FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5856)
Pomoge Poszkodowanym Graczom!
hmm...pisałem juz taką samą wiadomość,ale nagle znikneła... (?)... nieważne...
SIEMA LUDKI z NIE"orygianlnymi" gierkami...powiem krótko...(tamta wiadomość była dłuższa,ale niechce mi się tyle znowu pisać na marne )...nie macie do czegoś keya...chcecie se pograć w necie ale macie key który nie działa...no problem...Powstał nowy serwis..."CD-KEY DO WSZYSTKIEGO!".Wysyłacie maila pod adres [email protected] z tematem CD-KEY a w mailu nazwa do gry do której to ma być...UWAGA!...keye które dostaniecie są z różnych źródeł np. czeskie pudełko half life generacja (
)...i tym podobne...i nie jestem w stanie wszystkiego testować(a mam tego sporo,do różnych gier...)...więc niektóre mogą nie działać...jeżeli tak się stanie...wysyłacie kolejnego maila...opierniczacie nas...i piszecie znowu do jakiej gierki...
PODKREŚLAM,ŻE CD-KEYE NIE SĄ BRANE Z KEY GENERATORÓW!!!!
Zachęcam do skorzystania z serwisu...
Mam nadzieje,że admin nie wywali tego... bo będe smutny...
MaciuśFrajer...
bardzo mozliwe ze moderator usunal taki post. ja nie jestem zainteresowany, ale- dajesz to za darmo?
GG 1090334
Jasne,że za darmo...chce pomóc graczom,którzy raczej forsy nie mają na oryginały...a jest ich wielu...
a taki serwis przyda się,nie?
MaciuśFrajer...
quote:
Napisane oryginalnie przez MaciuśFrajer
Jasne,że za darmo...chce pomóc graczom,którzy raczej forsy nie mają na oryginały...a jest ich wielu...
quote:
heh... racja... dobrze ze dajesz za darmo. ale jednak jak za duzo takich "serwisow" by powstawalo to firmy robiace gry by zarabialy duzo mniej i kto wie... takie cos by moglo byc naprawde przykre w skutkach. ale co tam, to jest tylko jeden i moze i dobrze ze cos takiego jest gdyz bardzo mozliwe ze to rozpowszechni cs'a i inne gry. z ciekawosci- jak zamierzasz zdobywac te cd keye? ale gratuluje dobrych intencji, choc takjakby ma racje- to jest nielegalne
GG 1090334
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]takjakby
chcesz pomoc...
wierz mi ze jezeli komus zalezy to kase zawsze znajdzie. jezeli ktos ma komputer i sianko na net co miesiac to na jednorazowy wydatek tym bardziej. wiec skoncz z glupimi argumentami.
po drugie, jest to nielegalne...dokoncz sobie sam
eeeee...no wiem,że nielegalne,ale...no niestety...sam kuna kiedyś miałem takie problemy,i jak poprosiłem o keya...to...padły pare nie cenzuralnych zdań... ale potem poznałem paru gości z neta którzy właśnie pomogli mi w taki sposób,i sami mieli właśnie coś takiego... i tera pykam w CS przez necika ile wlezie...
A pozatym...taki serwisów jest sporo,uwierzcie mi...tyle,że nie w Polsce ...
A ten text mój drugi może zabrzmiał jak z taniej reklamy,ale...ja na powage to mówie...
MaciuśFrajer...
a pozatym...
Jakbym chciał to mógłbym też zrobić serwis z grami za 3zł(cena samej płyty)...no właśnie...a ja daje tylko cd-keye,tym ludkom,którzy mają przy okazji pirackie gierki...NO I W SUMIE...tak bardzo to nie szkodze firmom...no chyba,że się okaże,że będę dostawał z 100 mailów w ciagu tygodnia...to zamykam interes...
MaciuśFrajer...
Re: a pozatym...
quote:
Jakbym chciał to mógłbym też zrobić serwis z grami za 3zł(cena samej płyty)...no właśnie...a ja daje tylko cd-keye,tym ludkom,którzy mają przy okazji pirackie gierki...NO I W SUMIE...tak bardzo to nie szkodze firmom...no chyba,że się okaże,że będę dostawał z 100 mailów w ciagu tygodnia...to zamykam interes...![]()
...
