FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6113)

Posted by alienzero on 03-05-2002 23:08:

zjawisko IDOLa...

elo tak w ogole bo znow wybylem na swoja mila planetke

w kazdym... na pewno ogladaliscie kiedys IDOLa i nie mowcie mi ze to szajs bo wiem - sa inne ciekawsze progi w tiviku... ale... ale idol wykryl taka ciekaw przypadlosc nasze polskiej mlodziezy [przyszlosc narodu ]
cholerna ilosc tej czesci spoleczenstwa nie ma za grosz krytycyzmu wobec siebie, chocby taka gabi ktora za wszelka cene chciala sie dostac do programu chociaz goowno potrafi a nie spiewac... albo jeszcze paru innych oszolomow... no i ci ktorzy wygladali jako tako , spiewali do doopy ale tez tam byli... czy nikt im nie powiedzial ze to obciach, brak samooceny itp.?
moja matka zauwazyla tez jeszcze jeden szczegol - jesli oni z takim samym podejsciem szukaja np, roboty [nic nie umiem, duzo chce, musze sie dostac] to nic dziwnego ze u nas taka marna sytuacja bezrobotnych...

oczywiscie odrzucam uogolnienia i pytam co wy o tym sadzicie? poza tym ze eliminacje byly lepsze niz jakikolwiem realito szol ktory widzialem... a wojewodzki... thebesciak...

przy okazji: TANK YOU - http://www.p-klimat.cad.pl/wallpapers/t14_1024.jpg
http://www.p-klimat.cad.pl/wallpapers/t14_800.jpg

pewno sie bedzie dlugo wgrywac ale sie wgra w koncu... ozdro ludzie

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by ZimZum on 04-05-2002 00:05:

huh. Takie przypadki zdarzaly sie rowniez w Szansie na sukces. Ale ten program akurat miazdzy, szczegolnie komentarze Wojciecha Manna.

Ludzie sa rozni. Akurat takie zjeby do idola przyjezdzaja. Ile ich tam moze byc? kolo 1000-2000. Ile to jest wobec 40mln Polakow?
Do idola pcha sie taka wlasnie mala grupka, nie mozna uogolniac tego na cale spoleczenstwo, bo ci normalni tam po prostu nie jezdza, a jest ich wiecej

Posted by [FPP]ZonK on 04-05-2002 09:24:

Lightbulb

ja tam idola wogole nie ogladam i nie za bardzo intresuje mnie co sie tam dzieje

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by on 04-05-2002 09:41:

A dla mnie Idol jest kozacki, tylko wydaje mi sie ze im dluzej program bedzie trwal tym bedzie coraz gorszy...
Aha i wszystko ok, ale wedlug mnie Jacek Cygan sie nie bardzo nadaje do tego programu...troszke za dretwy
I z tym ze Idol odzwierciedla postawe calego polskiego spoleczenstwa to sie raczej nie zgodze...to tak jak bys porownal all Polakow do np pseudokibicow na stadionach polkarskich - ich jest nawet wiecej niz ludzi w Idolu a cechy charakteru maja o wiele gorsze...

Posted by alienzero on 04-05-2002 09:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
huh. Takie przypadki zdarzaly sie rowniez w Szansie na sukces. Ale ten program akurat miazdzy, szczegolnie komentarze Wojciecha Manna.

Ludzie sa rozni. Akurat takie zjeby do idola przyjezdzaja. Ile ich tam moze byc? kolo 1000-2000. Ile to jest wobec 40mln Polakow?
Do idola pcha sie taka wlasnie mala grupka, nie mozna uogolniac tego na cale spoleczenstwo, bo ci normalni tam po prostu nie jezdza, a jest ich wiecej

co do komentarzy to i tak rzadzi wojewodzki... mowil ze nie chce uogolniac, ale jesli by przyjac ich za jakas grupe reprezentatywna... to shit jest i tyle...

offtopic: co sie dzieje ze na boardzie malo konstruktywnych rozmow czy mi sie wydaje? albo jednak tak jak zwykle i od zawsze...

