FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6188)
serwer games.master.pl:27961
Wszystkich zapraszam !
Szczegolnie o 22:00
Tlen:
- tetsuo_41
200 - 250
Right here, right now
154 i pusto :(
...coolnet 13/14...
...na Bugu we W�odawie uby�o 5, w K�odzku stan pogotowia powodziowego ...
PS. co szczeg�lnego zdarza si� o 22.oo?
o 22:00 ktos tam jest
Tlen:
- tetsuo_41
quote:
Napisane oryginalnie przez Tetsuo
o 22:00 ktos tam jest :D
Admini chocby mieli grac 1v1 zawsze sa a ja razem z nimi (chociaz czasem cos wypadnie i mnie nie ma). Jeszce raz zapraszam (szybkie kobiety i gorace samochody tez sie znajda
Tlen:
- tetsuo_41
Te gor�ce samochody to chyba na parkingu pod Ricochetem :)))
Mapy z pannami (oups) nie znam.
PS.Napisz co� o sobie, mo�e w "fotki ut_maniak�w" albo w "geneaza ksywek i nick�w"? S�dz�c z pozor�w kawa� z ciebie otaku (tak si� to pisze????), nowy� w UT czy zmieni�e� nicka na BOARDZIE, kto� tu ju� by� taki zmangowany ;)
a juz tam otaku
Na forum jestem nowy i w UT od niedawna tez pykam. Przedtem na OSP cisnalem i bylem w czolowce mojego miasteczka nawet
Cos osobie na bank skrobne, ale nie teraz bo zbliza sie 22:00 i ide grac. Niech wpada kto moze !
Tlen:
- tetsuo_41
Gor�co polecam ...
by�em, mi�d i wino pi�em.
A jak ju� zm�czy�o mnie sprawdzanie sk�d dok�d mo�na na Streetsach doskoczy�, i grzecznie zwr�ci�em si� do SERWERA s�owami "tu Grab, tu Grab, Wis�a jak mnie s�yszysz ???" to mnie disconnect, w spos�b naturalny albo administracyjny. To id� si� pot�oczy� na snajpa albo qlneta. Pa pa.
a o ktorej byles ?
Tlen:
- tetsuo_41
Sorry, bez urazy ;)
quote:
a o ktorej byles ?
no to zapraszam dzis o 22:00
Wczoraj nawet byl ktos spoza mojej sieci, .end.Cocran czy jakos tak, ale to chyba nie ty bo twardziel biegal z pingiem 400 - 500 .
Tlen:
- tetsuo_41
NIE NO KURDE OTAKU DO ATAKU )))) widze ze manga&anime u fanoof ut terz jest :O Tetsuo widze ze lubisz Vejiite :O Bejiita POWER!!!!
alem siem podniecil
Tlen:
- tetsuo_41
a skad jestes? ja znam duzo otaku (2 :O) hehe ale jeden z nich to poprzestaje tylko na db a ja kocham wszystkie japonskie bajeczki (ulubione tytuly to : db, Slayers! video girl ai,dr. slumpnge mononoke hime) eeee ja tera z qmplem ronie www o db moze sioe przylaczysz jak masz duuuuzzzooo wolnego czasu
a skad jestes? ja znam duzo otaku (2 :O) hehe ale jeden z nich to poprzestaje tylko na db a ja kocham wszystkie japonskie bajeczki(ulubione tytuly to : db, Slayers! video girl ai,dr. slumpnge mononoke hime) eeee ja tera z qmplem ronie www o db moze sioe przylaczysz jak masz duuuuzzzooo wolnego czasu
![]()
Tlen:
- tetsuo_41
quote:
Jestem z Glogowa (nie wielu ludzie wie gdzie tomoje ulubione anime to Akira, Ghost in the shell, mononoke hime no i DB oczywiscie. Co do stronki, no w sumie to moge sie przylaczyc ale nie obiecuje ze bede nad nia spedzal pol dnia
Cosik tam o html'u wiem (nawet mialem stronke o anime ale z aktualizacja bylo slabo wiec wywalilem) wiec wrazie wu moge cos porobic. Aha i to bedzie tylko o DB ?
Wszystkich zapraszam !
Szczegolnie o 22:00
quote:
Admini chocby mieli grac 1v1 zawsze sa![]()
quote:
(szybkie kobiety i gorace samochody tez sie znajda![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:18.