FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6242)

Posted by ProspeR on 08-05-2002 22:40:

Chiterstwo

Postanowilem poruszyc ten temat, bo widze ze coraz wiecej szumu jest wokol dobrych graczy, ktorzy tak naprawde sa "chiterami". I poki to byl jeden glos kolesia ktory gra tydzien w rtcw, to mialem to w nosie. Ale nie dobrze jest gdy ktos roznosci plotki w stylu POISON to chiterzy. To ze w Wawie przegrali to zasluga tego ze nie mogli korzystac z chitow. Nie no *****, takich rzeczy nie bede sluchal i nie bede tolerowal. To troche tak jakbym nazwal inego snipera chiterem bo zabil mnie 2 razy z rzedu, mimo iz jestem dobrym sniperem...

Podam wam tutaj 2 linki gdzie ludzie publicznie oskarzaja o chiterstwo. Ja ich traktuje jako LAMY i domagam sie publiczynch przeprosin, w imieniu swoim i w imieniu calego klanu Poison oraz innych osob ktore zostaly bezpodstawnie oskarzone.

[url]http://www.fpp.pl/poison/?pl:page-comments:show:16:6:/url]
[url]http://www.prl.fpp.pl/?pl:news-comments:show:178:402:/url]

Pamietajcie- jak kogos oskarzacie o chitestwo DOWODY i jeszcze raz DOWODY (dema, screeny, raport prokuratora o zawartosci katalogu main).
Pozatym chitowanie jest raczej niemozliwe z PB i serwerami Pure On.....

Btw, na necie nie udaje misie zazwyczaj powstrzymac calego respa na plycie assaulta (pingi pl) a po lanie w wawie taka sztuka mi sie udala, pomimo innego kompa zmeczenia i wielu innych czynnikow.....
Skandalem jest to ze taki topic musial powstac, iskandalem jest to ze mierni gracze oskarzaja innych z czystej zawisci - dlatego ze gorzej graja - bo to sa fakty...

Posted by on 09-05-2002 01:08:

Talking

A ja tam bym chetnie pocheatowal!! Tylko nie umiem! Tych co wiedza jak to sie robi prosze o dokladne info w tym topiku!!!

Szczegolnie cenne bylo by jakbyscie mi snajpe na stingerka umieli zamienic, albo moze na pershinga... sam nie wiem

ROTFL

Posted by [FPP]Saari on 09-05-2002 07:25:

Ja dodam do tego jedno co juz napisalam raz napisalam w pewnym komentarzu co zostalo bez odpowiedzi - gdyby nasz klan czitowal to czemu nasz CL, ktory byl organizatorem ligi, wprowadzal tyle zasad, regul i serwery pure podczas walk ligowych? Przeciez gdybysy czitowali to byloby to dla nas tylko przeszkoda i raczej staralibysmy sie umozliwic sobie granie z aimbotami i innymi takimi bo inaczej bylibysmy bez szans... prawda?

Zgadzam sie w pelni z Prosperem - jak ktos chce na kogokolwiek wyskakiwac z tekstem - cheater - niech to poprze wiarygodnym dowodem. Rzucajac slowa na wiatr ludzie sami z siebie robia idiotow.

Posted by [AGD]3rdtrek on 09-05-2002 09:03:

lol - to sie nie znasz prosper na citach !!!
CITOWANIE Z PB JEST OD DAWNA MOZLIWE :p
Miliony programow do lamania pb jush powstalo
To tylko marny dodatek do wolfa , ktory i tak nic nie robi.....

Posted by DarkXenocide on 09-05-2002 09:53:

To jest tak glupie, ze az niesmieszne. Widac, ze ktos ma blade pojecie o grach FPP i jak mozna w nich grac.

Co do cheatow to nasi ludzie nie mieli by takich wpadek jak np 4:4 w sparze z VMC, gdzie choc grali bez dowodcow- taktyki itp. TO jednak z cheatami powinni wrocic z 8:0. Czysty LOL.

Co do zmiennej kondycji teamow to jest ona normalna, a wnioskowanie bo tym jak komus idzie i szlo jest bledne conajmniej. Przykladem jest BK, ktore w sparingach radzilo sobie raczej sredniawo, a na oficjalnym meczu LAN zaskoczylo wszystkich. Wgrali cheaty?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by spanzik on 09-05-2002 12:28:

czemu byry jest sv_pure 0 ?

