FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6359)

Posted by samon on 13-05-2002 09:53:

fpp - ogolna ocena

Co sadzicie o serwisach fpp? Moim zdaniem sa troche ubogie, jakby robione na odwal. W czesci z nich nie ma downolandu, w czesci poza newsami nie ma ciekawych artykolow. Moze by to jakos zmienic?

Posted by samon on 13-05-2002 09:54:

Nie znaczy, ze jest zle, ale fajnie by bylo jakby cos poprawic.

Posted by [FPP]Shooler on 13-05-2002 13:31:

Download to niestety dosc powazny problem - nie wiem kiedy ruszy na calym servisie. Co do reszty - artykoloow faktycznie jest malo, ale za to strony aktualizowane sa przynajmniej raz dziennie

Posted by Eustachy on 13-05-2002 13:39:

ja wlasciwe nie zagladam na inne serwisy oprocz boarda... ale w jednej rzeczy sie musze z samonem zgodzic.. ten wasz "download" to jeden wielki pic na wode

Posted by on 13-05-2002 14:35:

Ja zagladam tylko na Rtcw - download'a zero, w nesach na ogol sa linki do ciekawych programow, tylko ze.. troszke redaktorow brakowalo (nadal brakuje?) i newsy sa czasami dosc zadko . Ale ogolnie to nie ma co narzekac - jest ok.

Posted by Hakan on 13-05-2002 17:35:

Jak dla mnie jest ok (Q1,Q3), szkoda ze malo textow w kolumanch na qw, pewnie sie powtorze ale bakuje downloadu,
a jak wygram jakas gre w konkursie to bede z was naprawde zadowolony

Niewa�ne, kim jeste� I co z tob� zrobiono. Pr�dzej czy p�niej zyskasz
prawo wyboru. Jeste� czym� wi�cej ni� tylko sum� swoich cz�ci...
Niewa�ne jak dosz�o do twoich urodzin, jak do tej chwili toczy�o si� twoje �ycie!
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.

Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�

Posted by Lucas on 13-05-2002 22:45:

First Person Perspective

No rewelka - do narzekania to jest full...

Sprawa wyglada - na serwis przypada 1,5 aktywnego redaktora - jest to 3 krotnie za malo!!!

My robimy dzien w dzien za darmo dla was serwisy fpp - jak komus sie nie podoba to niech wezmie w troki i pomoze, albo niech siedzi cicho...

Posted by yebisu on 13-05-2002 22:50:

Lightbulb

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas

My robimy dzien w dzien za darmo dla was serwisy fpp - jak komus sie nie podoba to niech wezmie w troki i pomoze, albo niech siedzi cicho...

ej no Lucasq spokojnie nie tak ostro...
wiesz kazdy ma prawo do swojego zdania a wbrew pozorom takie uwagi czasem pomagaja...
owszem wielu nie zdaje sobie sprawy ze wy (my) robicie(my) to za darmo (te nawiasy bo tez jestem [FPP] ale mam WIELKIE problemy ostatnio o ktorych tu nie bede sie rozpisywal i musze olewac serwis )...
ale mimo wszystko to sa uzytkownicy ktorzy maja prawo oceniac..
to oni czytaja to wszystko i to oni sa najlepsza wyrocznia co do tego co i na co nalezy zmienic...

Posted by [FPP]Shooler on 13-05-2002 22:54:

quote:

No rewelka - do narzekania to jest full...

Sprawa wyglada - na serwis przypada 1,5 aktywnego redaktora - jest to 3 krotnie za malo!!!

Nie no LucaS - daj spokoj tak? Redaktor powinien byc obiektywny - slowa krytyki dobrze zinterpretowane moga sie przyslozyc servisowi wiec lepiej przytoczyc jakies konkretne argumenty a nie tylko

Posted by Lucas on 13-05-2002 23:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Nie no LucaS - daj spokoj tak? Redaktor powinien byc obiektywny - slowa krytyki dobrze zinterpretowane moga sie przyslozyc servisowi wiec lepiej przytoczyc jakies konkretne argumenty a nie tylko

A byly tam konkrety???? Znasz moje nastawienie - konstruktywna krytyka...

Sorry - ale ja za swoja prace slysze tylko krytyke... ani slowa, ze cos dobrze zrobilem... Zyc sie odechciewa....

Posted by deathcrush on 13-05-2002 23:30:

[22:28] * fpp|Lucas - dziala (o fpp.pl po awarii, dop. tram-)
[22:28] <tram-> lucas
[22:28] <tram-> cudotworca... raz w zyciu

ha! gotcha!

Posted by ZimZum on 14-05-2002 06:26:

quote:

Sorry - ale ja za swoja prace slysze tylko krytyke...

moze czas zebys nad soba popracowal

Posted by Lucas on 14-05-2002 07:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
[22:28] * fpp|Lucas - dziala (o fpp.pl po awarii, dop. tram-)
[22:28] <tram-> lucas
[22:28] <tram-> cudotworca... raz w zyciu

ha! gotcha!

Heh - tyle ze ja opieprzylem jedna osobe, ktora opieprzyla panow od tpsa

(ze wam chce sie logowac i potem szukac)

Zim - idz napisz newsy na gracze

Posted by Insmac_old on 14-05-2002 11:25:

quote:
A byly tam konkrety???? Znasz moje nastawienie - konstruktywna krytyka...

Sorry - ale ja za swoja prace slysze tylko krytyke... ani slowa, ze cos dobrze zrobilem... Zyc sie odechciewa....

Jak dla mnie to serwis jest zrobiony wyj.ebi�cie...znakomicie oprogramowane, grafika etc.

Og�lnie wiem, �e ci�ko z lud�mi, bo sam si� zg�osi�em, a potem wysz�a prywatne sprawy z praca, nauk�, roboty na zlecenie wiec nie moge robic nic dalej ...

Posted by Lucas on 14-05-2002 12:50:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac

Og�lnie wiem, �e ci�ko z lud�mi, bo sam si� zg�osi�em, a potem wysz�a prywatne sprawy z praca, nauk�, roboty na zlecenie wiec nie moge robic nic dalej ...

No i tak wlasnie wyglada sytuacja - ludzie maja swoje prywatne zycie i czasu im brak...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:22.