FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=636)
Pan Doskonaly
Tak sie przygladam ocenom za posty i... ludziska zwiazani z fpp.pl maja zawsze full gwiazdek, to troche glupio wyglada
Nie mozna by zrobic, zeby w ogole nie bylo gwiazdek u fpp`owcoof, albo aby potraktowac ich w tej sytuacji jak kazdego "normalnego"?
____ blo ____ [ REKLAMA: news://news.cavern.com.pl/fpp | fppzone.w.interia.pl ]
Eno, bez przesady... nie bede calego boarda czytal...
Eno, bez przesady... nie bede calego boarda czytal...![]()
Towazyszu Blade Wietrzny Lowco, alez ja to WIEM - dlatego zawsze przed snem czytam Twoj Weekend i Playboya w wersji TV
Ciah bah. Publicznie sie zrzekam gwiazdek. Patrzac na moje posty od tej pory nie widzicie ilosci gwiazdek, bo ih tam nie ma, a jezeli je widzicie to tylko wytwor waszej wyobrazni. Tam nic nie ma. Nie ma zadnych gwiazdek i tyle, koniec, kropka, koniec walenia kotka za pomoca mlotka.
Jak to tych gwiazdek niema? JAK TO ICH NIEMA?! Przciez sa.. ale przeciez ich niema! Ale jak moga byc jak ich niema?!?!?!?!? Ich niema? Ale ale ale........... aaaaaaaaaaaaaaaa... tititti chcesz chrupka?
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Dobra, niech sobie maj� te pi�� gwiazdek...W ko�cu FPP to pi�cio-gwiazdkowa "instytucja"
![]()
ROTFL`ik.
blo za duzo towaru w miescie =]
S4i1or nie zapendzaj sie bo jeszcze zaczniesz ludzi z fpp jako sekte osceniac lub jako organizacje faszystowska hie hie.
Hie hie. Te stare babcie i radio maryja robi swoje co nie, jak czasem sie nasluchaja tych gownow to potem kazdy w sekcje jest i inne ******* ki im po glowach chodza kurde bele denerwujac tylko ludzi do okola. =]
- Tak, babciu.
- O la Boga! Krzywd� sobie zrobisz. Ja porozmawiam z mam�, �eby ci zabroni�a, to jest niebezpieczne (...)
a moja babcia dla odmiany jak bylem mlodszy pozwalala mi na to na co mama za ****a sie nie chciala zgodzic
kochana babcia
A moja babcia zawsze sie mnie pyta czy bylem u spowiedzic czy chodze do kosciola. Jak jestem tam to nie moge po 19 z jej chaty wychodzic... i tak w tym zadupiu nie ma co robic :/. Dlatego nie jezdze tam czesto... tylko jak ktos umrze czy sie zeni =]. POzdrufka dla Nowego Tomosl i Lwowka Wielkopolskiego (i tak wiem ze jestesci nudziaze i z wami nie mozena nic robic, ale was pozdrawiam =])
Babcie sa naprawde spoko ja z moja babcia pale fajki nieraz mnie poczestuje nieraz ja ja tylko ciagle mi mowi zebym sie odzwyczil
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Babcie sa naprawde spokoja z moja babcia pale fajki nieraz mnie poczestuje nieraz ja ja tylko ciagle mi mowi zebym sie odzwyczil
![]()
Moja babcia ma lat 67 bLADE zawal juz niestety miala ale to nie przez moje palenie a nie ma to jak z babcia zapalic to spoko wyglada
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Moja babcia ma lat 67 bLADE zawal juz niestety miala ale to nie przez moje palenie a nie ma to jak z babcia zapalic to spoko wyglada![]()
Babcia to najfajniejsze stworzenie na ziemi, w holere kasy ma i uwielbia sponsorowac wnuki =]
Some days, some nights. Some live, some die. In the way of the samurai.
O, tak Moi dziadkowie sponsoruj� mi SDI
Dziadek daje 100 zeta na miech
...moja babcia mi sponsoruje chello daje 199 zetow na miesiac
ale teraz jest w stanach i starej kase przysyla
Szcz�ciarz... Tak BTW... Jakie s� transfery na chello w Polsce? Bo wiem, �e z za granicy s� zajebiste, a na naszym terenie jak?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.