FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5968)

Posted by on 28-04-2002 18:26:

Kradzieze (pseudo) Dresuff

Wlasnie przydybalo mnie dwoch najebanych typkow proszoc niekulturalnie o datek wysokosci 1 PLN. Bylem ze znaojmym...
Kiedy kulturalnie chcialem wesprzec chlube narodu i wyciagnalem portfel jeden z poczciwcow wyssal z niego cala zawartosc... Aktualnie jestem troche niespokojny czy wrecz zdenerwowany a topic ten zakladam by dowiedziec sie o tym co Wy o tym myslicie i poopowiadajcie czy Wam tez sie przydazylo cos podobnego...
~17 zeta jest chyba tego warte

Posted by [FPP]glan on 28-04-2002 18:34:

eee akurat moze ni w stopniu kradziezy ale pobicia... wracajac z koncertu w gdanskim brzeznie z zespolu big cyc gdzie bawili sie dokladnie wszyscy spokojnie szedlem sobie z paczka przyjaciol. nagle z tlumu wyskoczylo jakich kilku "paskowcoff" i troche nas poturbowali z kolega... na szczescie mi tylko nos zlamali, co od reki naprawil chlopak mojej siostry, i kopali mnie po plecaku gdzie zwinieta bluza amortyzowala wszystko.. kumpel niestety nie mial tyle szczescia i skopali mu glowke.. co nas o dziwo bardziej oburzylo to postawa policji... przewiezli nas 100 metroff dalej, spisali za to ze zostalismy pobici... i pozegnali...

Posted by on 28-04-2002 18:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
na szczescie mi tylko nos zlamali, co od reki naprawil chlopak mojej siostry, i kopali mnie po plecaku gdzie zwinieta bluza amortyzowala wszystko..

lol...

Najbardziej wkurwiajaca jest chyba bezkarnosc tych nie_fajnych panuff i obojetnosc przechodniow. Co do policji to nie wiem az takiego doswiadczenia nie mam... Sorry - *na_szczescie* to byl moj 1-szy raz ... Ale swoja droga wolalbym dostac po buzi niz to ze stracilem kase...... moze sie myle ale nie wiem :S

Posted by AlieneK on 28-04-2002 19:12:

skoro to by� twoj pierwszy raz to pozwol ze udziele ci kilku rad

1. Nigdy i przenigdy nie przyznawaj sie ze mas kase
2. Ignoruj wszystkkich ktorzy cie zaczepaj� (znaczy sie s�ownie)
3. Nie wyci�gaj portfela
4. chowaj kase tak zeby� sam mia� problemy z jej znalezeniem

jak kcesz mozesz wogole nie nosi� kasy

ja naszcz�scie nigdy nie zosta��m pobity czy co� takiego...oczywiscie mi grozono ale nigdy nic mi sie nie stalo.....

Posted by Insmac_old on 28-04-2002 20:09:

Unhappy

Mia�em z kumplami par� przepraw z "dresami", kt�re bynajmniej nie sko�czy�y si� mi�ym po�egnaniem...

Kiedy� wyszli�my tylko z jednego z najwi�kszych kin w Krakowie, a od razu zaatakowa�o nas chyba z 10 wyrostk�w, kt�rym nijak nie mogli�my da� rady, by�o nas 4...troch� nam wjebali i na tym si� w sumie sko�czy�o...

P�niej w centrum miasta kumpli zaatakowali "kibice" Cracoowi (jak kto� nie wie - 3 liga footballowa w Krakowie), ale to by�o gorsze - grozili, �e zabij�, a s�dz�c po ich wyposa�eniu nie gadali na pr�no...zabrali wtedy chyba kom�ry, zegarki i kas� oczywi�cie, spu�cili manto i poszli...

Mnie osobi�cie kilka razy doje�d�ali samotnie, np. kilka lat temu dosta�em rower i to niez�y, jecha�em se gdzie�, a tu wyrasta grupa kolesi�w i - "dawaj rower �mieciu, a jak nie, to kulka mi�dzy oczy...", niezbyt mi by�o do �miechu, zw�aszcza, �e wszyscy byli raczej doro�li, a s�dz�c z tego, �e mieli wyci�gniete kosy, raczej nie mieli dobrych zamiar�w...

A poza tym to zdarza�y si� b�jki rozmiatego rodzaju, naturalnie... Najbardziej wkurza mnie bezradno�� w�adz i ludzi...kiedy nam wjebali pod kinem, ludzie tylko si� gapili ca�ym t�umem, nic, �adnej reakcji...

