FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6315)
rxry
niewiem czemu ale niemoge grac na rxr-ach moze ktos mi powie czemu ?? dokladnie to daj servers wyszukuje servow i **** rxrow niema na liscie
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
moze masz bana
co ty *******isz ??
takie cos jest mozliwe ??
Jezeli sie niemyle to z Klarkiem mielismy juz cos takiego
w kazdym poscie musisz dowodzic swojego prostactwa i chamstwa? po co tak klniesz?
tak to jest mozliwe
Po co grac w siatk�wke? Lepiej id� sie powie� !
quote:
Napisane oryginalnie przez beee
heh, widzilalem jak dzis grales z rxr'em, znajac ciebie napewno mu cos wypaliles, dlatego masz bana.
HaMMeR
Jak macie problemy z serwerami rxr'a to proponuje skontaktowac sie z nim osobiscie a nie zalic sie na boardzie, na ktory on nigdy nie wejdzie.
Kontakt do rxr'a:
irc.quakenet.org:6667
#ktpro
Vego nie musisz sciagac source master server'ow poniewaz jest taka lista jak sciagasz mqwcl.
Chimera, dlaczego dales mi 4 ? nie mow ze dobrze gadam.
Chimera, dlaczego dales mi 4 ? nie mow ze dobrze gadam.
No to dzieki za komplement, tylko ze ja juz nie wiem ile mam jakich ocen
Z tej czworki co pisze na tym boardzie ? Chyba lepiej niz dwojka z nich.
Po co grac w siatk�wke? Lepiej id� sie powie� !
/connect pooh.wsb.poznan.pl
albo
/connect 150.254.194.2
Jak to nie dziala to znaczy, ze macie cos z******go na serwerze albo ty na wlasnym kompie.
EUREKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnimi czasy bardzo chcialem poogladac sobie demka w formacie qwz. Wszystko mialem pieknie ustawione i skonfigurowane, jednak po wlaczeniu mqwcl mialem niebieski windowsowy ekran smierci, strasznie mnie to wkurwialo ze niemoglem sobie poogladac jak graja ludzie z zagranicy wkoncu demka sa tam nagrywane raczej w formacie qwz. Az wkoncu dzis przez przypadek normalie odpalilem sobie glmqwcl'a zaladowalem sobie configa i bec przez przypadek dalem na demos i widze demka dlateg niewiem jakim cudem one dzialaja slyszalem ze trzeba odpalac je przez mqwcl, pozatym ze ogladam sobie demka na swoim configu. Bardzo tez sie zdziwilem jak zobaczylem ze mozna sobie zwalniac i przyspieszac demka, a co najlepsze odwrotnie do demek mvd, widac nawet predkasc gracza jaka ma w danej chwili (WYMIOT), mam tylko pytako nieumiem przejsc na innego gracza w demkach qwz, w mvd normalnie kilkam sobie mycha i jest inny zawodnik natomiast w qwz nie jak to zrobic? (uzywam wersje 0.95)
moze to dla was wydawalo sie oczywiste ale ja sie ciesze jak cholera ))))))))))))))))
quote:?????????, da sie skonwertowa� tak demka ??? i to dzia�a ???, przeciez to bezsensu, bo nagrawaj�c client nie zapisuje pe�nej sciezki przeciwnika, mozna to sprawdzic na qizmo, gdzie jak zmienisz pova na przeciwnego to dziala tylko w takich chwilach gdzie widac gracza z ktorego demo zostalo nagrane.
Napisane oryginalnie przez chimera
W demkach nagranych w qwz nie da sie zmieniac pov'a - mozesz sprobowac skonwertowac je na format mvd.
Tip: mvd - multi view demo.
Nie no , nie widzi servera w browserze i ma bana O ***** !!!
trzymajcie tak dalej chlopaki
Ja tu tylko sprzatam.
Ps. random = insane ?
quote:
Napisane oryginalnie przez random
Ja ***** , ta wasza ekipa jest poprostu nie do wyjebania ... Zalozcie cyrk i gwarantuje wam ze miliony beda was ogladac ...
quote:
Ja ***** , ta wasza ekipa jest poprostu nie do wyjebania ... Zalozcie cyrk i gwarantuje wam ze miliony beda was ogladac ...
Kazdy sie moze pomylic. Kazdy popelnia bledy, a ocenianie ludzi po wypowiedziach na forum poswieconym GRZE albo kierowanie sie mysla: ten jest ciota i lama wiec w zyciu tez taki jest. Nic bardziej mylnego, bo dla mnie qw to tylko GRA i nic wiecej, ale jak widac dla ciebie to sposob na zycie. Ja mam inne zainteresowania, ktore mam juz dluzej niz qw i mysle, ze dlugo po qw zostana. Qw to dlamnie jaja i fun, ktory zaniedlugo sie skonczy. Inne zainteresowania to czesc mojego zycia, ktore bede mial juz do konca.
Pewnie sie zjawie na M5 moze wtedy zobaczysz, ze ekipa z tego boarda to tacy sami ludzie jak ty, a traktowanie kogos z gory i ocenianie nie znajac wszystkich faktow jest dowodem prostactwa i zlego wychowania.
p.s. pewnie o dyscordi nie slyszales. jak byc znal ten kierunke myslowy, moze wtedy zrozumialbys troche moje postepowanie... ale co ja bede mowil jak ty umiesz tylko w qw grac...
quote:
Po drugie Shooler ty pokazales jaki jestes inteligentny piszac "probojaca" bo z tego co ja wiem prawidlowo jes
st "probujaca" , sorry panie inteligenciku ...
WTF ? Co cie znowu ugryzlo klark ?
Zajebiste, heh. Bardzo mocne. aha, co do html'a wie ktos jak zrobic zeby strona nie ladowala sie z jakiegos cache, bo wrzucam stronke i musze czekac np 2 godziny az bedzie nowa, wiecie o co chodzi. Jestem lamer.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:38.