A właśnie...a tym kuna faq...co se zamieszczają stronki z pełnymi gierkami,co można,se ściągać...no...to se porównajcie...jak ja szkode,a jak oni...
Dobra...ja się zalogowałem,że tylko dać ogłoszenie serwisu...bo dużo czytałem o tym problemie z cd-keyami...i chyba zmywam się z tego forum na inne...
znacie mój e-mail...
No to czółko ludziska...czekam na meile...
MaciuśFrajer...
DZIEX CALI....................
Chociaż jeden który na mnie nic nie powiedział
WIELKIE DZIEKI!
MaciuśFrajer...
dobra inicjatywa..dobre sobie
zastanowcie sie chwile: te cd-keye pochodza od konkretnych egzemplarzy, za ktore ktos zaplacil. nie pytajcie skad ma te cd-keya bo to sie po prostu kradnie (z kafejek itp). jestes zwyklym graczem, pewnego dnia chcac zagrac dostajesz mily komunikat: your cd-key is already in use. bo pewien za przeproszeniem smiec wykradl twojego cd-keya i dal komus kogo podobno nie stac na oryginalna wersje. zalosne, a wy to jeszcze popieracie nc
p.s. rolin topic byl usuniety koles dal nowy...
quote:
zastanowcie sie chwile: te cd-keye pochodza od konkretnych egzemplarzy, za ktore ktos zaplacil. nie pytajcie skad ma te cd-keya bo to sie po prostu kradnie (z kafejek itp). jestes zwyklym graczem, pewnego dnia chcac zagrac dostajesz mily komunikat: your cd-key is already in use. bo pewien za przeproszeniem smiec wykradl twojego cd-keya i dal komus kogo podobno nie stac na oryginalna wersje. zalosne, a wy to jeszcze popieracie nc
GG 1090334
quote:
quote:
chcesz pomoc...
wierz mi ze jezeli komus zalezy to kase zawsze znajdzie. jezeli ktos ma komputer i sianko na net co miesiac to na jednorazowy wydatek tym bardziej. wiec skoncz z glupimi argumentami.
po drugie, jest to nielegalne...dokoncz sobie sam
Ku wyjasnieniu ;)
Widze, ze dalej nie rozumiecie.
Z CD-keyami nie mozna mieszac!
Moze odniose sie do przykladu z innego modu do HL a mianowicie TFC.
Wlasnie konczy sie sezon.. nie dlugo zaczyna nowy a wraz z nim wchodza nowe przepisy!
Miedzy innymi jest taka zasada:
Kazdy gracz musi miec innego cd-keya!
Jesli sie zdarzy, ze 2 gracze beda mieli ten sam WON-auth. zostaja oni wykluczeni z UKTFCL.
Chodzi o to, zeby jeden gracz nie gral w wiecej niz 1 klanie.
I nie obchodzi ich, czy mial go z cafe czy od kumpla, zadne tlumaczenie nie pomoze.
A ja powiem tak: khem kheem no
1.Mi zalerzy.
2.Mam komputer i net.
3.Wydac 120 zl na HL to dla mnie stanowczo za duzo.
4.Nielegalne jest tez ,sprzedawanie narkotykow,spozywanie alkoholu publicznie,prawie na 99% jestem pewien ze oprogramowania (np.windows)i nie tylko poszukujesz na gieldzie.
Nieczarujmy sie kto w dzisiejszych czasach nie kombinuje ???? Poza tym sytuacja kraju jest tak ***owa ze dla wiekszosci korzystniej jest isc na gielde i kupic plytke z 8 zl niz za 99 lub 199 zl.
Co 2 polityk,prokurator,lekarz,celnik, policjant, i jeszcze wiele innych ludzi bierze w lape i oszukuje wiec sie pytam dlaczego ja nie moge kogos w mniejszym lub wiekszym stopniu okrasc???
Moim zdaniem koles dobrze kombinuje i pare osob bedzie sie cieszyc a tobie pewnie zal 4 litery sciska ze musiales wydac na to spora sume...heheheh .
No i jak chcesz wiedziec swoj klucz nabylem od kumpla za rownowartosc 3 piw i 10 gr....hehehe(bez urazy)
A tak wogole proponuje zakonczyc ten temat bo on jest szeroki jak rzeka , nie raz byl podejmowany i zapewne nikt w tym topiq go nie rostrzygnie .Jest jak jest kazdy widzi.Jak dla mnie koniec gadki.
