FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6351)
Przepraszam za zamieszczenie zdjęcia z rotten.com
Jedyne co mogę powiedzieć, to to, że obiecuję poprawę.
A co z tamta stanowczoscia? Co z tym, ze "ostrzegales" i otwieralismy zalacznik na swoje wlasne ryzyko? Smieszny teraz jestes.
Re: Przepraszam za zamieszczenie zdjęcia z rotten.com
quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
obiecuję poprawę.
warunki umowy:
1) zmienisz range na jestem brzydki
2) zmienisz podpis na wcale nie jestem madry, ja tylko udaje
3) zmienisz avatar na zdjecie jakiegos szympansa
4) ograniczysz zakladanie topikow do maxymalnie jednego na tydzien, zakladajac ze nie beda durne ani pseudo-naukowe
5) twoje posty nie beda zawieraly slow dluzszych niz 5 liter, tudziez same te posty nie beda dluzsze niz 15 slow
6) nie bedziesz uzywal slowa chaos (na nieszczescie ma tylko 5 liter)
jak zakceptujesz to pogadamy
jestes tylko malym smutnym hipokryta... moze kiedys bedziesz taki madry i dojrzaly jak anouar czy giber...
you accept (reject, respect);
omfg on naprawde dal szympansa :OOOOOOOOOOOOOOOOO
quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
tram-, ok.
Następny wątek założę w niedzielę, za tydzień.
22:21:17 <Anouaar> Ciekawe czy bedzie robil raz w tygodniu komisyjnie salto?!
22:21:37 <Shooler> pewnie nie - jak aleczapka zobaczy topic to i tak poleci :>
/me is impressed :o
quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
tram-, ok.
KORFA.....czy wy nie widziice ze on sie tu nabija i robu burdel zakłądając durne, bezsensowne i obrzydliwe topiki.
/vote ban
albo ban czasowy na kilka tygodni/dni/miesięce/lat*
*niewłaściwe skreślić
on sie tu nabija
Świadectwa nie będę pokazywać.
Świadectwa nie będę pokazywać.
100-kilowy przedszkolak :o
Naszła mnie myśl- co ja robię na tym Boardzie? Zarejestrowałem się po to aby spytać o możliwość stworzenia serwisu o Codename: Outbreak, a skończyłem jako ktoś zagrożony banem za nieodpowiednie wątki i posty. Nie tędy droga, ani dla mnie, ani dla was.
1) zmienisz range na jestem brzydki
2) zmienisz podpis na wcale nie jestem madry, ja tylko udaje
4) ograniczysz zakladanie topikow do maxymalnie jednego na tydzien, zakladajac ze nie beda durne ani pseudo-naukowe
5) twoje posty nie beda zawieraly slow dluzszych niz 5 liter, tudziez same te posty nie beda dluzsze niz 15 slow
6) nie bedziesz uzywal slowa chaos (na nieszczescie ma tylko 5 liter)
jak zakceptujesz to pogadamy![]()
![]()
![]()
Cel, który przyprowadził mnie na Boarda (serwis o Codename: Outbreak) przestał istnieć. Nie widzę potrzeby dalszego działania tu. Jeżeli kogoś uraziłem podczas mojej obecności- przepraszam. GL
Naszła mnie myśl- co ja robię na tym Boardzie? Zarejestrowałem się po to aby spytać o możliwość stworzenia serwisu o Codename: Outbreak, a skończyłem jako ktoś zagrożony banem za nieodpowiednie wątki i posty. Nie tędy droga, ani dla mnie, ani dla was.
Moze zamiast umieszczac tu te zdjecia lepszym wyjsciem byloby danie linka do strony wraz z konkretnym pytaniem np. czy uwazacie takie zdjecia za .... ? Mogla by sie calkiem ciekawa dyskusja wywiazac a tak klapa
ciekawe mnie kiedy Venotom zaskoczy nas nowym pomyslem... przeciez juz tyle razy oglaszal odejscie...
qrcze szkoda że tego nie widzałem
kurde koleś jest tak żałosny że nawet nie mam siły poszydzić z niego
vote /ban
niech ktoś zawoła Aleczapeczke !
quote:
ciekawe mnie kiedy Venotom zaskoczy nas nowym pomyslem
back from the death
Ja proponuje następnym razem poprostu olewać jego topiki (no chyba ze bedzie coś sensownego). nic nie pisac Niech szybko zlecą na dół.....
quote:
(...), a skończyłem jako ktoś zagrożony banem za nieodpowiednie wątki i posty. Nie tędy droga, ani dla mnie, ani dla was.
quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Człowieku niewiem albo jesteś mało kumaty albo zbyt subtelnie dajemy ci do zrozumienia że większość stałych użytkowników zupełnie nie podziela twojego zdania. Koleś myślisz że wyjedziesz komuś takim urlem www.astronomia.pl czy www.fizjologia.prv.pl to wszyscy nagle będą cie uważać cie za jakiś autorytet. Człowieku board jest taki jaki jest, wszyscy go wspólnie tworzymy i ludzie tworzą podpisy, avatary, puszczają offtopici publicznie i wszystkim nam jest z tym dobrze. więc jeśli koleś wpadasz i żądasz od nas nagłych zmian naszych przyzwyczajań i jeszcze puszczas teksty w stylu "zastanówcie się nad przyszłościa tego boarda", to ja tą przyszłość widzę bez ciebie.
Więc ja ci powiem tylko jedno W Y P I E * D A L A J z takimi topicami bo tracimy tylko czas.
Ten post był pisany pod wpływem alkocholu, srodków odurzających oraz nauki szatana. Więc wszystkie treści zawarte w tym poście są tylko moimi prywatnymi i subiektywnymi przemyśleniami....
Miłego dnia wszystkim zyczę![]()
I.... zrobiłem to.
venotom ty ******** ****** **** ***** ********** * ** *** **** ****** ******* ***** *****!
Myślisz, że jak ostrzeżesz, napiszesz, że dla dorosłych - to już jest OK.
A gdzie na tym boardzie dorośli?
Poza tym - dla jakich dorosłych?
To dla jakichś **** *** *** ****** ***** * **** **** * **********.
I nie pitol potem, że jak nie podoba się moderatorowi, to może wyrzucić... bo to już szczyt bezczelności.
iwp z tym gównem...
tak czy inaczej - przeprosiny przyjęte
... ale jestem zły...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:19.