FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6112)
!!! SPAWN KILLERS - Tak/Nie !!!
Ostnio spotkalem sie z wypowiedzia pewnego gracza Q3, Q2, Q1 na temat spawn killerstwa. Jego komentaz wygladal miejwiecej tak : "a co to za frajda zajebac goscia ktory jest jak slup?? a z drugiej strony podoba ci sie jak niemozesz zaczac grac bo co ci sie zacznie ludzik stawiac to juz cie zajebia. Taka gra to dla LAM i tepych cweli co qwa niegraja bo lubia i dla przyjemnosci tylko zeby sie popisac ze natrzaskal troche punktow, a co to sa za punkty ktore zostaly zdobyte w taki sposob a nie w walce, czy mozna powiedziec o spawn killerze (gosc co spawnuje) ze potrafi grac i jest dobry?? niewykopalbys takiego goscia odsiebie z servera gdyby wszystkich non top spawnowal, co to wtedy jaest za gra, gdzie tu emocje, klimat, itp??? pewnie granie jako spawn killer jest zajewbiscie ciekawe hehe i wogule gra wtedy nierobi sie ****owa.... mozna w **** o tym pisac ale *******e niechce mi sie, jesli jest napisane ze nietolerujemy to znaczy ze nie i takich ludzi ban zmety bez mozliwosci powrotu." Prosze was o jakas wypowiedz na ten temat...
Jak gosciu zdobywa fragi na spawnach to znaczy, ze potrafi utrzymac mapke i niedac sie zabic - to chyba swiadczy o umiejetnosciach gracza a nie o lamerstwie. Niestety taki text jak ty pisze kazdy kto nie potrafi grac.
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Jak gosciu zdobywa fragi na spawnach to znaczy, ze potrafi utrzymac mapke i niedac sie zabic - to chyba swiadczy o umiejetnosciach gracza a nie o lamerstwie. Niestety taki text jak ty pisze kazdy kto nie potrafi grac.
o.k. a w grze typu AvsP2 - Aliens versus Predator 2. Czy mozna tak samo powiedziec ?
quote:
Napisane oryginalnie przez Liv3sMack
o.k. a w grze typu AvsP2 - Aliens versus Predator 2. Czy mozna tak samo powiedziec ?
Heh... ten sam temat w Q1 i Q3 (w Q2 nie wiem nie sprawdzalem jeszcze) wypowiedzialem sie na ten temat w Q3 stosujac to co prawda do Q1, powiem krotko nie mam nic przeciw, dopuki...
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.
Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�
przeczytajcie moja wypowiedz w q2 - nie bede sie powtarzal
you accept (reject, respect);
Nastepny cytat mojego kolegi brzmial miejwiecej tak : "-Zabijanie kolesia tusz po respwanie to lamerstow gdyz koles nie startuje z zadna bronia ! a w tedy gra nie jest jusz uczciwa !". Czy zgadzacie sie z tym ??? ( wiadro zszedles z tematu "*... zabijanie graczy majacych laga w dm'ach ").
quote:
wiadro
A jesli chodzi o inne gry ??? takie jak Aliens versus Predator : Gold, Aliens versus Predator 2, Red Faction : bo w tych grach spawn killerstwa spotyka sie zadko aczkolwiek ! Czy jezeli bedzie osoba ktora nie bedize grala w Q, Q2, Q3 a w podobne gry to czy spawn killerstwo w jego wykonaniu mozna nazwac LAMERSTWEM ?!
nie
a niby dlaczego mialoby sie uznac to za lamerstwo? tak jak powiedzial klarkash - niby dlaczego mialoby sie isc w uczciwej walce na ustepstwa wobec przegrywajacego?
grajac z qmplem z icpnetu w q2 na 2box4 gry brakowalo raili to zamiast go zabic dropowalem jednego i czekalem kilka sekund zanim go podniesie i odejdzie kawalek. mimo to, nie uznalbym kogos kto tego nie robi za lamera.
Am... ustalilem sobie tak ze : spawner to osoba ktora kampuje przy miejscu respawnu poczym po pojawieniu sie osobnika na widoku zdejmuje go. Spawn killerem mozna nazwac osobe ktora na otwartym polu stoi na jednym terenie i kampuje wszystko co ma respawny. |||||||||||||||||||| Spawn kilerem NIEMOZNA nazwac osoby ktora grajac ( zakladamy ze zna miejsca respawnu ) po zabiciu osobnika podaza w miejsce respawnu i gdy sie tam pojawia osobnik jusz tam stoi poczym osobe ta zabija. KTO SIE POD TYM PODPISZE ???
ja sie podpisze...
czy to nie jest sposob na nabijanie postow? 3x ta sama wypowiedz w q1,2,3 ?
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.
Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.