FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6315)

Posted by vego on 11-05-2002 19:12:

rxry

niewiem czemu ale niemoge grac na rxr-ach moze ktos mi powie czemu ?? dokladnie to daj servers wyszukuje servow i **** rxrow niema na liscie

Posted by on 11-05-2002 19:38:

moze masz bana

Posted by vego on 11-05-2002 20:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
moze masz bana

co ty *******isz ??
takie cos jest mozliwe ??

Posted by on 11-05-2002 20:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez vego

co ty *******isz ??
takie cos jest mozliwe ??

w kazdym poscie musisz dowodzic swojego prostactwa i chamstwa? po co tak klniesz?

tak to jest mozliwe

Posted by KillYou on 11-05-2002 20:13:

Jezeli sie niemyle to z Klarkiem mielismy juz cos takiego

Posted by vego on 11-05-2002 20:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton

w kazdym poscie musisz dowodzic swojego prostactwa i chamstwa? po co tak klniesz?

tak to jest mozliwe

po to jest ta cenzura zeby ja wykorzystac no nie ??
a pozatym mow na temat
no to co mam zrobic jak mam bana ?? bo ja che sobie normak=lnie pograc

Posted by beee on 11-05-2002 20:43:

heh, widzilalem jak dzis grales z rxr'em, znajac ciebie napewno mu cos wypaliles , dlatego masz bana.

Posted by vego on 11-05-2002 20:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez beee
heh, widzilalem jak dzis grales z rxr'em, znajac ciebie napewno mu cos wypaliles , dlatego masz bana.

ja niegralem dzisaj z rxr tylko z rdx i niby czemu milaby mi coss takiego zrobic ??

Posted by vego on 11-05-2002 21:06:

wlasnie sie dowiedzialem ze mam sciagnac jakies source czy cis takiego jak ktos wie gdzie cos takiego jest prosze o pomoc

Posted by chimera on 11-05-2002 22:24:

Jak macie problemy z serwerami rxr'a to proponuje skontaktowac sie z nim osobiscie a nie zalic sie na boardzie, na ktory on nigdy nie wejdzie.

Kontakt do rxr'a:
irc.quakenet.org:6667
#ktpro

Vego nie musisz sciagac source master server'ow poniewaz jest taka lista jak sciagasz mqwcl.

Posted by beee on 11-05-2002 23:26:

Chimera, dlaczego dales mi 4 ? nie mow ze dobrze gadam.

Posted by chimera on 11-05-2002 23:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez beee
Chimera, dlaczego dales mi 4 ? nie mow ze dobrze gadam.

Z tej czworki co pisze na tym boardzie ? Chyba lepiej niz dwojka z nich.

Posted by beee on 11-05-2002 23:32:

No to dzieki za komplement, tylko ze ja juz nie wiem ile mam jakich ocen

Posted by vego on 12-05-2002 10:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera

Z tej czworki co pisze na tym boardzie ? Chyba lepiej niz dwojka z nich.

Chimera ty namnie i na killyou jedziesz a na beee to c owczoraj calydzien na kazdym topicku pisze o tych zasranych ocenach niedenerwoje cie to ??
powinni te gwiazdki zlikwidowac calkowicie!!

napisane przez chimera:
Jak macie problemy z serwerami rxr'a to proponuje skontaktowac sie z nim osobiscie a nie zalic sie na boardzie, na ktory on nigdy nie wejdzie.

Kontakt do rxr'a:
irc.quakenet.org:6667
#ktpro

Vego nie musisz sciagac source master server'ow poniewaz jest taka lista jak sciagasz mqwcl.

wiec sie skontaktowalem z rxr-em i powiedzial ze tylko on moze banowac a mnie niezbanowal -tak powiedial wiec czemu niemoge frac na rxr-ach ?? a ja ta liste mam a rxr-ow i tak niemam

Posted by beee on 12-05-2002 11:15:

Boze, to sprawdz ping czy dochodzi, sproboj dolaczyc sie recznie.

Posted by chimera on 12-05-2002 11:31:

/connect pooh.wsb.poznan.pl

albo

/connect 150.254.194.2

Jak to nie dziala to znaczy, ze macie cos z******go na serwerze albo ty na wlasnym kompie.

Posted by KillYou on 12-05-2002 12:21:

EUREKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnimi czasy bardzo chcialem poogladac sobie demka w formacie qwz. Wszystko mialem pieknie ustawione i skonfigurowane, jednak po wlaczeniu mqwcl mialem niebieski windowsowy ekran smierci, strasznie mnie to wkurwialo ze niemoglem sobie poogladac jak graja ludzie z zagranicy wkoncu demka sa tam nagrywane raczej w formacie qwz. Az wkoncu dzis przez przypadek normalie odpalilem sobie glmqwcl'a zaladowalem sobie configa i bec przez przypadek dalem na demos i widze demka dlateg niewiem jakim cudem one dzialaja slyszalem ze trzeba odpalac je przez mqwcl, pozatym ze ogladam sobie demka na swoim configu. Bardzo tez sie zdziwilem jak zobaczylem ze mozna sobie zwalniac i przyspieszac demka, a co najlepsze odwrotnie do demek mvd, widac nawet predkasc gracza jaka ma w danej chwili (WYMIOT), mam tylko pytako nieumiem przejsc na innego gracza w demkach qwz, w mvd normalnie kilkam sobie mycha i jest inny zawodnik natomiast w qwz nie jak to zrobic? (uzywam wersje 0.95)
moze to dla was wydawalo sie oczywiste ale ja sie ciesze jak cholera ))))))))))))))))

Posted by chimera on 12-05-2002 12:34:

W demkach nagranych w qwz nie da sie zmieniac pov'a - mozesz sprobowac skonwertowac je na format mvd.
Tip: mvd - multi view demo.

