FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6172)
everglide
gdzie sa everglide? cos to juz dlugo trwa
Z tymi podkladkami to jest tak: era nie placil kasy i na dzien dzisiejszy jedyni hetni do kupna to ty i ja. Na strone prawdzalem - to bedzie 150zl do podzialu wiec jakbys znalazl chociaz jedna osobe wiecej to by wyszlo po 65zl za osobe - jak chcesz to zobacz http://www.indiweb.de/en/shop/index.php3. A jak nie to na icq mi daj swoj adres to ci kaske podrzuce.
Moge co� wiedzie� ? O co chodzi z tymi cenami ?
By no-one but myself"
Vader - The Nomad
chodzi o to ze nim wiecej osob zamowi podkladke tym koszty przesylki sa mniejsze, widomo jedna osoba zamawia to koszt przesylki wypada na jedna osobe, jak dwie to juz polowa z tego. Hm Klark ty teraz przy kasie jestes, niechcesz sie na to zalapac? To by byl niezly pomysl
Pozatym moze sie ktos inny na to zalapac, takwiec poszukujemy chcetnych i zdecydowanych na podkladke everglide cena wnosi 65 zeta jak juz Chim wspomnial, Linka do strok macie powyzej (zerknijcie sobie na to cudo)
).
By no-one but myself"
Vader - The Nomad
quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
Faktycznie to to very �adnie wygl�daAle mam pytanko... ile wynosi koszt przesy�ki, a ile sama podk�adka ??
Jak sie ktos zdecyduje zgloszenia prosze kierowac do Chimery, wtedy kazdy bedzie zdowolony i z ceny i z produktu. Oczywiscie kaske tez nalezy dosc szybko wyslac, bo ja juz sie naczekalem na tego everglida i chce go miec jak najszybciej
dobra kurza chata wezcie mi powiedzcie ile zaplace za cala impreze jak teraz do was dolacze tzn. cena podkladki (ta z binladenem) + koszt wysylki + koszt wysylki z gliwic do olawy ale juz konkretna cena mnie tylko interesuje. mocno sie namysle bo u mnie z kasa krucho ale moze cos z tego bedzie
We trzech jakbysmy brali to : 65zl za podkladke + przesylke z Niemiec i do tego za przesylke do ciebie z Gliwic to juz nie wiem - ale nie wiecej niz 5-10zl.
Barrel zdecydowales sie? Potrzebuje szybkiej odpowiedzi bo niebede czekal na 3 osobe 2 miesiace!!!!
chim to jak doszlo by do skutku z tym everg. l to tam mi troche kaski brakuje bo dalem 61 to badz uprzejmy wyloz za mnie te bodajze 5zloty a pozniej ci oddam, bo niebede zapierdalal taki kawal do ciebie zeby dac ci 5 zloty
Dobrze pamietam ten dzionek, sprawdzalem poczte byla godzina 19.50 patrze a tu Chim cos do mnie napisal, czytam: "kill jak chcesz everglid'a bodz u fatmana o 20.00..blebleble". Najlepsze bylo to ze o 19.50 niemialem jeszcze kaski (ani zlotowki) na ta podkladke a uzbieralem 60zl w cigu 10 minut , i potem zapierdalalem do fata tak ze bylem u niego 15 po 20
Dobrze pamietam ten dzionek, sprawdzalem poczte byla godzina 19.50 patrze a tu Chim cos do mnie napisal, czytam: "kill jak chcesz everglid'a bodz u fatmana o 20.00..blebleble". Najlepsze bylo to ze o 19.50 niemialem jeszcze kaski (ani zlotowki) na ta podkladke a uzbieralem 60zl w cigu 10 minut, i potem zapierdalalem do fata tak ze bylem u niego 15 po 20
![]()
flying...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
a swinie lataja
fajne masz sny killyou
By no-one but myself"
Vader - The Nomad
quote:
a swinie lataja
fajne masz sny killyou
Niewiezycie to nie ciulasy, ale ja niezmyslam chce powiedziec ze kaske zalatwilem od brata bo mieszka odemnie dalej o 100m i vego nieudawaj ze niewiesz o co chodzi bo ci mowilaem juz tym ze tak szybko udalo mi sie kaske skrecic, robisz tylko z siebie wielkiego idiote i pedofila (prosciej mowiac wkurwiasz mnie juz). Niechcecie uwiezyc to wypierdalac niedowiarki, niewiem po co mialbym was oszukiwac, ****** debile. Jednak co poniektorzy naprawde sa *******nieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klark ale ty dobrze wiesz, ze ja bardzo czesto sie wkorwiam!!!!!!
Eh, co ten qw robi z ludzmi![]()
Oprocz mnie ostatnim razem byl zdecydowany jeszcze killyou i eraser. Mialem go kiedys na icq. Jak go spotkasz na qw to zapytaj sie czy jest zainteresowany. Barrel tez cos pisal, ze chce wziasc ale nie mam z nim kontaktu.
Co z tymi padami?
Co z tymi padami? Jeslio jeszcze nie kupiliscie to byl bym zainteresowany.
I dlaczego Everglide a nie Ratpad? Wg mnie RatPad jest ciut lepszy a do tego tanszy...
Re: Co z tymi padami?
quote:
Napisane oryginalnie przez Impact
Co z tymi padami? Jeslio jeszcze nie kupiliscie to byl bym zainteresowany.
I dlaczego Everglide a nie Ratpad? Wg mnie RatPad jest ciut lepszy a do tego tanszy...
ratpad
Wiec moze zorganizujemy sie bez niego na RatPady?
Nie wiem jak Ty chcesz zebrac ludzi, skoro nikog nie znasz? Jak grasz w qw to popytaj sie ludzi na serwach, wiem, ze Era kiedys chcial.
Mi szkoda kasy na takie rzeczy.
Skad pomysl ze nikogo nie znam? Pytam czy ktos z tego boarda reflektuje.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:54.