FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6326)

Posted by Xceed on 12-05-2002 01:34:

Thumbs up Dlaczego nie gracie w Rocket Arena !?

Naprawdę tego nie rozumiem . Nie mogę pojąć , że polskich serwuff stoi tyle , że policzysz je na palcach jednej ręki .
Jedyne wytłumaczenie dla was , że nie gracie w RA to takie , że w ogóle TEGO nie widzieliście na oczy [ co jest straszliwą pomyłką ]
Do czego piję ? Qrde , przerzućcie się na RA , dajcie se siana z tymi shitnymi CPMAmi i innym promodowym nudziarstwem .
Rocketa polecam ludziom , którzy są już _niemal_kompletnie_ znudzeni standardowym Kłejem .
RA jest ... qrffa to 3eba zobaczyć ! Genialne !!! Bajeczne !!! Baśniowe !!!
OK , a teraz ci , co nie mają szybko ssają Rocketa , następnie wskakują na best pl serw TOYA NET i widzimy się na rzeźni soon boyz

IMHO lepszy mod do Q3 nie powstał [ eat me and prove me wrong ]

Grać Grać Grać !

PS. Nie ma to jak RA : najpierw R-Jump a w powietrzu weapon switch i śliczny railshot w pysk zdziwionego frajera

Posted by BartiZ on 12-05-2002 07:36:

Ja baaaardzo lubie vq3 (osp) Ale kiedyś ściągne sobie RA. Kiedyś zessałem ale to było daaaaawno temu i nie umiałem nic z tym zrobić Pozatym... nie umiem R-jumpów - nie wychodza tak jak powinny... Aha i jedna rzecz, jeśli możesz powiedzieć: Co w fizyce gry zmienia RA ??

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Posted by on 12-05-2002 08:25:

bym se chentnie pogral, ale po zainstalowaniu i przelaczeniu moda sie robi czarny ekran i qpa . Dalem sobie spokoj jak instalowalem to pare razy, przeinstalowywalem q3 itp. . Dlatego nie gram w RA

Posted by szpak on 12-05-2002 12:38:

Re: Dlaczego nie gracie w Rocket Arena !?

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Grać Grać Grać...

widzialem gdzies screeny z map do RA... miod po prostu
daj wiec tylko linki i adres servera
z natury jestem leniwy :}

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Posted by Goth1c on 12-05-2002 13:06:

dlaczego nie gramy w RA?
Powiem tylko dwa słowa:
CPMA ROX

Posted by Goth1c on 12-05-2002 13:08:

quote:
[i]
PS. Nie ma to jak RA : najpierw R-Jump a w powietrzu weapon switch i śliczny railshot w pysk zdziwionego frajera [/B]

Nie ma to jak RA?
chłopie obejżyj sobie demka promodeowe to zobaczysz jakie tam są akcje.tam takie zagrania to normalka

Posted by Xceed on 12-05-2002 13:19:

Arrow

1.) http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=17 - tu macie opis moda RA + download najnowszej wersji

2.) oto najlepszy dostępny pl serw ( IMO )
TOYA Rocket Arena 3 Server 1.5 || 217.113.224.7:27962 ||
gammer.toya.net.pl:27962

3.) a tu macie elegancki wykaz serweruff ( pluginowy )
http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=27#ra3

Goth1c ---> tyle , że w RA to jest podstawa w walce i takie ultra-hiper-kul akcje wychodzą mniejszym nakładem sił że tak powiem

A mapki do RA ... to jest główny powód , dla którego się przerzuciłem na Rocket Arenkę ... zobaczcie ra3dist1 - zapowietrzycie się z wrażenia

Posted by Goth1c on 12-05-2002 13:32:

moze dlatego ze w cpma trzeba posiadac niezlego skile zeby efektownie i efektywnie grac (nie ujmując nic gracza RA)

Posted by Xceed on 12-05-2002 13:43:

http://q3arena.gry.wp.pl/?id=18&...a=134&kat=1 - dokładniejsze info o RA

Goth1c ---> jakby ci to powiedzieć ... to właśnie RA uchodzi za rzecz dla gości z naprawdę sporym skillem i ( nawet ) doświadczeniem . To nie jest zabawa dla miękkiej fai