Moze i dobrze kombinuje, ale nie przez board fpp!
Chryste panie
To tak samo jakbym wpadl na forum Microsoftu i rozdawal keye do windowsow!! (o ile maja forum)
A ja w tym wszystkim wietrze jakis podstęp... Co ty wlasciwie z tego bedziesz mial??? Robisz to tylko z niepochamowanej chęci bezinteresownego pomagania innym???... jakos nie bardzo w to wierze... troche juz na tym swiecie zyje i wiem ze az taich frajerow to nie ma!!!
Czy wy wierzycie,że któś robi to,żeby "POMÓC" tak sobie????
LUDZIE,nie ma takiego człowieka w Polsce!!!!A pozatym no niby skąd ma cd-keye??? W empiku kody są na pudełku z płytą,a raczej wątpie,żeby ktoś mu tak dał se spisać i luz.On poprostu wciska kity i daje kody z generatora,żeby pokazać,jaki jest "wspaniały" dla polskich graczy!!!!
I skończcie ten Topic,bo normalnie kiszki mi się skręcają,i SERDECZNIE POZDRAWIAM moderatora "takjakby" i drugiego pana(bardzo przepraszam! )
,ale nie pamiętam Nicka.
ale się normalnie wydarłem
I gdyby co takie oferty można znaleźć na różnych forum np. ten oficjalny OFP.
Juz kiedyś gostka widziałem,nawet na czacie i takie cuś gadał!
Więc ci co są zainteresowani,to ściągnijcie se Kazaa(taki program,chodź w sumie też nielegalny ),i szukajcie se cd-keye itp.,a nie prosić jakiegoś frajera,WIELCE WSPANIAŁY,o kod z generatora.Chyba mam z puls 150 jak w morde barana
Kuna faq zapomniałem powiedzieć jeszcze jedno.Ten Mail to nie jest jego!!!!
[email protected] to mail jakiego ś gostka który grywa na serwerku ofp z www.grajmy.com!Podobnosz włamał się do niego,i nie może już do niego wejść!
Znam Najemnik(właściciel E-maila podanego przed chwilą),i kuwa mówił mi o tym,że ktos mu zapieprzył maila!
Napisane oryginalnie przez Anty-Terrorysta
Kuna faqzapomniałem powiedzieć jeszcze jedno.Ten Mail to nie jest jego!!!!
[email protected] to mail jakiego ś gostka który grywa na serwerku ofp z www.grajmy.com!Podobnosz włamał się do niego,i nie może już do niego wejść!
Znam Najemnik(właściciel E-maila podanego przed chwilą),i kuwa mówił mi o tym,że ktos mu zapieprzył maila!
2. jakie stosujesz kryterium poszkodowanych ?
3. czy istnie możliwość abyś nie wysłał tekiego klucza ? (jeśli tak to jaki ?)
4. co skłoniło Cię do takich poświęceń na rzecz ludzkości ?
A teraz moja ocena Twojego "ogłoszenia"
Mam razem z kolegą kawiarenkę internetową i aby moi klienci mogli sobie spokojnie pograć, mieć dobre pinki i wogóle, aby byli zadowoleni postawiliśmy dwa serwery. Koszt ok. 1000 zł. kolejna kwota ok. 1300 zł. (licencjie na CS). Sam potraciłem CD-Keye. Dodatkowa zmora to cziterzy, którzy tracą WONID'y w niesłychanym tępie - i Ty chcesz im dawać klucze za darmo ? Piękny gest, zaimponowałeś mi. Skoro taki Samarytanin jesteś może zaczniesz pomagać w domach spokojnej starości lub w szpitalach, wolontariat cały czas poszukuje kogoś do pomocy.
Proponuję usunąć ten topik, zabanować tego pana o dobrym sercu.
fajnie... ze takie cos istnieje.. wedlug mnie.. nie bede sie musial godzinami poswiecac i siedziec na necie w poszukawaniu cdkeya
good idea...
a to ze to jest nielegalne.. niech mi ktos powie czy ma wszystko legalne.. .?
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:42.