Posted by MAr-n on 09-05-2002 12:50:

Czitowanie to jest najglupsza rzecz na swiecie nie wiem co takie lamusy w tym widza (patrz CS tam najwiecej czimenow gra ) gosc jest cienki to sobie czita wlacza i mysli ze jest master jak nie umi to niech gra w pasjanasa lub inne gry np szachy
Dlaczego sie nie mowi o czitach w q3 tylko w rtcw nie wierze by jakis klan w wolfie czitowal po to sie gra w klanie bo sie jest dobrym (chyba o to chodzi no nie ) i nie potrzeba czitowac
Co do tych lamaczy to jak wychodzi nowy progs do cs do anty czitow to zaraz wychodza lamacze tych pieknych programow i znowu powtarza sie na okraglo.
P.s Ja tez myslalem ze w rtcw sa czitowcy ale szybko zmienilem zdanie bo wiem ze trening czyni mistrza

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 09-05-2002 13:00:

ja sie nie znam na chitach, ale mam pefne podejrzenia jak strzelamkoelsia po glowce a mu kre nawet nie leci a potem jednym stzrelem mnie zabija... zauwazylem, ze to sie zaczelo notoryczne od wyjscia wolf suorce, bo tam bylo cos w stylu "ile to boli"... wiem jedno cheaterzy beda wszedzie

Posted by on 09-05-2002 13:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
czemu byry jest sv_pure 0 ?

Ja Ci odpowiem chociaz nie mam uprawnien do tego!!

Jak pierwszy raz uslyszalem o ByRy (nie bylem wtedy w zadnym klanie) to kolega powiedzial:

- myslisz ze jestes dobry?!? a grales na ByRy?!? wejdz tam to sie sprawdzisz, jak nie bedziesz ostatni na liscie w swoim teamie po grze, to juz jestes niezly!!! tam graja zawodowcy i jak gram tam czesto to sam nie wiem co jest grane... lup, boom i czekam na respa, sam nie wiem co sie stalo!!!!

troche przesadzal (ale tylko ciut) bo jak pierwszy raz wlazlem po tym jak gralem wczesniej na serwerach zachodnich (to byly dawne czasy i tam tez sie poziom juz podniosl) to bylo jak mowil - boom, lup i patrze.. PEF|Niedziowiedz mnie utlukl, za chwile sru - POISON Adas, potem zmieniam bron - ja im kurna dam! - pierdut POISON DarkXeno mnie na bridge usamzyl 10 razy z rzedu flamerkiem, potem jakis szaleniec (oops - sorrka) z C4 - Sch1zo - rozmlaskal mnie pfem i jeszcze nawsadzal na chacie --

bo tam grali najlepsi tylko, nie bylo takich serwerow wiecej, a przynajmniej ja ich nie znalem!!!!!

myslisz ze ktos tam myslal o chitowaniu? - NO FUCKIN' WAY PAL!!!! - oni po prostu wiedzieli co i jak robic zeby taki lamus jak ja sie zniechecil i znalazl sobie przyjemny serwerek na BarryWorld czy gdzie badz....

co prawda ja sie trudno zniechecam, a do tego klimat z WWII i teraz to czesto np. Niedziowiedz warczy z usmiechem (mam nadzieje): MAZIO!!!! itp.

podsumowywujac: tam kiedys nie trzeba sie bylo uciekac do PB czy pure on zeby bylo fair, fair bylo bo nie bylo tylu "lamusow znikad" co teraz tam sie szwenda....

a co do pure on: nie dzialaly by skiny (ja np. to lubie), wiele map nawet (niektore bety np.) spowodowalo by ze jesli bys je mial u siebie to oops: mialbys napis - invalid pk3 files detected, a nie gre! To samo Punk Buster - jest wlaczony ale jego tez roznie mozna ustawic - na ByRy ktos to rozsadnie zrobil

REASUMUJAC: PILNUJCIE SWOJEJ DUPY!!!! DBAJCIE O TO BY SAMEMU BYC FAIR WOBEC INNYCH, A INNI TEZ WOBEC WAS BEDA!

zakazy, nakazy i programy mozna obejsc, zlamac i olac, tylko zdrowa scena RTCW zagwarantuje nam ze ten frag ktory wlasnie ktos na nas zdobyl - byl uczciwy i sie komus nalezal - a jesli macie dowody lub je ktos bedzie mial na kogokolwiek o tym ze uzywa nieuczciwych sztuczek w mojej kochanej grze - bede pierwszy ktory zrobi wszystko zeby wiecej na ByRy nie zagral (i gdzie indziej tez), podniose raban ze wam monitory wybuchna, a jak bedzie trzeba to mu live tez moge makijaz poprawic!!!