Wi�c moja rada jest taka: raczej unika� podejrzanych miejsc, a jak ju� w�drujecie po nocy w mie�cie, to mo�ecie wykorzysta� spos�b, kt�ry kiedy� ocali� mnie i kumplowi sk�r�: ucieczka do najbli�ego sklepu - w naszym przypadku by�o to cafe internet z ochron� - trzeba ucieka� ile si� w nogach, a nie zgrywa� wa�niaka, bo mo�esz sko�czy� z no�em mi�dzy �ebrami i to nie s� �arty...

Posted by Insmac_old on 28-04-2002 20:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
(...)i troche nas poturbowali z kolega... na szczescie mi tylko nos zlamali, co od reki naprawil chlopak mojej siostry, i kopali mnie po plecaku gdzie zwinieta bluza amortyzowala wszystko..(...)

Taa...najlepiej kupi� sobie paralizator (ok. 299 z� i nie trzeba zezwolenia - mo�esz si� t�umaczy�, jakby co, �e u�y�e� w obronie w�asnej)

Najlepiej to kupi� sobie �rut�wk� albo jak�� mocn� strzelb�...takiemu "niefajnemu kolesiowi" z ch�ci� odstrzeli�bym �eb i nie mia�bym wyrzut�w sumienia...

Posted by weirdo on 28-04-2002 20:16:

quote:
1 post
life suxx... nie mowie juz o pobiciach czy rabunkach ale nawet o docinkach i spotykanym wszedzie chamstwem... doszlo do tego, ze nie wychodze z domu jesli nie ma takiej koniecznosci

quote:
2 post

najlepiej srajlepiej... najlatwiej mowic 'a ja bym to tam...'

299 to drobna przesada - zreszta jest duza szansa ze grupa dresow pobije cie mimo twojego nowego cacka.

jesli chodzi o srutowke to pomysl, ze mozesz siedziec w pierdlu pare(nascie) lat za jednego jebanego dresa...

you accept (reject, respect);

Posted by [FPP]glan on 28-04-2002 20:21:

wiesz paralizator paralizatorem .. ale nawet sie nie spostrzezesz tak jak moj kumpel a juz poczul ze jego twarz spotyka sie z butem dresika i od razu na ziemie.. nawet ni zauwazyl... wiec takie uzycie jest czasem nie dopomyslenia...

Posted by rcube on 28-04-2002 21:22:

Talking

mo�e.... lepiej samemu wygl�da� jak jaki� poj.ebany dres. Poje.by pomy�l� �e sw�j i dadz� spok�j. �art

Brak kasy przy sobie to kiepski pomys� - taki h.uj potrafi Ci wpier.doli� za brak mamony

Jak by mie� jak�� giwere, to bym k.urwa DRES

Posted by weirdo on 28-04-2002 21:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
swiete slowa...

you accept (reject, respect);

Posted by [FPP]glan on 28-04-2002 21:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube

dla tego pana!

Posted by LoveBeer on 28-04-2002 22:06:

ja tez sobie tak mysle ze kupic nawet nielegalnie gnata i strzelac gnojom po kolanach...

"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by bizonek on 28-04-2002 22:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez LoveBeer
ja tez sobie tak mysle ze kupic nawet nielegalnie gnata i strzelac gnojom po kolanach...

(...)
n/c
Mnie jak dresy zaczepiaj� to ja spierdalam do sklepu albo do jakeigo� autobusu.
Raz mi kumple (punkowcy), �e raz skini ich gonili, to oni s*******i do autobusu, to ci rzucali ceg�owkami w autobus.....
�wiat jest po******

Posted by AlieneK on 28-04-2002 22:29:

quote:

nawet nie wiesz jak mocno tego pragne...
a potem po �apkach i paluszkach u nog....

Posted by Eustachy on 28-04-2002 23:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

nawet nie wiesz jak mocno tego pragne...
a potem po �apkach i paluszkach u nog....

a jak juz nie b�dzie mia� paluszkow na zadnej z ko�czyn dolnych ani gornych przyni�s�bym wielkie no�yce do ci�cia zywop�ot�w i uci��bym ostatni z wyrostk�w jaki by takiemu delikwentowi zosta�... dodam ze nie znajduje sie on na zadnej z ko�czyn...

