FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6179)
PunkBuster problem
Mam problem nie wiem czy to o to chodzi ale juz mnie kilka razy PB wywalil z serwera tak mi sie wydaje mam w wolfie ustawione Fastest i mam wlaczone vertex wywala mnie z gry po 20 minutach nieraz szybciej i jak daje ~ zaraz po kicku to pisze HACK i jakies tam duperele i ze uzywam vertex gralbym na full detail ale sprzecik nie wyciage a na fastest mam przynajmniej te 30 fps czy jest jakis inny sposob na ominiecie tego czy moze to nie dlatego mnie wywala
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
Re: PunkBuster problem
quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
czy jest jakis inny sposob na ominiecie tego czy moze to nie dlatego mnie wywala
quote:
Napisane oryginalnie przez Ufoq
Raczej nie dlatego. Ja te� mam Vertex i zdrowo namieszane w wolfie (mapoverbrightbits, itp.) �eby mie� wi�cej FPS'ow bo sprz�cior te� kichawy. Spr�buj przeinstalowa� wolfa i po kolei zmienia� ustawienia, a� dojdziesz, dlaczego PB buczy.
Tha![]()
A ja powiem szczerze nie rozumiem tych konfigow wogule i nie wiem o co chodzi no i z PG tez dostalem kicka czy dlatego ze mam vertex ?
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
quote:
A ja powiem szczerze nie rozumiem tych konfigow wogulei nie wiem o co chodzi no i z PG tez dostalem kicka czy dlatego ze mam vertex ?
... jak si� gra z WallHack'iem to si� nie dziw , �e cie nie wpuszczaj�
(...)
Wallhack - czym to si� je ?
quote:
Xceed co to jest wallhack
Wylaczyc mgle albo nie miec razacych swiatel!
Moze to sie wydaje ze malo pomga! Ale jednak zasze cos jest !
Jesli mie swiatlo razie a drugiego nie!Jesli jeden widzie mnie a ja nie bo widze dym!
Ale co ma vetex do tego! No kazdy wie ze napewno cos to daje!
Ale nie kazdy moze sobie pozolic na full detail! Nie kazdy ma dobra Karte!
I nie sadze ze moj kolege MArtin uzywa jakis Wallhackow czy cos w podobie!
Sadze ze tylko ma jakis blad techniczny albo Softu tybu Bill Gattes shit!
Sam mialem Problem ze mnie caly czas rozlaczylo po 10 -20 min!
Powgrywalem wszyskie servis paks na nowo oraz sterwoniki a potem Wolfa i jakos do teraz znow wszysto gra!
Poczekamy co powie MArtin jutro po foramcie C
Kazdy uczciwy gracz jest dobry gracz!
Pozdrowienia Rudi
Ja mam tak czasami ze widze kolesi przez mur na beachu (jak kucjaja z granatem przy Breach) lub w FB i tym na samej gorze... ale tylko czasami i z duze odleglosci (snajpa lub lornetka)
tez tak mam , najfajniej wyglada to wtedy jak snajper usiluje schowac sie za murkiem na upper base obok masztu radiowego
Where would we be without our rights??
Re: Wallhack - czym to si� je ?
quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
By�a kiedy� swego rodzaju "plotka" poparta paroma screenami , �e mo�na gra� w wolfika multi ... maj�c przezroczyste sciany ( np. by� skrin z prze�wituj�c� bram� na assaulcie ... chyba wiesz co to by oznacza�o ...) Nie mam �adnego info , czy "to" si� w og�le pojawi�o , pono� mia�o to wprowadza� "niewidoczne" modyfikacje do g�ownych pak�w wolfa ... sprawa ucich�a ... chyba dobrze si� sta�� ( cho� niekt�rzy pewnie p�acz� po nocach z tego powodu
Wallhack oznacza�by totaln� kontrol� nad tym co si� dzieje - taki ma�y bigbrotherJakby nie by�� - to CHEATING ZAAWANSOWANY . Ciekawe czy PunkBuster poradzi�by/poradzi sobie z tym Hackiem ( o ile mia�by/b�dzie mia� szans�
)
PS . Spadam szuka� jaki� infos�w o Wallhacku( serio !
)
Napisane oryginalnie przez Swiety
Co do Wallhacka
To Asus wypu�ci� kiedy� do swoich kart graficznych opartych na chipach Nvidii sterowniki w kt�rych mo�na by�o w��czy� przezroczysto�� �cian - czyli chitowanie na poziomie sprz�towym - �aden punkbuster nie pomo�e wtedy. Podni�s� si�wielki szum p�niej Asus wycofa� sie z tego.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:53.