Nie mam nic do CPMA itp moduff , ja szukam odmiany i znalazłem zajebistą alternatywę , dlatego to głoszę wszem i wobec

Posted by Infinite on 12-05-2002 14:02:

ludzie nie graja ra bo graja cpma
taka jest prawidolowa odpowiedz

Posted by Goth1c on 12-05-2002 14:19:

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Infinite
ludzie nie graja ra bo graja cpma
taka jest prawidolowa odpowiedz
[/Q]
Uzwiezle i na temat
------------

Ja tez nic nie mam do RA ale uważam ze promode to mod dla hardcorowcow i wymiataczy i przy nim trzeba sie niezle napocic zeby dobrze grac

Posted by Xceed on 12-05-2002 15:35:

Talking Ou bejbe

...qrde ja tu Was próbuje przeciągnąć na moją rocket Arenową stronę lustra , a wy mi tu tak wyjeżdżacie ?

Zróbcie tylko 1na zecz ---> chociaż RAZ zagrajcie w RA - wtedy będziecie śpiewać inaczej hyhyhy

Posted by Goth1c on 12-05-2002 15:58:

Post Tylko cpma

nie słuchajcie go
grajcie w cpma.

CPMA-ask for more

Posted by krogoth on 12-05-2002 17:16:

Jak juz duzo razy mowilem. Jezeli bedzie polski server RA3 stojacy na CPMA (promode 0) to bede tam czestszym bywalcem.

A tak pozostaja mi jak do tej pory servery niemieckie (praktycznie wszystkie na cpma) oraz clan arena w szwecji (osp).

Posted by DamnDog on 12-05-2002 17:29:

Talking

cholera, xceed wlasnie mialem zamiar postawic takiego topica
a ja gram w ra3 !
kto nie sprobuje nie moze siebie nazwac prawdziwym graczem q3 ! wiec zassysac ra3 1.5 i grac ! (niektorzy to nawet nie wiedza ze tryb Clan Arena pochodzi z ra, a graja)
szkoda tylko ze zakasowali wszystkie pliki z serwera toya.net.pl , ale widocznie im nie zalezy

Posted by Infinite on 12-05-2002 18:45:

Re: Ou bejbe

quote:
...qrde ja tu Was próbuje przeciągnąć na moją rocket Arenową stronę lustra , a wy mi tu tak wyjeżdżacie ?

Zróbcie tylko 1na zecz ---> chociaż RAZ zagrajcie w RA - wtedy

nigdy nie przejde na ciemna strone!!!!!

Posted by Goth1c on 12-05-2002 19:04:

Re: Re: Ou bejbe

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite

nigdy nie przejde na ciemna strone!!!!!

The force is strong with cpma

Posted by Infinite on 12-05-2002 19:37:

yes master

Posted by Goth1c on 12-05-2002 20:39:

Smile

May the force be with cpma

Posted by MAr-n on 12-05-2002 21:17:

Widze Xceed ze z wofa na kłaka sie przezuciles
Gram w q3 i gram w cpm i osp i ra3 tez gram (tzn nie gram bo nie znam pl serwerow a na zagranicznych to nie przyjemnosc ginac od goscia z pingiem 20 przy moim 150 )
Mam pytanko bo mam tego modzika RA3 ale w wersji client potrzebny mi plik serwer (wiadomo po co ) Uwazam jednak ze i tak Cpm jest lepsiejszy

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Posted by [FPP]xen0m on 13-05-2002 00:08:

quote:
Goth1c ---> jakby ci to powiedzieć ... to właśnie RA uchodzi za rzecz dla gości z naprawdę sporym skillem i ( nawet ) doświadczeniem . To nie jest zabawa dla miękkiej fai

jest odwrotnie. ja co jakis czas wskakuje sobie na toya pod roznymi fake nickami i wcale mi zle nie idzie. i to nie po treningu. od razu (W OGOLE NIE ZNAJAC MAP).

w cpma, nawet jezeli masz wielkiego skilla z RA3 to nie wyjdziesz z minucha. nie ma takiej mozliwosci jezeli przeciwnik jest co najmniej sredni.