Posted by [AGD]3rdtrek on 09-05-2002 13:37:

heh - a poanowie nei wieza mi , ze mozna citowac w rtcw
LOL - to moze w cs tez sie nei da citowac ? hahahahahha
Nie mowie ,ze ktos tam cituje i nie oskarzam nikogo !!!!!!! - mowie tylko , ze "mozna citowac w rtcw" i jush !!!!!!!!!!!

Posted by Barsok on 09-05-2002 13:51:

Prosper, wypada sie tylko z Toba zgodzic, jezeli ktos, kogos oskarza, to powinien to poprzec dowodami, w innym przypadku to smiec i tchorz i tyle na ten temat. A co do czitowania w grze to wybaczcie, nie po to gram i mam z tego grania przyjemnosc, by czitowac. Owszem jestem przecietnym graczem w wolfa, jakich wielu, ale dobrze mi z tym i wole swoj poziomik trzymac niz chwytac sie za czitowanie. Bo mi z tym dobrze.

Posted by on 09-05-2002 14:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]3rdtrek
heh - a poanowie nei wieza mi , ze mozna citowac w rtcw
LOL - to moze w cs tez sie nei da citowac ? hahahahahha
Nie mowie ,ze ktos tam cituje i nie oskarzam nikogo !!!!!!! - mowie tylko , ze "mozna citowac w rtcw" i jush !!!!!!!!!!!

to nie tak! ja Ci wierze!!
tyle ze:

poniewaz nigdy sam nie czitowalem, nie znam zagadnienia!

a w swoich wypowiedziach chce to podkreslic, ze nie wierze by inni gracze w mojej okolicy robili to w RTCW, jesli mozesz - dowody plz!

podaj chociaz co rozumiesz przez chitowanie czy lamanie PB wtedy odnosni ludzie od serwerow (admini) byc moze zlapia kogos dla przykladu i wtedy zacznie sie powazny dialog a nie sranie w banie.....

sorka 3rdtrek - nie czepiam sie Ciebie - chce albo urealnic ta dyskusje albo ja skonczyc bo jest narazie bezproduktywna....

Posted by Xaoo on 09-05-2002 14:11:

bla bla bla my tu sobie gadu gadu, a ci co mowia, ze ktos czituje to i tak sie tu publicznie nie odezwa, a dlaczego?? bo sie boja -->LoL<-- jak mozna nazywac polskich graczy cziterami z tych lepszych klanow i z tych gorszych. gdyby np. POISON czitowalo to by nie mialo problemow z wygrywaniem z lepszymi klanami w CB, a zdaza sie odtatnio, ze przegrywamy z gorszymi wiec nie wiem jaki jest sens mowic o czitach, a ty [AGD]3rdtrek jesli tak mowisz, ze czity sa etc i sie nawet upiersz to chyba wskazuje na to, ze cos wiesz na ten temat (???) LoL topic :/

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Posted by Barsok on 09-05-2002 14:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
bla bla bla my tu sobie gadu gadu, a ci co mowia, ze ktos czituje to i tak sie tu publicznie nie odezwa, a dlaczego?? bo sie boja -->LoL<-- jak mozna nazywac polskich graczy cziterami z tych lepszych klanow i z tych gorszych. gdyby np. POISON czitowalo to by nie mialo problemow z wygrywaniem z lepszymi klanami w CB, a zdaza sie odtatnio, ze przegrywamy z gorszymi :( wiec nie wiem jaki jest sens mowic o czitach, a ty [AGD]3rdtrek jesli tak mowisz, ze czity sa etc i sie nawet upiersz to chyba wskazuje na to, ze cos wiesz na ten temat (???) LoL topic :/

Eeee Xaoo, to, ze zna, nie znaczy, ze robi, wiec odpusc sobie, zlapiesz kogos za reke mow., a nie w domysle sugerujesz cos.

