FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6113)
zjawisko IDOLa...
elo tak w ogole bo znow wybylem na swoja mila planetke
w kazdym... na pewno ogladaliscie kiedys IDOLa i nie mowcie mi ze to szajs bo wiem - sa inne ciekawsze progi w tiviku... ale... ale idol wykryl taka ciekaw przypadlosc nasze polskiej mlodziezy [przyszlosc narodu ]
cholerna ilosc tej czesci spoleczenstwa nie ma za grosz krytycyzmu wobec siebie, chocby taka gabi ktora za wszelka cene chciala sie dostac do programu chociaz goowno potrafi a nie spiewac... albo jeszcze paru innych oszolomow... no i ci ktorzy wygladali jako tako , spiewali do doopy ale tez tam byli... czy nikt im nie powiedzial ze to obciach, brak samooceny itp.?
moja matka zauwazyla tez jeszcze jeden szczegol - jesli oni z takim samym podejsciem szukaja np, roboty [nic nie umiem, duzo chce, musze sie dostac] to nic dziwnego ze u nas taka marna sytuacja bezrobotnych...
oczywiscie odrzucam uogolnienia i pytam co wy o tym sadzicie? poza tym ze eliminacje byly lepsze niz jakikolwiem realito szol ktory widzialem... a wojewodzki... thebesciak...
przy okazji: TANK YOU - http://www.p-klimat.cad.pl/wallpapers/t14_1024.jpg
http://www.p-klimat.cad.pl/wallpapers/t14_800.jpg
pewno sie bedzie dlugo wgrywac ale sie wgra w koncu... ozdro ludzie
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
huh. Takie przypadki zdarzaly sie rowniez w Szansie na sukces. Ale ten program akurat miazdzy, szczegolnie komentarze Wojciecha Manna.
Ludzie sa rozni. Akurat takie zjeby do idola przyjezdzaja. Ile ich tam moze byc? kolo 1000-2000. Ile to jest wobec 40mln Polakow?
Do idola pcha sie taka wlasnie mala grupka, nie mozna uogolniac tego na cale spoleczenstwo, bo ci normalni tam po prostu nie jezdza, a jest ich wiecej
ja tam idola wogole nie ogladam i nie za bardzo intresuje mnie co sie tam dzieje
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
A dla mnie Idol jest kozacki, tylko wydaje mi sie ze im dluzej program bedzie trwal tym bedzie coraz gorszy...
Aha i wszystko ok, ale wedlug mnie Jacek Cygan sie nie bardzo nadaje do tego programu...troszke za dretwy
I z tym ze Idol odzwierciedla postawe calego polskiego spoleczenstwa to sie raczej nie zgodze...to tak jak bys porownal all Polakow do np pseudokibicow na stadionach polkarskich - ich jest nawet wiecej niz ludzi w Idolu a cechy charakteru maja o wiele gorsze...
quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
huh. Takie przypadki zdarzaly sie rowniez w Szansie na sukces. Ale ten program akurat miazdzy, szczegolnie komentarze Wojciecha Manna.
Ludzie sa rozni. Akurat takie zjeby do idola przyjezdzaja. Ile ich tam moze byc? kolo 1000-2000. Ile to jest wobec 40mln Polakow?
Do idola pcha sie taka wlasnie mala grupka, nie mozna uogolniac tego na cale spoleczenstwo, bo ci normalni tam po prostu nie jezdza, a jest ich wiecej![]()
musze przyznac ze eliminacje do IDOLa to najlepsza komedia jaka ostatnio wiedzialem , niestety komedia sie skonczyla zaczol sie normalny program ktory jak dla mnie prawie niczym sie nie rozni od szansy na sukces czy drogi do gwiazd
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.
Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�
Ja Idola nie ogl�dam, bo to ch�am.
Porostu suxorz i ju�.
A Szansa na sukces i Droga do gwiazd trzymaj� poziom, w szczeg�lno�ci ten pierwszy z Mannem na czele.
Napisane oryginalnie przez bizonek
Ja Idola nie ogl�dam, bo to ch�am.
