FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6245)

Posted by [STER]TombStone on 08-05-2002 23:53:

Exclamation Demka z CS 1.3 na wersji 1.4

Wiec tak maly problem otoz mam wersje CS'a 1.4 (jak kazdy chyba ) a chcialbym przejrzec sobie kilka demek ktore byly nagrywane w wersji 1.3...... Gdy proboje odtworzyc demko(zwykle nie HLTV) to wyskakuje jakis blad z plikiem clienta dll , cos jeszcze pare rzeczy wyskakuje i demko mozna ogladac (niewiem czy wszystkie)Dopiero gdy chce sobie obejzec demko HLTV to wyskakuje cala szereg bledow(demko sie wogule nie laduje) i niemoge nic zrobic
Jezeli ktos zna sposob ogladania demek HLTV z wersji CS 1.3 na wersji 1.4 prosze o pomoc

Posted by AMDom� on 09-05-2002 09:58:

Biedny Tomb , narazie tylko ogladanie demek mu zostalo

Posted by di0nizy on 09-05-2002 11:46:

Re: Demka z CS 1.3 na wersji 1.4

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]TombStone
Wiec tak maly problem otoz mam wersje CS'a 1.4 (jak kazdy chyba ) a chcialbym przejrzec sobie kilka demek ktore byly nagrywane w wersji 1.3...... Gdy proboje odtworzyc demko(zwykle nie HLTV) to wyskakuje jakis blad z plikiem clienta dll , cos jeszcze pare rzeczy wyskakuje i demko mozna ogladac (niewiem czy wszystkie)Dopiero gdy chce sobie obejzec demko HLTV to wyskakuje cala szereg bledow(demko sie wogule nie laduje) i niemoge nic zrobic
Jezeli ktos zna sposob ogladania demek HLTV z wersji CS 1.3 na wersji 1.4 prosze o pomoc

Zainstaluj w innym katalogu hla i csa 1.3 i z tamtego odtwazaj jesli Ci tak na tym zalezy....

Posted by [STER]TombStone on 10-05-2002 01:21:

Re: Re: Demka z CS 1.3 na wersji 1.4

Ale mi wlasnie chodzi o to zeby nieinstalowac od nowa CS'a 1.3 tylko na tym co mam ,czyli CS 1.4 odpalic demka HLTV z wersji 1.3 :/

Posted by [FPP]takjakby on 10-05-2002 12:36:

cytat z innego topicu..
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
Ale tera gdy jest CS 1.4 nie ma takiej mozliwosc poniewaz Geekplay nie zawiera starych dll'ow countera v 1.3. Stad ten problem. Ale zapewne juz niedlugo ukaze sie nowa wersja

czyli poki co bez 2 csa na dysku nie da sie odtworzyc demek z 1.3..trzeba poczekac na nowego geekplaya...

Posted by [STER]Kirk on 10-05-2002 13:25:

ble ble ble qowno prawda a co geekplay ma do tego ?

Posted by nemesis.kt on 10-05-2002 14:55:

Odezwal sie znawca
CS 1.3 zawiaral INNE dlly niz obecny CS 1.4, rzecz jasna. Geekplay, ktory potrafi odtwarzac starsze wersje dem, ma w swoim podkatalogo STARE dlly CSa, stad taka mozliwosc. Jednak nie ma dllow z v 1.3.
Jasne ?

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by [STER]Kirk on 10-05-2002 15:22:

wole ciemne

Posted by Rolin on 12-05-2002 10:45:

I wszystko jasne

Swoja droga... po co Ci demka z 1.3 skoro w 1.4 juz troche inaczej sie gra panie Tomb?

Posted by [STER]TombStone on 12-05-2002 11:01:

Boshe ale ty glupi jestes............ nudzi ci sie ?! ,w domu cie bija ?! ze zawsze sie jakis debilnych rzeczy czepiasz........
To chyba oczywiste ze warto popatrzec na skilla najlepszych graczy na swiecie,podpatrywac taktyki itp.Pozatym jezeli ogladasz duzo dem to mozna sie z nich wiele nauczyc i wyciagac wnioski na przyszlosc

Posted by Rolin on 12-05-2002 11:07:

No spoko wystarczylo powiedziec...

Czy ja Cie czlowieku wyzywam?

Posted by [STER]TombStone on 12-05-2002 11:32:

Ej nierozumiesz jednej rzeczy ..... po co wogule piszesz jakies posty jezeli on niczego nie wnosza do dyskusji...... Najpierw czepiasz sie mojej pisowni (jakis bledow itp) a teraz pytasz o to czemu chce ogladac stare demka ?!?! (wystarczy troche pomysles,a jezeli naprawde niewiesz po co to sie robi to wyslij pywatna wiadomosc !)

Posted by Rolin on 12-05-2002 12:13:

No spytalem i tylee... board mi tego chyba nie zabrania.

Ok, juz wiecej nie wtrace sie do twojego topicu .

Posted by nemesis.kt on 12-05-2002 18:13:

http://www.sguft.com/jubii/download/demofix.zip

Nazwijmy to cos beta wersja. Sam jeszcze nie probowalem, ale ponoc dziala. Jedynie z HL TV moga byc problemy.

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by Bird on 12-05-2002 21:44:

Talking U mnie dziala

quote:
Napisane oryginalnie przez nemesis.kt
http://www.sguft.com/jubii/download/demofix.zip

Nazwijmy to cos beta wersja. Sam jeszcze nie probowalem, ale ponoc dziala. Jedynie z HL TV moga byc problemy.

U mnie dzialaja wszystkie

Nie obchodz� mnie ploty, najczarniejsze anegdoty,
Nie jeste� jedynym dbaj�cym o te sploty

Posted by Mantis on 14-05-2002 15:14:

Problem rozwiazany jest geekplay 4.0

Posted by c35 on 14-05-2002 15:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Problem rozwiazany jest geekplay 4.0

podaj dokladnego linka

Posted by Squall on 14-05-2002 17:29:

Tu macie 4 mirrory:

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:46.