypowiedzieliscie w tym temacie to dlaczego nikogo zescie nie pozdrowili cio ? Moze ze nie macie nikogo to inna sprawa. Ale jak macie to prosze was o pozdrowienie tych osob !!!
I nie za smiecac mi tu OKIJ
Napisane oryginalnie przez leon
dlaczego nikogo zescie nie pozdrowili cio ?
I nie za smiecac mi tu OKIJ![]()
leon
hehe leon ale z ciebie gosc ledwo zdarzyles o*******ic cala lige i pK a juz zakladasz jakis temat o milych slowkach , to sie zdecyduj czy opeirdalasz innych czy sie do nich przymigdalasz , tak czy siak pozdrawiam wszystkich graczy UT w polsce (na swiecie tez ) , wkoncu to chodzi w tym temacie
Re: Pozdrówka I MiŁe SŁówka!!!
pozdrawiam mam, tate, siostre , druga siostre, brata, babcie, Kozminski ruch oporu, klan c2h5oh, grupe JWS, klany (wejsc do dzialu teams w lidze) no i wszystkich tych co mam na screenie w zalaczniku no i jeszcze innych co zapomnialem dodac na gg
A zeby bylo na temat to pozdrawiam cale PK i wszystkich organizatorow LIGI !!! 3majcie sie.
Aha fajni z was goscie sniezq i papuszko hihi dzieki za pozdrofka jestescie spox. A ze nie chcieliscie kogos innego jeszcze pozdrowic to dziwne zjawisko, dziwne dziwne
babcie, mame, tate, dziadka, wójka :p ...
Re: Re: Pozdrówka I MiŁe SŁówka!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
pozdrawiam mam, tate, siostre , druga siostre, brata, babcie, Kozminski ruch oporu, klan c2h5oh, grupe JWS, klany (wejsc do dzialu teams w lidze) no i wszystkich tych co mam na screenie w zalacznikuno i jeszcze innych co zapomnialem dodac na gg
![]()
Re: Re: Re: Pozdrówka I MiŁe SŁówka!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Ehh frager ... nie ma mnie tam![]()
Napisane oryginalnie przez fragi
dziwne, hmmm
moze jakis blad w screenie???? moze twoj nick jest niewidzialny
pozdrawiam cale przedszkole nr 5, pania Krysie i wszystkie fajne panie.. i te nie fajne tez, zeby im przykro nie bylo.
btw po co ten temat ?
hm
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
pozdrawiam cale przedszkole nr 5, pania Krysie i wszystkie fajne panie..i te nie fajne tez, zeby im przykro nie bylo.
btw po co ten temat?
deenq a po to ten temat zeby sie pytal,no. Pozdrowiles pania Krysie i wszystkie panie te fajne i nie fajne, pozdrowiles wiec po to ten temat. Tylko czemu nikogo nie pozdrowiles ze sceny UT, (i nic milego nie napisales) bo to o to sie rozchodzi w tym temacie. Nie masz nikogo takiego hm no dziwne
![]()
Bijcie się
quote:
Bijcie się![]()
Re: Przeprosilem !!!
quote:
Aha fajni z was goscie sniezq i papuszko hihi dzieki za pozdrofka jestescie spox. A ze nie chcieliscie kogos innego jeszcze pozdrowic to dziwne zjawisko, dziwne dziwne![]()
quote:
gdzie i kiedy ?.....
imho najrozsadniej bylo by rozegrac partyjke szachow![]()
Re: Re: Przeprosilem !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
no i teraz bede odbierany jako dziwak, a Leon sie obrazi.![]()
PAPUGa nie bedziesz odbierany jako dziwak, rozumie cie i jest ok. I nie jestem obrazony jest luz.![]()
quote:
A teraz deen i 8lo0d o czym wy tu dyskutujecie, o jakims mordobiciu, graniu w szachach, albo 1vs1 w UT ?????????
I chce przypomniec ze to nie na temat, zawsze sie ktos znajdzie ze zejdzie z tematu a to ty 8lo0dq zaczoles, ty nie dobry jestes chlopak[/B]
quote:
imho najrozsadniej bylo by rozegrac partyjke szachow![]()
Pionek z e4 na e5 .....szach mat :o
heh deen , nie lubie tych gier action adventure
heh deen , nie lubie tych gier action adventure![]()
heh deen , nie lubie tych gier action adventure![]()
quote:
Prpopnuje konkurs w laniu na odleglosc, tutaj beda liczyly sie juz tylko umiejetnosc pozyskane w WC, nie da sie cheatowac, i chyba kazdy umie lac ...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:00.