FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6112)

Posted by Liv3sMack on 03-05-2002 21:42:

!!! SPAWN KILLERS - Tak/Nie !!!

Ostnio spotkalem sie z wypowiedzia pewnego gracza Q3, Q2, Q1 na temat spawn killerstwa. Jego komentaz wygladal miejwiecej tak : "a co to za frajda zajebac goscia ktory jest jak slup?? a z drugiej strony podoba ci sie jak niemozesz zaczac grac bo co ci sie zacznie ludzik stawiac to juz cie zajebia. Taka gra to dla LAM i tepych cweli co qwa niegraja bo lubia i dla przyjemnosci tylko zeby sie popisac ze natrzaskal troche punktow, a co to sa za punkty ktore zostaly zdobyte w taki sposob a nie w walce, czy mozna powiedziec o spawn killerze (gosc co spawnuje) ze potrafi grac i jest dobry?? niewykopalbys takiego goscia odsiebie z servera gdyby wszystkich non top spawnowal, co to wtedy jaest za gra, gdzie tu emocje, klimat, itp??? pewnie granie jako spawn killer jest zajewbiscie ciekawe hehe i wogule gra wtedy nierobi sie ****owa.... mozna w **** o tym pisac ale *******e niechce mi sie, jesli jest napisane ze nietolerujemy to znaczy ze nie i takich ludzi ban zmety bez mozliwosci powrotu." Prosze was o jakas wypowiedz na ten temat...

Posted by chimera on 03-05-2002 21:49:

Jak gosciu zdobywa fragi na spawnach to znaczy, ze potrafi utrzymac mapke i niedac sie zabic - to chyba swiadczy o umiejetnosciach gracza a nie o lamerstwie. Niestety taki text jak ty pisze kazdy kto nie potrafi grac.

Posted by on 03-05-2002 23:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Jak gosciu zdobywa fragi na spawnach to znaczy, ze potrafi utrzymac mapke i niedac sie zabic - to chyba swiadczy o umiejetnosciach gracza a nie o lamerstwie. Niestety taki text jak ty pisze kazdy kto nie potrafi grac.

dobrze gada, wodki mu dac !

ten tekst o spawnach miazdzy. takich glupot to ja sie dawno nie naczytalem. zabijasz kogos , a ten ktos sie odradza obok ciebie i co? czekasz az sie nazre pancerzy i wezmie bron? jak mu sie spawny nie podobaja to niech w rocket arene ciuka.

Posted by Liv3sMack on 03-05-2002 23:12:

o.k. a w grze typu AvsP2 - Aliens versus Predator 2. Czy mozna tak samo powiedziec ?

Posted by on 04-05-2002 00:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez Liv3sMack
o.k. a w grze typu AvsP2 - Aliens versus Predator 2. Czy mozna tak samo powiedziec ?

raczej tam sie tak nie da. z tego co wiem plansze w avsp2 sa duze.

Posted by Hakan on 04-05-2002 10:32:

Heh... ten sam temat w Q1 i Q3 (w Q2 nie wiem nie sprawdzalem jeszcze) wypowiedzialem sie na ten temat w Q3 stosujac to co prawda do Q1, powiem krotko nie mam nic przeciw, dopuki...

Niewa�ne, kim jeste� I co z tob� zrobiono. Pr�dzej czy p�niej zyskasz
prawo wyboru. Jeste� czym� wi�cej ni� tylko sum� swoich cz�ci...
Niewa�ne jak dosz�o do twoich urodzin, jak do tej chwili toczy�o si� twoje �ycie!
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.

Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�

Posted by weirdo on 04-05-2002 11:38:

przeczytajcie moja wypowiedz w q2 - nie bede sie powtarzal

you accept (reject, respect);

Posted by Liv3sMack on 04-05-2002 18:58:

Nastepny cytat mojego kolegi brzmial miejwiecej tak : "-Zabijanie kolesia tusz po respwanie to lamerstow gdyz koles nie startuje z zadna bronia ! a w tedy gra nie jest jusz uczciwa !". Czy zgadzacie sie z tym ??? ( wiadro zszedles z tematu "*... zabijanie graczy majacych laga w dm'ach ").

Posted by weirdo on 04-05-2002 18:59:

quote:
wiadro

Posted by Liv3sMack on 04-05-2002 19:10:

A jesli chodzi o inne gry ??? takie jak Aliens versus Predator : Gold, Aliens versus Predator 2, Red Faction : bo w tych grach spawn killerstwa spotyka sie zadko aczkolwiek ! Czy jezeli bedzie osoba ktora nie bedize grala w Q, Q2, Q3 a w podobne gry to czy spawn killerstwo w jego wykonaniu mozna nazwac LAMERSTWEM ?!

Posted by weirdo on 04-05-2002 19:15:

nie

a niby dlaczego mialoby sie uznac to za lamerstwo? tak jak powiedzial klarkash - niby dlaczego mialoby sie isc w uczciwej walce na ustepstwa wobec przegrywajacego?

grajac z qmplem z icpnetu w q2 na 2box4 gry brakowalo raili to zamiast go zabic dropowalem jednego i czekalem kilka sekund zanim go podniesie i odejdzie kawalek. mimo to, nie uznalbym kogos kto tego nie robi za lamera.

Posted by Liv3sMack on 06-05-2002 15:30:

Am... ustalilem sobie tak ze : spawner to osoba ktora kampuje przy miejscu respawnu poczym po pojawieniu sie osobnika na widoku zdejmuje go. Spawn killerem mozna nazwac osobe ktora na otwartym polu stoi na jednym terenie i kampuje wszystko co ma respawny. |||||||||||||||||||| Spawn kilerem NIEMOZNA nazwac osoby ktora grajac ( zakladamy ze zna miejsca respawnu ) po zabiciu osobnika podaza w miejsce respawnu i gdy sie tam pojawia osobnik jusz tam stoi poczym osobe ta zabija. KTO SIE POD TYM PODPISZE ???

Posted by Hakan on 06-05-2002 16:54:

ja sie podpisze...

czy to nie jest sposob na nabijanie postow? 3x ta sama wypowiedz w q1,2,3 ?

Niewa�ne, kim jeste� I co z tob� zrobiono. Pr�dzej czy p�niej zyskasz
prawo wyboru. Jeste� czym� wi�cej ni� tylko sum� swoich cz�ci...
Niewa�ne jak dosz�o do twoich urodzin, jak do tej chwili toczy�o si� twoje �ycie!
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.

Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.