FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6103)

Posted by Brain Mundano on 03-05-2002 15:20:

Exclamation Pomocy!!!

Mam problem!!!Kiedy próbuje połączyć się z jakimś serwerem.to mogę czekąc i czekąc,a cały czas pojawia się napis Awaiting Chalenge.Kiedy próbuje wybrać serwery też nic się nie pojawia.
Nie wiem w czym konkretnie tkwi problem,ale może być to wina łącza(mam bardzo słabe) lub wersji(pirat,ale co ja poradzę na ceny).Nie mam też żednego PoinRelase.Proszę o pomoc!

Posted by BartiZ on 03-05-2002 16:33:

Z tego co rozumiem masz teraz wersje q3 1.11 - koniecznie ściągnij pr 1.31 i zainstaluj, potrzebujesz tez osp 1.01. Pozatym czesto jest tak ze serwer jakosik nie kce działac A co do łącza... jak masz LANik i jezd tam firewall to poprostu porty moga byc zblokowane, tez tak mialem. Pogadalem z adminem i juz moge grac

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Posted by DamnDog on 03-05-2002 21:57:

jezeli pojawia ci sie napis wrong cd key, albo mistyped cdkey, to raczej nie pograsz, bo masz zbanowanego cdkeya, ale niektore serwery go nie wymagaja...bo skrakowane sa ! widzialem tez jakas wyszukiwarke skrakowanych serow (bo normalnie quake ich nie wyswietla, wiadomo dlaczego=), ale to chyba do jakiejs starej wersji. jak chcesz pograc na powaznie to kup sobie oryginala i problem znika, albo graj z kafei ~|8)

Posted by Pajda on 03-05-2002 22:42:

Brain: hehe kolejnego emufana tu przywialo Rozwiazanie problemow znajdziesz w kazdym sklepie z grami

Posted by toFu on 04-05-2002 06:13:

Red face zenada

Napisane oryginalnie przez Pajda [/i]
[B]Brain: hehe kolejnego emufana tu przywialo Rozwiazanie problemow znajdziesz w kazdym sklepie z grami

Tja --- najlepiej to zwyzwac kogos od lam i powiedziec zeby spadal --->fc<-- Po to jest ten board ,zeby beginer nation moglo dowiedziec sie paru spraw bez ktorych sie nie da obejsc
A w sklepie z grami to on se moze qpic doline muminkuf albo podkladke pod myche o zapachu kokosowym

Posted by Brain Mundano on 04-05-2002 12:49:

QuaDust:nieee,żle myślisz
A probvlem nie tkwi w cd-keyu bo nic trakiego jak napisał DamnDog nie ma.Poza tym mam z trzy ptogramy do rozwiazania problemu cd-keya
A podjladke mam od matki z pracy

Posted by Goth1c on 04-05-2002 13:27:

chyba na orgu masz servery pod 1.11 ale pewien nie jestem.
na nich możesz sobie pograć.
alke lepiej ściagnij sobie pr 1.31 i cpma i jeszcze osp.
masz słabe łącze?
ja ściągałem 1.29f na modemie z transferem, 1,8 kb/s.
ale rzeczywiście chyba najlepiej grać z kafeji

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:25.