A teraz z innej beczki, zawsze zadziwiaja mnie ludzie, ktorzy maja cos do calego klanu, w style Poisony to to, albo AGD to to itd. Ja nie wiem, ale jak dla mnie mozna miec cos do konkretnych osob z danych klanow, vide moja milosc do pana Emila, ale zeby caly klan obrzucac blotem, to juz chyba lekka przesada. ludzie to ma byc fun, a nie, ze sie wlazi na serwa i slyszy sie, przeklenstwa i wyzwiska. poza tym, ja nie widze problemu, jest tyle gier, tyle serwerow, jak ktos nie chce grac z klanem X, to droga wolna, kto mu broni.

Posted by [AGD]3rdtrek on 09-05-2002 16:34:

HAHHQHAHAHHAHA - LOL XAOOOOO -

HAHAHHA
Najpierw gada , ze nikogo nie mamy oskarzac - a potem mi gada ,ze cituje
Znam sie na citach - ale nie cituje
Moge , ale nie bede - bo to odbiera cala zabawe - a ja gram dla przyjemnosci , nie bede podkrecal wolfa , zeby miec jasnosc 10000000 , nie bede wylaczal tekstur , zeby miec 100 fps - lol
i na 100 % nie bede citowal
Gram bo lubie i sprawia mi gra przyjemnosc.
Jak ktos nie wierzy to niech sprawdzi mnie na spect - obojetne - jestem normalnym graczem i nie chce byc najlepszym , bo nie o to chodzi...

Posted by [AGD]3rdtrek on 09-05-2002 16:37:

Aha - ja nie gram jako 3rdtrek i nie jestem w AGD ...
nie bede tez nikogo oskarzal o cheatowanie - wogole o nic , chce tylko spokojnie pograc w wolfa - nie bede wam przeszkadzal w waszych klotniach

Posted by MAr-n on 09-05-2002 17:22:

Przypomniala mi sie jedna historyjka gram sobie na serwerku nie wiem jakim bo to bylo dawno temu no i mam pinga cos powyzej 700 (jak sie sciaga zeczy i od ciebie sciagaja to tak jest SDI roxx ) gram sobie to nic ze mnie cofa , no i nagle stanolem w miejscu i strzelam gostek podbiega do mnie laduje 2 magazynki oczywiscie on strzelal w moje widmo bo mnie tam nie bylo ja go spokojnie zabilem wtedy on wyskakuje z text ze jestem cziter i mam god mode na co ja mu ze jakby mial moj ping to by tez tak bylo , duren mi nie wierzy chce mi dac kicka ale mu nie wyszlo wtedy kumpel z innego klanu podbiega do mnie bo sie nie ruszylem z miejsca i zabija mnie (2 magazynkami ) i pisze ze nie mam czitow bo mnie zabil. Najlepsze ze tlumaczylem gosciowi chyba z 5 min dlaczego tak mam az w koncu wylaczylem sicaganie ping wrucil podlozylem sie mu i uwierzyl
Lagi maja swoje zalety
Droga historyjka rozgrywalem meczyk 2vs2 ja bylem z kolegal ktory siedzial na kompie w drogim pokoju gralismy razem przeciwko 2 kolesiom z jakiegos klanu nazwy nie powiem ci mili panowie nie mogli zabic mojego kolegi wiec pisza ze jest cziter i chca mu dac kicka a na kompie na ktorym gral jest czysciutki wolfik bez zadnych skinow i nowych mapek. Czy dlatego ze ci panowie sa w klanie to moga wszystko i uwazaja sie za masterow tej gry ?

(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by ProspeR on 09-05-2002 19:47:

A co z tymi co oskarzaja o cziterstwo??
Moze niech oni sie wypowiedza i przedstawia dowody czitowania...
Bo narazie jest pieknie, kazdy jest czysty, kazdy tepi cziterstwo, ale pozniej oskarza innych.....

Podaje jeszcze raz linki do www gdzie publiczne jestem oskarzany (nie tylko ja) o cziterstwo...

[url]http://www.fpp.pl/poison/?pl:page-comments:show:16:6:/url]
[url]http://www.prl.fpp.pl/?pl:news-comments:show:178:402:/url]

Posted by Xaoo on 09-05-2002 20:59:

quote:
HAHHQHAHAHHAHA - LOL XAOOOOO -

HAHAHHA
Najpierw gada , ze nikogo nie mamy oskarzac - a potem mi gada ,ze cituje
Znam sie na citach - ale nie cituje
Moge , ale nie bede - bo to odbiera cala zabawe - a ja gram dla przyjemnosci , nie bede podkrecal wolfa , zeby miec jasnosc 10000000 , nie bede wylaczal tekstur , zeby miec 100 fps - lol
i na 100 % nie bede citowal
Gram bo lubie i sprawia mi gra przyjemnosc.
Jak ktos nie wierzy to niech sprawdzi mnie na spect - obojetne - jestem normalnym graczem i nie chce byc najlepszym , bo nie o to chodzi...

