FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6294)

Posted by nemesis.kt on 10-05-2002 22:38:

Post POL vs italia

Mecz sie wlasnie zakonczyl >>> 26:22 dla ITA

aztec
11:1 POL CT - dla ITA
6 : 6 POL T

train
10:2 POL CT - dla POL
7 : 5 POL T - dla ITA

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by [FPP]Emzor on 10-05-2002 22:43:

no niestety przegrali�my .

Posted by [STER]TombStone on 10-05-2002 22:45:

bywa

Posted by Mantis on 10-05-2002 22:49:

Tia bywa i tak niezle sie pokazalismy ...

Posted by [FPP]Emzor on 10-05-2002 22:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Tia bywa i tak niezle sie pokazalismy ...

No fakt, do�� wyr�wnana walka... w po�owie...

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 10-05-2002 22:58:

Pol zbytnio sie chyba przj�li zadyma na poczatku i wtopili aztec jako CT.

Z bardzo dobrej strony pokaza� si� T0mek.

szkoda �e przegrana, ale finish by� niez�y.

Posted by CzAsZeK on 10-05-2002 23:02:

Jakie� Dema?

Posted by nemesis.kt on 11-05-2002 00:41:

Bunkrulle (Clanbase Crew) 11 May 01:30 Reply
now you wonder why the replay.. Ok, fair enought.. The roundtime was set to 5 minuts instead of 3 and that resulted in Italy winning the pistol round on aztec, therefor they got a grip of the match and won. The map will therefor be replayed on same server (hopefully diffrent settings).. Be patient.

Dobrze to rozumie ? Juhu ?

Posted by nemesis.kt on 11-05-2002 00:46:

Nikita mnie potwierdza [cs.pl], Polowa acteca bedzie powtorzona yea yea yea I'm so HAPPY

Posted by Mantis on 11-05-2002 02:29:

Mamy szanse wygrac (tomek to mniej wiecej polowa sukcesu ale polacy moim zdaniem kryja zbyt agresywnie mostek a maja problemy z woda a pozniej brama ... zreszta okaze sie jak bedzie ). Jak obejrzalem demko z pierwszej polowki azteca to stwierdzilem ze to jakas totalna bzdura : stwierdzenie admina CB grajcie dalej , uwazal ze roundtime byl 4 (nawet jakbybyl to przecierz wszyscy graja na 3), ciekawe co ten koles tam robil bo ze znajomoscia ustawien serwera nie mial nic wspolnego ...

Posted by c35 on 11-05-2002 07:44:

a ja sie "troche" spoznilem na mecz.. jak wszedlem, to juz konczyli sobie gratulowac..

Posted by nemesis.kt on 11-05-2002 08:09:

Ta Mantis, tylko zobacz co genialny admin napisal w komentarzch CB. Juz nie chcialem sie z nim klocic, a Nikita po prostu extra lize duuuupyyyyy.

Posted by nemesis.kt on 11-05-2002 08:26:

Wracajac do meczu :
Ta admini roxowaili na maxa i tu Nikita nie powininen przekreca lizac sedzia DUPE NA MAXA! lame

Ile trwala narada na aztec w sprawei restartu ? Najpierw pytanania : Who is whining ?; Bardzo dobre umiejetnosci z j.angielskiego nie daly zrozumiec, iz chodzi o to kto narzeka...
Jak juz po dlugiem rozmoiwe stierdzili kto narzea (czyli Polksa), bylo pytane o wynik itd. Nastepnie najlepsze haselko :" I tak wlosi wygraja , wiec po co ten res" (nie doslownie)
BRAWO szczerbate lamusy! Jeszcze sie klocili o to jaki roundtime jest w NC, rofl! Koles mnie rozbroil z tymi 4 minutami. On pierwszy raz adminuje ?! Niech mi tu nikt nie mowi ze admini sie sprawdzili i ze MYLENIE SIE TO LUDZKIE, bo PEKNE Z SMIECHU! To nir byly pomylki , a TOTALNA NIEWIEDZA NA TEMAT, lamuuuuusy.
brrrrr

Posted by Squall on 11-05-2002 08:55:

To mi przypomina sytuacj�, gdy na meczu SPECNAZ-BRO w��czone by�y kolorowe napisy przy podk�adaniu bomby (z ksywk� gracza, co wp�ywa�o na taktyki w oczywisty spos�b), Statsme zas�aniaj�ce p� ekranu i przez cz�� meczu tzw. "Campers-Cheaking". Za�o�� si�, �e grali na jakim� BombSide'zie, tylko tam admini s� zdolni do czego� takiego.