Posted by Hakan on 04-05-2002 10:49:

musze przyznac ze eliminacje do IDOLa to najlepsza komedia jaka ostatnio wiedzialem , niestety komedia sie skonczyla zaczol sie normalny program ktory jak dla mnie prawie niczym sie nie rozni od szansy na sukces czy drogi do gwiazd

Niewa�ne, kim jeste� I co z tob� zrobiono. Pr�dzej czy p�niej zyskasz
prawo wyboru. Jeste� czym� wi�cej ni� tylko sum� swoich cz�ci...
Niewa�ne jak dosz�o do twoich urodzin, jak do tej chwili toczy�o si� twoje �ycie!
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.

Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�

Posted by bizonek on 04-05-2002 11:26:

Ja Idola nie ogl�dam, bo to ch�am.
Porostu suxorz i ju�.
A Szansa na sukces i Droga do gwiazd trzymaj� poziom, w szczeg�lno�ci ten pierwszy z Mannem na czele.

Posted by [FPP]ZonK on 04-05-2002 11:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
Ja Idola nie ogl�dam, bo to ch�am.
Porostu suxorz i ju�.
A Szansa na sukces i Droga do gwiazd trzymaj� poziom, w szczeg�lno�ci ten pierwszy z Mannem na czele.

zgadzam sie , Polsat tylko zrzyna programy od innych stacji tv, zamiast samemu cos wymyslic (procz BAR'u, bo to im sie udalo)

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by Eustachy on 04-05-2002 12:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
musze przyznac ze eliminacje do IDOLa to najlepsza komedia jaka ostatnio wiedzialem , niestety komedia sie skonczyla zaczol sie normalny program ktory jak dla mnie prawie niczym sie nie rozni od szansy na sukces czy drogi do gwiazd

te eliminacje po prostu rzadzily... kilkka razy zobaczylem to przez przypadek skaczac po kanalach i akurt trafilem na tego "artyste-peda�ka" Nie wiem czy ktos z was widzial ten odcinek ale ja po tym po prostu bylem w szoku... skad sie tacy ludzie na tym swiecie biora...

Posted by XerXess on 04-05-2002 14:13:

Thumbs down

Idola jeszcze nigdy nie widzialem i nie mam zamiaru ogladac.

Posted by alienzero on 04-05-2002 14:25:

zalujcie ci co nie widzieli eliminacji... po drugie polsat wcale nie jest takie nieoryginalny... dorzucajac jurorow i wpuszczajac ta mase debili zrobili prog ktory zrobi sie pseudo kultowy... przynajmniej odzywki wojewodzkiego i reszty... mi sie wydaje ze zrobili najlepsza rzecz do tej pory w tym polskim sacie... a bar... bar jest kuwa nudny a ludzie jak w kazdy realu to debile tylko ze nie mozna sie z nich smiac bo sie nie wyglupiaja tylko na serio mowia i robia to co mowia i robia... idol rzadi... nigdy nie myslalem ze polubie tego typu chlam... ale to rzadzi... jednak...

Posted by gizmo14 on 04-05-2002 14:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

te eliminacje po prostu rzadzily... kilkka razy zobaczylem to przez przypadek skaczac po kanalach i akurt trafilem na tego "artyste-peda�ka" Nie wiem czy ktos z was widzial ten odcinek ale ja po tym po prostu bylem w szoku... skad sie tacy ludzie na tym swiecie biora...

a no to by�o......no.......jakby to powiedzie�.....dziwne?
ch�opak zaczo� si� wygina� macha� r�kami i cos tam rycze�(spiewa�)
potem zaczo� tym pedalskim g�osem dyskutowa� o swym talencie i twurczo�ci
a i jeszcze nieswspomnia�em by� ubrany w takie szkarma�y ze szmatexu
o tego ci chodzi�o?
btw.
widzia� kto� tego rapera ja jak go zobaczy�em to my�la�em z pocz�tku �e poka�e na co go sta� ale jak zaczo� spiewa�-gada� to posz�em do drugiego pokoju bo wstyd mi go by�o s�ucha�.Niewiem mo�e mi sie niespodoba� bo nies�ucham rapu i nis�ucham tego stylu muzyki?No ale ch�opak zachowa� si� z chonarem nawet niedyskutowa�.