hmm powiedz mi, w ktorym momencie cie oskarzylem o cziterstwo... ja tam widze takie trzy znaki zapytanie w tym magicznym nawiesie, zeby przypadkiem nie uciekly, a jesli sa tam znaki zapytania to znaczy, ze jest to pytanie. szkola podstawowa sie klania :/ a jesli nie czitujesz to po co odrazu mnie wysmiewasz i LoLujesz i zaczynasz sie tlumaczyc??
BTW. mowia, ze winny sie tlumaczy

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Posted by Barsok on 09-05-2002 21:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo

hmm powiedz mi, w ktorym momencie cie oskarzylem o cziterstwo... ja tam widze takie trzy znaki zapytanie w tym magicznym nawiesie, zeby przypadkiem nie uciekly, a jesli sa tam znaki zapytania to znaczy, ze jest to pytanie. szkola podstawowa sie klania :/ a jesli nie czitujesz to po co odrazu mnie wysmiewasz i LoLujesz i zaczynasz sie tlumaczyc?? :P
BTW. mowia, ze winny sie tlumaczy :P

Xaoo zasugerowales i sugerujesz nadal, wiec zapytam sie wprost masz dowody? Konkretne, namacalne, dowody. Natomiast jezeli chcesz sie pobawic w sztuke sugestii, spox, mam praktyke tez moge. Nie wiem dlaczego, nie mozna po prostu o pewnych rzeczach spokojnie porozmawiac, bez podstekstow, bez klotni, bez glupich i pozbawionych sensu sugestii

Posted by Xaoo on 09-05-2002 22:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez Barsok

Xaoo zasugerowales i sugerujesz nadal, wiec zapytam sie wprost masz dowody? Konkretne, namacalne, dowody. Natomiast jezeli chcesz sie pobawic w sztuke sugestii, spox, mam praktyke tez moge. Nie wiem dlaczego, nie mozna po prostu o pewnych rzeczach spokojnie porozmawiac, bez podstekstow, bez klotni, bez glupich i pozbawionych sensu sugestii

wiesz no Barsok, ale akurat w tym przypadku o dowody nie trudno, wystarczy przeczytac kilka postow wyzej akurat mu wierze, ze nie uzywa czitow, gdyz raczej geniuszem w tej grze nie jest i nic na to nie wskazuje, zeby posiadal w trakcie gry jakies dopalacze

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Posted by Barsok on 09-05-2002 22:19:

Ok, moze staje sie przewrazliwiony, niemniej .. niewazne. Nie o tym byl topic. Nadal latwo jest komus powiedziec, ty jestes cziter, a za tymi slowami, nie ida zadne konsekwencje. Uwazam, ze nie powinno tak byc. Jezeli ktos ma cos do jakiegos klanu, co samo w sobie jest dla mnie dziwne, niech powie wprost. Ja moge zaczac, do was klanie C4 i Poison mam jedna sprawe, jak dla mnie jestescie chlopaki za dobrzy, czesci czlonkow klanu BK i Fuzz tez to moge powiedziec, zreszta z innych klanow tez by sie znalazlo troszke osob. Mam tez pretensje, do adminow serwerow, ze mam za duze pingi, wezcie sie wreszcie do roboty i zrobcie tak bym mial najmniejszy ping. Mojej mamie moge zarzucic to, ze nie mam gf3 i przez to moge osiagac gorsze wyniki. Mam jeszcze kilka innych spraw, ale na razie zachowam je dla siebie. A co do czitowania, to nie przylapalem nikogo i nikogo, o to nie posadzam, a ten kto tak robi, majac jedynie za dowod, swoje sugestie, to dla mnie zero, ktore nie umie przegrywac i nie umie spojrzec w lustro i powiedziec, jestem przecietnym graczem wolfa.