My�la�em jednak, �e po oficjalnych rozgrywkach organizowanych przez CB chyba mo�e spodziewa� si� odrobiny profesjonalizmu...

Posted by [FPP]KaLoH on 11-05-2002 08:59:

S� jakies demka, jak tak to skad sciagac ????

Posted by [FPP]takjakby on 11-05-2002 09:00:

masz absolutna racje neme, sedziowie zachowywali sie jak totalne lamusy. kompletny brak rozeznania, glupie komentarze, po prostu pajace. pierwsze 2 rundy Pol zamiast grac prosila o zmiane roundtime, pozniej o restart, a ita nic sobie z tego nie robiac, tak samo jak sedziowie. pozniej, gdy t0mek zwisl, prosba naszych o pauze i rewelacyjne pytanie admina: a dlaczego mam zrobic pauze? zenada, admini starali sie pomoc ita jak tylko potrafili, mam nadzieje ze powtorke posedziuje ktos inny.
no i naprawde wierze w zwyciestwo, mamy szanse panowie

cos co mnie zdziwilo to skuteczniejsza gra Pol jako strona atakujaca, gorzej wychodzilo to przy bronieniu - do teraz nie moge nadziwic sie jednej niesamowictej akcji naszych jako terro na aztecu..jak tylko bedzie demko, zobacze ktora to byla akcja, bo nie pamietam i sobie ja 'przestudiuje', ataki byly przygotowane perfekcyjnie, brawo

Posted by [FPP]Hammer on 11-05-2002 09:50:

A mnie najbardziej frapuje zachowanie ludzi z CB, ktore jest zenujace. Aby przedstawic cala sprawe:

1. Polska powinna dostac walkowera w meczu z Holandia - wynik sporu: mecz przelozony !

2. Polska gra z Wlochami i admini pieprza sprawe - wynik: powtarza sie jedna cwiartke ...

Czyzby chec zmycia plamy ? Bo poprawdzie to co zrobilo CB to jest na otarcie lez dla Polski A przy okazji skrzywdzono w perfidny sposob Wlochow. Kazdy przeciez widzial, ze ostatnia runde Wlosi zdecydowanie odpuscili, po tym jak juz wiedzieli, ze wygrali. Ciekawe co my bysmy powiedzieli jakby nam taki numer CB wycielo

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 11-05-2002 10:51:

moim zdaniem to nie bawcie sie teraz w aptekarzy....

z�y by� ustawiony czas rund, koles za�adowa� prawid�owe ustawienia ale nie zadzialaly za pierwszym razem i z amiast zrobi� restart to da� grac dalej az w koncu ustawi� poprawnie ale da� tzw dupy w tym momencie do czego si� przyzna�.

freelook tez by� do dupy

Co do odpuszczenia ITA na train to bnie do konca sie z tym zgodz�, bo ten jeden punkt kt�ry dawa� im zwyci�stwo zdobyli dopiero chyba w 7 czy 8 rundzie wi�c chyba mieli ciep�o.

Bedzie powt�rka i dobrze, zobaczymy.

Posted by [FPP]Hammer on 11-05-2002 10:56:

Wodeczka ...

1. Wczesniej, bo wystarczylo im wygrac jedna runde ...

2. Jak CB chcialo sprawiedliwie zakonczyc ten spor to powinien byc replay i wtedy okazalo by sie kto jest lepszy

Posted by c35 on 11-05-2002 11:00:

neme: powiedz mi w jaki sposob nikita lize dupe ?? bo ja chyba nie w temacie , a chcialbym wiedziec...

Posted by [FPP]Hammer on 11-05-2002 12:23:

Nemesisowi pewnie chodzilo o fragment wypowiedzi, w ktorym Nikita napisal, ze admini wykonali kawal dobrej roboty

Posted by fr3zzer on 11-05-2002 12:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
neme: powiedz mi w jaki sposob nikita lize dupe ?? bo ja chyba nie w temacie , a chcialbym wiedziec...

oto comment Nikity na cb: I must say admins have done really good job ( -=T3MpTu$=- thx). It is human to make mistakes, and such big event as NC is not easy job do adminisrate, I think most important is that solution decided is wise and fair for both sides. GG POL and ITA Looking forward to see replay GL.

a nemezis sie pewnie tak wscieka bo on tam mowi dokladnie przeciwienstwo . i szczeze to uwazam ze dobrze ze to robi !

