FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6207)
Czy zagrywanie w qw ma jeszcze sens?
Odwolam sie tu do opini Klarka, ktory jak zwykle mowi ze rzuca qw. Jednak nierzuca on qw z powodu znudzenia czy tez z powodu, ktory czesto neka kazdego poczotkujego gracz qw, ktory nie wie czy uda mu sie dogonic umiejetnosciami najlepszych.
Dokladnie chodzi mi o to czy oplaca sie grac w qw skoro moze byc tak ze za pol roku lub tez pozniej nastapi koniec sceny qw, wyjda nowsze gry fpp zachwycajace grafika, enginem itd. Wiadomo przeciez ze aby stac sie odbrym graczem trzeba grac duzo, jednak wiadomo grac duzo pochlania milony godzin grania. Tak wiec po co grac dlugo jezeli qw umiera. Praktycznie dzisiejsi najlepsi gracze i ci slabsi tez co graja juz dluuugo, ladamoment odejda ze sceny qw a widomo ze nowych graczy qw jest bardzo malo (wola zagrywac w nowsze gry FPP) lub tez jak sa, to szybko odchodza bo szybko sie zniechecaja widzac jak dlugo trzeba grac zeby byc dobrym, skad wnioskowac mozna ze za niedlugo servery beda swiecic pustkami a zeby z kims zagrac bedzie trzeba sie wczesniej umawiac, bedzie to wygladalo jak dzisiejszy dukenukem gdzie gracze graja raz na ruski rok. Tak wiec czy oplaca sie grac jeszcze w qw?. Oczywiscie to pytanie nie jest skierowane do ludz ktorzy graja typowo rekreacyjnie ktorch nieinteresuje doglebnie nabicie dupnego skilla, grajacych po to zeby grac(z czystej przyjemnosci).....................
Topic dedykowany Klarkashowi
Topic wzbudzi pewnie wiele sporow ale od czego jest board
Wiadomo przeciez ze aby stac sie odbrym graczem trzeba grac duzo, jednak wiadomo grac duzo pochlania milony godzin grania
quote:
Tak wiec po co grac dlugo jezeli qw umiera.
quote:
skad wnioskowac mozna ze za niedlugo servery beda swiecic pustkami a zeby z kims zagrac bedzie trzeba sie wczesniej umawiac
quote:
Oczywiscie to pytanie nie jest skierowane do ludz ktorzy graja typowo rekreacyjnie ktorch nieinteresuje doglebnie nabicie dupnego skilla, grajacych po to zeby grac(z czystej przyjemnosci).....................
quote:
Topic dedykowany Klarkashowi
LOL!!!!
Napisane oryginalnie przez KillYou
Tak wiec czy oplaca sie grac jeszcze w qw?.
Za p�l roku nie bedzie konca qw.
Qw nie umrze bo jakby mialo umrzec to juz by umarlo wyszlo juz wiele gier ze znacznie lepszym engine. Oczywiscie qw bedzie coraz bardziej schodzic do lamusa
ale zewsze bedzie kilku
zapalencow i mimo wszystko watpie zeby "elicie" chcialo sie uczyc jakiejs gry od nowa - za starzy juz sa
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.
Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�
heh
qwa, za malo postow na dawanie gwiazdek
(nabijam posty), zmieni�em avatara czemu nie dziala ?
beee ale ty jestes tepy !!Klark ty mi ciagle wciskasz ze ja skoncze z qw a sam ciupiesz w q3 wiec jakim prawem ty sie wogole odzywasz ty niejestes graczem qw !!!! to jest moje zdanie!!
AMen
"Klark ty mi ciagle wciskasz ze ja skoncze z qw a sam ciupiesz w q3 wiec jakim prawem ty sie wogole odzywasz ty niejestes graczem qw !!!! to jest moje zdanie!! "
ro****** mnie doszczetnie.
Nawet mi sie go nie chce komentowac.
gl - vego wielki graczu qw.
lol
Obaj jestescie hardocore ppl
LOL
beee ale ty jestes tepy
quote:ja do ****a wafla wcale niemowie ze jestem wilkim graczem qw cioto
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
ja *******e vego !!! zastanow sie 3 razy za nim cos napiszesz. czytajac twoje wypowiedzi nie wiem czy mam sie smiac czy plakac.
ten tekst:
"Klark ty mi ciagle wciskasz ze ja skoncze z qw a sam ciupiesz w q3 wiec jakim prawem ty sie wogole odzywasz ty niejestes graczem qw !!!! to jest moje zdanie!! "
ro****** mnie doszczetnie.
Nawet mi sie go nie chce komentowac.
gl - vego wielki graczu qw.
lol
IMMORTAL
Gdyby nie my to chlopcy z "drugiej" strony nie mieli o czym pisac na swoim boardzie
Chimek tak wogole ile czasu zajelo ci nabicie prawie 1000!!!!!!!!! postow? Widze ze bierzesz tez aktywny udzial na boardach zwiazanych z innymi grami
I kto tu *******i o nabijaniu![]()
Hmm na tym boardzie jest wszedzie zielono od twojego avatara, ktory nie miesci sie w ramce i robi burdel w postach.
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Hmm na tym boardzie jest wszedzie zielono od twojego avatara, ktory nie miesci sie w ramce i robi burdel w postach.
Juz dobrze? (stary ale jary)
Kill tamten avatar byl lepszy a mi miales cos fajnego podzucic pamietasz ?? cwealnsi
AMen
IMMORTAL
Kill zaklada specjalnie topik o sensie qw, mowi, ze nigdy nie przestanie grac, a zwykle male niepowodzenia powoduja, ze odchodzi o co w tym chodzi?
ja tam czesto marudze, ale odkad zaczolem grac to przerw wiekszych nie mialem.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.