FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=583)
lokalny turniej q3 w wawie
Ja (devourer) i Thrall planujemy zorganizowac turniej lokalny w Warszawie, juz jutro wiecej wiadomosci so stay tuned!
w razie co to zapodaj info to wrzuce na q3.fpp
nie, jak by co to mi info wysli ja wrzuce na q3.fpp
JOKE hehehe
Ale ciesze sie ze jakis turniej bedzie
dlaczego sie cieszysz?
skoro i tak na niego pewnie nie pojedziesz...
ale ja pojade
ehhh... znowu w*******
Odbedzie sie on oczywiscie na modzie CPMareanau2 , najprawdopodobniej 17 sierpnia, w cafejce "HACKER" przy ul Jaggielonskiej 3 na Pradze. Nad mapami jeszcze pracujemy. Zgloszenia mozna przysylac mailem, telofonicznie lub na miejscu.
E-mail: [email protected]
Telefon: 818-12-68
W mailu zamiesccie kolejno:
ksywka, imie i nazwisko, e-mail, telefon (moze byc komorkowy), wiek.
Niezapomnijcie o polskich znaczkach!
quote:
Napisane oryginalnie przez devourer
...Nad mapami jeszcze pracujemy...
We wrocku tez cos takiego sie szykluje, i tez pod koniec wakacji (konkretnej daty nie ma, ale raczej na pewno po zjezdzie borda =D)
q3 umiera...
/callvote kick oxygen
Q3 nie umiera - ma sie calkiem dobrze. A szczegolnie CPMA.
quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
/callvote kick oxygen
Q3 nie umiera - ma sie calkiem dobrze. A szczegolnie CPMA.
hehehehehe imry sie rozkrecaja!
szykuje sie mnostwo turniei na ktorych bede mogl lamic do woli
czuje ze troche w te wakacje pojerzdze
Hehe, Infi: jak ty chcesz lami�, to ja nawet nie jad�
quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
hehehehehe imry sie rozkrecaja!
szykuje sie mnostwo turniei na ktorych bede mogl lamic do woli
czuje ze troche w te wakacje pojerzdze![]()
i tu sie zgodze z oxygenem
przeciez te turnieje nie maja prawie sensu moze poza cgl'ami na ktorych nagrody sa calkiem niezle w innych przypadkach nagrody z turnieju moze pokryja koszty dojazdu a czasami moze bedziesz mial jeszcze na cole
Ale wiecie ?? Turnieje niesa tylko po to robione zeby cos wygrac, cos zdobyc, turnieje sa robione przedewszystkim po to zeby sie dobrze bawic, milo spedzic czas, tylko ze niektorzy o tym jusz zapomnieli
no coz....ja 100 razy bardziej wole dobrze sie bawic i milo spedzac czas z przyjaciolmi...niz wypierdalac tyle kasy, jechac przez pol polski tylko po to zeby sobie pograc w jakas glupia gre z kolesiem z np. Gdanska....
dlatego wlasnie takie turnieje nie maja sensu...ale spx
jak bedzie jakis w krakowie to sie moze przejde...chociarz i tak w q3 juz miesiac nie gralem
dla mnie turnieje to swietna okazja do sprawdzenia siebie
to jest jedyny plus....ale w porownaniu z cala masa minusow to i tak niewiele...jak dla mnie...q3 nie jest calym moim zyciem
eh............. alke turnieje sa wlasnie po to zeby sie bawic oxy, mozesz rownie dobrze sie bawic na turnieju jak i z przyjaciulmi
dokladnie
quote:
oxygen:
takie impry to wiesz...wiecej kosztuje bilet w dwie strony niz glowna nagroda...
quote:
oxygen:
powiedz mi dlaczego tak myslisz...coraz mniej osob w to gra...pustki na serverach...wejdz sobie na jakis serv qw to sie dopchac nie bedziesz mogl
q3 juz dogorywa...a cpma juz nigdy nie wstanie po upadku....(cpm 1.00 -> cpma)
oxygen ma racje ze w sumie szkoda kasy na taka jazde ale z drugiej strony Sweeper rowniez ma racje, bo przeciez jedzie sie poto by spotkac nowych ludzi, zobaczyc wreszcie kumpli z netu, czy klanu, tak wiec obaj sie nie mylicie, prawda lezy gdzies po srodku
biorac pod uwage druga sprawe to sytuacja jest podobna
oxy znow ma racje mowiac ze trzecia odslona qwaka konczy swoj zywot, jego argumenty sa sensowne bo naprawde coraz wiecej ludzi pozuca granie, servery w wielu przypadkach swieca pustkamia ale to akurat moze byc spowodowane polskimi realiami, malo ludzi moze pograc na necie w powiedzmy przyzwoitych warunkach, przezucaja sie na qw, co prawda nigdy nie gralem w qw ale czy na nim nie ma mniejszych pingow lub cos takiego ?
mowiac o upadku cpma calkowicie sie z nim zgadzam, to nie jest to, teraz jest duzo latwiej niz cpm 1.0, no ale coz takie zycie, dzieki temu ze jest latwiej teraz wiecej osob siega po cpma co moze spowodowac jego rozwoj
tak wiec moim skromnym zdaniem obaj poczesci ma cie racje
prawda lezy gdzies po srodku
eh............. alke turnieje sa wlasnie po to zeby sie bawic oxy, mozesz rownie dobrze sie bawic na turnieju jak i z przyjaciolmi![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:45.