FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=640)

Posted by FrugO on 22-07-2001 19:45:

Oceny userow

czy waszym zdaniem jest to dobry pomysl? bo ja uwazam, ze nie. powinny byc usuniete.
po prostu wkurza mnie, ze jakies dzieci oceniaja mnie jako LAMERA i do tego anonimowo.

Posted by DisposableHero on 22-07-2001 20:01:

nie przejmuj sie tym tak
oceny to bzdura, a ten temat powinien znalezc sie w dziale 'board', a nie 'counter-strike'

Posted by [SPECNAZ]Zamek on 22-07-2001 20:42:

Powiem szczerze ze tez sie dziwie. Ja od paru dni pisalem jakies bzdury albo zjaranym, albo naprutym, a moja ocena nadal wacha sie kolo 2.
Do tego jeszcze 5 gwiazdek przy ocenie zorro . WTF?

Posted by [FPP]RAPTOR on 26-07-2001 08:51:

Re: Oceny userow

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO

po prostu wkurza mnie, ze jakies dzieci oceniaja mnie jako LAMERA i do tego anonimowo.

Anonimowo tylko czesciowo, bo ocen userow mozna dokonywac jedynie od 10 postow wzwyz i zapobiega to sztucznemu nadawaniu ocen.

P.S.
5 gwiazdek juz nie ma dla moderatorow - obecnie jest zwykly napis N/A.

Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!

Posted by OGO on 26-07-2001 11:07:

Re: Re: Oceny userow

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
5 gwiazdek juz nie ma dla moderatorow - obecnie jest zwykly napis N/A.

I to mi pasuje, bendzie mniej wojen o glupie gwiazdki na board`zie.

Posted by deathcrush on 26-07-2001 22:42:

Re: Oceny userow

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO
czy waszym zdaniem jest to dobry pomysl? bo ja uwazam, ze nie. powinny byc usuniete.

tak cie widza inni. w ten sposob dziala system ocen. widocznie komus naskoczyles, wyleciales z dziwnym postem i paru osobom sie to nie podoba.
i czemu dzieci. taki dorosly jestes?

Posted by oxygen on 27-07-2001 07:31:

tramwaj tutaj to inaczej dziala...
poprostu
daje przyklad...
kolesie z forum csa wpadaja na forum q3 i obnizaja wszystkim po kolei jak leci oceny...
z kolei kolesie z jednego klanu podnosza sobie nawzajem oceny....jakbym pisal tylko na "o niczym konkretnym w sumie"
to raczej nie sadze bym mial ocene okolo 3
chociarz kto wie...

Posted by giBBeR on 27-07-2001 12:08:

Wink

Ja pisuj� g��wnie na "o niczym konkretnym w sumie" i mam ocenk�, nie powiem 2 z czym�. Huh, w szkole te� nigdy nie by�em prymasem. Tfu... prymusem!!!

Posted by Mil0sh on 27-07-2001 16:59:

imo oceny userow to zly pomysl, po prostu te forum nie dorslo do tego. Jak mysliscie dlaczego wszyscy maja takie niskie noty? Bo np jak jakis koles widzi innego co ma wyzsza ocene to od razu nadana mu lamera, inne przyklady podal oxy. Oceny userow powinny byc nadawane przez moderatorow, wstedy nie bylo by problemow.

Posted by oxygen on 27-07-2001 17:52:

wlasnie tez tak mysle ze powinny byc nadawane przed moderatorow....jezeli nie ma autoryzacji przez moderatora przy rejestracji...to imo nie powinno byc tak ze userzy moga sie nawzajem oceniac

Posted by deathcrush on 27-07-2001 22:07:

no ale jaki wniosek wyplywa z posta oxygena? polowa sceny cs i q3 to lameria? hmm
ja mam chyba rowne 4 ale i tak leje na te oceny

Posted by S4i1or on 28-07-2001 09:45:

Ja tak samo. To w ko�cu wolny kraj (board ), jak kto� uwa�a mnie za lam�, to spox. Ma do tego prawo. Ale popieram, �e oceny powinni nadawa� moderatorzy... By�oby... hmmm... uczciwiej

Posted by [FPP]RAPTOR on 28-07-2001 10:49:

No co wy. Za duzo roboty byloby jakby moderatorzy nadawali oceny.
Moim zdaniem jest dobrze. Moge jedynie podwyzszyc liczbe postow od ktorych zalezy czy ktos moze nadac glos czy tez nie.

Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!

Posted by [CTZ]Dzikus on 29-07-2001 02:50:

Prawdziwa cnota krytyk si� nie boi. Czy ilo�c gwiazdek i ocena jest najwa�niejsza????

Posted by oxygen on 29-07-2001 07:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
no ale jaki wniosek wyplywa z posta oxygena? polowa sceny cs i q3 to lameria? hmm
ja mam chyba rowne 4 ale i tak leje na te oceny

tramwaj przeciez napisalem ze to tylko przyklad...
rownie dobrze kolesie z formum q2 moga obnizac oceny kolesiom z forum UT to nic nie zmienia...i nie wazne ktorz to robia...wazne ze tak robia...

Posted by [FPP]Shooler on 29-07-2001 08:55:

Sranie po scianie

Czyli poprostu jakies matoly zamiast nadawac ocene usera za posty robaia TEAMPLAYa ( q3vsq2vsqw ), a nie daj boze pojawi sie ktos grajacy w CSa to odrazu daja mu "1" - bo csowiec. Nosh **** lol!

Posted by S4i1or on 29-07-2001 09:15:

Dok�adnie...

Posted by giBBeR on 29-07-2001 10:45:

Tak, a co ma powiedzie� osoba w nic nie graj�ca??? Wtedy wszyscy (QW, Q2, Q3, CS) 1 lub 2 daj�. Patrzcie jak mnie sQba�ce obrobili!!!

Posted by [SPECNAZ]Mag* on 30-07-2001 00:03:

Wink

Dajcie mi po 5 - pliz

Posted by deathcrush on 30-07-2001 00:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

tramwaj przeciez napisalem ze to tylko przyklad...
rownie dobrze kolesie z formum q2 moga obnizac oceny kolesiom z forum UT to nic nie zmienia...i nie wazne ktorz to robia...wazne ze tak robia...

ale wlasciwie to po co my sie prymitywami przejmujemy? jak widze ze ktos jest cwel, to daje mu 1, jak widze ze fajny to 5, czasem cos pomiedzy i juz.
a to ze zdarzaja sie takie dzieci, to naprawde nie nasz problem

Posted by [SPECNAZ]Mag* on 30-07-2001 21:21:

Wink

wiec tak po dam ci taka przyjacielsk� rad� - daj mi 5

Posted by weirdo on 21-08-2001 18:56:

imho pod `ocena` powinna byc ocena moderatora... to by bylo chyba najsprawiedliwsze...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:08.