FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=605)

Posted by Ex00 on 17-07-2001 14:35:

Unhappy Usuwanie plikow - Winda ME

Mam taki dziwny problem :/.
Jak usuwam duzo plikow, to komputer mi zaczyna ciezko myslec przez jakis czas i nawet po resecie tak robi..jak wejde na ta partycje na ktorej usuwalem pliki. Jesli ktos wie o co biega niech mi pomoze, bo naprawde mi ciezko cokolwiek zrobic. Z gory dziekuje za wszelkie sugestie

Posted by [FPP]xen0m on 17-07-2001 15:26:

normalka, tylko troche dziwne jest to ze po resecie sie cos tnie. win me ma kupe bugow wiec moze to jest jeden z nich. co prawda w win98 jak usuwam kolo 2000 plikow to tez cos takiego jest ale po resecie wszystko wraca do normy

moja rada: usuwaj pliki przez jakiegos windows commander czy cos w ten desen

Posted by oxygen on 17-07-2001 15:35:

zalezy jeszcze ile wirtualnej pamieci na dysku masz przydzielone systemowi...im wiecej tym krocej bedzie myslal po usowaniu plikow i nie tylko....

Posted by on 17-07-2001 15:48:

dokladnie....

ale i tak win me to jeden wielki BURAK... win2k rulez

Posted by CE3RDE on 17-07-2001 17:12:

Racja Majes win me suxx...win se roxx

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by [FPP]xen0m on 17-07-2001 22:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Racja Majes win me suxx...win se roxx

Majes mowil o win2k a nie se

i imho najlepsza konfiguracja to win98se + linux slackware

Posted by blo on 17-07-2001 23:05:

a najgorsza to win me + corel linux

Posted by CE3RDE on 18-07-2001 10:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

Majes mowil o win2k a nie se

i imho najlepsza konfiguracja to win98se + linux slackware

xen0m wiem ze Majes mowil o win2k poprostu ja mowie ze win98 se roxx gdyz korzystalem/korzystam z niego juz dlugo i nie mam z nim wiekszych problemow i tyle...

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by on 18-07-2001 10:55:

tak czy inaczej jebac okienka i billa gatesa!

Posted by blo on 18-07-2001 11:19:

ale zachcianka MajeS, niema co

Posted by on 18-07-2001 11:23:

no nie?

Posted by CE3RDE on 18-07-2001 11:31:

Ale bylyby jaja jakby sie okazalo ze pan Gates zbankrutowal

Posted by [FPP]xen0m on 18-07-2001 19:49:

tak... jego firma jest druga na rynku co do warotsci (369mld $) po general electric

przynajmniej tak mi starszy powiedzial. podobno we wprost jest jakis taki ranking

Posted by on 18-07-2001 20:00:

i do tego jest najbogatszym czlowiekiem swiata...

Posted by [FPP]xen0m on 18-07-2001 21:28:

a drugim najbogatszym jest jego "zastepca" w M

Posted by on 18-07-2001 21:31:

wiec, ms chyba nigdy nie zbankrutuje...

Posted by oxygen on 18-07-2001 23:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
i do tego jest najbogatszym czlowiekiem swiata...

juz nie ! i to od pol roku jakos...

Posted by [FPP]xen0m on 19-07-2001 01:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

juz nie ! i to od pol roku jakos...

jest jest nadal

Posted by oxygen on 19-07-2001 04:53:

hehe....mowie ci ze nie

Posted by CE3RDE on 19-07-2001 10:28:

xen0m, oxygen ma chyba racje...tez czytalem chyba w "Angorze"
ze Billy G. spadl na drugie miejsce i na pierwszym jest teraz prezes jakis supermarketow...czytalem to jakies 2-2,5 tyg. temu byc moze teraz sytuacja powrocila do normy i pan Gates jest znowu nr.1 ...

Posted by on 19-07-2001 10:35:

na help.pl niedawno yarq pisal ze znow wrocil na 1. pozycje...

Posted by CE3RDE on 19-07-2001 10:45:

Coz koles ma dobrze...podwyzszyl cene windows'ow i sie odkul

Posted by [FPP]xen0m on 19-07-2001 11:23:

po pierwsze lista najbogatszych jest publikowana w jakims "timsie" czy innym pismie a tam maja raczej dobre dane a tam Bill byl na I miejscu. po drugie ten majatek jest tylko wyceniany. nikt nie wie ile bill ma na swoim koncie $, oni moga tylko wycenic jego majatek majac wzglad na to ze jest on dyrektorem M. no i w tym jakims pismi wycenili jego kase na 56mld $. drugi jak juz mowilem byl zastepca billa w M i mial 30 kilka mld $

Posted by blo on 19-07-2001 11:27:

nie szturchajcie sie tylko przejrzyjcie najnowszy "Wprost", tam jest art o najbogatszych ludziach swiata bodajze

Posted by [FPP]xen0m on 19-07-2001 12:52:

jest o firmach, ni o ludziach, ludzie juz byli

zreszta te listy najbogotszych (firm i ludzi) sa robione i tak przez hamerykancow wiec jeden kij

Posted by oxygen on 19-07-2001 15:02:

dobra ***** mnie to wszystko...bill moze byc na pierwszym...moze byc na drugim...wazne ze ma w **** kasy

Posted by CE3RDE on 19-07-2001 16:38:

Hmmm...a ja sie zastanawiam czy jak Bill jest taki mega bogaty to jakies fajne sexi laski na niego leca

Posted by on 19-07-2001 17:08:

watpie, chyba ze sciagnie okulary

Posted by oxygen on 19-07-2001 17:41:

no chyba ze by ubral 20 kg zlota na siebie

Posted by blo on 19-07-2001 18:31:

Eee.... khm........ Bill ma �one ale....... w obecnych czasach to o niczym nie �wiadczy

***** no ale on musi zajebiste hasz party organizowac

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:14.