FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6368)
Polskie serwery!!!
Nie wiem czy wiecie ze na wiekszosci polskich serwerow nie da sie zagrac klanowki ... pojeba... admini dodaja coraz wiecej glupich pluginow ktore niszcza gre i zamierzenia jej tworcow.
Przyklady :
1. Plugin ktory powoduje odliczanie czasu do wybuchu bomby i pisze na srodku ekranu kto ja podlozyl !!
2. Plugin ktory pisze ile zostalo HP temu kto cie zabil i ile hp zabrales przeciwnikom (klany kafejkowe tylko na tym korzystaja)
3. Plugin CPSCS - rezerwacja nickow - jakis debil rezerwuje ci nick i nagle cie wywala z serwera .... lol
4. Plugin ktory powoduje odgrywanie melodyjki "I am the ..." a gracze ktorzy graja na sluch czasami przez to gina ...
5. Plugin antiflood
6. Plugin ktory wywala za przeklenstwa (wiem ze przeklinanie przeciwnika to lamerstwo ale chodzi mi o to ze dzieje sie tak nawet gdy przeklniesz w say_team
Na serwerach ffa moga sobie te pluginy byc i to nie przeszkadza ale jak ktos tam ma grac to ..... domyslcie sie sami.
Przoduja ja w tym serwery Bombsite^XXX gdzie mialem przyjemnosc ostatnio zagrac dwa czy trzy mecze.
taa ostanio jest duzo tego takich nie potrzebnych pluginow instalowac........:-]
BTw jak chcesz wal na maila [email protected] to ja Ci moge server pozyczyc i wylaczyc pluginy... a tak wogule statsme (w wiekszosci to wymieniles) powinien Ci pomoc a nie zaszkodzic wkoncu z tego co widzialem gracie z 1 kafe
Mowie jesli chcesz to wal na maila...
quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
/vote close
Spoko, to tylko vot, nie rz�danie... Po prostu tam topic zosta� ju� om�wiony, wi�c nie chcia�bym pisa� tego samego tutaj. To taka pro�ba do Mantisa, �e je�eli co� zak�ada to na jednym boardzie...
quote:
Spoko, to tylko vot, nie rz�danie...Po prostu tam topic zosta� ju� om�wiony, wi�c nie chcia�bym pisa� tego samego tutaj. To taka pro�ba do Mantisa, �e je�eli co� zak�ada to na jednym boardzie...
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez di0nizy
Mantis, heh postaw sobie server, pogadaj z szefem kafe i on Ci udostepni moze... Wiem ze to nie takie latwie ale lepsze to nic nic.
BTw jak chcesz wal na maila [email protected] to ja Ci moge server pozyczyc i wylaczyc pluginy... a tak wogule statsme (w wiekszosci to wymieniles) powinien Ci pomoc a nie zaszkodzicwkoncu z tego co widzialem gracie z 1 kafe
![]()
Mowie jesli chcesz to wal na maila...
quote:
Spoko, to tylko vot, nie rz�danie...Po prostu tam topic zosta� ju� om�wiony, wi�c nie chcia�bym pisa� tego samego tutaj. To taka pro�ba do Mantisa, �e je�eli co� zak�ada to na jednym boardzie...
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
1. Nie wymiemilem statsme ...
2. Mam wlasny serwer
3. Twoj serwer laguje jak cholera
4. Nie gramy z 1 cafe ... niektorzy graja z tej samej sieci osiedlowej ...
Squall ja najpierw zalozylem tutaj ..
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
na board.cs.pl zagladam b.rzadko..
quote:Nie lubi� takich wypowiedzi...
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
jezeli nie chcesz, to nie pisz![]()
quote:
BTW...
I nie laguje, ze wtedy skakal ping to nie moja wina...
heheheh to macie problemy fakt fkatem ze to przeszkadza i dlatego mi sie podoboja serwery w stylu STER,TOP,CS.PL2 a ludzie ciagle mowia ale tam laguja itp ... ale ja nie gram dla lagow tylko dlatego ze nie ma tam tych lewackich pluginow,a po za tym Squall co tam w SPEC ???
quote:
Nie lubi� takich wypowiedzi...![]()
heh wystarczy uruchominc drugi serv z innym portem my w cN tak mamy i nie ma tam zadnych statsme czy cos w tymstylu jest to poprostu server do klanowek i no moze 1v1
quote:
Odliczanie bomby jest w statsme... ale jest tez w pluginie do Am :>
Wiec o co chodzi jesli masz swoj server ? Masz gdzie grac.
BTW...
quote:
BTW...
To jest ze hlguard ma bledy... i u mnie sie krzaczy z lekka, juz go nie ma i dziala jak powinno...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:09.