Posted by [AGD]3rdtrek on 09-05-2002 22:52:

A ty xaoo jestes najmadrzejszym czlowiekiem na swiecie
Ehhhh - nie bede wszystkim pokazywal co napisales - bo nie mam zamiaru sie klocic - a pisz sobie co chcesz xaoo ( mistrzu wolfa ) - ta - jestes mistrzem wolfa - mistrzem nad mistrzami - jestes theeeeeeee best
CIESZYS SIE ? - a co z tego masz ? g�***

Posted by Xaoo on 09-05-2002 23:00:

quote:
A ty xaoo jestes najmadrzejszym czlowiekiem na swiecie
Ehhhh - nie bede wszystkim pokazywal co napisales - bo nie mam zamiaru sie klocic - a pisz sobie co chcesz xaoo ( mistrzu wolfa ) - ta - jestes mistrzem wolfa - mistrzem nad mistrzami - jestes theeeeeeee best
CIESZYS SIE ? - a co z tego masz ? g�***

no tak, no ale o co chodzi?? bo ja jakis nie w temacie :/

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Posted by [AGD]3rdtrek on 09-05-2002 23:06:

To gadanie o citowaniu zamienia sie w klotnie
Hehe
Na spokojnie : hmmmm zastanawiam sie nad
"czystym" nickiem - ja chyba zaczne tylko tak grac - grasz na jakims nicku - wogole sie nie odzywasz , nic nie robisz na ircach , rtcw.pl itp - nikt cie nie zna i jest git - tylko grasz - nikt ci nic nie moze zarzucic - grasz i nikt nie wie , kim jestes - jaka masz osobowosc itp - najlepsze jest , gdy jestes super graczem i wogole sie nie odzywasz - wtedy robisz za ideal dla graczy
Jak cie ktos wyzywa - tylko grasz
Tak fajnie sie gra , nie jestes chociaz uzalezniony od innych - od klanu itp
Co do citowania : ostro : wali mnie to - kto cituje , dlaczego i jak - jush nikogo nie oskarze bo nie ma sensu i tak kolesiowi nic nie zrobisz - bo co do wiezienia wpakujesz - zmienisz nicka i siup
Hehe

W necie kazdy mysli to co chce : ktos sie uwaza za maste , ktos za kogos innego : a ja najlepiej znikne - nie bede sie udzielal i wogole - wole se jak najwiecej pograc - bo co mi da to gadanie na rtcw.pl lub granie w klanie ? - nic

Posted by [AGD]3rdtrek on 09-05-2002 23:11:

Mi chodzilo o to xaoo , ze powiedziales , ze raczej geniuszem nie jestem ( a tu sugerujesz cos ) , oraz na samym poczatku oskarzales mnie o citerstwo ( tez cos wtedy sugerowales w swoim poscie )

Posted by DarkXenocide on 10-05-2002 00:22:

A ja sie nie znam na chetach poza teoria zaslyszana i nie bede sie znal, nigdy zadnego gowna nie testowalem i nie bede testowal w zadnej grze, poczawszy od CSa, gdzie sie roilo od tego do RTCW etc.

Jesli mam potrzebe jakas to zawsze znajde speca ktory mi all wyklada i objasnia w teorii mi lapki nie smierdza i tyle.

Co do cheaotwania ogolnie, to kiedys gralem o niebo lepiej teraz nie mam czasu, i wystarczylo by mi zap00scic jakiesgos slawnego cheata poison i grac caly czas na stalym poziomie i nikt by nie zalapal ze oszukuje hehe, jednak jest inaczej spadl mi skill i to bardzo, z pierwszych miejsc na statach starych i tych obecnych jestem gdzies sam nie wiem gdzie i mi to w sumie ... po to jest team sa lepsi graja lepsi i tyla.

Chlopaki poprostu znow ostro trenuja i chyba czesc juz zapomniala jak to jest na sparringu z POISON 1st skladem, to sobie przypomna

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Sphere on 10-05-2002 07:23:

BLEEEEEEE
(pr�buj� trzyma� poziom, na jaki zesz�a ta rozmowa )

Posted by MAr-n on 10-05-2002 16:59:

Z fajnego topicu zrobila sie taka ***nia jeden drugiego oskarza
Jedyne co powiem to nie czituje niewiem nawet jak sie to robi a consoli w wolfie nie umiem jedyne co znam to kilka komend z q3 jak na czulosc myszki i kat widzenia

(...)

Posted by Xaoo on 10-05-2002 17:57:

hmm... no dobra.
chce powiedziec, ze ja nikogo nie ostakzam, ja tylko zadalem pytanie to on zaczal sie tlumaczyc
"genialny w tej grze" chodzilo o to ze nie grasz na takim poziomie jak w CB, a nie ze jest slaby, chociaz w sumie nie wiem

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.