FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6256)
Leszek
Lech Wałęsa, prawdopodobnie będzie doradzał amerykańskiej firmie z branży nowych technologii Nu Tech Solutions. Jego zarobek ma wynosić blisko 10 tys. dolarów miesięcznie za m.in. formułowanie opinii na temat wydarzeń na świecie.
Były prezydent przyjął już tę propozycję, teraz trwa załatwianie niezbędnych formalności. Na temat swoich zarobków, Wałęsa prowadzi jeszcze końcowe rozmowy - "Jednak średniodyrektorzy zarabiają tam 10 tys. dolarów miesięcznie". Nowa praca będzie wymagała od Wałęsy co najmniej trzech wizyt w Stanach Zjednoczonych w roku i od 5 do 10 spotkań w Europie - "Przygotowywać mam też prasówkę, gdy będą jakieś ciekawe
wydarzenia" - dodał były prezydent.
Text z http://hacking.pl/news.php?id=1459
Hmm 1 kwietnia za nami wiec o co chodzi ?
Przeciez ten koles nie wie nawet jak sie odpowiednio zachowac :o Jedyne co powinien robic to wymieniac zarowki na klatkach schodowych
Co do tego kto jest lepszy "czerwony" kwach czy "niebieski" leszek to teraz juz nie ma znaczenia poniewaz i tak nie cofniesz czasu i nie przekonamy sie co by bylo gdyby ...
xen0m - ja nie umniejszam zaslog walesy - do przewrotu sie nadawal - ale nie nadaje sie ani do rzadzenia, ani tym bardziej do pracy w takiej firmie.
Przyklad masz - chocby AWS - totalne dno - doprowadzili gospodarke do ruiny
Nie tylko aws sa winni - kazda polityk jest w mniejszym czy wiekszym stopniu zlodziejem wystarczy popatrzec na ich zarobki w sejmie + to co maja z wlasnych firm + to czego my nie widzimy. Ale nawet przy tym te 10K $ to i tak kupa kasy za pisanie jakis komentarzy do wydarzen na swiecie czy co on tam bedzie robil. A znajac zycie lechowi te artykuly beda pisali jego ludzie a on bedzie lezal do gory brzuchem i czasami wtracal jakies smieszne stwierdzenia.
"W tej Europie to są plusy dodatnie i ujemne" [c] Lech Wałęsa
gowno Teraz Walesa niech robi co chce i jak dla mnie AWS nie przez niego sie sie rozpdalo, ale gdyby nie walesa to bys teraz qwa zyl jak w jakims urugwaju. Gleboka komuna, karteczki na mieso i jeden hipermarket z Warszawie. Walesa to jedna z najwazniejszych osob w rozwoju Polski. Wlasciwie gdyby nie on to by nie bylo rozwoju...
AWS rospadlo sie nie przez Walese, to fakt. Ale to tylko moze wyjsc na dobre . Walesa ma duze zaslugi dla kraju. Jednak nie powinien juz sie zajmowac polityka. Tylko sie osmiesza ( haslo: czarne jest czarne, biale jest biale
). Zrobil swoje i powinien odejsc w blasku chwaly...
quote:
Napisane oryginalnie przez Mistrzu
AWS rospadlo sie nie przez Walese, to fakt. Ale to tylko moze wyjsc na dobre. Walesa ma duze zaslugi dla kraju. Jednak nie powinien juz sie zajmowac polityka. Tylko sie osmiesza ( haslo: czarne jest czarne, biale jest biale
). Zrobil swoje i powinien odejsc w blasku chwaly...
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
jak widze ten usmieszek milera to mi sie noz w kieszeni otwiera.
AWS? SLD? bez roznicy i tak kazdy dba tylko o swoja dupe!!!!!!!
nc wywala go z roboty po pierwszym spotkaniu
pici-polo
Hmm Leszek tez gowno wiedzial i zostal prezydentem. Pozatym o wielu sprawach gowno wiemy i jakos o nich dyskutujemy.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
xen0m - ja nie umniejszam zaslog walesy - do przewrotu sie nadawal - ale nie nadaje sie ani do rzadzenia
quote:
ani tym bardziej do pracy w takiej firmie.
quote:
Przyklad masz - chocby AWS - totalne dno - doprowadzili gospodarke do ruiny
quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
co za topik, kazdy wtraca swoje 5 groszy na temat polityki, gowno o niej wiedzac...
zaloba panowie![]()
quote:
aws doprowadzilo gospodarke do ruiny? a co robi teraz sld? jeszcze mi ktos powie, ze dobrze rzadza. jak widze ten usmieszek milera to mi sie noz w kieszeni otwiera.
Nie mozna z gory oceniac sld - zobaczymy za 4 lata jak bedzie wygladala Polska i wtedy zdecydujemy sie na kogo bedziemy glosowac.
quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
co za topik, kazdy wtraca swoje 5 groszy na temat polityki, gowno o niej wiedzac...
Nie mozna z gory oceniac sld - zobaczymy za 4 lata jak bedzie wygladala Polska i wtedy zdecydujemy sie na kogo bedziemy glosowac.
Ruina to ona byla od zawsze - teraz moze byc tylko lepiej.
Hmmm....dziś była jakaś parada w Warszawie pro-unijna...z tego co widziałem w telexpresie to rozentuzjazmowana mlodziez rzucala pro europejskie hasla "bedzie lepiej, mniejsze bezrobocie, dostatniej" etc.
A co wy o tym sądzicie?
quote:
za 4 lata juz nie bedzie sensu glosowac bo Polska to bedzie ruina![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac
Hmmm....dziś była jakaś parada w Warszawie pro-unijna...z tego co widziałem w telexpresie to rozentuzjazmowana mlodziez rzucala pro europejskie hasla "bedzie lepiej, mniejsze bezrobocie, dostatniej" etc.
A co wy o tym sądzicie?
Nie chce mi sie czytać powyższych postów, to nie znaczy że nie mam do Was szacunku (ja Was tak naprawde bardzo cenie), ale mi sie poprostu nie chce
A więc Lecha należy szanować. Gość wpisał się do karty o tytule "Historia Polski". Przyczynił sie co wiemy i to w znacznym stopniu do rozwalenia komuny w naszej ojczyźnie, i jako prezydent przez 5 lat dobrze jej służył.................
napisze coś na ten temat więcej tzn później, ide sie pouczyć
.
.
.
.
.
.
I'm Back
a więc na czym to skończyłem
.........dlatego nie powinniśmy sie do niego czepiać.
Ehm... nie chce mi sie tera długiego posta picać to tak w skrócie co chciałem powiedziec . Musze se to na brudno napisać.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:43.