FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=636)

Posted by DEiMOss on 21-07-2001 23:22:

Wink Pan Doskonaly

Tak sie przygladam ocenom za posty i... ludziska zwiazani z fpp.pl maja zawsze full gwiazdek, to troche glupio wyglada
Nie mozna by zrobic, zeby w ogole nie bylo gwiazdek u fpp`owcoof, albo aby potraktowac ich w tej sytuacji jak kazdego "normalnego"?

Posted by blo on 21-07-2001 23:33:

eeeeeee juz o tym bylo lookaj do ktoregos postu w forum "Klany" :>

Posted by DEiMOss on 21-07-2001 23:49:

Eno, bez przesady... nie bede calego boarda czytal...

Posted by on 22-07-2001 00:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Eno, bez przesady... nie bede calego boarda czytal...

Hmm... czytanie bardzo rozwija, poszeze zasub slow i kurde bele jest werii g�d =]

Posted by DEiMOss on 22-07-2001 00:25:

Towazyszu Blade Wietrzny Lowco, alez ja to WIEM - dlatego zawsze przed snem czytam Twoj Weekend i Playboya w wersji TV

Posted by OGO on 22-07-2001 11:34:

Gwiazdki

Ciah bah. Publicznie sie zrzekam gwiazdek. Patrzac na moje posty od tej pory nie widzicie ilosci gwiazdek, bo ih tam nie ma, a jezeli je widzicie to tylko wytwor waszej wyobrazni. Tam nic nie ma. Nie ma zadnych gwiazdek i tyle, koniec, kropka, koniec walenia kotka za pomoca mlotka.

Posted by blo on 22-07-2001 13:20:

Jak to tych gwiazdek niema? JAK TO ICH NIEMA?! Przciez sa.. ale przeciez ich niema! Ale jak moga byc jak ich niema?!?!?!?!? Ich niema? Ale ale ale........... aaaaaaaaaaaaaaaa... tititti chcesz chrupka?

Posted by S4i1or on 22-07-2001 20:42:

Dobra, niech sobie maj� te pi�� gwiazdek... W ko�cu FPP to pi�cio-gwiazdkowa "instytucja"

Posted by on 22-07-2001 23:38:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Dobra, niech sobie maj� te pi�� gwiazdek... W ko�cu FPP to pi�cio-gwiazdkowa "instytucja"

To w takim razie ja chce podusie, kanapke i ladna hostesse... do tego kawior, szampan i SDI =], jak 5 gwiazdek to cos musi to byc... hotele 5 gw. to cos!

Posted by OGO on 23-07-2001 15:19:

ROTFL`ik.

blo za duzo towaru w miescie =]

S4i1or nie zapendzaj sie bo jeszcze zaczniesz ludzi z fpp jako sekte osceniac lub jako organizacje faszystowska hie hie.

Posted by S4i1or on 23-07-2001 16:46:

LOL! [FPP]OGO: Sekt�? Nie przesadzaj. Gdybym by� taki, jak moja babcia, to jeszcze tak, ale teraz...

Posted by OGO on 23-07-2001 17:13:

Hie hie. Te stare babcie i radio maryja robi swoje co nie, jak czasem sie nasluchaja tych gownow to potem kazdy w sekcje jest i inne ******* ki im po glowach chodza kurde bele denerwujac tylko ludzi do okola. =]

Posted by S4i1or on 23-07-2001 18:57:

Dok�adnie Czasem wpadn� do babci, to ju� mnie pyta:
- A je�dzi�e� dzisiaj na rolkach???
- Tak, babciu.
- O la Boga! Krzywd� sobie zrobisz. Ja porozmawiam z mam�, �eby ci zabroni�a, to jest niebezpieczne (...)

Posted by oxygen on 23-07-2001 23:32:

a moja babcia dla odmiany jak bylem mlodszy pozwalala mi na to na co mama za ****a sie nie chciala zgodzic
kochana babcia

Posted by on 24-07-2001 11:03:

A moja babcia zawsze sie mnie pyta czy bylem u spowiedzic czy chodze do kosciola. Jak jestem tam to nie moge po 19 z jej chaty wychodzic... i tak w tym zadupiu nie ma co robic :/. Dlatego nie jezdze tam czesto... tylko jak ktos umrze czy sie zeni =]. POzdrufka dla Nowego Tomosl i Lwowka Wielkopolskiego (i tak wiem ze jestesci nudziaze i z wami nie mozena nic robic, ale was pozdrawiam =])

Posted by CE3RDE on 24-07-2001 11:13:

Babcie sa naprawde spoko ja z moja babcia pale fajki nieraz mnie poczestuje nieraz ja ja tylko ciagle mi mowi zebym sie odzwyczil

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by on 24-07-2001 11:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Babcie sa naprawde spoko ja z moja babcia pale fajki nieraz mnie poczestuje nieraz ja ja tylko ciagle mi mowi zebym sie odzwyczil

"Kurde... synku masz faje?" - babcia do CE3RDE...

Super babcia... ile ma lat? 50 ? 40 ? bo moja jak by zobaczyle ze pale (czysto hipotetyczna sytuacja => ) to by na zawal padla =]

Posted by CE3RDE on 24-07-2001 11:20:

Moja babcia ma lat 67 bLADE zawal juz niestety miala ale to nie przez moje palenie a nie ma to jak z babcia zapalic to spoko wyglada

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by on 24-07-2001 11:24:

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Moja babcia ma lat 67 bLADE zawal juz niestety miala ale to nie przez moje palenie a nie ma to jak z babcia zapalic to spoko wyglada

super rodzina... papierosami czestoja... jego ciotka kupuje synalkowi browara (pewnie ma tyle lat co CE3RDE)... hmm... patologia normalnie... normalnie patologia =>

Posted by OGO on 24-07-2001 12:27:

Babcia to najfajniejsze stworzenie na ziemi, w holere kasy ma i uwielbia sponsorowac wnuki =]

Posted by DEiMOss on 24-07-2001 12:28:

A moje dwie babki som dead... jedna potrafila rzucic dolarami, ehh... co to byly za czasy

Posted by S4i1or on 24-07-2001 12:30:

O, tak Moi dziadkowie sponsoruj� mi SDI Dziadek daje 100 zeta na miech

Posted by oxygen on 24-07-2001 15:12:

...moja babcia mi sponsoruje chello daje 199 zetow na miesiac
ale teraz jest w stanach i starej kase przysyla

Posted by S4i1or on 24-07-2001 20:59:

Szcz�ciarz... Tak BTW... Jakie s� transfery na chello w Polsce? Bo wiem, �e z za granicy s� zajebiste, a na naszym terenie jak?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.