FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6017)

Posted by WaWa_Emil__PL on 30-04-2002 16:53:

Thumbs up Przepraszam

Chciałbym, wszystkih przeprosić, za moje zahowanie, wiem, że moje zahowanie było złe i nie powinno sie ono zdażyc, ale hciałem byście mnie szanowali, byście mnie wielbili i doceniali. A tylko tak umiałem zwrucic na siebie wasza uwage. Wiem jestem dzieckiem i dlatego od teraz jak powiem bżydkie słowo, to od razu bede klikał w pajacyka. Przepraszam i pozdrawiam GG GL

Posted by spanzik on 30-04-2002 18:37:

deja vu???

Posted by Pysiu on 30-04-2002 19:12:

Co sie stalo z tym co wczesniej napisalismy?? zjadlo?

Know your limits

Posted by spanzik on 30-04-2002 20:42:

hehz moderator zadzialal no to ja dodam ponownie

no fucking comments

Posted by Pysiu on 30-04-2002 20:57:

Hehehehe, znowu wykasowali nasze posty co za wredni moderatorzy Jak juz to mogli calego topica wywalic, swintuchy

Know your limits

Posted by DarkXenocide on 01-05-2002 01:35:

LoL a co pisaliscie? hehe moze zrobimy mailing list skoro tu sie nie dowiem

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Pysiu on 01-05-2002 09:04:

Aaa takie tam O panu Emilu i tym podobne

Know your limits

Posted by rcube on 01-05-2002 13:20:

A kto to jest Emil?

Posted by Hornet on 01-05-2002 14:13:

Talking buahah

No toś sobie Emil najebal fajnego wroga - nawet ktos sobie zadał trud i podszył sie pod ciebie Dla mnie nawet tego by było szkoda... No ale widocznie ktoś ma z tego satysfakcje

Posted by Lucas on 01-05-2002 21:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Hehehehe, znowu wykasowali nasze posty co za wredni moderatorzy Jak juz to mogli calego topica wywalic, swintuchy

Jest w koszu...

Mozecie mi powiedziec o co tu biega???? Bo Emill meczy mnie aby skasowal topic....

Posted by Pysiu on 01-05-2002 23:40:

W sumie jak kasowac to calosc Skror post jest forma podszycia sie pod inna osobe, uwazam ze nalezy go deletnac.

Know your limits

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 01-05-2002 23:46:

ja proponuje, zeby Lucas zrobil jakis nabor moderatorow

Posted by Lucas on 02-05-2002 08:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
ja proponuje, zeby Lucas zrobil jakis nabor moderatorow

Oj bedzie...

Moze wreszcie ktos mi wyjasni - kto sie pod kogo podszywa????

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 02-05-2002 09:06:

chester ujawnil swoja rozmowe z emilem i tam emil brazal klan agd a i potem go kablem itp. emil wyzywal... no i chyba chester (z jego postu to wynikalo, ale moze sie myle) podszyl sie i napisal ten post...

Posted by cheester on 02-05-2002 09:18:

quote:
chester ujawnil swoja rozmowe z emilem i tam emil brazal klan agd a i potem go kablem itp. emil wyzywal... no i chyba chester (z jego postu to wynikalo, ale moze sie myle) podszyl sie i napisal ten post...

Ja sie niepodszylem.... MOzecie sparwdzic IP i cos jeszcze jak chcesz.... to nie w moim stylu

http://rtcw.multiplayer.pl

Posted by cheester on 02-05-2002 09:31:

Exclamation

Chcialem powiedzciec cos co do tego co napisalem w poscie o Bardzo zlym zachowaniu Emila z {2va}. Mianowicie pokazalem tam rozmowe miedzy mna z panem Emilem.To co tam pokazalem jest prawda a nie zmyslonym klamstwem jak niektorzy tak mysla.Moge to udowodnic....Udowadniam to tym ze jezeli to by bylo to klamstwem emil nienapisal by tematu z przeprosinami a napisal go wiec czemu sadzicie ze podszylem sie pod emila i napisalem tamta rozmowe? moze emil przyznal by sie i zachowal by sie z honorem.....

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 02-05-2002 09:35:

no ale moze miales wtedy proxy sprawdzic czy chester ma jedno IP jak tak i te IP nie odpowiada IP kolesiowy co sie podszyl to zbanowac IP tego kolesia co sie podszyl - troche to skomplikowane =]

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 02-05-2002 09:42:

LOL chester nie zakapowales:
ktos se zrobil nowy profil identyczny do profilu emila (po ilosci postoof poznac mozna) i napisal ten topic z przeprosinami!!! my do tej twojej rozmowy nic nie mamy

Posted by !THC!Pain on 02-05-2002 09:43:

panowie kurfa ale macie problemy ze ktos na kogos naflugał zdarza sie Polska wolny kraj można Flugać =) A co do podszycia kto pod kogo to k*rf* to sam sie juz pogobiłem ja do Emila nic niemam jest SPOKO A jezeli chodzi o Cheestera ze sie pod kogosz podszył to napewno tego nie zrobił znam go. Wiec podajcie dajcie sorie Apteczke i Ammo i razem walczcie zapomnijcie o sprawie i bedzie LUZ Po co sie klucić
Aha a co do naboru Moderatorów To Panie LUCASIE jezeli jest taka możliwość to chciał bym spróbować PLS mój numer GG 2196538
Miłego Giercowania życze !!

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 02-05-2002 09:47:

jak cie kiedys ktos z 2vA zabije teammates i ty dasz f1 to oni zaczynaja swoja gadke: cwelu niechcacy, co ty **** zrobiles z***** itp. **** przeciez oni nie dostali od tego kicka a tak sie rzucaja

Posted by !THC!Pain on 02-05-2002 09:50:

Moze ale ja sie z tym nie spotkalem

Posted by Lucas on 02-05-2002 11:37:

quote:
LOL chester nie zakapowales:
ktos se zrobil nowy profil identyczny do profilu emila (po ilosci postoof poznac mozna) i napisal ten topic z przeprosinami!!! my do tej twojej rozmowy nic nie mamy

Dwa indentyczne profile (loginy) nie moga byc...

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 02-05-2002 12:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

Dwa indentyczne profile (loginy) nie moga byc...

i sie mylisz luca, bo w tym drugimpo emil sa dwie kresi __ i PL a w orginalnym jedna keska _ i pl ahahah jam detektyw =]

Posted by Lucas on 02-05-2002 12:54:

quote:

i sie mylisz luca, bo w tym drugimpo emil sa dwie kresi __ i PL a w orginalnym jedna keska _ i pl ahahah jam detektyw =]

To sa rozne

Nie moze prawdziwy emil tego napisac i po sprawie....

Posted by cheester on 02-05-2002 16:13:

Exclamation

niemozecie sprawdzic IP tego co pisal ?

Posted by WaWa_Emil_PL on 02-05-2002 16:14:

dobra

kuurwa mac skasuja ktos tego zaa******go topica czy bedziemy kiurwa sie domyslac kto pod kogo i z czym? co za board..

Posted by Lucas on 02-05-2002 17:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez cheester
niemozecie sprawdzic IP tego co pisal ?

No i co nam to da....

Jak bedzie tam ppp.cnet - i tak dlej to jest modem tpsa....

Nie moge blokowac ip jak leci - bo potem ludzie do mnie pisza, ze cale kafejki maja bana...

Topic zamkniety.

BTW - board to wy - ja tu tylko sprzatam.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:21.