FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6268)

Posted by on 09-05-2002 19:38:

Lightbulb Gliwicki klan

Bylyby osob chetne zalozeniem gliwickiego klanu qw?
moglibysmy cwiczyc i miec mecze klanowe w kafejkach. Wogole by bylo calkiem sycaco.
no wiec jak?

Posted by KillYou on 09-05-2002 20:06:

spox mysl (jestem chcetny, wkoncu z gliwic) ale trzeba zebrac przynajmniej 5 osob inaczej nie ma to sensu

Posted by chimera on 09-05-2002 21:11:

Klark w gliwicach graja w qw:
1. Diabel
2. Spawn
3. Ty
4. Vego
5. Killyou
(Innych gosci z waszego SP klanu zadko widzialem na necie zeby stwierdzic, ze graja w qw)
Z tych 5 ludzi ten board czytaja:
1. Ty
2. Vego
3. Killyou
Wiec inaczej niz osobiescie rozmawiajac z diablem/spawnem nie zrobisz zadnego klanu. Pozatym na taki pomysl wpadl jakies pol roku temu spawn a od miesiaca diabel cos tam burczal zebysmy we trzech (ja, diabel, spawn) cos zrobili w Gliwicach.

Posted by on 09-05-2002 21:19:

Ty to zawsze nas pocieszysz.
sp

Posted by vego on 09-05-2002 21:34:

Question

no wlasnie chimera niedoluj nas
ja tez jestem za klanem gliwickim i nieobchodzi mnie to ile w nim bedzie osob chocbysmy byli ja kill i klrkash
ale jak znam zycie to i tak nic z tego niebedzie ale jestem dobrej mysli

AMen

Posted by chimera on 09-05-2002 21:40:

Ja was doluje ? Napisalem jedynie zebyscie sie z nimi zgadali przez icq/na serwerach/osobiscie/telefonicznie/email bo oni tu zadko zagladaja a wy od razu z miesem na mnie

Posted by KillYou on 09-05-2002 21:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez vego

ale jak znam zycie to i tak nic z tego niebedzie ale jestem dobrej mysli
AMen

Vego: Nierozumiem cie zdecyduj sie albo jestes dobrej mysli, albo myslisz ze z tego ****a bedzie (jedo albo drugie), mysle ze powinienes swoje posty czytac dwa razy bo nie dla kazdego moze byc to zrozumiale.

All gracze z gliwic: Na poczatku wydawalo mi sie to calkiem realne jednak po przemysleniu kilku faktow zmienilem zdanie.
Mysle ze Chimek ma racje, berdzo trudno bedzie stworzyc taki klan zwazywszy na to jaki kontakt ma sie z diablem i spawnem a pozatym niewiadomo czy zechcieliby stworzyc klan z takimi graczami jak ja, Klark i Vego. Takie sa realia nic dodac nic ujac.

Posted by chimera on 09-05-2002 21:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez KillYou
Ble ble ble ...

Zapomniales, ze grasz w quake'a dla przyjemnosci a nie po to zeby wygrywac kazdy mecz.

A co do tworzenia klanow to zobaczcie co robia inni gracze na necie - zakladaja nowe klany po to zeby zagrac tydzien a pozniej znikaja Taki ex - zajebisty klan ave, eternal, iron i ecto - mogli by pograc z typami ze Szwecji.

Posted by vego on 10-05-2002 07:17:

Thumbs up

kil chodzilo mi o to ze prawdobodobnie nic z tego niebedzie ale jestem dobrej mysli ja gram dla przyjemnosci !!!!!

AMen

Posted by KillYou on 10-05-2002 08:42:

Jezeli gram to chyba wiadomo ze sprawia mi to przyjemnosc, gdyby nie sprawialo mi to przyjemnosci to bym niegral, to jest proste jak barszcz, pozatym jakos zmuszac tez bym sie nie umial.

Posted by on 20-05-2002 20:08:

BADAJTA TO !!!!!!!
http://www.less.com.pl/pqw/index.php?action=news

mozna zrobic gliwicki klan, znalesc jakas kafejk z fajnymi pingami i chodzic tam zeby pograc mecze.

(chim jak masz marudzic to sie nawet nie odzywaj!)

Posted by chimera on 20-05-2002 20:12:

[Marudzenie]
Diabel jest w ]axe[, kalwo i spawn w [le] .... czyli mozecie sie zapisac jako [sp].
[/Marudzenie]

Posted by on 20-05-2002 20:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
[Marudzenie]
Diabel jest w ]axe[, kalwo i spawn w [le] .... czyli mozecie sie zapisac jako [sp].
[/Marudzenie]

le tak jakby nie bylo, a diabel moze sie wypisac z axe
nie no zaryuje, zrobia jak uwazaja za sluszne, jezeli nic nie wyjdzie to zapiszemy sie jako sp

Posted by chimera on 20-05-2002 20:18:

Co do kafejki to proponuje ta na barlickiego (?) obok GHC - maja lacze z poli i ping jak nikt nie siedzi to <30.

Posted by on 20-05-2002 20:18:

zreszta Ty tez byc mogl cos pograc, przecie chodzi o fun i nie ******* ze przegramy bo przeciez wiem, ale BEDZIEMY GRAC !

Posted by chimera on 20-05-2002 20:54:

Przeciez gram w qw od chyba tygodnia - wiec o czym ty mowisz.

Posted by on 20-05-2002 21:01:

quote:
Przeciez gram w qw od chyba tygodnia - wiec o czym ty mowisz.

pograc z nami w klanie
p.s. zapisac cie do sp? teraz liga bedzie. chocby jako rezerwa jakby nikogo innego nie bylo

Posted by chimera on 20-05-2002 21:04:

Misiu mnie przed chwila na serwie wkrecal do klanu swojego - moze sie z nim zgadasz ?

Posted by on 20-05-2002 21:06:

quote:
Misiu mnie przed chwila na serwie wkrecal do klanu swojego - moze sie z nim zgadasz ?

w sumie jest dwoch misiow. Misiu z fdl i Misyu. O ktorym mowisz? I co zapisales sie?
Jak klan zaklada Misyu to wiesz kto tam juz jest?

Posted by chimera on 20-05-2002 21:08:

Jest w nim juz Misyu i nie wiem kto jeszcze ... ale napewno nie ja

Posted by on 20-05-2002 23:06:

przeczytaj uwaznie jeszcze raz ktorys z moich poprzednich postow i odpowiedz.

Posted by chimera on 21-05-2002 02:33:

O co ci chodzi - o to, ktory misu czy o to czy chce do klanu ?
1. MisYu
2. Nie

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:25.