Posted by Mil0sh on 04-05-2002 15:30:

w idolu wystepuje moj znajomu ze szkoly - Marcin Mrozinski, a sam program jest mawet niezly, szczegolnie eliminiacje :>

Posted by alienzero on 04-05-2002 19:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez gizmo14

a no to by�o......no.......jakby to powiedzie�.....dziwne?
ch�opak zaczo� si� wygina� macha� r�kami i cos tam rycze�(spiewa�)
potem zaczo� tym pedalskim g�osem dyskutowa� o swym talencie i twurczo�ci
a i jeszcze nieswspomnia�em by� ubrany w takie szkarma�y ze szmatexu
o tego ci chodzi�o?
btw.
widzia� kto� tego rapera ja jak go zobaczy�em to my�la�em z pocz�tku �e poka�e na co go sta� ale jak zaczo� spiewa�-gada� to posz�em do drugiego pokoju bo wstyd mi go by�o s�ucha�.Niewiem mo�e mi sie niespodoba� bo nies�ucham rapu i nis�ucham tego stylu muzyki?No ale ch�opak zachowa� si� z chonarem nawet niedyskutowa�.

ten raper... obciach dla calego hiphopu... wlasnie mi przelecialo w kompie to co on tam gadal... kompletna lipa, i tyle... hmm... ciekawe jak jego kumple sie teraz z niego brechtaja

a tak wogole tak sie pisze schizofrenia...

Posted by Eustachy on 04-05-2002 19:53:

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0

(...) obciach dla calego hiphopu(...)

hip hop i tak juz jest obciachowaty....

Posted by alienzero on 04-05-2002 20:33:

ty mi tu nie wytwarzaj konfliktow na tle rasowym

Posted by Lesio on 05-05-2002 00:06:

Ja tam na idola to tak raczej katem oka spojrze. Moja siostra to oglada. Ale widzialem tam jednego goscia. Okularki, wasik i jakis kosmyk wlosow stylu. Na sam widok mozna bylo juz smiac, a jak zaczal spiewac...

Posted by Eustachy on 05-05-2002 00:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Ja tam na idola to tak raczej katem oka spojrze. Moja siostra to oglada. Ale widzialem tam jednego goscia. Okularki, wasik i jakis kosmyk wlosow stylu. Na sam widok mozna bylo juz smiac, a jak zaczal spiewac...

aaa wiem...chyba Michal mial na imie i powiedzial ze "chce swoja tworczoscia rozbawiac ludzi" Mi sie wydaje ze nie musi nic tworzyc zeby wprawiac ludzi w smiech...

Posted by Insmac_old on 05-05-2002 11:24:

Ja tam w og�le nie ogl�dam telewizji

Tylko mecze i nic poza tym... cha�a

Posted by AlieneK on 05-05-2002 11:28:

kiedy� (daaawno temu) ogl�da�em program tego typu...chopak se �piewa� ca�kiem nie�le...ale jury tak go zjecha�o ze sie oma�o nie pop�aka�... i to by�a krytyka...A ca�kiem niedawno ogl�a�em "droge do gwiazd" TO a� za� sie robi jak ci s�dziowie w�a�� w dupe bez wazeliny tym uczestnikom.... Bardzo �adnie, przepi�knie tylko tu troche zanikso ton, ale ogolnie bardzo dobrze, muszisz tylko troche g�os podszlifowac a b�dziesz pi�knie �piewac i napeeewno zrobisz kariere zego Ci �ycze a� sie kce. �a�osne.....

Posted by deathcrush on 06-05-2002 22:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac
Ja tam w og�le nie ogl�dam telewizji

Tylko mecze i nic poza tym... cha�a

swoj czlowiek! nalac mu piwa!
robie dokladnie tak samo

Posted by Insmac_old on 07-05-2002 12:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
swoj czlowiek! nalac mu piwa!

samoobs�uga

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:47.