Posted by Xceed on 13-05-2002 00:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Widze Xceed ze z wofa na kłaka sie przezuciles

Gram w q3 i gram w cpm i osp i ra3 tez gram (tzn nie gram bo nie znam pl serwerow a na zagranicznych to nie przyjemnosc ginac od goscia z pingiem 20 przy moim 150 )
Mam pytanko bo mam tego modzika RA3 ale w wersji client potrzebny mi plik serwer (wiadomo po co ) Uwazam jednak ze i tak Cpm jest lepsiejszy

Z Wolfem jeszcze nie skończyłem , nie bój żaby

Co do tego pliczku to też nie wiem gdzie on może leżeć --> może leży gdzieś tu ftp://ftp.gry.wp.pl ? Albo ftp://ftp.toya.net.pl/pub/Gry/Quake3/ ?

Co do serwerów --> graj na serwQ TOYA NET [ ip gdzies wyzej w topiku ] , czasem lag rzuci ale generalnie gra sie komfortowo

/// jestem jak świadek Jehowy , nawracam wszystko i wszystkich hurtowo /// minąłem sie z powołaniem ?

Posted by Xceed on 13-05-2002 00:25:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

jest odwrotnie. ja co jakis czas wskakuje sobie na toya pod roznymi fake nickami i wcale mi zle nie idzie. i to nie po treningu. od razu (W OGOLE NIE ZNAJAC MAP).

w cpma, nawet jezeli masz wielkiego skilla z RA3 to nie wyjdziesz z minucha. nie ma takiej mozliwosci jezeli przeciwnik jest co najmniej sredni.

no pewnie , bo w cpma liczy sie tylko twoj accuracy z raila , nic poza tym , RA jest bardziej 'techniczne' [ just IMveryHO ]

Posted by t0d on 13-05-2002 13:03:

quote:

Nie ma to jak RA : najpierw R-Jump a w powietrzu weapon switch i śliczny railshot w pysk zdziwionego frajera

chciałbym Ci tylko przypomnieć, że wczoraj (12.05.2002) sam tak dostawłeś ode mnie

a tera coś ode mnie: w RA nie ma żadnej różnicy w fizyce od vq3/osp - tyle że można wyłączyć damageself (po r-dżampach nie maleje ani health ani armorek)

Do Xenoma pod jakim nikiem grałeś - pytam tak z ciekawości, bo chciałbym sprawdzić twoje statsy - www.ra3stats.prv.pl - no i oczywiście chciałbym wiedzieć czy ze sobą nie graliśmy

aha w RA też jest ważny aim - tylko na mniejszą skalę niż w promordzie (literówka a jak fajnie wyszło )

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Posted by t0d on 13-05-2002 13:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

trzeba zacząć od tego, że tylko na nielicznych mapkach (może dwie lub trzy) w RA można mieć minucha - oczywiście przy wyłączonym damageself, także ten przykład może być nie na miejscu
ponadto dlatego osoby grające w RA "nie wychodzą z minucha" na CPMA - bo tego nie trenują - tak samo ma się sprawa z liczeniem armorków, broni, megasów, itp.

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Posted by Goth1c on 13-05-2002 18:39:

quote:

no pewnie , bo w cpma liczy sie tylko twoj accuracy z raila , nic poza tym , RA jest bardziej 'techniczne' [ just IMveryHO ]

wcale nie liczy się tylko rail.chyba ze gracz instagiba .
w [promode trzeba umiec sie poruyszac przejmowac i utrzymac w posiadaniu mapke.
cpma to nie tylko rail.tu trzeba wiecej skila niz w RA lol =]

Posted by BartiZ on 13-05-2002 19:22:

Gracze cpma oraz ra czy muśicie się kłucić ? Nie możecie sie pogodzić... i zagrać w vq3!!!!!

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Posted by Goth1c on 13-05-2002 19:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ
Gracze cpma oraz ra czy muśicie się kłucić ? Nie możecie sie pogodzić... i zagrać w vq3!!!!!

ech... Vanilia

Posted by Goth1c on 13-05-2002 19:29:

poza tym my się nie kłucimy tylko debatujemy i nikt tu nikogo nie obraża.

P.S RA ---> suX (joke )

Posted by t0d on 13-05-2002 20:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez BartiZ

RA jest lbiże do vq3 niż ma to miejsce przy CPMA

PS CPMA suX ( - to chyba też nie jest dżołk )

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:40.