Posted by beee on 12-05-2002 12:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
W demkach nagranych w qwz nie da sie zmieniac pov'a - mozesz sprobowac skonwertowac je na format mvd.
Tip: mvd - multi view demo.

?????????, da sie skonwertowa� tak demka ??? i to dzia�a ???, przeciez to bezsensu, bo nagrawaj�c client nie zapisuje pe�nej sciezki przeciwnika, mozna to sprawdzic na qizmo, gdzie jak zmienisz pova na przeciwnego to dziala tylko w takich chwilach gdzie widac gracza z ktorego demo zostalo nagrane.

Posted by chimera on 12-05-2002 13:07:

Pobaw sie ja nie mam quake'a zeby to przetestowac http://www.wsb.poznan.pl/~pawel/q/q...0.14b.win32.zip.

Posted by random on 12-05-2002 13:11:

Ja ***** , ta wasza ekipa jest poprostu nie do wyjebania ... Zalozcie cyrk i gwarantuje wam ze miliony beda was ogladac ...
Nie no , nie widzi servera w browserze i ma bana O ***** !!!
trzymajcie tak dalej chlopaki

Posted by chimera on 12-05-2002 13:16:

Ja tu tylko sprzatam.

Ps. random = insane ?

Posted by samon on 13-05-2002 09:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez random
Ja ***** , ta wasza ekipa jest poprostu nie do wyjebania ... Zalozcie cyrk i gwarantuje wam ze miliony beda was ogladac ...

nie kazdy gra tyle ile ty insajne
kazdy kiedys zaczynal

a chimera juz sie wypiera
ciota

Posted by [FPP]Shooler on 13-05-2002 10:58:

quote:

hmm... kolejna osoba probojaca udowodnic poziom swojego intelektu w ten dost tendencyjny sposob, to juz sie robi nudne.

Posted by random on 13-05-2002 13:31:

Po pierwsze nie jest istotne kim jestem ...
Po drugie Shooler ty pokazales jaki jestes inteligentny piszac "probojaca" bo z tego co ja wiem prawidlowo jest "probujaca" , sorry panie inteligenciku ...

Posted by on 13-05-2002 14:58:

Kazdy sie moze pomylic. Kazdy popelnia bledy, a ocenianie ludzi po wypowiedziach na forum poswieconym GRZE albo kierowanie sie mysla: ten jest ciota i lama wiec w zyciu tez taki jest. Nic bardziej mylnego, bo dla mnie qw to tylko GRA i nic wiecej, ale jak widac dla ciebie to sposob na zycie. Ja mam inne zainteresowania, ktore mam juz dluzej niz qw i mysle, ze dlugo po qw zostana. Qw to dlamnie jaja i fun, ktory zaniedlugo sie skonczy. Inne zainteresowania to czesc mojego zycia, ktore bede mial juz do konca.
Pewnie sie zjawie na M5 moze wtedy zobaczysz, ze ekipa z tego boarda to tacy sami ludzie jak ty, a traktowanie kogos z gory i ocenianie nie znajac wszystkich faktow jest dowodem prostactwa i zlego wychowania.

p.s. pewnie o dyscordi nie slyszales. jak byc znal ten kierunke myslowy, moze wtedy zrozumialbys troche moje postepowanie... ale co ja bede mowil jak ty umiesz tylko w qw grac...

Posted by [FPP]Shooler on 13-05-2002 17:52:

quote:
Po drugie Shooler ty pokazales jaki jestes inteligentny piszac "probojaca" bo z tego co ja wiem prawidlowo jes
st "probujaca" , sorry panie inteligenciku ...

Nie uwazam sie za "inteligencika", poza tym gdybys czytal uwaznie mojego posta zorientowalbys sie, ze napisalem ironicznie o twoim intelekcie nie wspominajac slowem o sobie.

Po drugie - ortografia nie jest miernikiem intelektu

Posted by on 14-05-2002 14:57:

i zapadla cisza...
insa sie wystraszyl

Posted by chimera on 14-05-2002 17:15:

Talking

Klark spodobala mi sie twoja nowa stronka :

WTF ? Co cie znowu ugryzlo klark ?

Posted by beee on 14-05-2002 17:21:

Zajebiste, heh. Bardzo mocne. aha, co do html'a wie ktos jak zrobic zeby strona nie ladowala sie z jakiegos cache, bo wrzucam stronke i musze czekac np 2 godziny az bedzie nowa, wiecie o co chodzi. Jestem lamer.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:38.