Porostu suxorz i ju�.
A Szansa na sukces i Droga do gwiazd trzymaj� poziom, w szczeg�lno�ci ten pierwszy z Mannem na czele.![]()
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
musze przyznac ze eliminacje do IDOLa to najlepsza komedia jaka ostatnio wiedzialem, niestety komedia sie skonczyla zaczol sie normalny program ktory jak dla mnie prawie niczym sie nie rozni od szansy na sukces czy drogi do gwiazd
<>Heaven<>Can<>Wait<>
zalujcie ci co nie widzieli eliminacji... po drugie polsat wcale nie jest takie nieoryginalny... dorzucajac jurorow i wpuszczajac ta mase debili zrobili prog ktory zrobi sie pseudo kultowy... przynajmniej odzywki wojewodzkiego i reszty... mi sie wydaje ze zrobili najlepsza rzecz do tej pory w tym polskim sacie... a bar... bar jest kuwa nudny a ludzie jak w kazdy realu to debile tylko ze nie mozna sie z nich smiac bo sie nie wyglupiaja tylko na serio mowia i robia to co mowia i robia... idol rzadi...
nigdy nie myslalem ze polubie tego typu chlam... ale to rzadzi... jednak...
quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
te eliminacje po prostu rzadzily... kilkka razy zobaczylem to przez przypadek skaczac po kanalach i akurt trafilem na tego "artyste-peda�ka" Nie wiem czy ktos z was widzial ten odcinek ale ja po tym po prostu bylem w szoku... skad sie tacy ludzie na tym swiecie biora...
"to co nas nie zabija, wzmacnia nas"
quote:
Napisane oryginalnie przez gizmo14
a no to by�o......no.......jakby to powiedzie�.....dziwne?
ch�opak zaczo� si� wygina� macha� r�kami i cos tam rycze�(spiewa�)
potem zaczo� tym pedalskim g�osem dyskutowa� o swym talencie i twurczo�ci
a i jeszcze nieswspomnia�em by� ubrany w takie szkarma�y ze szmatexu
o tego ci chodzi�o?
btw.
widzia� kto� tego rapera ja jak go zobaczy�em to my�la�em z pocz�tku �e poka�e na co go sta� ale jak zaczo� spiewa�-gada� to posz�em do drugiego pokoju bo wstyd mi go by�o s�ucha�.Niewiem mo�e mi sie niespodoba� bo nies�ucham rapu i nis�ucham tego stylu muzyki?No ale ch�opak zachowa� si� z chonarem nawet niedyskutowa�.
quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
(...) obciach dla calego hiphopu(...)
plemnik.com[/size]
Ja tam na idola to tak raczej katem oka spojrze. Moja siostra to oglada. Ale widzialem tam jednego goscia. Okularki, wasik i jakis kosmyk wlosow stylu. Na sam widok mozna bylo juz smiac, a jak zaczal spiewac...
Ja tam na idola to tak raczej katem oka spojrze. Moja siostra to oglada. Ale widzialem tam jednego goscia. Okularki, wasik i jakis kosmyk wlosow stylu. Na sam widok mozna bylo juz smiac, a jak zaczal spiewac...![]()
kiedy� (daaawno temu) ogl�da�em program tego typu...chopak se �piewa� ca�kiem nie�le...ale jury tak go zjecha�o ze sie oma�o nie pop�aka�... i to by�a krytyka...A ca�kiem niedawno ogl�a�em "droge do gwiazd" TO a� za� sie robi jak ci s�dziowie w�a�� w dupe bez wazeliny tym uczestnikom.... Bardzo �adnie, przepi�knie tylko tu troche zanikso ton, ale ogolnie bardzo dobrze, muszisz tylko troche g�os podszlifowac a b�dziesz pi�knie �piewac i napeeewno zrobisz kariere zego Ci �ycze a� sie
kce. �a�osne.....
Ja tam w og�le nie ogl�dam telewizji
Tylko mecze i nic poza tym... cha�a![]()
swoj czlowiek! nalac mu piwa!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:47.