Posted by deathcrush on 29-04-2002 00:02:

eh i po co wam te dywagacje? odgrazajac sie w ten sposob podnosicie sobie tylko poziom adrenalinki, ale nic z tego nie wynika... (no dobra, nie jestem do konca pewien, czy nie ucinace swoim ofiarom czego popadnie nozycami ogrodniczymi )

Posted by chimera on 29-04-2002 04:15:

Wizdze, ze wesolo macie we wlasnych miastach - u mnie jak narazie w Gliwicach nie mialem takich akcji. Tzn wiem gdzie co jest w moim miescie (narkomani, kibole, dresy itp) i po prostu omijam te dzielnice szczegolnie wieczorem (w dzien po pracowitej nocy ci porzadni chlopcy spia).

Posted by chimera on 29-04-2002 04:24:

Co do dresoof to przeczytajcie sobie ten artykul : http://www.dupa.com/asno/artykuly/176.html

Posted by S4i1or on 29-04-2002 08:26:

U mnie dres�w jest niezbyt du�o, ale i tak rzadko kiedy chodz� sam po mie�cie, tak�e nie mam z nimi problem�w. Ciekawe prze�ycia z drechami ma Infi, niech si� wypowie

Posted by Eustachy on 29-04-2002 10:21:

macie tu fajna stronke o dresach...
www.dres.pl

Posted by Mistrzu on 29-04-2002 11:17:

Kiedys idac z qmplem zaczepili nas, bo potrzebowali 60 groszy.
No i kumpel powiedzial najglupszy text jaki mozna w tej chwili wymyslic:
Nie mam drobnych...
Nie wiem jak udalo nam sie uciec.

Posted by gizmo14 on 29-04-2002 13:09:

W moim miasteczku niema tak juz tak byle komu sie daje.Naszczescie mam kolegow co zawsze mi z mila checia pomoga pogazac "niemilym panom" jak sie zachwuje.W Punsku zaden dresik ani inny du.pek sie niezadzi,pozadek zaprowadzamy ja i moi koledzy.Zwazywszy ze Punsk to male miasteczko.
Ja osobiscie niemialem takiego przezycia (narazie) jak yoshi.thod czy Insmac ale przyznam sie ze pare razy juz od kogos dostalem w morde,ten tez oczywiscie dostal.
Ale przypuscmy ze bym byl polozony w takiej sytuacji ze znalazlbym sie w srodku nocy w jakims zadupiu.Napewno stosowalbym sie do waszych rad "spierda.lac gdzie pieprz rosnie"

Posted by MaslaV on 29-04-2002 20:26:

yoshi.thod : z ca�ym respektem dla ciebie ale kr�tko m�wi�c si� sfrajerzy�e�

po tym jak mnie kole� j�kaj�cym g�osem prosi� o z�otuwke na karte i po tym jak mu da�em t� z�ot�wke, nagle z pod ziemi wyro�li jego koledzy i od tego momentu nigdy w �yciu nie b�d� ragowa� na jakiekolwiek pro�by o poratowanie.

Posted by gizmo14 on 29-04-2002 21:12:

quote:

taaaaaak a potem do pierdelka se isc
ale z drugiej strony byloby warto

Posted by chimera on 29-04-2002 21:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez gizmo14

taaaaaak a potem do pierdelka se isc
ale z drugiej strony byloby warto

Bedziesz sobie to powtarzal siedzac w pierdlu gdy twoj chlopak bedzie cie ladowal od tylu. Oby to nie byl dres !

Posted by gizmo14 on 29-04-2002 21:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Bedziesz sobie to powtarzal siedzac w pierdlu gdy twoj chlopak bedzie cie ladowal od tylu. Oby to nie byl dres !

No tak masz racje ciebie laduj� od ty�u a gnata ju� niema(znaczy sie pistoletu )

Posted by LoveBeer on 30-04-2002 08:27:

a powiedcie mi kto was zlapie ?? policji w poblizu niet (bo niebezpieczna dzielnica ), a dresy maja przestrzelone kolana ??

"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by Cali on 30-04-2002 13:22:

Kiedy� za�o�y�em temat o podobnej tematyce bo tych p**** pseudo dresiarzy powini powybija� okradli mnie przed star�nikami miejskimi nic sobie z tego nie robi�c SKLANDAL !

Posted by gizmo14 on 30-04-2002 13:32:

quote:
a powiedcie mi kto was zlapie ?? policji w poblizu niet (bo niebezpieczna dzielnica ), a dresy maja przestrzelone kolana ??

hmmm.... najlepiej by by�o se jeszcze gnata z silencerem za�atwi�
LoveBeer no widze ty �e masz �eb na karku !!

Posted by Eustachy on 30-04-2002 14:42:

przemocy nale�y przeciwdzia�a�...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:35.