GG 1090334

Posted by [FPP]Hammer on 11-05-2002 12:31:

Moje osobiste zdanie jest hmmm no wlasnie ??? Mam mieszane odczucia. Z jednej strony nie powinno sie krytykowac czegos jezeli samemu nie umie sie zrobic lepiej, ale adminowanie meczu w NC to nie jest zwykly mecz tylko pojedynek miedzypanstwowy. Tak wiec do taki meczow powinny byc wyznaczane osoby kompetentne... Przeciez w meczu z Dania nie mielismy zadnych problemow Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, jak to juz ktos kiedys powiedzial ...

Posted by nemesis.kt on 11-05-2002 13:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez fr3zzer

oto comment Nikity na cb: I must say admins have done really good job ( -=T3MpTu$=- thx). ze dobrze ze to robi !

Te zdanie jest tak prawdziwe jak to ze polska wygrac NC ...

Ludzie byli na HL TV ze mna, jakos kazdy byl wq... na te lamy, a Nikita qrde chwali tych pedalow za administracjie, rofl!
Samego siebie oszukuje ...

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 11-05-2002 13:59:

Hammer, mo�e masz racje, �e wcze�niej ale jak przez 7 rund nie zdobyli tego upragnionego punktu to pewnie s� troch� WQr..ee zdenerwowali

Admini zlamili, ich texty tez nie by�y zbyt rozs�dne, ale przyznali sie do tego i bedzie powt�rka �wiartki (lol - jak to brzmi, bez skojaze�). Wi�c dla mnie s� wporz�dku. Ka�dy mo�e si� pogubi� jak od niego wszystko zalezy i podj�c niew�asciw� decyzj�. wa�ne �e skumali sw�j b��d.

Ps, przynajmniej jest o czym pisa� na boardzie

Posted by [FPP]Hammer on 11-05-2002 14:05:

Macie racje, ale mi chodzi o to, ze ludzie z CB wyrezyserowali juz nasza grupe Przynajmniej tak wyglada. Z grupy maja wyjsc Holendrzy i Dunczycy --- > tak bedzie, bo Wlochom zabrali punkty w podobny sposob jak nam. To sie nazywa sprawiedliwosc.

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 11-05-2002 14:10:

a jak nam punkty zabrali ???

a to �e holandia i Dania wyjda z grupy to wiadomo nie od dzi�

Posted by nemesis.kt on 11-05-2002 14:46:

Czy to az tak pewne ? Szwecje super silny, klan, najlepsi zawodnicy swiata, a jednak mieli SPORE problemy z AUSTRIA, ktora wedlug mnie zasluzyla na wygrana. Po prostu mieli strasznie duzo pecha

Poniewaz skillowo wiekszosc klanow w NC jest na rownym poziomie, faktorami dycydujacymi sa przedewszystkim taktyka oraz obecna forma gracza.

BTW : Czemu np. ITA nie mialo by szans wygrac z DEN ? Przeciez i oni umia walic heady z (_|_), maja dobre takty itd. Wszystko zalezy od w/w

Szanse sa rowne. Zalezy tylko JAK kto je rozbuduje.

Posted by [FPP]Hammer on 11-05-2002 14:57:

Zacznijmy od poczatku:

1. Gdy Polska nie dostala walkowera to wszyscy powiedzieli "xxx co za kunktatorstwo, wszystko zrobia przeciwko Polsce"

2. Gdy CB rozpatrzylo prostest na nasza korzysc to ludzie wpadli w euforie. Opanujcie sie troche. Punkty dostalismy (najprawdopodobnie, bo Wlosi chyba nie wygraja powyzej 8:4) przy "zielonym stoliku. Patrzac obiektywnie na problem to przeciez nie byla wina zawodnikow Wloch, ze serwer byl zle skonfigurowany i, ze admini byli tacy jak byli. Nieprawdaz ? Oni tylko grali i wygrali. Po meczu natomiast Polska sklada prostest (sluszny), ze serwer byl zle skonfigurowany i admini teraz prawie natychmiast oglaszaja, ze pierwsza runde trzeba powtorzyc. Mozecie mi powiedziec czy to jest normalne, ze rada CB w przypadku wczorajszego meczu wydala werdykt w ciagu 2 godzin, a w przypadku meczu POL-HOL zastanawiali sie kilka dni ???

Posted by Siwy on 11-05-2002 15:48:

Ja tam mysle ze Polska wygra w dogrywce.. ]
T0mek r00x co on robil na azteku :p nice
Ogolnie GG Polska ladny mecz..

| :: 1642170 :: | GG

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:20.